— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De touwtjes in handen

Het is maandagmiddag en de ochtend heeft gevoelsmatig lang geduurd. Bij verschillende lessen was de stof zo saai dat ik best .even tijd vond om dagdromend terug te denken aan het weekend.
Een heerlijk weekend waarin ik mijn 18e verjaardag vierde. Vrijdag samen met vrienden, zaterdag en zondag met mijn vriend samen in een heerlijk hotel, genietend van de zee en de duinen die ons de beschutting gaven die we nodig hadden.

De volgende les is gym, daar moet ik nu naar toe. Nadat ik eerst snel even een sigaretje heb gerookt doe ik traag de deur van de gymzaal open en kijk maar binnen. Onmiddellijk klinkt zijn stem die zegt: “Zo ben je daar eindelijk. Ik miste je al. Ik had je niet meer verwacht. Je weet, dit is de derde keer dat je te laat bent voor de les. Je weet ook dat ik dat niet ongestraft kan laten dus kleed je snel om. We zullen het er na de les wel over hebben.”

Als ik de gymzaal weer binnen kom merk ik dat hij weer bezig is met zijn favoriete programma: jonge dames moeten zich elegant leren bewegen! De groep meiden uit mijn klas staat in twee lange rijen en om de beurt maken ze zo vrouwelijk mogelijk een wandeling op en neer tussen de rijen alsof ze op de catwalk lopen. Hij staat aan het einde van de rijen en geniet. Maar hij niet alleen. We kennen hem door en door. We weten van elkaar, wie hij al gehad heeft en vragen ons steeds af wie zijn volgende doelwit is en hoe zij daar mee om zal gaan. Hij is een stuk, niks mis mee. Maar nee hoor, voor mij komt hij “nicht im fragen”. Ik heb een vriend, een lekkere vent, iets ouder dan ik en hij biedt me de mogelijkheid om te experimenteren. Ik denk dat ik van hem hou.

Deze gymhengst, zoals hij wordt genoemd, is niet selectief genoeg. Alles wat tussen de 18 en 25 jaar is, trekt hem aan. Veel meiden genieten van de opgedane ervaring met hem. Zijn drie pogingen om mij te versieren liepen op niets uit. Jammer voor hem. Maar al is hij niet mij type, toch heb ik wel eens over hem gedroomd. Toen ik het mijn vriend vertelde, merkte ik dat ik me wel af vroeg, hoe ver ik bij hem kon gaan.

Als het mijn beurt is om heen en weer te wandelen maakt hij de opmerking: ” Jou hoef ik dit niet te leren je hebt al ervaring. Ik zie je dan ook regelmatig op hoge hakjes lopen. Je weet dat dit niet goed is voor je rug.” De groep grinnikt.
Na de les glip ik snel onder de douche en wil dan wegwezen. Maar net als ik de sporthal wil verlaten roept hij me terug. “Ho, ho, wacht even tot ik het materiaal heb opgeruimd. Je weet dat we moeten praten.” zegt hij.
Ik weet dat hij bedoelt: “Wacht even tot iedereen weg is.”
Ik protesteer: ”Ik moet naar pedagogiek”. Maar mijn protest deert hem niet. Dus ga ik op de vensterbank zitten en wacht. Oei, ik voel daar onverwachte trillinkjes in mijn buik.

Eindelijk komt hij er aan en begint een preek over mijn ongeïnteresseerdheid in gymlessen en dat hij dit moet melden bij de directie. Dat dit mijn tweede melding wordt dit semester en dit natuurlijk niet bevorderlijk is voor mijn imago op school. Terwijl hij praat kan hij zijn ogen niet van mijn lichaam afhouden en raakt de draad van zijn verhaal kwijt als ik mijn benen verplaats. Ik vraag hem natuurlijk om het alstublieft niet te melden. Hij zegt dan dat hij met zijn hand over zijn hart zal strijken, maar dan moet ik een afspraak met hem maken, om een keer koffie bij hem te komen drinken, om de situatie te bespreken. Ik kan mijn grijns niet onderdrukken als ik in eerste instantie luidruchtig protesteer met: ”Dat kan toch niet, je bent mijn docent”.

Hij weet genoeg smoezen te verzinnen om aan te tonen dat het echt geen kwaad kan. Hij wil als mijn docent gewoon achterhalen waarom ik zo weinig belangstelling heb voor gym. Natuurlijk onder nog meer protest maak ik een afspraak voor komende vrijdagavond. Ik vertel mijn vriend wat er is gebeurd en hij kent me goed genoeg om geen poging te doen om me te weerhouden. Hij is ook eerlijk genoeg om me te vertellen dat hij het zelfs spannend vindt. En dus kiezen we samen uit wat ik zal dragen. Hij zal in de auto op mij wachten en hij verzekert me dat hij er binnen een tel zal zijn, als opeens het licht uit mocht gaan.

Als ik vrijdagavond aanbel voel ik mijn lijf trillen. Ik denk dat dit meer van angst is dan van spanning. Het lijkt wel alsof hij achter de deur heeft staan wachten. “Hallo kom binnen fijn dat je gekomen bent.” De kamer is sfeervol verlicht. Kaarsjes branden. Met een glimlach op mijn gezicht vraag ik hem of hij zo meteen zijn vriendin verwacht. Hij lacht en zegt: ”Nee hoor, ik wilde alleen voor een ontspannen sfeer zorgen.”

Na de koffie en een lang gesprek dat over van alles en nog wat gaat, biedt hij me een glaasje aan en gaat tegenover me zitten. Ik voel en zie de spanning in zijn body. Ook mijn lichaam vertelt me dat ik opgewonden raak. En dan, van het ene moment op het andere, hoor ik hem vertellen, dat hij al maanden aan me denkt. Dat als ik voorbijloop op school, hij steeds moet blijven staan om me na te kijken. Dat hij zich verheugt op de gymlessen, omdat hij me dan een uur lang kan bekijken.
“Ik verlang naar je” zegt hij, ”en ik wil er alles voor doen om bij je te zijn.”

Een moment ben ik sprakeloos maar ik voel de spanning in mijn lichaam onmiddellijk toenemen.
”Oh jeetje” denk ik. Ik sta op en loop hevig protesterend naar de deur: ”Dit kun je niet maken, wat denk je wel! Je bent mijn docent. Ik moet je niet.” roep ik quasi boos.
Hij houdt me tegen en smeekt: “Blijf bij me, ik wil me aan je geven.”
Ik aarzel en hij glimlacht en dan blijf ik in de deuropening staan, leun tegen de deurpost, kijk hem aan en vraag om een sigaret.
“Gaat hier gebeuren, wat ik in mijn droom heb gezien?” denk ik in een flits.

Hij steekt een sigaret aan en stopt die tussen mijn lippen. Ik zeg: ”Wat wil je dan? Laat maar eens zien wat je me te bieden hebt”. Oei wat doe ik stoer en oei wat tril ik van spanning en niet meer van angst, al weet ik echt niet hoe hij zal reageren.
”Nee ik wil je zien. Ga bij me vandaan staan” zeg ik als hij te dichtbij blijft staan.
“Trek je hemd uit. Streel je borst en je tepels. Laat me je gespierde lijf maar eens zien.”
Hij doet meteen wat ik vraag. Ik voel met heel onzeker maar zegt dan heel kordaat: “En doe nu langzaam je broek uit.”

Hij gehoorzaamt zonder een moment van aarzeling. Ik kijk naar hem en trek mijn been op. Zet mijn voet tegen de deurstijl. Mijn rok schuift omhoog en ik zie zijn reactie en voel de mijne.
Hij kleedt zich langzaam uit en laat al zijn geilheid aan me zien. Oh hemeltje, niks mis mee!
“Streel jezelf. Laat me zien wat ik kan verwachten. Ga op je knieën zitten, en laat me naar je kijken” zeg ik en probeer mijn stem heel vast te laten klinken, terwijl ik voel wat er in mijn lijf gebeurt. Ik merk dat ik steeds meer tril van de spanning. Hij gaat op zijn knieën bij de bank zitten. Ik loop er langzaam heen en ga op de leuning zitten. Trek een been op, zodat hij mijn dijen kan zien en spreidt mijn benen net zover dat hij een glimp van mijn slipje zou kunnen zien. Oh, shit, dat ik dit durf… Hij kreunt en trekt aan zijn stijve pik. Ik lik langs mijn lippen en vraag hem wat hij wil.
“Van jou zijn,“ zegt hij, “alleen van jou zijn”

Ik vraag hem of hij een grote spiegel in huis heeft. We lopen naar zijn slaapkamer.
“Ik wil dat je voor de spiegel gaat staan en me laat zien wat je mij kunt geven” zeg ik tegen hem met een stem die niet helemaal zeker klinkt. Ik ga even heel dicht tegen hem aan staan. Laat hem mijn stijve tepels voelen op zijn rug. Sla mijn armen om het heen en streel zijn lichaam tot aan de rand van zijn schaamhaar.
Dan pak ik zijn ballen vast heel voorzichtig. Ik kijk hem in de spiegel aan en bijt op mijn lip. Laat hem dan los en ga achter hem tegen de muur staan, zodat we elkaar kunnen bekijken vanuit de spiegel.
Ik schuif mijn rok omhoog. Steek mijn vinger in mijn slipje en streel mezelf. Onmiddellijk reageert hij met het krachtig trekken aan zijn pik.

“Nee” zeg ik tegen hem “wacht en kijk maar me, zonder je om te draaien.”
In de spiegel ziet hij hoe ik mijn blouse iets open doe en mijn borsten en tepels aanraak. Hoe mijn hand in mijn broekje zijn weg vindt. Hoe ik mezelf streel, mijn benen spreid en me laten leiden door een heerlijk gevoel in mij lijf.
Hij houdt het niet meer uit en als hij roept: ”Ik wil je, ik wil met je vrijen” reageer ik met een nadrukkelijk “Nee, nog niet. Ik wil eerst, dat je me laat zin hoe je klaar komt. Laat me zien hoe je me zou kunnen verwennen. Ik wil het nu zien.”

In al zijn geilheid, trekt hij aan zijn pik tot hij met een dierlijk gekreun klaar komt. Een straal sperma raakt de spiegel. Hij zakt door zijn knieën en kijkt me aan.

Ik kom dichterbij, terwijl ik mijn blouse dichtknop en mijn rok omlaag schuif, en ga even door mijn knieën, terwijl ik mijn benen spreid. Streel zijn lijf tot net aan de nog steeds harde stijve pik en zeg: “Mmmmmmmm, je hebt genoten. Ik ook, geloof ik”.

En zonder verder iets te zeggen loop ik de slaapkamer uit. Pak vlug mijn tasje in de kamer en loop heel snel naar buiten. Mijn vriend staat naast de auto en doet het portier voor mij open. Aan mijn ogen kan hij zien dat het een heerlijk nacht zal worden.

De volgende week op school voel ik dat hij, de gymhengst, blijft staan als ik langs loop. Ik weet dat hij zijn geilheid niet kan onderdrukken.
En ik geniet, en voel…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *