— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Waar zou je zijn zonder…

Gelukkig was het ongewoon stil in de trein. Verstandige mensen nemen vrij op zo’n dag als vandaag, bedacht ik me. Puffend ging ik zitten in een verlaten treinwagon. Ik pakte mijn boek uit mijn tas en begon te lezen terwijl de trein vertrok uit het station.

Ik hoorde de deur opengaan en keek automatisch op. Een lange donkere man liep naar binnen. Hij keek me recht in de ogen. Eventjes schrok ik daarvan, hij keek zo…zo indringend bijna. Het viel me wel gelijk op dat hij er goed uit zag, verzorgd en goed gekleed, hoewel ook hij overduidelijk last had van de hitte. Zijn overhemd vertoonde transpiratieplekken onder zijn armen, zijn stropdas was verdwenen, de bovenste twee knoopjes stonden open.

Ik kreeg bijna medelijden met hem, stel je voor; in deze hitte in een pak! Dit alles registreerde ik in een halve seconde. Ineens realiseerde ik me dat hij me nog steeds aankeek met zijn mooie blauwe ogen. Hij was bij mijn bankje blijven staan en… wat deed hij nou? Nou ja, hij ging tegenover me zitten, terwijl de trein verder leeg was! Wat moest ik hier nu van denken?

Hij ging, net als ik, bij het raam zitten en legde zijn koffertje naast zich neer. En nog steeds voelde ik die ogen op mij gericht. Jeetje, ik had het al zo warm, dat werd zo alleen maar erger. Het irriteerde me een beetje dat hij zo’n effect op me had.

Zijn knieën raakte de mijne eventjes en er ging een schok door me heen. Wat gebeurde er met me? Gelukkig had ik een boek bij me waar ik me enigszins achter kon verschuilen. Al dansten de letters voor mijn ogen… Waarom stond ik nou niet gewoon op om ergens anders te gaan zitten? En waarom bedacht ik me dat ik blij was dat ik gisterenavond onder de douche mijn benen geschoren had? Waar sloeg dat nou op? Lazer op, man, ik heb hier geen zin in!

Dat kon ik nou wel denken, maar de reactie van mijn lichaam op hem kon ik niet ontkennen. Ik voelde mijn tepels tegen mijn bh priemen… Oh shit! Ineens schoot door mijn hoofd dat ik vanmiddag op het toilet mijn bh uit had getrokken omdat dat ding zo knelde in de hitte! Voorzichtig keek ik op vanuit mijn oh zo boeiende boek (ahum). En ja, hoor natuurlijk had hij allang gezien dat mijn tepels zijn blikken wel leuk vonden. Dat was ook duidelijk te zien door de dunne stof van mijn bloesje.

Ik begon te blozen en ging verzitten. Hij keek me aan met een grijns om zijn mond. Mijn blote knie raakte weer de zijne en weer voelde ik de toch al intense spanning stijgen. Als gehypnotiseerd staarde ik hem in zijn blauwe ogen, ik kon er niets meer aan doen. Al die tijd was er nog geen woord gezegd. Dat hoefde ook niet, hier was sprake van oorverdovende lichaamstaal. Hij leunde naar voren en… legde zijn hand op mijn knie! Geen woord van protest kwam er over mijn lippen. Mijn adem stokte even. Hij streelde mijn knie, me aldoor aankijkend. Hij likte langs zijn lippen, boog nog meer naar voren en…kuste mijn knie.

Hij schoof van zijn bank af, knielde op de grond en gleed met zijn lippen langs mijn been omhoog. Ik kon er niks aan doen, ik wilde er niks aan doen. Sterker nog, ik wilde dat hij nooit meer ophield. Ik gleed wat onderuit, waarbij mijn rokje verder omhoog schoof.
Ik voelde zijn andere hand langs mijn andere been omhoogschuiven, richting mijn kruis. Een kreun ontsnapte er uit mijn keel en ik greep zijn hoofd vast.

Ineens legde hij zijn handen om mijn heupen, trok me nog meer onderuit. Mijn rok zat ergens om mijn middel gestroopt. Zijn mond kwam langs mijn bovenbeen helemaal omhoog. Ooooooh, wat lekker was dat! Met zijn andere hand probeerde hij mijn slipje uit te trekken. Dat lukte, met wat hulp van mij.

Daar lag ik dan, helemaal onderuit zittend op de ene bank, mijn benen gespreid op de andere bank en daar tussenin… een hele leuke man die nu heel druk bezig was me m’n orgasme van mijn leven te bezorgen! Zijn tong drong diep in me door, ik kwam omhoog met m’n heupen om die tong tegemoet te komen. Dit was echt ernstig lekker. Met zijn mond begon hij nu zachtjes mijn clitoris te zoeken en begon daar hevig op te zuigen! Oh yes, wat een genot.

Ik voelde een orgasme naderen, was hevig aan het zuchten en kreunen. Met mijn handen woelde ik door zijn donkere haar en zette mijn nagels in zijn rug. Mijn enthousiasme wond hem kennelijk nog meer op, zijn tong en lippen werden steeds wilder en vormden zo een machtig samenspel.Toen zijn handen zich om mijn billen heen vouwden en deze krachtig begonnen te masseren kwam ik dan ook heftig klaar. Mmmmmm, dat smaakte naar meer.
We gingen wat meer overeind zitten, hij nog steeds op de grond. Er schoot van alles door mijn hoofd: hoe heet hij eigenlijk, wat als er iemand binnen komt, wat ben ik aan het doen?

Maar toen hij me begon te zoenen met die mooie mond van hem en ik mezelf proefde op zijn tong kon niets me meer weerhouden. Ik wilde hem! En wel nu! Ik maakte de riem los van zijn broek, zijn erectie was duidelijk zichtbaar.
Hij kwam wat overeind en liet zijn broek en boxer tot zijn knieën zakken. Nu ging hij op het bankje zitten en ik knielde voor hem. Zijn lul stond recht overeind en ik viel aan. Pijpen was een van mijn favoriete bezigheden, altijd al geweest ook! Hij genoot hoorbaar, en legde een hand op mijn hoofd, greep mijn haar stevig beet. Oh god,ik voelde mezelf heel erg nat worden.

Terwijl ik stevig op en neer ging met mijn hoofd en een hand om zijn ballen legde, begon ik mezelf te vingeren. Oh ja, ga door, kreunde hij. Dat was het eerste wat hij tegen me zei. Al snel proefde ik dat hij ging klaarkomen. Ik ook, trouwens. Ineens trok hij mijn hoofd weg en zei: ‘Ik wil je neuken!’ Het feit dat hij het niet echt vroeg en eigenlijk gewoon deed waar hij zin in had, wond me enorm op!

Ik knikte gretig van ja, hij draaide me op nog steeds op m’n knieën en kwam achterlangs in mijn drijfnatte kutje… Hij begon me gelijk keihard en snel te naaien, wat me tot ongekende hoogte opwond. Hij leek precies te weten wat ik wilde, ooooh wauw, ik wil hem mee naar huis nemen. Ik masseerde mijn clit en we kwamen bijna gelijktijdig klaar. Hij gromde en kneep in mijn heupen en ik, ik was even van de wereld.

Toen we wat later onze gekreukelde kleren weer aan hadden en nog wat zaten te zoenen arriveerde de trein op het volgende station. We moesten er allebei uit, want ook hij stond op. Wat verlegen met de situatie gaf ik hem een zoen op zijn mond en zei: ‘Zie ik je nog eens?’ Hij glimlachte en antwoordde: ‘Vast wel, ik heb je al zo vaak zien zitten in deze trein! De volgende keer stel ik me eerst gewoon voor, ok?’ Hij zoende me nog eens en liet me sprakeloos op het perron achter.
Sindsdien is reizen per trein een stuk leuker geworden.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *