— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Meer dan een droom

“Blijf je even wat drinken?” Eindelijk durft ze het te vragen. Erik volgt zijn vriendin Evelien naar binnen. Zij kijkt om zich heen. Het huis is netje opgeruimd, de sfeer is knus, oké.

“Wat wil je hebben?” vraagt Evelien. “Jou,” flapt haar vriend eruit. Meteen beseft hij wat hij gezegd heeft. Zijn gezicht wordt knalrood. Verbaasd kijkt het meisje hem aan. Dan verschijnt er een glimlach op haar gezicht. “Drinken, vroeg ik,” zegt ze. “Doen maar iets fris,” zegt Erik haperend. “Ben zo terug” Evelien verdwijnt naar de keuken en Erik installeert zich op de bank.

“Een cola voor meneer.” Met een lach op haar gezicht komt ze de kamer binnen met twee glazen cola in haar handen. Een zet ze op het tafeltje, met de ander loopt ze naar haar vriendje. Dan struikelt ze. Een flets cola spat in zijn gezicht en loopt in zijn nek. “Oh, het spijt me,” zegt Evelien, maar Erik weet niet zeker of het nou een ongelukje was of met opzet. Evelien buigt zich naar hem toe en zoent de cola van zijn gezicht. Ze zoent zijn wangen, zijn ogen, zijn kin en uiteindelijk zijn mond. Met een lichte aarzeling duwt ze haar tong tegen Eriks mond, die ‘m gretig opent. Hun tongen beginnen een vurig spel. Eriks handen beginnen Evelien te betasten. Eerst haar rug, dan naar beneden naar de heupen en langs haar buik omhoog. Hij draait met zijn handen rond haar borsten en zoek het ritsje van haar vest. Evelien voelt hoe hij het ritsje laat zakken. Even begint ze te twijfelen. Doet ze hier wel goed aan? Oké, ze had het al wel eerder met anderen gedaan, maar nog niet zo snel. In gedachten haalt ze haar schouders op en geeft zich over aan de lust.

Eveliens vest zakt langs haar armen naar beneden. Erik zoent naar beneden, langs haar hals en naar haar borsten. Evelien maakt haar bh los en leidt Eriks hoofd tussen haar borsten. Hij hijgt licht. Evelien duwt Erik van zich af en trekt zijn trui over zijn hoofd. Dan maakt ze zijn broek los. “Uit,” commandeert ze. Erik trekt ‘m uit en onder zijn short ziet ze een stevige bobbel.

Erik voelt zijn ding stijf worden. Evelien ziet het. “Laten we die maar eens ontstijven.” Ze laat de badjas zakken. Onder de badjas draagt ze alleen een string en een mini-bh.
Eriks stijve gaat bijna recht overeind staan. Evelien komt op hem af en trekt zijn short uit. Dan steekt ze het stijve ding in haar mond. Zachtjes zuigt ze eraan.
Erik kijkt verbaasd naar zijn verlegen vriendinnetje. Dan glimlacht hij. Hij moet de avond niet voor zichzelf gaan bederven met gepieker.

Erik duwt Evelien van zich af. Ze laat zijn stijve los. “Waarom? Is het niet lekker?” “Juist wel.” Erik lacht. “Maar ik wil ook.” “Oké.” Evelien gaat op de bank zitten.
Erik zakt op zijn knieën voor de bank en maakt haar bh-tje los. Hij gooit het op de satijnen badjas die achter hen ligt. Dan legt hij zijn handen op haar tieten en begint ze te kneden. Evelien brengt zijn hoofd ernaartoe en Erik zoent tussen de borsten. Voorzichtig brengt Evelien zijn hoofd lager.Ze trekt haat slipje uit.

Even twijfelt Erik, dan voelt hij de zacht dwingende hand en zakt lager. Hij voelt zachte schaamhaartje op zijn wangen. Hij blijft zoenen en likken. Evelien hijgt zachtje. Minutenlang zitten ze zo. Alleen het tikken van de klok en Eveliens gehijg is te horen.
Dan duwt Evelien Erik weg. Ze staat op en trekt hem mee. Samen lopen ze naar het achterkamertje, dat is ingericht als slaapkamer. Evelien trekt een laatje open en pakt een condoom uit een pakje. Ze trekt de verpakking los en doet hem bij Erik om.
Dan zoent Evelien Erik op zijn mond. Gretig zoent hij terug. Hun tongen zoeken en vinden elkaar. Ze spelen een woest spel.

Erik en Evelien vallen samen achterover op het bed. Ze rollen heen en weer. Evelien ligt bovenop Erik, die haar hele gezicht zoent. Langzaam beweegt ze op en neer.
Erik hijgt en zoent. Het is net als in zijn dromen. Alleen dit is echt. En dat is toch wel heel speciaal. Hij beweegt met Evelien mee en zijn stijve wordt nog stijver. Na enkele minuten voelt hij dat hij bij Evelien naar binnen wil gaan. Hij rolt om, en komt boven op zijn vriendin terecht.

Evelien hijgt. Dit is fantastisch. Ze had nooit verwacht zo spectaculair ontmaagd te worden. Ze trekt Eriks gezicht tegen haar boezem aan en legt dan haar handen op zijn billen. Ze duwt hem naar beneden en opent haar benen.
Erik voelt dat hij bij Evelien naar binnen gaat. Hij weet dat zij het ook voelt. Ze begint meer te bewegen. Langzaam voelt Erik zijn sperma uit zijn piemel lopen. Hij weet dat het Evelien niet bereikt, maar toch geeft het een bevredigend gevoel.
Evelien voelt dat Erik langzaam klaar komt. Ze legt haar hand boven haar kut en wrijft heen en weer. Ook zij komt klaar.
Erik laat haar los. Zijn stijve wordt minder stijf en verlaat Evelien. Die valt in slaap. Erik ligt naar haar te kijken. Hij strijkt over haar gezicht en over haar borsten. Een lekker wijf. Hij zou er heel wat voor over hebben om haar wakker te maken en opnieuw te beginnen.
Langzaam valt hij ook in slaap.

“Ik moet zo naar mijn werk,” fluistert Erik. Evelien rolt uit bed. Ze rekt zich uit en trekt Erik ook uit bed. Ze stroopt zijn condoom af en neemt hem mee naar de badkamer. Samen stappen ze onder de douche.
Hun spel zet zich voort, tot de badkamer gevuld is met stoom. Dan drogen ze elkaar af en gaan in de kamer ontbijten.
Even later nemen ze afscheid bij de deur. “Het was lekker. Wat zeg ik, heerlijk.” Erik geeft Evelien een zoen. “Vanavond?” vraagt zij. “Tuurlijk. Ik ben hier om tien uur.” Evelien zoent hem blij op zijn mond en nog even spelen hun tongen het spel der liefde. Dan vertrekt Erik naar zijn werk. Evelien gaat een uur later ook. Beide verlangen naar de avond…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *