— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De strelingen van het duingras

Mijn vriend is een schatje, we zijn al drie jaar samen en om dat te vieren heeft hij een huisje aan zee gehuurd. Hmmm…., de zee is toch zalig, elke vakantie kijk ik er naar uit om weer naar de zee te gaan. Zo lekker gezellig met z’n tweetjes, of met nog wat vrienden er een leuke vakantie van maken.
Enkele keren per jaar laten we dus de boel hier achter en trekken we met ons autootje naar de kust. Ook dit keer was het weer zover. Onze examens zijn eindelijk gedaan, we kunnen vertrekken met een vakantiegevoel. Maar we hebben vooral nood aan rust, ontspanning en aan elkaar.

Het is een warme dag geweest, om de hitte een beetje te vermijden vertrekken we pas in de late namiddag. Toch is het nog lekker zwoel. Ik draag dus mijn meest zomerse outfit voor deze heerlijke uitstap. Mijn vriend is zoals steeds volledig in het zwart, compleet met zwarte cowboyboots enz.. . Gelukkig heeft hij z’n dikke truien en leren jas al achterwege gelaten. We zijn ondertussen al een tijdje aan het rijden, en het saaie landschap doet me wat indutten.

Ik droom een beetje en m’n fantasie wordt geholpen door de erotische verhalen die ik vlak voor ons vertrek nog gelezen heb. Ze hebben me al behoorlijk in de stemming gebracht die verhalen. Ik vind het dan ook heerlijk om ze te lezen. Nochtans zijn het zo van die typische verhalen, af en toe zijn ze enorm geloofwaardig maar meestal zijn ze volgens mij behoorlijk overdreven en lijken ze bijna onmogelijk. In ieder geval zijn ze meestal erg opwindend. Ik besluit dan ook mijn vriend al wat op te warmen voor wat wel eens een spannende avond en nacht kan worden. Hij is zoals steeds erg geconcentreerd op de weg en aan het meeneuriën met de muziek. Dat is al een teken dat hij in een goede bui is.

Ik leg m’n hand op z’n been, geen reactie…Ondertussen kijk ik naar z’n donkerbruine ogen, met altijd die ernstige doordringende blik. Hij is nog steeds erg geconcentreerd. Hier moet verandering in komen. Ik schuif met m’n hand wat meer in de richting van z’n penis, wel reactie: “hey meisje, wat ben je daar allemaal van plan?”. Ik lach zachtjes en doe ongestoord verder, ik wrijf zachtjes nog een beetje in de goede richting. “Oompf…”: hij slaakt een zucht.

Hierdoor aangemoedigd streel ik ietsje ruwer over de ruwe stof van z’n broek, op de plaats waar z’n penis gevangen zit, en masseer vervolgens heel zachtjes z’n eikel. Hij kreunt en zijn ogen hebben een glazig aanzicht, is dit een goed teken? Ja, natuurlijk is het dat wel. Hij wil iets zeggen, maar ik druk m’n vinger snel tegen z’n lippen. “Gewoon rustig blijven doorrijden schatje”: fluister ik, “ en moest dat rustig zijn je niet lukken, voor de ontspanning zorg ik wel.” Ik haal m’n vinger terug van z’n pruilmondje en probeer de rits en de knoop van z’n broek los te maken, dit lukt gelukkig vrij vlotjes.

Tergend langzaam doe ik de ritsluiting van z’n broek open, mijn vingers betasten elke millimeter eronder. Hij heeft trouwens van die schattige strakke broeken waar z’n kontje zo goed in uitkomt. Blijkbaar heb ik door mijn strelingen toch al wat reactie teweeg gebracht, wat had ik nou anders verwacht? De broek had het nog enigszins kunnen verbergen, maar eenmaal de rits open komt z’n erectie al te voorschijn. Hij heeft zo’n shortje aan dat lekker rond de billen spant, en waar je langs voor alle vormen doorziet. Maar zelfs dit shortje kan al dat moois niet in bedwang houden. Z’n stijve penis staat daar in al z’n glorie, en dat terwijl de eigenaar ervan probeert z’n aandacht op de weg te houden. Eigenlijk wel grappig, ik probeer niet te lachen, en kijk hem schalks aan. Gelukkig rijden we al wat trager, en is er ook niet veel verkeer op de baan. Ik besluit hem niet langer te treiteren, maar forceer mezelf even in een onhandige houding, geef een kusje op z’n penis en zeg: “we zullen nog even wachten, goed?”. Gemeen van me, he?

Weer trekt hij even een pruillip, kijkt me schalks aan en zwijgt. Hij durft niet anders.
Toch wil hij het hier blijkbaar niet bij laten, z’n hand die eerst rustig op de versnellingspook lag, verhuist naar mijn linkerbeen. Hij grinnikt tevens, pretlichtjes verschijnen in z’n donkerbruine ogen en hij fluistert: “wedden dat ik ook iets kan tijdens het autorijden?”. Ik geloof m’n oren niet, dit ben ik helemaal niet gewoon van mijn vriendje die altijd veiligheid vooropstelt. Vervolgens glijdt hij met z’n hand langs de bovenzijde van m’n rokje recht m’n slipje in. Ik ril van de toch wel onverwachte aanrakingen, waar ik echt wel van geniet en spreid dan ook m’n lange benen een beetje om het hem een beetje gemakkelijker te maken.

De weg waar we over rijden gaat steeds rechtdoor en heeft geen stoplichten, zodanig dat schakelen niet echt nodig is, erg handig! Hier maakt mijn lieve vriend dan ook gebruik van, zo kan hij uitvoerig mijn schaamlipjes betasten en m’n clitoris prikkelen. Hij maakt kleine cirkeltjes, wat me van top tot teen doet rillen en dat zonder dat hij me echt aanraakt. Ik heb de indruk dat m’n slipje al behoorlijk nat is, en mijn tepels zijn zo stijf dat ze door mijn truitje en bh priemen. Z’n vingers bij me laten binnenglijden is jammer genoeg niet echt handig, en we zijn ook ongeveer ter plaatse. Ik besluit dan ook om nog even bij mezelf verder te doen. Hij ziet dit natuurlijk onmiddellijk en ik zie zijn penis nog verder zwellen. Een verrukkelijk aanzicht!

Ondertussen rijden we langs de Kustlaan. Op het moment dat mijn lichaam begint te zinderen en ik duidelijk een orgasme voel aankomen, vertraagt hij plots met de auto en draait een verlaten parking op. “Stap uit!”: zegt hij op een vriendelijke maar bevelende toon. Ik kijk hem even bedenkelijk aan en doe wat hij zegt. Zo doet hij anders nooit. Nog nabibberend van het naderende orgasme stap ik uit de auto. Hij komt naar me toe, de broek ondertussen terug dichtgeknoopt, en neemt me bij de hand. We stappen de duinen in, de zon is nog steeds warm, en laat onze jonge huiden stralen. Gelukkig zijn er niet meer zoveel mensen op stap, maar dit is dan ook weer een erg verlaten duingebied. Na het eerst het beste struikje in de duinen stoppen we, natuurlijk heb ik een vermoeden van wat hier gaat gebeuren. Toch wacht ik in spanning af.

Ik kijk een beetje verdwaasd rond om te zien of er geen pottenkijkers zijn. Lang moet ik blijkbaar toch niet wachten. Mijn vriend schiet onmiddellijk met z’n hand onder mijn truitje en begint m’n tepels te masseren, ondertussen zoenen we hartstochtelijk. Woow, wat ben ik opgewonden, de gedachte alleen al dat er mensen ons kunnen zien maakt me gek. Ik herhaal het nogmaals: zo doet hij normaal nooit. Dan stopt hij plots, kijkt even rond en laat me een beetje verder neerzitten op een muurtje dat uit de duinen steekt. Hij knoopt z’n broek terug los, z’n penis staat nog steeds rechtop te pronken door de gulp van z’n shortje, en er druipt een beetje voorvocht af. Dan schuift hij niet al te voorzichtig mijn rokje naar boven. Hij slaakt een zucht van genot bij het zien van de sexy string die ik aanheb. Hij kan zich blijkbaar echt niet meer inhouden. Voor mij geldt hetzelfde, ik wil hem voelen, diep in me.

Hij knielt voor mij neer, schuift mijn string opzij en duwt in één beweging z’n lul bij me binnen, voorzichtigheid is hier niet echt nodig. Ik ben zo geil als, als…whatever, behoorlijk geil dus. Dit kan eveneens van mijn vriend gezegd worden. Ik voel hem in en uit mijn kutje schuiven. Ik voel ook het stenen muurtje onder me schuren, en eveneens ook het duingras dat voor het muurtje staat. Het prikkelt zowel zijn ballen als mijn poesje. Dan legt hij z’n handen op m’n billen om nog dieper in me te kunnen. Ik sla mijn benen om hem heen en laat me achterover vallen, hij ontbloot mijn borsten en streelt ze voorzichtig alsof ze van porselein zijn. Alle geniepigaards (als die er zouden zijn) kunnen nu meegenieten van mijn ronde borstjes. Hij blijft verder heen en weer bewegen, en lenig als hij is slaagt hij erin af en toe zachtjes en dan weer harder in m’n tepels te bijten. Hij weet dat ik daar echt gek van ben.

Zo zijn we even bezig, in de duinen, onder een stralende zon, wat een zalig begin van de vakantie! Zo mag het nog een tijdje doorgaan ook, ik wil meer, ik voel dat ik ga komen, ik wil meer! Dit laat ik merken door me terug op te richten en m’n armen om z’n stevige gebruinde hals te slaan. “Ik wil je voelen schat, nog harder voelen…” fluister ik in z’n oor. Ik voel dat hij ook dadelijk zal komen, die kloppende penis diep in mij. En met een laatste krachtinspanning komt hij overeind, en blijft ondertussen toch doorstoten. Dit is werkelijk fantastisch…ik ga komen, ik voel het, ik plant m’n zwartgelakte nagels in z’n rug en gooi mijn hoofd naar achter: “aaaaaaaaah”. Dan stopt hij plots, wat gebeurt er? “Niet plots stoppen” denk ik, “ik wil meer!!!”.

Hij begint me hartstochtelijk te kussen, en neemt vervolgens afstand, zijn pik is nog steeds stijf. Hij komt terug dichterbij, likt aan m’n borstjes, trekt nu m’n truitje volledig uit en m’n bh. Hij kijkt in mijn ogen, verlangend maar ook lachend. Wat is hier aan de hand? Hij neemt snel m’n truitje en bh, houdt z’n broek luchtjes vast en begint te rennen. Daar sta ik dan, met ontblootte boezem en mijn rokje niet veel meer verhullend. Vind ik dit nog leuk? Kan je het jezelf voorstellen? Vol verwachting van meer lekkers loop ik achter hem aan. Ja, dit heeft echt wel iets opwindend! Je zou me moeten zien, lopend door de duinen met wiebelende borstjes! Gelukkig is er niemand in de buurt, of toch niet dat ik weet.

Ik ren de top van de duin waar hij is verdwenen. Verdomme, niets te zien! Zuchtend en kreunend wandel ik een beetje verder, nog niets…
Zo begin ik me toch een beetje zorgen te maken, wil hij me hier werkelijk voor schut zetten?
Zou hij me zoiets aandoen? Wat is hij in hemelsnaam van zin?
Dan word ik plots langs achter belaagd door hem, hij springt net niet op me maar weet me toch in het zachte zand te doen belanden. Hmmm…dat heerlijke zachte gespierde lichaam van hem… . Hij trekt onmiddellijk m’n string uit en ik voel z’n lul tussen m’n billen glijden. Heeft hij zo heel de tijd rondgelopen? Ik wou dat ik dat had kunnen zien.
Ik richt m’n kontje een beetje op en spreid m’n benen. Hij zoekt met z’n hand, spreid m’n lipjes en schuift z’n lekkere lul binnen.

Wow! Daar lig ik dan, met mijn blote borstjes in het zand, wat trouwens lekker schuurt, een aangenaam gevoel! Ondertussen kijkend naar de ondergaande zon, en met mijn geweldig vriendje op m’n rug, die het beste van zichzelf geeft. We neuken er de stukken af, hij streelt nog steeds m’n borstjes. Mijn spiertjes omvatten z’n penis zo hard, dat ik het gevoel heb hem er nooit meer uit te laten! Ik voel hem schokken, zijn kreungeluiden zeggen genoeg, mijn kreungeluiden zeggen genoeg. We komen samen klaar in het warme zand, zalig gewoon! Dit is voor herhaling vatbaar. We blijven nog even rustig van elkaar nagenieten. Nog vele lieve kusjes en strelingen volgen. “Jij bent gek.” zeg ik. Hij glimlacht, legt z’n vinger op m’n mondje en neemt me vervolgens in z’n sterke armen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *