— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mooi weer

Wat is het heerlijk weer, 28 graden en de zon schijnt fel. Ik krijg er de kriebels van, m`n bloed kookt bijna. We hebben afgesproken om weg te gaan en verkoeling te zoeken. Nog even douchen en dan kunnen we gaan. Je zit al op me te wachten, geduldig, maar ik beloof je dat je geduld zal worden beloond. Ik heb een nieuw jurkje gekocht, kort en een beetje doorschijnend. Ik trek het aan en bekijk mezelf in de spiegel. Is het niet te kort en net te doorschijnend? Ik kijk nog eens. Nee je zult het prachtig vinden.

Zo we kunnen, ik ben er helemaal klaar voor. Als ik naast je in de auto zit heb je moeite om op de weg te letten. Je kijkt naar me, m’n tepels prikken hard door de stof van mijn jurk. A ls ik zachtjes over je been wrijf, steeds hoger, voel ik iets heerlijks, een hele harde lul in je broek. Ik krijg precies wat ik wil, een lekkere geile vent naast me. Als ik iets verschuif kun je net onder m’n jurkje kijken en zien dat ik geen slipje draag. Je wilt voelen of ik al nat ben, maar dat wil ik niet. Netjes handjes aan het stuur zoals het hoort.

Intussen haal ik je harde lul uit je broek en zie hoe mooi de aders opgezet zijn. Ik wrijf erover heen en pak je ballen om ze heerlijk tussen m’n vingers te masseren. Je sluit even je ogen. Maar dit gaat me nog niet ver genoeg. Ik buig over je heen om je even lekker over je eikel te likken, om even dat zoete vocht te proeven. Dan stop ik, doe je broek weer goed en ga naast je zitten alsof er niets aan de hand is.

Je stopt op een parkeerplaats en we stappen uit. Je legt me op de motorkap en pakt m’n borsten. Je zuigt en bijt zachtjes op m’n tepels. Ik voel hoe m’n sappen beginnen te stromen, jij ook, en je begint me heerlijk te likken. Je zuigt zachtjes op m’n klitje, en je weet dat ik hier helemaal gek van word.

Ik wil je en wel nu, want ik hou het niet meer. Ik heb het gevoel dat ik gek word en als ik niet gauw klaarkom ga ik gillen. Je duwt me op m’n knieën en ik begin je af te zuigen, maar stop op het moment dat ik voel dat je gaat komen. Net op tijd. Je zet me voorover tegen de motorkap en duwt je lul in één keer tot aan je ballen in m’n kutje. Een paar keer stoten en we komen heerlijk klaar.Eindelijk geblust. Heerlijk. Het was een heerlijk ritje,en die wandeling, ach dat doen we nog wel een keer. Schat ik ben geil!! En jij dan?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *