— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Rood met witte stippen

Met een blos op haar wangen stapte Marjan flink door op het zandpad. “Hoeveel zou ik van deze wandeling afvallen?” vroeg ze zichzelf af. Met haar één meter vijfenzeventig en vijfentachtig kilo was ze `n flinke verschijning. Altijd oppassen met lekkere hapjes, veel beweging en in het voorjaar een dieet. “Volslank komt nooit meer in de mode” dacht ze vertwijfeld terwijl haar ogen over haar mollige armen gingen. “Rubens is een gepasseerd station.” De schurende banden van haar rugtas irriteerden haar, tijd voor pauze. “Hé, daar is een goed plekje tussen de bomen!” Marjan zag een stukje gras in het bos waar het zonlicht speels doordrong. Ze deed haar rugtas af en zette hem op de grond. “Lekker zo zonder die last.”

Ze keek om zich heen en ging met haar rug tegen een eik aanzitten. De vogels zongen boven haar hoofd, ’n krekel maakte herrie in het veldje. Tevreden glimlachend haalde ze schetsboek en potloden tevoorschijn uit haar tas. “Of eerst iets drinken?” Marjan pakte de fles biologische appelcider en nam een slok. “Mjam, lekker na zo`n voettocht!” Ze sloot haar blauwe ogen. “Vandaag even geen kantoor… ik wil mij één voelen met de natuur. Fijn tussen de bomen, goed weer, wat tekenen en luieren!” Marjan trok haar geruite overhemd uit en nam nog een teug cider. Pakte haar schetsboek en potlood en keek voor zich uit. “Die groep paddestoelen vrààgt om vereeuwiging!” Recht tegenover haar stond een groepje vliegezwammen. De paddestoel bij uitstek, rood met witte stippen. Geconcentreerd zette ze de ruwe vorm op papier, tongpuntje uit haar mond, langzaam verscheen het wonder der natuur.

Na `n uurtje ijverig tekenen kreeg ze trek. “Wat zal ik `ns nemen?” Marjan viste een mueslibroodje uit haar tas en dronk de fles cider leeg. De alcohol verspreidde zich door haar lijf. “Dat had ik beter wat langzamer aan kunnen doen!” dacht ze naar de lege fles kijkend. In de warme zon voelde ze zich loom worden. Marjan trok haar bergschoenen en sokken uit. Krulde haar witte tenen omhoog. Onbezorgd keek ze met `n vage glimlach omhoog. Dacht aan die ene keer met John in het bos. “Eigenlijk de eerste aardige jongen…geen stomme grappen over mijn figuur. Gewoon `n goed gesprek over van alles en nog wat…op net zo`n plekje hebben we het gedaan…”

Langzaam knoopte ze haar katoenen beige broek open, duwde hem naar beneden en wreef over haar witte slipje. “De eerste keer dat `n jongen mij naakt zag…opgewonden raakte van mijn lijf..” Ze ging staan, trok haar broek uit en ging daarop zitten. Snel trok ze haar T-shirt over haar hoofd, haar zware roomblanke borsten wipten op en neer. “John streelde ze zacht, nam mijn knoppen in zijn mond..” Met beide handen streelde ze haar borsten, haar roze tepels stonden stijf overeind. Haar middelvingers draaiden rondjes om de harde punten. Ze ademde zwaar, masseerde de binnenkant van haar dijen en sloot haar ogen. “Ooohh, heerlijk…!” Haar rechterhand verdween in haar slipje, rulde door haar borstelige schaamhaar en ging zachtjes over haar klitje. “Hij likte me helemaal klaar…” Ze trok haar hand terug waarna ze met beide handen haar slipje naar beneden rolde.

Nu was Marjan helemaal naakt, stond op en strekte haar lichaam. Ze reikte met haar armen naar de hemel. “Ik voel me geweldig!” sprak ze halfluid. In de hete zon met de geuren en geluiden van het bos om haar heen voelde ze zich steeds geiler worden. In de verte klonk een koekoek, net als toen. Ze streelde haar warme lijf, kneep in haar tieten en omvatte haar billen. “Allebei bloot, heet en opgewonden…ontembaar verlangend naar elkaar!” Marjan ging wijdbeens zitten, schoof met haar linkerhand haar grote schaamlippen opzij en masseerde met rechts haar clitoris. “Ojah, ja.. zo ging het…ah! sneller en sneller!” Ze werd natter en natter, schoot af en toe met haar hand naar haar borsten, stak haar vingers in haar mond om haar liefdessap te proeven en vingerde door. “Ooh! Jah! Oh lief poesje, oh kom! Aaahh!!” Pulserende genotsgolven schoten door haar onderlichaam. “Oh God, dit is zalig!” Marjan was verdoofd door de rush.

Ze schokte nog wat na en lag toen uitgeteld door de grassprieten te kijken. Haar blik werd getrokken door de paddestoelen. Fier als fallussen stonden ze overeind. “Als John`s harde pik!” Half bedwelmd door de cider en het orgasme stond Marjan op en liep naar de grootste vliegezwam. Ze brak hem onderaan de steel af en liep neuriënd terug naar de eik. “Wij gaan wat spannends doen samen!” giechelde ze. Marjan begon opnieuw haar blanke, mollige lijf te strelen, te betasten en te vingeren. “Mmmmh, ik ben nu weer lekker nat…kom maar lekker in me, paddestoeltje!” Marjan bracht de steel van de paddestoel voorzichtig in. Hij bleek stevig genoeg om als dildo te dienen. Steeds sneller bewoog ze hem in en uit haar druipende vulva. Onderwijl stimuleerde ze haar kittelaar en ging ze met haar middelvinger in haar anus.”Ah! AAAHH! JA! JA! Oooooohhh!!” Gek van genot brak ze de hoed van de paddestoel. “Kom bij me, geil zwammetje!” Ze likte de stukjes in haar hand op. Kauwend kwam ze weergaloos klaar, vogels vlogen op toen ze luidkeels kreunde en haar climax beleefde.

Uitgeput lag ze onder de boom, de paddestoel had ze half opgegeten. “Jezus…dit was nog lekkerder als met John…” Zweet stond op haar voorhoofd en het begon haar te duizelen. Wolkerige pastelachtige kleuren verschenen op haar netvlies. “Vreemd, izzy dizzy…voel me niet zo goed…” Sterren sprongen uiteen en ze leek meegevoerd te worden in een supersnelle rollercoaster. Was misselijk en opgewonden tegelijk. Na deze sensatie voelde haar maag opeens aan alsof ze een keiharde stomp had gekregen. “Shit hé…rustig..rustig.. ga toch niet kotsen…?!” Marjan zag nu de contouren van het bos weer verschijnen. En recht voor haar nog iets. “Dat stond er net nog niet, ofwel?” dacht ze vertwijfeld.

De paarse mist trok langzaam op en daar stond een groen wezen. Haar adem stokte, Marjan sperde haar ogen open. “Christus…dat lijkt wel `n kabouter!” Het kon door voor een boomstronk zo hobbelig en uitbottend was de gestalte. Niet groter als één meter, `n mensachtige verschijning. Hij keek haar indringend met donkere ogen aan, leek Marjan te hypnotiseren. Ze verdronk in zijn ogen en kalmeerde. Een enorme rust, een grote gelatenheid kwam over haar. Toen hij dichtbij kwam, zag Marjan dat hij een stijve, groene lul had. Zijn eikel was bruin en zijn stormram was buiten proporties. “Ah, een sexdwarf!” zei ze sloom. “Vreemd maar wel lekker…” Marjan had totaal geen angst voor hem.

Ze voelde zich daarentegen steeds heter worden. Hij stond nu naast haar, het wezen leek op een kobold. Hij strekte zijn lange handen, plaatste één hand op haar borst en één hand onder haar navel. Toen begon hij zachtjes te wrijven. “Het lijkt wel of je mos op je handen hebt.” zei ze hees. Marjan`s tepels en tieten waren in `n tel hard van opwinding. In haar onderbuik ontstond een warm, spannend gevoel. “Hij stimuleert mijn sex chakra!” schoot het door haar hoofd. Onvermoeibaar streelde hij door. Zijn gezicht leek op die van een oud, ernstig mannetje. Marjan sloot haar ogen en raakte in een overweldigende roes. Aan het eind van deze trip kreeg ze een orgasme als nooit tevoren. Alle vezels in haar lichaam stuwden haar naar een gelukzalige ontlading. “Aaaaah, oh Jezus…oooh! Mmmh, ah! ah! AH!!”

Ze strekte haar lichaam en ging steunend op haar onderarmen half overeind zitten. “Kom, kom in mij!” sprak ze smekend. “God, wat `n superlover!” dacht ze en deed haar benen uit elkaar. In een flits stond hij tussen haar bovenbenen en bracht pijlsnel zijn pik bij haar in. Ze voelde zijn totempaal diep in haar dringen. Hij bewoog soepel op en neer. In een oogwenk was Marjan weer zo nat en smeuïg als boter. Boven zijn lul zat een nootvormige uitstulping. Dit raakte iedere keer haar klitje als hij pompte. Ze likte haar lippen, aaide haar zware meloenvormige borsten en genoot. Zonder pauze en in een regelmatig tempo neukte het wezentje haar. “Oh, laat dit niet ophouden…laat dit eeuwig duren!” Marjan beleefde het ene na het andere orgasme, kreunde en hijgde tenslotte constant. Het ventje heide vrolijk verder en zei boe noch bah. Uiteindelijk leek hij op zijn hoogtepunt te komen. Een schreeuw die meest weg had van een boom die geveld werd, schalde door het bos. Zij voelde een hete stroom door haar drijfnatte lijf spuiten. Het werd zwart voor haar ogen, Marjan zonk weg in een diepe slaap.

Toen ze wakker werd, had ze het koud. De zon was verdwenen en het begon te schemeren. Marjan wreef met haar handen door haar gezicht en haalde diep adem. “Waar is ie gebleven?” Nergens een spoor van hem. Met samengeknepen ogen speurde ze de struiken af. Niets. Ze trok haar kleren aan en zag de steel van de paddestoel liggen. Pakte een rode zakdoek uit haar zak en bond die om een tak van de eik waar ze onder had gezeten. “We`ll meet again!” zei ze vrolijk. Hing haar rugtas om en liep weg.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *