— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zonder woorden

Ze draaide zich om. In haar handen hield ze een lapje donkere stof. Met trage bewegingen draaide ze het lapje om haar vingers. Toen weer los. Ze keek hem aan. Haar ogen waren donker, met grote pupillen. Het lapje werd een reep nu. Ze trok het strak tussen haar handen en kwam op hem toe. Ga zitten, zei ze. En hij ging zitten op de lage stoel die achter hem stond. Ze draaide rond hem heen en toen ze achter hem stond, deed ze heel snel de donkere reep over zijn ogen. Met een paar snelle bewegingen knoopte ze de doek vast. Hij wilde zijn handen naar de doek brengen, maar ze fluisterde hees; “Nee!”

Langzaam liet hij zijn handen zakken, tot ze in zijn kruis lagen. Maar ook daar lagen ze niet op hun plaats. Hij voelde dat zij zijn handen naar opzij bracht. Als een tijger sloop ze rond hem heen. Hij hoorde haar hoge hakken zachtjes neerkomen op het tapijt. Rook telkens als ze bijna tegen hem aan wreef haar zwoele parfum. “Doe het, baby” dacht hij, maar er gebeurde niks. Hij likte zijn lippen, probeerde haar aan te raken, maar steeds was ze hem te snel af.

Net toen hij dacht dat hij dit niet volhield, hij de doek van zijn ogen wilde rukken en haar neer wilde gooien om het daar, nu, met haar te doen, voelde hij hoe ze neerknielde voor hem. Eén voor één maakte ze de knoopjes van zijn overhemd los en aaide zacht over zijn borst. “Wat ben je lekker glad,” zei ze en hij wilde wat terugzeggen, maar ze legde haar hand over zijn mond. “Nee..” klonk het nu beslist. Ze schoof zijn overhemd opzij. Trok het een beetje los uit zijn broek en een hele poos, zo voelde het, gebeurde er niks. Hij durfde niet te vragen wat ze deed en wachtte af. Opeens voelde hij hoe ze haar borsten over zijn huid liet glijden. Eerst over zijn gezicht, toen langs zijn borst. Hij kreunde, onhoorbaar, want hij moest stil zijn. En hij zou gehoorzamen. Ze leidde zijn handen naar haar billen, die waren nog bedekt met een heel fijne zachte stof. Ze liet hem langs de randjes van haar kousen gaan…de bandjes van haar jarretels. Toen liet ze zijn handen weer los. Nu ritste ze zijn gulp los. Zijn onderbuik spande. Als een duveltje uit een doosje sprong zijn penis uit zijn short. Ze liet een verrast lachje horen, toen greep ze hem vast en gaf hem, plagerig, kleine, vederlichte kusjes.

“Zuig me, zuig me hard..”, kreunde hij in gedachten, maar ze vertikte het… “Godverdomme, doe het!”, wilde hij wel uitschreeuwen, maar hij wist dat het dan gedaan was. Dat had ze hem goed duidelijk gemaakt. Eén woord en ze zou verdwijnen. Hij zou het spel mee spelen. Tot het eind. Ze begon hem te likken nu en legde haar lippen om zijn eikel heen om er met haar mond een heel klein stukje overheen te glijden. Tergend langzaam zoog ze nu. Telkens wanneer hij dacht dat ze haar tempo zou gaan versnellen en hem naar zijn climax zou helpen, nam ze zijn penis uit haar mond draaide er met haar tong rondjes om, zo licht dat hij bijna niet voelde dat ze wat deed. Ze ging staan, liep van hem vandaan. “Wat doe je,” was hem bijna ontglipt, bijna had hij het verpest, maar op het laatste oment had hij zijn woorden in kunnen slikken.

“Doe je blinddoek af,” beval ze en dat deed hij. Ze stond tegen de tafel in de hoek van de kamer geleund, haar handen achter zich als steun. Ze droeg glimmend zwarte naaldhakken zag hij en zwarte kousen. Zijn blik ging naar boven, naar haar slipje, dat glansde in het licht van de tientallen kaarsjes die ze had aangestoken. Daarboven droeg ze niks. Haar borsten stonden met de kleine harde tepels naar voren gericht, in één van de tepels glinsterde een zilveren tepelring. Met de grootste moeite bedwong hij zich om te gaan staan. Wachtte op haar orders. “Ga staan,” vervolgde ze, en trek je blouse uit. Hij stond op en trok zijn blouse uit. “Nu je broek,” en hij liet zijn broek op zijn enkels zakken om er daarna uit te stappen. “Je short,” Hij stroopte zijn short, die al om zijn bovenbenen hing, verder omlaag.

Hij wachtte af, zijn hart bonkte en zijn ademhaling ging zwaar. Ze keek hem aan. Ze liet haar blik zakken naar zijn borst, naar zijn enorm stijve penis die kloppend fier rechtop stond. Haar handen wreven langs haar borsten omlaag, naar haar slipje, Ze haakte haar vingers onder het satijnen randje en duwde het langzaam naar beneden. Ze liet haar vingers tussen haar benen spelen. Draaide toen met een vochtige vinger rond haar tepels. Terwijl ze dat deed keek ze hem niet aan. Net of ze helemaal alleen in de kamer was. Ze draaide zich om. Duwde haar billen naar achter. Over haar linkerschouder richtte ze haar blik weer op hem. “Doe het,” zei ze en keek weer voor zich. Hij liep naar haar toe en kwam in haar. Haar billen voelden zacht, en in haar was het heet en vochtig.

Het duurde niet lang eer hij zijn hoogtepunt bereikte. Een moment bleef hij nog tegen haar aangeleund staan, streelde met zijn vingers haar borsten, haar buik. Toen gleed hij uit haar en draaide haar om. Hij glimlachte naar haar. Zij keek hem afwachtend, vragend aan. Maar zei geen woord. Hij legde zijn vinger op haar lippen en keek haar uitdagend aan: “Nu jij…”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *