— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De verleiding

Mijn favoriete fantasie is gebaseerd op de herinnering aan een avontuur, dat ik ’n paar maanden geleden met mijn man, Johan, in ’t echt heb meegemaakt. Ik had hem tijdens een heftige vrijpartij verteld dat ik er nogal eens over fantaseerde hoe het zou zijn om het met een bepaalde vriend, Martin, te doen. En het bleek hem mateloos op te winden om zich voor te stellen dat ik ’t met een ander deed! En samen werden we steeds nieuwsgieriger hoe ’t in ’t echt zou zijn………..

In dezelfde periode kwam Martin, met wie we langer dan een jaar nauwelijks contact hadden gehad, plotseling weer eens bij ons langs. Hij was in beslag genomen geweest door de vervelende nasleep van een echtscheidingsprocedure en had zich bijna een jaar lang in zichzelf teruggetrokken om te overleven in die verwarrende periode. Maar die avond kwam hij onverwachts langs. Ik was er bepaald niet op gekleed.

Ik liep die avond – zoals zo vaak – in ‘luchtige’ kleding rond: kort rokje (zonder slipje) en laag uitgesneden truitje. We ontvingen Martin allerhartelijkst, blij omdat hij eindelijk weer eens op bezoek kwam. Het weerzien moest gevierd worden en we trokken een feestelijke fles wijn open. Het was fijn om met hem bij te praten. Hij vertelde dat hij onze, vooral telefonische, steun in ‘t voorbije jaar erg op prijs had gesteld, want dát had hij gemist: de warme aandacht van iemand in zijn nabijheid, een arm om hem heen.

Hij zei het jammer te vinden, dat de algemene norm daar zo bekrompen en zo geremd in was, want hij had dat nou juist zo nodig gehad in die vervelende periode. Dat waren ideeën die ons toen in die tijd heel erg aan waren gaan spreken: hoeveel intimiteit kun je naast je vaste relatie delen met vrienden? En ondertussen zag ik hem steeds onbeschaamder naar me kijken, vooral als ik bukte om nog eens wijn in te schenken. Ik keek Johan even vragend aan, maar toen ik die glimlachend naar me zag knipogen, begreep ik dat hij er van genoot.

Ik voelde me daardoor steeds vrijer en sterker worden, ook door de wijn. Ik hield mijn knieën niet meer zo heel stijf tegen elkaar en ik zag Martin gluren! Het spelletje wond me erg op. Als ik ging verzitten, of mijn benen over elkaar sloeg, schoof mijn korte rokje steeds hoger op. Ik voelde hoe hij me uitkleedde met zijn ogen. De sfeer werd steeds losser en gewaagder. Toen ik mijn voeten weer naast elkaar zette, liet ik mijn benen ‘per ongeluk’ iets te ver uit elkaar. Ik zag hem onbeschaamd tussen mijn benen kijken. Ik voelde een warme golf in mijn onderbuik.

Mijn rokje was nu zover omhoog geschoven, dat hij mijn blote poes moest kunnen zien. Ik zag Johan in dezelfde richting kijken, ik hoorde hem gewoon slikken. Twee mannen, die opgewonden raakten van mijn lijf! Ik voelde me heel sterk, het gevoel gaf me vleugels, maar hoe nu verder? Ik stond op om naar de wc te gaan, Johan kwam achter me aan, ik hoorde hem zeggen: “Even een nieuwe fles wijn halen”.

Bij de wc-deur nam hij me stevig in zijn armen en zoende me wild op mijn mond. “We spelen met vuur, dit is gevaarlijk”, fluisterde ik hem in zijn oor, “Dit kán toch niet?” Johan likte opgewonden aan mijn oorlelletje. “Wat houdt je tegen? Hoe vaak heb je je hier al op klaar gevingerd?” siste hij opgewonden in mijn oor. Ik keek hem ongelovig aan. Hij straalde alleen maar lust uit, geen greintje jaloezie, hij méénde het.

Ik voelde een hete, geile golf door heel mijn lijf stromen, ik voelde me een tel draaierig en mijn knieën voelden slap. Ik maakte me los uit zijn omhelzing. “Ik doe het, hoor!” fluisterde ik hem toe. Hij trok me weer stevig tegen zich aan en duwde zijn hand tussen mijn benen. Zijn mening was me nu wel duidelijk! Hij voelde hoe nat ik was. Ik wurmde me los uit zijn omhelzing en ging plassen.

Toen ik weer in de kamer kwam, had Johan een cd opgezet en rozenwierook aangestoken. Martin nam een slok uit zijn volle glas en keek mij doordringend aan. Ik glimlachte naar hem en trok hem uit zijn stoel. Ik kroop tegen hem aan en begon te dansen (real slow!). Ik voelde hem rillen van opwinding. Ik voelde zijn stijve lul door onze kleding heen. Er liep een rilling over mijn rug toen ik zijn afmeting vermoedde. Johan was weer gaan zitten en volgde ons met brandende ogen. Martin begon me langdurig te zoenen en ik zoende bereidwillig terug. Wat zoende hij lekker, zeg! Het wond me vreselijk op, ik voelde me ontzettend geil worden, ik voelde het vocht langs mijn benen druipen! Ik had het gevoel dat alles van me afviel, ik voelde me erg licht, de wereld van alledag was heel erg ver weg.

Johan kwam bij ons staan en danste met ons mee. Hij zoende me en zelfs Martin begon hij te tongzoenen. Ik kende dat helemaal niet van hem, zover ik wist had hij nog nooit iets met een man gehad, maar niets leek vreemd meer op die avond! Het voelde juist heel vertrouwd en vanzelfsprekend! Johan trok zich bijna onopvallend weer terug en ging in een stoel naar ons zitten kijken. Martin liet zijn handen over heel mijn lijf glijden. Zijn vingers brandden door mijn kleren op mijn huid. Hij liet zijn handen onder mijn rokje op mijn blote billen terecht komen en masseerde die stevig. En drukte zijn kruis tegen mijn buik aan.

Ik voelde zijn harde pik in mijn buik drukken. Ik had ‘t niet meer, ik voelde me slap worden in zijn armen, het duizelde me gewoon. Zo geil had ik me lang niet gevoeld. Hij streelde mijn borsten door mijn truitje heen en gleed dan weer met ‘n hand onder mijn rokje. Zijn vingers zochten mijn kutje. Ik voelde hoe hij met ‘n vinger tussen m’n schaamlippen en over m’n klitje gleed. Ik zakte als vanzelf een beetje door m’n knieën en spreidde m’n benen. Toen hij een vinger in mijn kut liet glijden, huiverde ik heftig. Ondertussen zoende hij me.

Zijn handen zochten de rits van mijn rokje, het gleed over m’n blote billen rond mijn voeten op de grond. Hij trok ook mijn truitje over mijn hoofd uit, mijn bh volgde tenslotte. Daar stond ik poedelnaakt voor hem. Hij bekeek me ‘n ogenblik met grote ogen. Hij liet zijn handen over heel mijn lijf glijden en ik vond ‘t heerlijk! Zijn handen waren overal tegelijk.

Opeens stond Johan achter hem, hij keek me ‘n ogenblik met geile blikken diep in de ogen en knipoogde naar me. Toen pakte hij achterlangs de riem van Martins broek vast en maakte die los. Hij kleedde hem, achter hem staand, helemaal uit. Toen Johan zijn onderbroekje naar beneden trok, wipte zijn stijve pik tegen zijn buik omhoog. Jezus, wat een kanjer! Ik pakte zijn pik vast en voelde de grootte in mijn hand. Ik begon hem zachtjes af te trekken. Martin kreunde. Johan had zich ook uitgekleed en zat poedelnaakt in een stoel. Ik zag hoe hij zijn piemel vast had.

Martin pakte me vast en duwde me op de schoot van Johan. Hij knielde tussen mijn gespreide benen en begon mijn kutje te likken. Johan masseerde mijn borsten. Allemachtig, wat was dit lekker, wat was dit een krankzinnige situatie: verwend worden door twee lieve, geile mannen. Ik voelde Martins tong over mijn klitje glijden, mijn onderbuik stond in brand. Ik duwde me tegen zijn tong aan. Even later ging Martin staan, boog zich over me heen en zette zijn handen op de stoelleuning. Toen duwde hij zijn pik naar voren en wilde die bij me naar binnen stoten.

Met een ruk kwam ik overeind en rende naar het keukenkastje, mijn beide minnaars verbaasd achterlatend. Ik griste een condoom uit de la en ging terug, maakte het pakje open en rolde het condoom over zijn stijve pik uit. Dat had ik me altijd voorgenomen: wat er ooit ook zou gebeuren: wel safe! Ik ging weer tegen Johan zitten en spreidde mijn benen. Martin stond voor me, ik pakte zijn pik vast en liet ‘m zachtjes bij me naar binnen glijden. O, wat een dikke lul! Voor ‘t eerst in 13 jaar voelde ik een andere pik in me. Het voelde heerlijk aan.

Hij begon me te neuken met langzame bewegingen. Ik duwde me bij elke stoot tegen hem aan. Ik voelde Johans stijve pik tegen m’n rug, zijn handen nog steeds op mijn borsten, hij wreef mijn tepeltjes tussen zijn vingers. Ik voelde warme golven naar mijn kut uitstralen. Martin begon steeds sneller te bewegen. We hijgden en kreunden opgewonden. Toen neukte hij me even heel stevig en grommend kwam hij klaar, ik voelde zijn lul in mijn kut schokken.

Hij zakte gelijk op de grond en bleef rillend liggen. Ik ging half staan, pakte achterlangs Johans pik vast en duwde die in mijn kut, terwijl ik me op zijn buik liet zakken. Met stevige bewegingen begon ik hem te neuken, ik bewoog me pompend op en neer. Even later voelde ik mijn orgasme naderen en met een paar heftige bewegingen perste ik me op zijn stijve pik. Ik kwam heel heftig klaar. Ik richtte me op, draaide me om en liet me over Johan heen zakken. Ik zoende hem hartstochtelijk. Martin was weer bij zijn positieven gekomen, boog zich over ons heen en zoende ons beiden op de mond.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Jan 21 jun 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *