— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Avondritueel

We staan in de badkamer en de dagelijkse rituelen voor het slapen gaan worden uitgevoerd. Jij staat in je strakke short je tanden te poetsen. Ik ben net klaar en kan me niet bedwingen om over je billen te strijken. Onmiddellijk is er een reactie aan je voorkant. We kijken elkaar aan in de spiegel en glimlachen. Ik ga tegen je achterkant staan en steek mijn beide armen onder de jouwe door. Ik beweeg mijn beide handen vanaf je oren, langs je nek, over je tepels en je buik naar je opkomende staaf. Met de toppen van mijn vingers wrijf ik er snel overheen en stop dan mijn beide handen aan de achterkant in je short. Op elke bil één en ik masseer ze ferm. Dit alles beïnvloedt je poetsbeurt aanmerkelijk. Je wilt het poetsen afronden, maar daarvoor moet je wel voorover buigen om te spoelen… Je billen steken heerlijk naar achteren, zodat ik ze optimaal kan betasten. Je proest het uit.

Snel pak je een handdoek, slaat die om mij heen en trekt hem strak. “Zo, nu kan je niet meer aan me zitten. Mee jij.” Je neemt me mee naar de slaapkamer en duwt me achterover op bed. De handdoek wordt opengeslagen en je strengelt onze vingers ineen. Mijn handen worden boven mijn hoofd in het dekbed geduwd en je kust me hevig op mijn mond en in mijn nek. Ook knabbel en zuig je aan mijn tepels. Je kijkt me aan en wacht even. Ik zie je overwegen wat je nu zult gaan doen. Je besluit het nog even rustig aan te doen, maar doet wel je short uit. Naast elk van mijn zijdes plaats je een knie, zodat je met je achterste naar mijn gezicht toe zit. Zo kan ik goed bij je billen en jij bij m’n onderkant. Je trekt mijn slip uit en tergend langzaam strijk je met je handen vanaf m’n enkels naar de binnenkant van m’n dijen. Ondertussen kriebel ik je kadetten en streel langs je bilspleet. Die is inmiddels nat van het zweet en als je ‘per ongeluk’ luchtig mijn klitje raakt, komt ook daar veel vocht vrij.

Na wat heen en weer gestreel, besluit je voor het betere werk te gaan. Je draait je om, spreidt mijn benen en gaat er op je knieën tussen zitten. Langzaam breng je mijn benen omhoog en legt ze over je schouders. Daardoor komen mijn billen een stukje omhoog. Je geeft ze een paar flinke tikken, waardoor ze fijn gaan gloeien. Dan streel je erover, wat een heerlijk heftige sensatie geeft. Mijn kutje wordt steeds natter en ik kan niet wachten tot het moment dat je in me komt. Je handen strelen over mijn benen en langs mijn dijen terwijl je je heupen op en neer beweegt zodat je eikel m’n kutje prikkelt. Het is heerlijk en de temperatuur begint al aardig op te lopen. Dan beweeg je heftig je duim snel langs mijn klitje en je piemel dringt bij me naar binnen. Al mijn spieren trekken samen en ik krom mijn rug. Met mijn handen grijp ik in het dekbed en met heftige golfbewegingen kom ik klaar.

Dat is voor jou het sein om mijn benen naar beneden te doen en geheel bij mij naar binnen te dringen. Je bent ontzettend hard en dat voelt machtig bij mij van binnen. Eerst maak je rustige en lange bewegingen, waardoor je mij heel diep raakt. Maar al snel worden je heupbewegingen korter en heftiger. Ik leg mijn handen op jouw billen en knijp mee in het ritme. Je gaat steeds sneller en heftiger. Ik voel een heerlijke gloed opkomen en alles wordt gloeiend heet. Ik kreun het uit en ik voel dat je je hele lichaam aanspant. We bewegen nu onstuimig tegen elkaar en steunen en kreunen intens. Met een gevoel van brandende liefde komen we samen tot een hoogtepunt.


Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *