— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Eindelijk!

Het is kwart over 8 in de morgen je komt binnen op mijn MSN. Mijn hoofd lijkt geen rust te vinden na het gesprek dat ik gisteren met je heb gehad. Je weet heel veel over me nu en tot onze verbazing blijkt dat we beiden een verkeerd beeld hebben gehad over elkaar. Al vijf jaar beheers je mijn dromen. Al vijf jaar speel je met mijn fantasie en laat je me af en toe dichterbij komen. Me kussend, me aanrakend maar toch ook terughouden.

Ik wil voorzichtig met je zijn. Ik wil je dan ook niet meer teruggeven. ‘Hé sugarlips!’, begroet je mij en mijn hart slaat een slag over. De tinteling in mijn onderbuik wordt alleen heftiger. De hele nacht heb ik liggen fantaseren. En deze twee woorden ontluiken een hoogtepunt in mijn lijf. Ik wil je zoals ik je nog nooit heb gewild.

We besluiten op een andere chatbox te gaan kijken. Je vertelt mij dat je een heet gesprek hebt met een vrouw. En haar alles zegt wat je eigenlijk tegen mij wilde zeggen. Ik vloek binnensmonds en vraag me af waarom. Ik voel dat de jaloezie de kop op komt steken en besluit maar van de chat af te gaan. Je zegt me nog net voor je afsluit: ‘Na 11 uur ben ik bij je.’

Je bent inmiddels hier. Mijn hoofd lijkt zijn werk niet meer te doen. Ik kan en wil niet meer denken ik wil alleen nog voelen, jouw sensuele lippen op de mijne en eigenlijk nog veel meer. Ook jij bent van slag. Dit is het moment dat we even vervloeken moeders te zijn en het is alsof de kids het voelen, want ze vragen constant aandacht van ons.

Na een paar heftige zoenen waarbij onze tongen een passioneel spel spelen, besluit je naar huis te gaan. Met pijn in mijn hart laat ik je gaan. Ik wil je zo graag maar durf niet de stap te zetten. Een uurtje later bel je met de vraag of ik nog kom vanavond, je blijkt alleen te zijn. Ik had eigenlijk andere plannen maar die zijn als sneeuw voor de zon verdwenen bij het horen van dit aantrekkelijk aanbod. Ik zeg: ‘Ik kom naar je toe vanavond.’

De uren verstrijken en ik voel me als een puber giechelend over de gedachtes die in mijn hoofd rondspoken. Mezelf afvragend wat bij jou de trigger kan zijn. Ik neem een fles wijn mee en besluit nog een reep chocola te kopen. Duidelijker kan de boodschap niet zijn lijkt me. Aangekomen bij jouw huis blijkt dat je al op me zat te wachten. De kids liggen op bed en ik treed een kamer binnen met wel honderd kaarsjes zo lijkt het.

‘Hmm gezellig,’zeg ik. ‘Heb je dat bij je man ook altijd aan?’ ‘Tuurlijk,’ zegt ze en kijkt me diep in de ogen aan. Ik voel mezelf wegsmelten, heet worden onder die blik. Damn, waarom doe ik nou niets? Ik besluit maar op de bank te gaan liggen af en toe een steekje te laten vallen. En dan vraag je: ‘Wil je zien hoe ik altijd met mijn ega op de bank lig?’ Ik slik even en zeg: ‘Hmm ja, is goed.’ Je gooit de kussens op de grond en komt naast me liggen. Het lijkt alsof ik verdrink in de geladen sfeer. Jouw lichaam zo dicht tegen de mijne. Je vingers plagend spelend over de welving van mijn borsten. Je mooi gevormde lippen zo dichtbij.

Je trekt een pruillipje en zegt: ‘Ik heb nog helemaal geen zoen van je gehad. En volgens mij heb ik dat wel verdiend.’ Mijn hoofd lijkt te exploderen. Ik wil wel meer dan je alleen zoenen. Maar zoals ik normaal gesproken erg initiatiefrijk ben lijk ik nu helemaal vast te lopen. Het gevoel is overweldigend, dit wil ik niet breken. Ik voel je dichterbij komen en je lippen zijn onweerstaanbaar. Je vingers nog steeds op ontdekkingstocht mijn lichaam, heftig reagerend.

Ik kan me niet meer inhouden en druk mijn lippen op de jouwe. Eerst voorzichtig, maar langzamerhand dwingender, gepassioneerder. Je vingers glijden over mijn lippen en ik laat heel even mijn tong er over heen gaan. Je kreunt lichtjes, en ik zie een hongerige gloed in je ogen ontwaken. Ik stop en neem een slok wijn. Terwijl jij de ontdekkingstocht verder laat gaan. Je handen over mijn rug langzaam zoekend naar mijn borsten. Je zachte vingers die mijn tepels beroeren. Een siddering gaat door mijn lijf. Oei als jij toch mijn gedachten kon lezen.

Ik draai me om en zoen je weer gepassioneerd. En dan ineens gooi je me op mijn rug en ga je bovenop me zitten. Je maakt de knoopjes van mijn trui los. En je zoekt hongerig naar mijn tepels. Ik vraag me af sinds wanneer jij zo initiatiefnemend ben geworden. En stel die vraag hardop. Je kijkt me ondeugend aan. ‘Jij wilt niet weten wat ik allemaal al met jou heb gedaan’, zeg je hees. Je gaat rechtop zitten want je hoort wat. Ik probeer mijn broek die ietwat naar beneden was geschoven weer omhoog te trekken.

Helaas te laat, je oog was er al opgevallen.Je vraagt me waarom die niet naar beneden zou mogen. Ik slik en kijk je aan, de erotische spanning is om te snijden. Je vinger gaat langzaam via mijn navel naar beneden en vinden de kleine kroeshaartjes.Ik sidder van genot. ‘O laat dit niet ophouden’, denk ik bij mezelf. Voor ik het weet heb je me van mijn broek ontdaan en bemerk je lachend dat ik geen slip draag. Je vingers laat je tergend langzaam door het heetste plekje van mijn lichaam gaan. En je voelt hoe opgewonden ik ben.

‘Hmmm’, zeg je, ‘Wat ben je lekker nat’. En plotseling laat je je vinger mijn binnenste verkennen. Ik kreun van genot. ‘Niet ophouden’, denk ik maar, ben niet in staat een woord uit te brengen. Langzaam trek je je vinger terug en steekt hem in je mond. “Ai, geil’, denk ik. En wil omhoog komen. Maar je drukt me weer acherover zegt: ‘Ik ben nog niet klaar met jou.’ Je kust mij dan mijn buik neemt mijn piercing in je mond en zegt: ‘Geil knopje heb je daar, heb je er nog meer?’En langzaam ga je naar beneden.

Ik heb het gevoel alsof ik in een droom ben beland. Jouw tong over het gevoeligste knopje van mijn lijf, jouw vingers diep in mij. Ik kijk je aan en ben niet in staat wat terug te doen want je geeft me geen kans. Je duwt mijn benen nog wijder uit elkaar en je neemt mijn lipjes in je mond terwijl je vingers hun werk blijven doen. Ik sta op knappen, dit duurt niet lang meer en mijn hoogtepunt zal explosief tot ontlading komen.

Je merkt het en bewerkt nog even mijn knopje. Mis, dit was de trigger en ik kom hevig klaar. Ik lig nog schokkend na te genieten terwijl je me aankijkt. Ik kom omhoog en kus je. Terwijl ik mezelf proef vraag ik je: ‘En jij wilt mij vertellen dat je dit nog nooit eerder hebt gedaan?’ Je kijkt me zwoel aan en zegt: ‘Alleen in mijn dromen.’

Nou jullie begrijpen dat hier zeker nog een vervolg op gaat komen. Na vijf jaar wachten is het hek van de dam en zullen er nog onvoorstelbaar vele hete avontuurtjes komen. Eindelijk is mijn droom waarheid geworden. En geloof me als ik zeg dat de waarheid stukken heter is geweest als de droom zelf. Tot het volgende avontuur.

Liefs,

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *