— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dromen van een vrouw

De bron van mijn geluk is een meisje met een zacht lichaam en een door parels gesierde glimlach. Het vocht van haar mond is zoet en fris. Tussen haar benen is een spleet, even mooi en aantrekkelijk als de nek van een jonge gazelle. Die nacht brachten we door met het zuigen van monden en andere lichaamsdelen. Indien het “zondig” is op deze wijze van mijn vriendin te houden, dan is het houden van een man inderdaad “onwettig”.

Gedachten van een vrouw gewijd aan haar geliefde vriendin uit De Geparfumeerde Tuin.

Je stond daar, voor het café op de afgesproken plaats. De wind speelde met je haren en jij deed je ogen dicht om de koele lucht op te snuiven. Je had honderd andere vrouwen kunnen zijn, maar je houding verraadde je. Langslopende vrouwen keek je onderzoekend aan. Je hebt een prachtig gezicht, niet volmaakt, maar warm, met een prachtige mond en sprekende ogen… Ik had je niet anders voor willen stellen. Hoe lang ik naar je heb staan kijken weet ik niet meer, weet alleen dat jouw ogen de mijnen kruisten en me opnieuw aankeken. Je leek blij verrast, godzijdank, ik val bij je in de smaak. Ik lachte naar je..Even twijfelden we, schoorvoetend keken we elkaar aan, maar nieuwsgierigheid won en zwijgend liepen we het café binnen en bestelden wat te drinken.

“Kon je het makkelijk vinden?” Je stem! eindelijk hoor ik je stem, de stem van je woorden die maakten dat ik zocht naar alles wat je schreef. En die vrouw waar je ooit mee zou vrijen, ik stelde me voor dat ik dat zou zijn. En nu zit je hier en laat je vingers traag door je haar glijden, terwijl je mij observeert. Diezelfde vingers, die ik in gedachten vaak had vastgepakt en zacht over mijn huid liet gaan.

We spraken met elkaar over dingen die er eigenlijk niet toe deden, vergaten ook weer wat we zeiden, het maakte niet uit. Daar zaten we niet voor.. Het was nu aan een van ons om de knoop door te hakken. Dat was niet zo eenvoudig. In onze fantasie, waar we carte blanche hadden was een daad voldoende en woorden overbodig. Ik besloot op dezelfde manier mijn “openingszin” te maken en streelde met de rug van mijn hand over je wang. Jouw mond antwoordde door mijn vingers te zoeken en deze even te beroeren met het puntje van je tong. Het ijs was gebroken, nee, smolt terplekke en maakte plaats voor een warme, hete golf door mijn lichaam.

Jij probeerde nonchalant je laatste slok wijn te weg te slikken, maar je was al even van slag als ik. Je morste een beetje wijn op je lip, expres? Bleven we nog even, wat zou er gebeuren als we dit moment loslieten? Terwijl mijn ogen de jouwe vasthielden zocht mijn hand onder de tafel je dijen. Je sloot je ogen en stuurde mijn vingers met de jouwe naar je kruis. He, laten we gaan, fluisterde ik in je oor. Ik hou het niet meer, ik wil je naakt zien.

Je plaagt me door zachtjes in mijn lip te bijten en je lichaam even tegen me aan te wrijven wanneer je opstaat en je jas aandoet. Shit, en nu is het zover. Heb lang niet zo verlangd naar iemand. Onderweg kussen we elkaar en vinden het vreselijk opwindend als omstanders naar ons kijken, soms geschokt dan weer geamuseerd en heimelijk genietend.

Je huis is leuk ingericht, met foto’s van jezelf aan de muur. Prachtige portretten en al even mooie naaktfoto’s. Terwijl ik van al jouw moois aan de muur geniet kom je achter me staan. De rilling die ik voel is je vinger die zich langs mijn wervel een streep omhoog trekt en even stopt in mijn nek. Ik haal diep adem, open al mijn zintuigen en geef me aan je over. Hoe kan een vrouw zo zacht en toch zo krachtig zijn. Je ogen staan vol vuur en je twijfelt geen moment. Je vingers volgen de contouren van mijn neus, mijn lippen en kin. Zachtjes duw je je gezicht in de holte van mijn hals en snuift mijn warme geur op terwijl je je ogen sluit. Je likt even aan me, heel zachtjes, heel warm.

Je kleedt me uit en doet hetzelfde. Je neemt me mee naar je slaapkamer en zet me op het bed. Voorzichtig kussen we elkaar, warm en nat. “Wat ruik je lekker,” mijn stem is onvast. “Ik wil meer dan je ruiken, ik wil je lichaam tegen het mijne” fluister jij in mijn oor. En terwijl mijn buik zich tegen de gladde lakens aanvlijt, druk jij je lichaam zachtjes tegen me aan. Ik voel je steeds steviger tegen mijn billen aan wrijven, langzaam, maar sterk. Het lief krullende haar van je venusheuveltje is warm en vochtig.

Dan draai je me om. Met de zachte huid van je gezicht, je lippen, raak je mijn tintelende huid aan, geruisloos als een briesje, maar genoeg om al mijn zinnen op scherp te stellen. Je hete adem laat sporen achter op mijn mond die je plagend voorbijschiet, dampende sporen achterlatend op mijn harde tepels, mijn buik schokt onder de hete lucht, je mooie volle geile mond is zo dichtbij! Mijn navel glinstert van het vocht dat je hete tong er achterlaat. Je warme, natte likjes dirigeren mijn lichaam. Onder je tong krimpt ieder lichaamsdeel ineen om zich vervolgens uit te rollen om alles wat je voor me hebt op te vangen. Mijn lichaam krult zich om je steeds brutaler wordende tong, je borsten vullen mijn mond, je tepels spelen met het puntje van mijn tong.. Ik wil je kussen, hou van je hete lijf. God, wat ben je mooi als je geil bent!

Nu is het mijn tong die hongerig je heetste plekjes aflikt en die je huid laat sissen. Mijn tong glijdt langs je benen omhoog, en maakt je gek wanneer ik rakelings langs je poesje lik, maar niet dat doe, waar je kutje zo godsvergeten naar verlangt. Nee, mijn tong vervolgt haar weg over je bekken naar je heerlijke kont en likt tergend langzaam je prachtige bilnaadje.

Ik wil je dichterbij, je geile adem horen, je hete stem in mijn oor… Onze tongen als hete vlammen om elkaar heen laten kronkelen, je geile lichaam over me heen laten glijden, mijn kutje tegen het jouwe aanwrijven terwijl ik zachtjes aan je haar trek, om je weer weg te duwen en je op een hoek van ons bed toe te laten kijken hoe mijn handen begerig de heuvels van mijn geile lijf aftasten op zoek naar meer, hunkerend, en gretig op zoek naar dat warme natte holletje waar ik mijn vingers met mijn spleetje laat spelen tot ik bijna gek wordt van geilheid, om ze vervolgens een voor een af te likken, terwijl ik je uitnodigend aankijk.

Jouw ogen spuwen vuur. Je pakt me beet en zet me ruw tegen de muur. Als een wild dier geef je me een lange haal van mijn kutje naar mijn gezicht. Geil kniel je voor me neer met je knieën iets uit elkaar en met je kontje heerlijk fier in de lucht. Met je handen pak je stevig mijn kont vast. Je begraaft je gezicht en ruikt, proeft en likt het zilt van mijn vochtig geworden kutje. En terwijl mijn nagels zich tevergeefs in de muur willen zetten maakt jouw tong lange halen door mijn spleetje, je zuigt er zachtjes op. Dan weer duw je je krachtige tong met neukbewegingen diep naar binnen. Ik leg mijn handen op je hoofd en beweeg mijn kutje in dezelfde ritmische bewegingen tegen je aan, dan weer kort en snel, hard en diep.

Ik spreid mijn benen nog een beetje om nog meer, me nog geiler te voelen, terwijl ik op mijn lippen bijt om niet nu al klaar te komen… Je maakt me gek, ik ben verliefd! Nu zijn het je vingers die mijn knopje plagen, mijn kutje in en uitgaan, terwijl ik gulzig mijn zilte smaak van jouw tong en vochtige mond aflik. Je lichaam steunt, je warme stem kreunt. Je kutje is gretig op zoek naar alles wat haar meer dan geil genot kan schenken. Ze klemt zich om mijn dij heen en wrijft haar klitje er ruw tegenaan. Zachtjes glijd je langs mijn been naar beneden en ligt nu met gespreide opgetrokken benen op de grond.

Speel met me. Shit, speel met me, nu is het mijn beurt! Ik wil je kutje! Ik wil dat je jouw kutje tegen het mijne aanwrijft.

Ik sta nog en kijk naar je geile, naar meer smakende lichaam, ik streel plagend mijn borsten en stop mijn vingertje nog even diep naar binnen. Je wacht niet op me en maakt kronkelende bewegingen tegen mijn enkel, je bent supergeil. Verdomme, kom bij me, vinger me, lik me! Ik ga naast je liggen en onze zwetende, hijgende lichamen wrijven zich hunkerend en nog altijd hongerig tegen elkaar aan. En ook mijn tong doet er alles aan om jou te laten sidderen, ook jij mag jouw heerlijke, lieve, geile kutje in mijn gezicht begraven, ik zal je eten en likken en je heet geworden klit zuigen! Met mijn vingers zal ik je klitje masseren, strelen en kneden totdat je van geiligheid niet meer weet wat je nog meer zou willen. Meisje, je mag schokkend klaarkomen in mijn gezicht, alles wat je wilt doe ik voor je, zolang we maar niet hoeven ophouden,

Zolang mijn voeten maar niet de grond hoeven raken…
Zolang ik maar mijn ogen gesloten mag houden en hier mag blijven met jou….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *