— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Liefde in de tent

Vakantie. Ik was er echt aan toe. Het is even wat werk, zo’n tent inpakken met alles wat erbij hoort, een reis van dik 1.000 kilometer, maar dan heb je ook wat. Na een dagje acclimatiseren en luieren voel ik me al helemaal op mijn gemak aan dit Italiaanse meertje. Ik lig nu op mijn slaapzak, met alleen een dun lakentje over me heen. Het is buiten nog zwoel en net niet helemaal donker.
Naast mij ligt man. Ik hoor zijn ademhaling en weet dat ook hij nog niet slaapt. Hij houdt van vrijen in de tent, zal ik hem een beetje aanmoedigen?

Heel voorzichtig kruipt mijn hand naar hem toe. Als ik hem op heuphoogte aanraak, gaat er een korte trilling door zijn lijf. Hij ligt op zijn rug en mijn hand schuift verder. Ik raak bijna terloops zijn penis aan. Die is niet hard, maar ook niet helemaal slap, prettig om even te strelen. Dat haal ik mijn hand weer terug. Ik weet heel zeker dat man gaat reageren, maar hoe, dat is nog een verrassing. Starend naar de nok van de tent wacht ik af.

Bijna onmerkbaar beweegt er iets naast me. Nu gaat er een schokje door míjn lijf als zijn hand mij beroert. Heel zacht en subtiel strelen zijn vingers mijn heup, zoeken hun weg naar mijn bovenbeen en vervolgen hun tocht richting mijn lies. We liggen doodstil, staren omhoog en alleen zijn hand beweegt. Ik voel mijn adem versnellen als zijn hand afdaalt naar de binnenkant van mijn bovenbeen. Oneindig subtiel en tergend traag verkent hij elke stukje van mijn huid, wetend dat ik gevoelig ben in elke porie. Ik voel mijn tepels hard worden en mijn lippen droog.

Zijn hand stopt en ik hoor hem op zijn zij draaien. Zijn hoofd komt naar me toe en zijn mond zoekt de mijne. Zacht strijkt hij langs mijn wang en ik voel hoe het puntje van zijn tong mijn lippen bevochtigt. Weer trekt een rilling door mijn lijf die eindigt als een tinteling in mijn vagina. Na zoveel jaren samen weet hij heel precies wat me opwindt en heel voorzichtig, zonder zijn mond weg te halen, begint zijn hand weer te strelen. Via mijn buik schuiven zijn vingers hoger, traag draaiend, soms zijn nagels gebruikend, en trekken vurige sporen over mijn vel. Hoger, tussen mijn borsten door, naar mijn hals, terwijl zijn tong de mijne verkent. Ik kreun, heel zachtjes, en geniet van de elektrische stroompjes die hij weet op te wekken.

Man gaat iets verleggen. Langzaam daalt zijn mond af, via mijn hals naar mijn borst, terwijl zijn hand eveneens lager gaat. Zijn tong cirkelt rond mijn tepelhof en zijn vingers doen hetzelfde op mijn andere borst, zonder mijn tepels te raken. Ik hou mijn adem in en huiver in genotvolle afwachting. Steeds nauwer worden de kringetjes die hij maakt met zijn tong en zijn vingers en af en toe schampt hij mijn tepels. Dan hapt hij toe en zuigt mijn tepel naar binnen, terwijl zijn tong stevig het topje masseert. Zijn hand heeft mijn andere tepel gevonden en zijn vingers kneden en rollen die rubberen knop. Ik kan een kreun niet onderdrukken en ik voel hoe de spieren in mijn hele lijf zich spannen. Mijn adem gaat sneller en sneller terwijl ik al deze sensaties door me heen laat golven. Mijn lichaam schokt als hij zachtjes in mijn tepel bijt en ik voel mezelf nat worden.

Terwijl zijn mond op zoek gaat naar de andere tepel glijdt zijn hand naar beneden. Plagend streelt hij eerst mijn dijen, om daarna steeds dichter te kruipen naar waar ik hem hebben wil. Voorzichtig kneedt hij mijn schaamlippen terwijl ik bijna buiten adem raak van verlangen. Dan laat hij één vinger in mijn vochtige warmte zinken en begint mijn klitje te masseren. Ik hoor hem genietend grommen zonder dat zijn mond mijn tepel loslaat. Ik voel mezelf langzaam loskomen van de aarde, opstijgen op warme golven van genot. Hoger en hoger, maar ik dwing mezelf niet helemaal toe te geven.

Mijn hand zoekt zijn penis en met zijn voorvocht masseer ik langzaam zijn eikel. Nu is het zijn beurt om te kreunen. Ik voel hoe hij zich ongecontroleerd kromt en hij moet mijn tepel wel loslaten. Zijn vinger blijft mijn clitoris bewerken, in hetzelfde ritme als ik zijn penis door mijn handen laat glijden. Ik breng hem op het randje van een orgasme en hij dwingt mijn hand tot een rustpauze.

Dan draait hij zich naar het voeteneind en steekt zijn tong in mijn schede. Zijn tong glijdt tussen mijn kleine schaamlippen, zijn mond kust mijn klitje en het knopje naar binnen zuigend bijt hij er zachtjes op. Ik vergeet waar ik ben en terwijl ik bijna werktuigelijk aan zijn penis blijf trekken voert zijn zalige tong me naar de toppen van genot.

Rrrrrrrrt, rrrrrrrt. Onzacht keer ik terug in het hier en nu. Wat hoor ik? Zeker weten dat de vuilniszak onder de luifel ritselt. ‘Hoor jij wat?’, vraag ik man. Die is niet van plan zich te laten afleiden, maar ik duw zijn hoofd weg. ‘Er zit iets of iemand aan de vuilniszak’, zeg ik dringend. Getergd kijkt hij me aan en mompelt: ‘Het zal wel een hagedisje zijn’, maar nu ben ik pas echt gealarmeerd. Ik wil toch geen hagedis in mijn vuilniszak…

Ik draai me op mijn knieën en kruip in het vrijwel volledige duister naar waar een heel dun streepje de uitgang van de tent verraadt. ‘Pak jij es een zaklamp’, vraag ik terwijl ik vooroverbuig om een drukknop van het grondzeil los te maken. Terwijl ik man achter me hoor scharrelen steek ik, nog steeds op mijn knieën, voorzichtig mijn hoofd een stukje buiten de tent, waar een wazig maantje de camping in een geheimzinnig licht zet. De vuilniszak lijkt onaangeroerd. Waar blijft die zaklamp nou?

Plotseling voel ik man achter me. Met een voorzichtige doch vastberaden beweging dringt hij in één keer binnen. Ik slaak een kreet die elke hagedis tot drie tenten verder moet hebben verjaagd en zonder te beseffen dat mijn hoofd zich nog buiten de tent bevindt beantwoordt mijn lichaam zijn dwingende stoten. Ik voel dat hij zich niet lang kan en wil inhouden en terwijl zijn handen mijn heupen in een steeds sneller ritme meevoeren vinden mijn vingers mijn delicate knopje.

Ik voel mijn wil wegvloeien, de wereld wordt wazig en mijn lichaam wordt een laaiend vuur dat nog maar op één manier kan worden geblust. Ik voel aan zijn onbeheerste stoten dat man zijn hoogtepunt nadert, en met een gesmoorde kreet komt hij klaar. Dat is voor mij het laatste zetje en met een hand voor mijn mond laat ik me overspoelen door mijn orgasme.

Ontbijt, croissantjes in het zachte morgenlicht. ‘Weet je dat we volgende week 25 jaar zijn getrouwd?’, vraag ik man. Hij glimlacht, geeft me een vette knipoog en vraagt: ‘Hoe kom jij aan een afdruk van de tentmat op je knieën’? Ik schiet in de lach en weet dat het een warme vakantie gaat worden.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *