— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zomerjurkje

Ik houd van de zomer. Van mooi weer. Ik vind het heerlijk om bij 25 graden Celsius of meer de zon op mijn huid te voelen branden. Ik ga dan licht transpireren en ook dat geeft me een heerlijk gevoel. Zo’n druppeltje zweet dat af en toe over je huid naar beneden rolt. Het liefst zou ik dan niet werken en heel de dag op een terrasje in de zon zitten of liggen aan het strand. Helaas is dat niet altijd mogelijk maar ik profiteer er in ieder geval zoveel mogelijk van. Vandaag is ook zo’n dag. Het is ongeveer 27 graden met een stralende zon. Edoch ik moet werken. Heel de dag in zo’n grote kantoorkolos met zonneschermen voor de ramen. Nou ja, gekleed in een luchtig zomerjurkje moet het wel uit te houden zijn. En binnengekomen stort ik me gelijk op mijn werk en heb nauwelijks tijd om nog aan de zon en de zomer te denken. Hopelijk schiet de dag een beetje op.

Gisteren wat te lang blijven hangen in mijn stamkroeg. Ik ben nog steeds erg slaperig en mijn maag voelt nog ieder biertje dat ik gisteren gedronken heb. Nou ja, vanavond maar effe flink gaan hardlopen om in conditie te blijven. Dat heerlijke gevoel om bij dit te warme weer jezelf drijfnat van het zweet te lopen en dan een hete douche om er vervolgens herboren uit te komen. Maar eerst nog een dag werken. Met de trein naar mijn werk. Gelukkig kan ik in de trein nog een uurtje pitten. Dan kom ik aan bij het grote kantoorpand waar ik werk. Er zijn al verschillende collega’s aanwezig. Eerst maar een bak koffie. Zoals gebruikelijk vraag ik wie van de collega’s zittend aan mijn bureaublok ook koffie wil. Zowel Anton, Sandra als Miranda willen wel. Dus even later kom ik terug van de automaat met vier bakjes koffie. Als ik de koffie uit deel valt het me pas op dat Miranda er weer zeer aantrekkelijk uit ziet. Het dunne zomerjurkje doet haar leuke figuurtje prima uitkomen. De smalle schouderbandjes laten haar schouders helemaal bloot. Daaronder sluit het jurkje vrij strak rond haar bovenlichaam. Haar uiterst welgevormde bovenlichaam. Miranda werkt nu zo’n zes maanden bij ons, en hoewel ik gelijk gezien had dat ze er leuk uitzag met haar redelijk lange blonde haren, meestal in een paardestaart, en een guitig, vrolijk gezicht, drong het in het begin niet eens zo tot me door dat ze een prima figuurtje had. Omdat ze van de winter meestal ruime truien en broeken droeg viel dat namelijk niet zo op. Maar nu het weer de laatste weken veel verbeterd is gaat ze heel wat luchtiger gekleed en ik moet zeggen dat ik soms wel eens wegdroom als ik haar hier zo zie.

Lekker zo’n bakje koffie. Ik was er aan toe. Het is ook lekker warm. Ik heb me wel een beetje verkeken op de airconditioning in dit gebouw. Die zorgt ervoor dat het hier best een beetje aan de frisse kant is. Maar goed we werken gewoon door. Opeens krijg ik het onbehaaglijke gevoel dat iemand naar me zit te kijken maar als ik rondkijk zie ik niemand. Dus maar verder met het verwerken van alle binnengekomen facturen. Maar opnieuw krijg ik dat gevoel. En opnieuw zie ik niet echt iemand kijken. Bij de derde keer besluit ik niet zo opvallend op te kijken. Ik doe alsof ik doorwerk maar loer vanuit mijn ooghoeken of ik iemand zie kijken. Het duurt wel even maar dan zie ik dat Rob me vanuit zijn ooghoek opneemt. En even later weer. Hij heeft niet door dat ik hem heb zien kijken. En dat wil ik ook zo houden. Ach Rob is best aardig. Een beetje verlegen en teruggetrokken maar wel vriendelijk. En blijkbaar vind hij mij ook best aardig want nu ik hem door heb merk ik dat hij voortdurend naar me loert. Heel even stoort het me, maar eigenlijk voel ik me ook wel gevlijd. Blijkbaar vind hij me erg leuk om te zien en dat streelt mijn ego. Nog iets meer dan voorheen recht ik de rug en probeer er op mijn voordeligst uit te zien.

Vanuit mijn ooghoek neem ik Miranda telkens weer op. Ik merk dat ik me niet echt kan concentreren op mijn werk en telkens weer naar haar kijk. Het lijkt wel of ze meer nog dan anders rechtop zit en haar lange dikke paardestaart telkens weer om haar hoofd doet schudden. Nu ik wat beter kijk zie ik dat ze de airco in dit pand enigszins heeft onderschat. Doordat ze haar rug zo recht spant de stof van het jurkje strak om haar stevige borsten en ik zie hoe de tepels zichtbaar afgetekend staan in de dunne gele stof. Ik besef nu dat ze ook een gele bh draagt omdat ik twee paar gele schoudebandjes zie, een van haar jurk en de andere moet dus van haar bh zijn. Langzaam zwijmel ik weg. We zijn nog alleen in het pand. Ik loop om de bureaus heen en sta achter haar. Ik schuif de bandjes van haar jurkje over haar schouder, en rits haar jurkje van achter los. Daarna maak ik de sluiting van haar bh los en ontbloot haar perfecte stevige borstjes. Haar tepels steken al een beetje uit omdat ze ook al opgewonden is. Mijn handen sluiten zich om de stevige heuveltjes. Met duim en wijsvinger pak ik haar tepels beet en knijp er zachtjes in.”Wil je nog koffie”. Ik schrik op uit mijn dagdroom. Anton staat naast me. “Ja lekker”, en geef hem mijn mok. Ik probeer me weer op mijn werk te concentreren. En gedurende enige tijd lukt me dat ook.

Blijkbaar heeft Rob zichzelf weer enigszins onder controle en gedurende een uur of wat richt hij zijn aandacht weer op het werk. Maar ik merk dat na de lunch zijn blikken weer vaker op mij gericht zijn. Ik krijg zin om hem te plagen. Hoewel niet echt nodig loop ik een paar keer door kantoor waarbij ik als hij kijkt snel ronddraai waardoor het wijde rokje van mijn jurk een klein beetje omhoogdraait. Daardoor komen mijn lange benen voordelig uit. En ik weet zeker dat ik hem enkele keren ernaar zie kijken. Ondanks de airco heeft hij het er warm van gekregen want ik zie hoe hij wat zweetdruppeltjes van zijn voorhoofd wist. Ik moet toegeven dat ik geniet van zijn aandacht. Eigenlijk heb ik wel een licht exhibionische kant. Ook als ik uitga draag ik vaak sexy kleding die mijn lichaams goede kanten optimaal benadrukken. En als mannen me dan nakijken of soms zelfs nafluiten geeft me dat best wel een kik. Vaak doe ik er dan nog een schepje boven op. En ook nu wind dit spelletje me eigenlijk best wel op.

Nu na de lunch kan ik me helemaal niet meer concentreren. En tot overmaat van ramp gaat Miranda nu ook nog eens regelmatig rondparaderen door het kantoor. Wat een prachtige benen heeft die griet zeg. De halfhoge hak doen de slanke stelten nog beter uitkomen. En als ze dan ook nog een naar een kast loopt op drie meter van mijn bureau en vooroverbuigt om iets van de alleronderste plank te pakken dan krijg ik een perfect beeld van de achterkant van haar dijen. Het jurkje kruipt hierdoor zo hoog dat ik bijna haar slipje moet kunnen zien maar dat gebeurd helaas nog net niet. Maar op zich is dit al meer dan genoeg. Ik merk dat zich in mijn, gelukkig, wijde zoemerbroek iets begint te roeren. En een nieuwe blik op Miranda zorgt ervoor dat ik met een erectie achter mijn bureau zit. Door even gefixeerd aan de in te voeren betalingen te werken zakt hij gelukkig weer weg. Maar vandaag blijft me niets bespaard. Want een tijdje later staat Miranda ineens naast me met enkele documenten en stelt allerlei ingewikkelde vragen over BTW procedures. Ze heeft de papieren naast me gelegd en buigt voorover om wat dingen erop aan te wijzen. Daarbij leunt ze met haar linkerborst tegen mijn schouder en ik voel de warmte van haar lichaam door mijn overhemd heen. Haar andere hand ligt op mijn andere schouder en ik wordt bijna gek van verlangen. Als ze eens wist wat ze in me losmaakte.

Volgens mij maak ik Rob nu helemaal gek. Ik druk mijn linkerborst tegen zijn schouder terwijl mijn hand op zijn andere schouder ligt. Ik stel nog wat vragen over de documenten die ik voor hem leg en kijk hem van dichtbij aan . Het zweet parelt op zijn voorhoofd. Hij probeert verder onder het bureau te schuiven met zijn stoel, en ik vraag me af of hij soms wat voor me te verbergen heeft. Met een rode kleur op zijn gezicht probeert hij mijn vragen te beantwoorden., en ik merk dat hij bijna opgelucht is als ik weer naar mijn plek terugloop. Tegen het eind van de middag komt het ultieme moment . Tussen de bureaus van ons blok bevind zich een opening van enkele centimeters en nadat ik een highliter stift van Rob heb geleend schuif ik hem over het bureau terug. Daarbij valt hij uiteraard door de opening op de grond. “Ik pak hem wel” zegt Rob en hij verdwijnt onder zijn bureau. Precies op dat moment plaats ik mijn voeten enigszins uit elkaar en spreid langzaam mijn knieen. Ik hoop dat hij kijkt. Want door het spreiden van mijn benen moet hij daar een uitstekend uitzicht hebben op mijn mooie stevige dijen en op mijn kruis wat nog slechts bedekt wordt door een dun geel broekje. En ik krijg gelukkig het bewijs dat hij heeft gekeken. Ik moet stiekem lachen als ik de bonk hoor van zijn achterhoofd tegen de onderkant van het bureau.

“Shit” vloek ik als ik mijn hoofd stoot tegen de onderkant van mijn bureau. Het kwam omdat ik nogal schrok toen in ineens een vol uitzicht kreeg onder het jurkje van Miranda. Haar benen stonden gespreid onder het bureau en ik zag het kruis van haar gele slipje als een trofee voor me uit. Snel krabbel ik onder het bureau uit. Miranda lijkt druk aan het werk, en terwijl ik over mij achterhoofd wrijf doe ik ook of er niets aan de hand is. Toch vraag ik me af of het allemaal toeval is, of dat ze me zit uit te dagen. Veel tijd om daarover na te denken krijg ik niet want het is inmiddels tegen vijven en Miranda pakt haar spullen bijeen en gaat naar huis. Bij het afscheid loopt ze om mijn bureau en met een vriendelijk klopje om mijn schouder zegt ze “tot morgen Rob” terwijl ze me bijna uitdagend toelacht. Zelf ga ik even later ook weg, en ik spoed me naar het station. In de vertrekhal hoor ik al de omroepberichten over wisselstoringen en vertragingen. Snel kijk ik op het grote bord en zie dat een trein die mijn richting uitgaat maar normaliter al weg moet zijn nog op perron 8 staat en ik ren er heen. Alleen maar om een gigantische massa mensen te vinden die zich in een veel te volle trein persen. Ik overweeg nog even om een half uur te wachten en de volgende trein te nemen, als ik plots een eindje verderop Miranda zie instappen. Snel loop ik naar die deur toe en stap achter haar in. Het is echt overvol en de mensen staan tegen elkaar aangeperst op het treinbalkon. Ik zelf sta achter Miranda. “Hoi” zeg ik alsof ik haar nu voor het eerst zie. “Wat een drukte he”. Ze bevestigd dat en op dat moment stappen nog enkele mensen in en worden we verder naar binnen gedrukt.

Ik werd nog verder het drukke balkon op geduwd en stond geklemd tussen de menigte treinreizigers. Gelukkig klonk nu de fluit, slotend de deuren zich en zette de trein zich in beweging. Door de opeengepakte mensenmassa was het bloedheet in de trein. Zweetdruppeltjes vormden zich op mijngezicht. Voor mij stond een grote forse man met de rug naar me toe en mijn borsten werden tegen zijn rug geperst. Achter me voelde ik hoe Rob tegen me aangedrukt stond. Opeens had ik zin mijn spelletje van die dag verder door te zetten. Ik zei niets maar slaagde erin mijn stevige billen naar achter tegen zijn kruis aan te duwen. Daarbij draaide ik wat met mijn billen tegen zijn kruis aan. Als reactie hoorde ik een zucht achter me. Daardoor aangespoord bleef ik mijn stevige kontje tegen zijn kruis aan wrijven en al snel voelde ik het resultaat tegen mijn billen groeien. Onmiskenbaar voelde ik een stevige erectie geklemd tussen onze lichamen. Ik wreef mijn achterste er tegenaan. En raakte opgewonden bij de gedachte wat we aan het doen warren in deze mensenmassa.

Plots voelde ik een hand op mijn bovenbeen, half onder mijn rokje. De hand streelde mijn been. Ik voelde hoe ik vochtig werd tussen mijn benen. De hand was langzaam daarnaar op weg. Ik voelde hoe hij in de richting van mijn gele slipje schoof, mijn jurkje enigszins opschortend. Ik sloot de ogen en gaf me over aan dat heerlijke gevoel. Toen voelde ik zij vingers tegen de stof van mijn broekje drukken. De stof werd door een duim in mijn bilspleet geduwd terwijl de andere vingers het broekje tegen mijn spleetje duwden. Een beetje erin zelfs. Het dunnen broekje werd al snel drijfnat van mijn spleetje dat nu echt vochtig was. Zeker toen een paar vingers langs de rand onder het slipje doken en regelrecht naar mijn spleetje gingen. Toen ik een vinger voorzichtig naar binnen voelde glijden ontsnapte een diepe zucht aan mijn lippen. Ik opende de ogen om te zien of iemand me in de gaten hield maar dat was niet zo. Heel langzaam begon de vinger op en neer te bewegen in mijn steeds vochtiger wordende kutje.

Ik had moeite om niet hardop te kreunen. En ik maar denken dat hij zo verlegen was. Met moeite wrong ik een hand naar beneden en naar achteren. Tussen onze lichamen ging ik op zoek naar zijn erectie. Ik wreef over de stof van zijn broek en voelde een flinke penis. Met de nodige moeite slaagde ik erin zijn rits omlaag te wringen. En terwijl hij nu een tweede vinger bij me naar binnen drong wurmde ik mijn hand door zijn gulp naar binnen en haalde zijn penis te voorschijn. Ik masseerde de gezwollen eikel terwijl het sap uit mijn poesje over zijn vingers droop. Ik maakte me lang door op mijn tenen te gaan staan. Daardoor had ik net genoeg ruimte om zijn pik naar beneden te drukken zodat die tussen mijn benen verdween. Ik klemde mijn dijen iets tegen elkaar waardoor zijn lul ertussen klem kwam zitten. Hij maakte een paar kleine bewegingen met zijn heupen en ik voelde zijn warme stevige vlees tussen mijn bezwete dijen. Zijn hand had hij nu weggenomen en hij gebruikte die om zijn eikel tegen mijn schaamlippen te zetten. Enkele pogingen om binnen te dringen mislukten omdat zijn lul telkens weer naar voren wegglipte. Maar door even op mijn tenen te gaan staan werd de hoek beter en toen ik weer naar beneden zakte gleed zijn lul voorzichtig in mijn natte tunneltje. Ik houd ervan om met lange halen geneukt te worden maar moest me nu behelpen met korte stootjes en het geschommel van de trein. Maar dat ik combinatie met de situatie zelf was meer dan voldoende. En terwijl mijn opwinding toenam wreef ik mijn stijve tepels tegen de rug van de man voor me. Ik moest alle mogelijk moeite doen om mezelf niet volledig te laten gaan en het luidkeels uit te gillen. Het idee hier in een overvolle trein genomen te worden maakte me bloedgeil en toen de trein een bocht maakte en hij daardoor tegen me aangedrongen werd en daardoor nog dieper in me doordrong kwam ik met een diepe zucht klaar. Ik voelde het orgasme door me heen gaan en kon niet helpen dat ik mijn ademhaling niet helemaal meer onder controle had. Hij neukte voorzichtig door terwijl het orgasme uit me wegtrok en ik merkte dat zijn bewegingen wat wilder werden. Ik opende de ogen om te zien of niemand ons doorhad. Op dat moment kwam hij schokkend in me klaar.

En terwijl zijn ballen zich leegden in mijn nog drijfnatte kut, en de trein langzaam afremde in het station, kreeg ik een enorme schok te verwerken. Want in een ooghoek zag ik daar schuin, een stukje achter me, Rob staan. En gelijk drong de vraag zich aan me op wie zojuist zijn ballen in me leeggespoten had. En terwijl de deuren zich opende draaide ik me om en zag een wildvreemde kale man naar me grijnzen, waarna hij zich omdraaide en de trein uitstapte. En terwijl ik een druppel van zijn zaad langs mijn dijbeen voelde lopen staarde ik hem verbijsterd na.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Gea 06 mrt 2018
  2. "Asi Es" 20 apr 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *