— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het stappenplan (deel 2)

In het eerste deel heeft Karin haar bedpartner voor het blok gezet. Vrij met mij zoals de tekeningen op de muur laten zien, anders gaat het niet door. Ron reageert heel anders dan verwacht. Hij vindt het wel zo relaxed om de afbeeldingen te volgen.

Tekening 2: een flacon en twee handen.

Ik moet eerlijk toegeven, ik heb niet verwacht dat Ron zo welwillend op mijn commandogedrag reageert. Wat was ik teleurgesteld toen hij mij de eerste keer niet heeft gegeven waar ik zo naar verlangde. Eerlijk gezegd heb ik gedacht dat hij een typ is die enkel aan eigen genot denkt. Hij is toen klaargekomen, maar heeft toen niet aan mij gedacht. Maar nu blijkt hij iemand te zijn die heel volgzaam is, als hem maar verteld wordt wat hij doen moet. Nu lig ik volkomen ontspannen op mijn buik op het bed. Ron is in de holte van mijn rug gaan zitten, terwijl hij met geoliede handen mijn nek en schouders masseert. Hij laat zijn duimen langs de randen van mijn schouderbladen glijden. Het maakt me zo rustig, die serene stilte en het gevoel van aandachtig wrijvende handen. Dat hij op mijn rug is gaan zitten met zijn ballen, zijn zak en zijn piemel, wat een opwindende gedachte. Maar dan draait hij zich om. Hij zit nog steeds in de holte van mijn rug, maar nu met zijn gezicht naar mijn voeten, naar mijn billen. Met gespreide vingers glibbert hij over beide heen, knijpt erin en voelt hoe vol die zijn. “Mmmm lekker”, hoor ik hem zeggen. Af en toe trekt hij mijn billen iets uiteen, waardoor hij mijn sterretje zien kan. Dan laat hij een straal vocht uit het flesje massageolie precies op mijn kleine gaatje landen. Met zijn vingers smeert hij de olie uit over de kringspier. Voorzichtig drukt hij erop met een duim. Die duim veert weer terug als ik mijn sterretje samentrek. Maar hij laat zich niet kennen, cirkelt nog eens met zijn duim over dat strakke plekje en duwt nog eens. Als hij dat nog eens herhaalt kan ik niet anders dan me laten gaan. Ik probeer me zoveel mogelijk te ontspannen en meteen ervaar ik hoe zijn duim mijn kontje binnengaat. En oh, wat geil voelt dat. Eigenlijk heb ik helemaal geen pijn, iets waar ik in het verleden best bang voor was. Met zijn duim word ik nu door Ron in mijn anus geneukt. In en uit gaat het. Het glijdt gewoon hartstikke fijn. En dan de gedachte, dat Ron mij op die manier verwent. Ik kan het zo niet bekijken, maar in gedachten zie ik hoe zijn hele duim in mijn anus verdwijnt en vervolgens weer tevoorschijn komt. Zo in mijn kontje geneukt worden met een duim, ik wist niet dat ik dat daar zo van zou kunnen genieten.

Tekening 3: Een vulva en een tong.

“Hee lieverd, ga maar op je rug liggen”, stelt Ron mij voor. Schaterlachend wijst hij naar de derde tekening op de muur, “we zijn nu daar!” Het is nu mijn beurt om te gehoorzamen. Als ik dat gedaan heb, houdt hij mijn heupen vast en sleept mij naar de rand van het bed. Op zijn knieën zit hij daar nu voor. “Doe je benen maar zo ver je kunt uit elkaar en houd ze maar vast”, instrueert hij. Ik leg een kussen onder mijn hoofd, zodat ik zien kan wat hij doet. Het is zo mooi te zien dat het zo anders gaat dan de eerste keer dat we vreeën. Ik zie zijn krullenbol in de richting van mijn vulva bewegen. Dan steekt hij zijn tong uit en merk tot mijn verrukking hoe hij rondjes over mijn buitenste schaamlippen likt. Ondertussen beweegt hij zijn handen langs mijn lichaam en laat ze op mijn borsten landen. Al multitaskend likt hij mijn kutje en masseert mijn borsten. Ik ril als hij in mijn tepels knijpt. Lang houdt hij het echter niet vol om twee dingen tegelijk te doen. Zeker niet nu hij mijn binnenste schaamlippen zijn mond in zuigt en ze weer loslaat. Ik zie hem vertederd glimlachen. Ja, ik weet wel hoe mijn schaamlippen natrillen als je ze weer loslaat, dat doe ik zelf ook wel eens als ik masturbeer. Weer zuigt hij aan mijn lippen en laat weer los. Tot hij zijn aandacht verlegt naar het kapje boven mijn clitoris. Hij opent zijn mond en laat een flinke hoeveelheid speeksel op de roze huid landen. Dan blijkt dat hij precies weet wat hij doen moet. Hij ontspant zijn tong, waardoor die slap uit zijn mond hangt. Die voelt nu net als een fluweelzacht kussentje. Hij glijdt ermee omhoog over de buitenste randjes van mijn schaamlippen in de richting van mijn clit. En daarna andersom, beginnend bij mijn schaamheuvel, over het kapje en dan heel voorzichtig langs mijn allergevoeligste plekje. Ik kan mijn ogen niet meer openhouden bij een zo alles overheersend gevoel. De opwinding doet mijn geilheid door de ruimte kreunen. Alsof het nog niet genoeg is steekt Ron nu twee vingers in mijn vagina. Hij kromt zijn vingers, wat me zegt dat hij op zoek is naar mijn G-spot. Of die gevonden wordt, ik weet het niet, maar lekker voelt het wel. Het is zo overweldigend dat ik mijn onderlijf in het gezicht van Ron duw. “Jeeeemig”, grom ik, wat kun jij dat!” Wat word ik fantastisch gebeft en gevingerd. En dan… ooohh mijn kontje! Daar gaat die duim van Ron weer. Mijn ster was nog helemaal nat en nu word ik daar weer in geneukt. “Ik kan niet meer, ik kom, ik kòòòòmmm”, schreeuw ik het uit. Mijn hele onderlichaam verkrampt. Mijn kringspier omknelt Ron’s duim, mijn vagina trekt samen, mijn clit wordt overvallen door een gevoel van totale overgave en genot. Wat een climax, wat een ongelofelijke ervaring.

Tekening vier: Een penis, een vagina en een condoom.

“Poeh, dat was fijn”, zucht ik. Ron komt omhoog uit zijn kniezit en tot mijn verbazing zie ik hoe zijn penis mij stijf aanwijst. “Wil je nog even?”, vraag ik hem. “Alleen als jij dat ook wil”, is het antwoord dat ik het liefste hoor. Hij loopt even naar de douche, wast zijn handen en komt terug met een condoom. Hij zet die op zijn dikke eikel en stroopt die af tot aan zijn bosje schaamhaar. Aangezien ik nog steeds in een comfortabele manier op de rand van het bed lig, spreid ik mijn benen zo ver mogelijk voor hem. Hij houdt ze beide in zijn handen en richt zijn pik op mijn schaamlippen. Met zijn onderlijf laat hij zijn lekkere lul gladjes naar binnen glibberen. Ik kijk naar de opgewonden blik in zijn ogen, zijn strakke borst en buik, naar dat toefje haar boven zijn piemel dat steeds naar mij toekomt en weer terugtrekt. Het in- en uitglijden verandert in harde stoten. Mijn lichaam en borsten schokken ervan. Maar oh, wat is dit lekker. Na zo’n uitgebreid voorspel en climax mag hij me neuken, zo onstuimig als hij maar wil. Er parelen zweetdruppels van zijn hoofd, zijn wangen kleuren. Het zal niet lang meer duren voordat hij komt. En ik wil ook nog een keer. Daarom breng ik een hand omlaag en vinger mijzelf terwijl ik word geneukt. Gaan we het samen tegelijk halen? En dan… wat ik nog nooit heb meegemaakt. Voor de tweede keer word ik overvallen door een knetterend orgasme en dan ook nog begeleid door de grommende stem van Ron. Hij spuit het condoom vol met een nieuwe lading warm zaad, op hetzelfde moment dat de rillingen door mijn lichaam suizen. Hij hijgen, kreunen en steunen. Mijn tenen krullen van totale overgave.

Een poosje later liggen we nog nahijgend, naast elkaar op het bed. We kunnen niet anders dan elkaar vragen: “was het voor jou net zo fijn als voor mij?” Ron kijkt naar de vier tekeningen op de muur en beaamt: “ik wist niet dat dit geweldig kon zijn, dat moet ik eerlijk toegeven. Het spijt me dat ik de eerste keer enkel voor mijzelf ging.” Ik vind dat wel heel erg lief en vraag hem: “wil jij dan mijn vaste vrij-vriendje worden?” Ineens heeft hij ogen als schoteltjes, zo blij en gelukkig als hij mij aankijkt. Zijn antwoord laat zich raden.

“En, hoe was het?”, vraagt Ellen, als ik de volgende dag bij mijn vriendin koffie kom drinken. “Het was fantastisch”, antwoord ik, “hij vond het helemaal niet erg dat ik die tekeningen had opgehangen. Sterker nog, hij vond het wel handig, leuk zelfs!” Ze reageert lachend: “ha ha ha, leer mij mannen kennen. Zie je nou wel? Even assertief zijn helpt!”. We proesten het samen uit van plezier.

jade

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Zusterjessica 13 jun 2022
  2. Bas 13 jun 2022
  3. Jade 13 jun 2022
  4. Zusterjessica 14 jun 2022
  5. Bas 14 jun 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *