— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bioscoop

Het is 20.00 uur. Om 20.30 uur word ik verwacht. We hebben afgesproken bij de bioscoop. Ik sta twijfelend voor de kast. Wat zal ik aandoen ?
Ik ga meer voor praktisch dan voor mooi. Ik heb een doel voor ogen en in de bioscoop is het toch donker dus, ik kan niet bewonderd worden. Ik doe mijn kousen aan en besluit tot een spijkerrok. Die is lang, tot op mijn kuiten en er zit een split links schuinvoor tot op heuphoogte. Daarover heen een wijd vallende trui en er onder mijn mooie BH. Die laat me altijd speciaal voelen. Ik twijfel nog over mijn slipje, maar besluit die voor de gelegenheid maar te vergeten.

Het is 20.15 uur. Ik moet voort maken. Heb ik verder nog iets nodig ? Portemonnee kan in mijn zak, verder ben ik klaar. Ik trek de voordeur dicht en loop met stijgende opwinding naar de afgesproken plaats.
Ik voel me lekker, net een uitgebreid bad genomen, haren gewassen. Alles gepoetst en geboend, ik ben er klaar voor. Het is niet ver, het is schemerdonker op straat, ik zie het bord van de morsige bioscoop aan de gevel branden. Je bent er nog niet en, nadat ik de kaartjes heb gekocht, wacht ik, zoals afgesproken bij de kassa.

Mannen lopen wat schichtig heen en weer. Gluren naar mij, sommigen gaan naar binnen, sommigen blijven wat rond hangen. Ik ‘zie’ ze niet. Negeren is in dit soort gevallen het makkelijkst.
Dan voel ik plots een hand laag op mijn rug. En ik besef dat je bij me bent. Je blijft achter me staan, ik kan je niet zien maar wel voelen. Die hand voelt heet en prikkelend vlak boven mijn billen.
“Ga je mee naar binnen?”
“Ja, ik heb al betaald”

Zonder je aan te kijken loop ik naar binnen, je hand blijf ik voelen. Ik hoop dat je dichtbij me blijft. Ik zie niets van licht in donker en dat is juist in bioscopen extreem lastig. We lopen de deuren door, de zaal in. Zodra de deur weer gesloten is sta ik stil. In absolute totale duisternis. Je botst tegen me aan.
“Wat doe je?”
“Ik zie niets”

Je staat tegen me aan en ik voel je lijf. Het is aangenaam, een warm en prikkelend contact. Ik draai een beetje met mijn kont. Je reageert direct. Twee handen op mijn heupen die me stevig beet pakken en me naar je toe trekken. Ik zucht van genoegen en jij kreunt. Je zoent me, laag in mijn nek, bijna nog op mijn schouder en ik laat mijn hoofd achterover tegen je aanvallen. Je handen verschuiven van mijn heupen naar mijn borsten om ze even stevig beet te pakken. Je mond glijdt heet en nat omhoog naar mijn oor, terwijl ik mijn borsten in je handen en mijn kont tegen je kruis druk.
“Zie je weer wat nu?”
“Als ik mijn ogen weer open doe misschien wel ja” fluister ik terug.
Je lacht hees in mijn oor en vraagt me het te proberen. Ik doe mijn ogen weer open en zie vaag de contouren van de zaal. Het is rustig. Hier en daar zitten wat mensen, ze kijken naar het doek. Niemand besteedt aandacht aan ons. Even kijk ik rond en besluit dat we achterin gaan zitten. Gezien worden is niet erg maar te koop gaan lopen is overbodig.

Blijkbaar heb jij het zelfde idee want je duwt me met je handen om mijn middel de bocht om en we lopen schuin omhoog naar achter in de zaal. Ik ga in het midden zitten en jij zit links van mij. De film begint. Het zijn mooie beelden, mooi geluid, het verhaal volg ik niet. Het boeit me niet. Wat me boeit ben jij. De armleuningen van de stoelen kunnen omhoog zodat we dicht tegen elkaar aan kunnen zitten en wat bewegingsvrijheid hebben.

Ik pak je hand en stop je duim in mijn mond. Ik zuig eraan. Ik hoor je zacht lachen van genoegen. Een andere hand voel ik onder mijn trui naar mijn borsten tasten. Mijn tepels reageren en voelen hard en gevoelig. Af en toe kijk ik naar het scherm. Mooie mensen, mooie omgeving, het geluid is afwisselend zacht stemmig tot fel en opzwepend. Ik bijt op je duim als je even stevig mijn tepel pakt. Je grinnikt. Mijn schoenen heb ik uitgedaan en met kousenvoeten streel ik je benen.

De opwinding die de hele dag al in mijn lijf zit begint tot grote hoogte op te lopen. Ik wil je voelen. Ik wil weten of het jij ook opgewonden bent. En ik laat een voet naar je kruis glijden om er zacht over heen te strelen. Je reageert direct. Je duwt je hevige stijve tegen mijn voet en pakt mijn borst niet zachtjes beet.
“Oh….. ga door” fluister je me in mijn oor. Reken maar dat ik door ga, dit voelt ontzettend lekker. Mijn voet streelt en wrijft over je gulp terwijl mijn rok open valt en je een mooi zicht op mijn been biedt. Je hand glijdt van mijn knie naar boven. Tot het punt waar mijn kousen stoppen en bloot been begint.
Daar laat je je hand rusten. Het is een heel geil gevoel. Die zacht kriebelende vingers precies daar. Ik vraag me af of je hoopt of vermoedt dat ik geen slipje aan heb. En de wetenschap dat je die zo niet zult aantreffen windt me nog meer op.

Ik buig me naar voren en zoek je mond. Warm sluiten je lippen op de mijne. Als ik een zacht warm tongetje, één seconde over je lippen laat glijden reageer je direct door je mond te openen en onze tongen een bijna ruw spel van voelen en aftasten te laten spelen. Je hand, voel ik, onderwijl verder naar boven kruipen, bijna onbewust spreidt ik mijn benen. God, wat wil ik je voelen. Wat wil ik graag betast en gestimuleerd worden daar. Terwijl we kreunend verder zoenen voel ik je hand tergend langzaam mijn kruis bereiken. Even laat je een vinger over mijn schaamlippen glijden. Op het moment dat je ontdekt dat mijn slipje ontbreekt, kreun je hevig en zuig je aan mijn tong.
“Yeah…….!”

Je laat je vinger tussen mijn schaamlippen glijden, iets naar achteren en steekt hem even diep naar binnen. Dit is me te veel en ik pak je vol in je kruis. Je stijve duwt stevig tegen mijn hand en ik tast en voel. We zoenen verder als ik je gulp los maak en mijn hand in je broek laat glijden. Over je onderbroek, tast, voel en wrijf ik verder. Ik voel je eikel en wrijf er met een vinger stevig over heen. Ik voel een klein nat plekje ontstaan. En duw daar een beetje extra.

Terwijl jij me verder vingert, mijn clitje stimuleert en mijn warme gladde vocht over mijn kruis uitsmeert, buig ik me voor over om met mijn mond te verkennen wat zojuist mijn hand heeft ontdekt.
De film is vergeten en het enige dat voor mij nog bestaat ben jij en mijn eigen opwinding. Ik schuif je slip naar beneden en neem je mooie ferme stijve in mijn mond. Je zakt onderuit en geeft me zo alle ruimte. Je handen leg je op mijn hoofd en ik laat je diep in me glijden, er bijna helemaal weer uit en dan weer diep in mijn mond en keel. Ik hoor je kreunen en zuchten, wat me nog meer opwindt. Je handen voeren lichte druk uit op mijn hoofd, zodat jij het tempo bepaalt en ik hijg en zucht van opwinding.

Dan hou je me stop. En ik kijk je recht in je ogen. Een hete geile blik en ik breng mijn mond naar de jouwe. Ik wil je jezelf laten proeven. Mijn hand knijpt en streelt je ballen en de jouwe heb je weer tussen mijn benen gestopt. Vingers voel ik zacht en vaardig over mijn warme zachte delen glijden. Het stimuleert, het is opwindend maar ik wil meer, ik wil zoveel meer nu.
“Kom bij me……?”
Ik sta op en ga schrijlings op je benen zitten. Mijn rok vormt geen belemmering en je handen wrijven over mijn natte warme kruis en billen. Ik tast naar je stijve lul, ga een beetje omhoog en laat me dan tergend langzaam heel zachtjes over je heen glijden. We kijken elkaar diep in de ogen en kunnen allebei met moeite een luide kreun onderdrukken. Langzaam begin ik te bewegen. Ik voel je diep in mijn warme opgewonden lijf glijden en stoten. Je handen glijden naar mijn borsten en kneden ze. Mijn tepels tussen je duimen en wijsvingers. Hete geile stoten die me opwinden, stimuleren, laten voelen dat ik leef en een lijf heb. Ik weet dat ik niet veel meer nodig heb en zoek hijgend je mond. Ik wil je zoenen als ik kom. Maar dan ineens pak je keihard mijn middel en houdt me stil.
“Nog niet…..!”

Ik schrik, hou me stil en kijk je aan.
“Nog niet, lieffie, er is nog meer te genieten”
Ik kreun van frustratie en ongenoegen. Je handen sluiten nog steeds hard om mijn middel en als ik de minste beweging maak knijp je nog even extra. Langzaam, heel langzaam krijg ik mijn gevoel weer onder controle. En je kijkt me goedkeurend aan.
“Dat is beter, rustig aan…..”
Voorzichtig kus je mijn lippen en ik doe even helemaal niets. Je handen ontspannen wat en liggen nu meer liefkozend op mijn lijf. Mijn handen strelen je nek, mijn duimen glijden over je mond als ik je aankijk.
“Oef….. dat was close”
“Ik weet het…. Ga even staan?”
Ik sta op en je klapt van onze twee stoelen de zittingen omhoog. Je staat achter me en pakt mijn borsten. Ik kreun hard en ongecontroleerd. Ik ben me ineens bewust van de andere mensen in de bioscoop. Een rij voor ons zit een man naar me te kijken. Ik kijk strak naar hem terwijl ik met mijn kont tegen je aanrijd en jij mijn borsten bewerkt. Ik besef dat wij niet de enigen zijn die genoegen beleven aan onze acties. De man laat zijn hand, niet onzichtbaar, ritmische bewegingen maken en kijkt me strak en geil aan. Jij lacht zacht en ik besef dat je weet wat ik doe.

“Lik met je tong je lippen af……”
Ik doe wat je vraagt, terwijl ik de man blijf aankijken. Ik zie hem direct daarop zijn ogen sluiten, hij laat zijn hoofd tegen de stoel aanvallen en komt schokkend klaar. “Wow…” we lachen samen even, dan duw je me naar beneden. Ik ga op handen en knieën en jij knielt achter me. Even streel en voel je mijn billen. Een vinger van jou met glad vocht van mij glijdt even over mijn anus en ik kreun. Dan voel ik je pik tegen mijn warme vrouwelijkheid aanduwen en ik beweeg me heftig tegen je aan. Ik voel je diep in me glijden en stoten. Ik moet mijn hand in mijn mond stoppen om niet hardop te kreunen en te gillen. Een hand stimuleert mijn clitje, de ander heb je op een borst van mij.

Hard en diep stoot je in me en ik kom je iedere stoot tegemoet.
Het gevoel zweeft tussen pijn en lekker maar het is helemaal wat ik wil en nodig heb nu.
Ik hoor je hijgen en kreunen en op het moment dat er op het doek een geweldige climax plaats vind, kom ik schokkend en trillend met een onbeheerste kreet klaar. Het gevoel siddert van mijn kruis naar mijn handen, hoofd en voeten en weer terug.
Als ik net de buitenwereld weer ervaren kan, voel ik dat jij je ook hevig schokkend diep in me laat gaan. Je kreunt, stoot nog één a twee keer en laat je dan over me heen zakken. Ik geniet van jou lijf tegen het mijne en mijn hand tast even naar je ballen. Zacht en warm en je kreunt……
Dan staan we op, fatsoeneren onze kleren enigszins en gaan dicht tegen elkaar aan zitten om, zacht zoenend, de laatste paar minuten van de film af te kijken.

Meer verhalen van de_HeXX

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *