— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Gewichtsloze passie Deel 1

Met een tikkeltje weemoed stap ik aan boord van de spaceshuttle die me naar het interstellaire ruimtestation EPIC zal brengen. Het is niet dat ik niet uitzie naar een verblijf in het hypermoderne en spiksplinternieuwe ruimtestation. Hoewel, een tikkeltje saai is het wel: met minimale bemanning het ruimtestation van het ene planetaire systeem naar het andere brengen, zodat de rijke stinkerds er daar kunnen boarden om er hun superdeluxe vakantie op te vieren. Nee, de weemoed heeft meer te maken met het feit dat ik de groene en weelderig begroeide exoplaneet, waar ik toch drie jaar heb gewoond, waarop ik vrienden heb gemaakt en avonturen heb beleefd, voor onbepaalde tijd achter moet laten. En wat de melancholie nog eens versterkt: het is de plek waar ik jou heb ontmoet. Ik heb je nu al een half jaar niet gezien. Je moest de planeet halsoverkop verlaten, omdat je een geheime missie moest volbrengen. Mondjesmaat kunnen we berichtjes naar elkaar sturen, waardoor ik weet dat het goed met je gaat, Maar ik weet niet waar je precies bent en ik mis je. Tijdens de vlucht denk ik aan je lach, je lijf en die fantastische blauwe ogen.

Na een paar uur fantaseren in de shuttle zie ik de EPIC voor me opdoemen, het gigantische station is inderdaad een indrukwekkend gezicht. De shuttle komt dichterbij en ik start de koppelingsprocedure. Via de radio hoor ik een onbekende stem die me er doorheen loodst. De astronaut van wie deze stem is, zal ik dadelijk afwisselen. Na een geslaagde koppeling, zweef ik naar de poort en ga de shuttle uit en de luchtsluis van het ruimtestation in. De poort sluit zich achter me. ‘Ben je klaar voor de zwaartekracht?’, hoor ik de stem zeggen, waarna ik mijn duim opsteek. Er flitsen wat lampjes in de ruimte en ik voel hoe ik langzaam naar de bodem van de luchtsluis getrokken word. Zodra ik sta, trek ik mijn helm en ruimtepak uit. In de nauwsluitende jumpsuit-achtige overall die eronder zit beweeg ik een stuk soepeler. De andere astronaut doet de sluisdeur open in zijn ruimtepak en begroet me. Na wat korte beleefdheden wisselen we van plek en start hij aan zijn reis terug met de spaceshuttle en begin ik aan mijn EPIC-avontuur.

Ik besluit op onderzoek uit te gaan. Van de plattegronden weet ik enigszins hoe de EPIC in elkaar zit en loop eerst naar de brug om me voor te stellen aan de kapitein van het schip, tevens het enige andere bemanningslid. Op de brug aangekomen zie ik dat de kapitein op dat moment niet aanwezig is. ‘Waar is de kapitein?’, vraag ik de boordcomputer. ‘De kapitein is momenteel bezig zijn fysieke conditie te verbeteren’, antwoordt een prettige vrouwenstem. Hmmm, dan zal hij zich in de gym bevinden, bedenk ik en begeef me naar de fitnessruimte. Ik kan me erheen laten transporteren, maar besluit mijn ontdekkingsrondje te voet voort te zetten. Na een flinke wandeling kom ik bij de botanische tuin, inclusief waterval, kolibries en tropische bloemen. Ik heb veel ruimtestations gezien, maar dit staaltje natuurarchitectuur is toch wel adembenemend en ik vergaap me even aan de schoonheid ervan. De paadjes in de tuin lopen slingerdeslang langs allerlei begroeiing met flora uit diverse sterrenstelsels. Ik sla een paadje bij een felgekleurde struik in en bots plotsklaps tegen iemand op die de hoek om komt rennen. Ik schrik me kapot en val bijna. De persoon in kwestie vangt me op met sterke armen. Ik sla mijn blik op en kijk in twee bekende lachende blauwe ogen. Jouw ogen. Ik lach mijn ogen tot spleetjes en vraag je stamelend wat je hier doet. Je lacht hardop om mijn verwarring en geeft me een stevige knuffel die je afsluit met een lange zoen. ‘Mijn missie is voorbij en ik had wel zin in een rustig klusje, dus heb ik me opgegeven voor een transportdienst toen ik zag dat jij ook op de lijst stond’. Ik geef je nog een lange knuffel, blij dat ik je eindelijk weer in mijn armen kan sluiten. Je huid is heet en bezweet van de inspanning, ‘Je hebt al een flink stuk gerend, zo te zien’, zeg ik. ‘Ja, ik wilde nog een paar kilometer, maar nu ik jou zie denk ik dat ik maar ga douchen’, je lacht dubbelzinnig. ‘Ga je mee?’ Nu ik je lijf weer heb gezien en gevoeld, besef ik pas hoe erg ik je gemist heb en hoezeer ik naar je verlang. ‘Zeker weten!’, antwoord ik gretig. Je pakt mijn hand en samen lopen we naar de gym en de daaraan grenzende doucheruimte. Onderweg praten we over van alles en nog wat. Aangekomen bij de gym zie ik dat er niet alleen douches zijn, maar ook een zwembad en jacuzzi. Ik krijg steeds meer zin in de twee maanden die deze reis gaat duren.

We kleden ons uit. Ik zie je spieren onder je huid bewegen. Ik kan zien dat de missie pittig is geweest en je veel spierkracht heeft opgeleverd. Hmmm, wat heb ik zin om dat lijf te voelen. Je trekt me mee onder de douche en geeft me een hartstochtelijke zoen. Eindelijk kan ik weer met die tong spelen, ik verken je lippen en je mond alsof het voor het eerst is. Je zou zeggen dat we na zes maanden apart elkaar meteen bespringen, maar we weten allebei dat we de tijd willen nemen, dat we elke vierkante centimeter van elkaars lijf willen herontdekken. Je zoent me in mijn hals, je ene hand op mijn borst, de andere op mijn bil. Je tong glibbert naar beneden totdat… PIEP PIEP PIEP!, klinkt het oorverdovend door de ruimte. Fuck. We weten allebei wat dat betekent, springen onder de douche vandaan en glijden in onze overalls. We rennen naar de brug, waar we zien wat al deze hysterie heeft veroorzaakt: een asteroïde losgeraakt uit de ring van een naburige planeet nadert het ruimtestation. Je drukt snel op wat knoppen ‘automatic defence system engaged’, klinkt het. ‘Het was de bedoeling dat ik die meteen na mijn rondje hardlopen in zou schakelen, maar er kwam even iets tussen’, zeg je grijnzend. ‘Waar waren we gebleven?’ Je trekt me naar je toe en onze lippen vinden elkaar. Ik open mijn mond en je tong vindt zijn weg naar de mijne. Je ritst mijn overall open, schuift de stof opzij en ontbloot mijn borst. In alle consternatie had ik geen tijd om mijn ondergoed weer aan te doen. Mijn tepel voelt de herinnering van je aanrakingen van even daarvoor nog en wordt al snel weer hard. Ik kreun, want ik wil nu niet nog langer wachten of gestoord worden. Haastig rits ik ook jouw overall open en trek hem van je bovenlijf naar beneden, waar hij blijft hangen op je billen. Oh, dat lijf…

Ik duw je tegen het controlepaneel aan en zoen je hevig. Mijn bovenlijf heb je inmiddels ook ontdaan van mijn overall en mijn borsten drukken tegen jouw borst. Ik laat mijn hand naar beneden glijden en duw hem langs de stof van de overall naar je kruis. Ik voel dat je pik ter plekke groter wordt en dat maakt me zo opgewonden. Jouw handen hebben zich een weg gebaand langs de stof van mijn werkkleding en pakken mijn billen nu stevig vast. Ik pak je inmiddels keiharde lul stevig beet en begin je af te trekken, precies zoals je lekker vindt. ‘Wat heb ik dit gemist’, kreun je. ‘Ja..?’, fluister ik hees in je oor, ‘en wat heb je nog meer gemist?’ ‘Je mond’, antwoord je. Precies wat ik wilde horen, ik ga door mijn knieën en bevrijd je benen van je kleding. Je harde staaf staat trots overeind en ik wil alles ervan proeven. Ik laat mijn vochtige tong langs de volle lengte glijden waarbij ik bij je eikel wat meer druk geef. Dan pak ik hem stevig beet en neem je paal langzaam in mijn mond. Eerst alleen je eikel en dan glijdt hij steeds dieper en dieper. Mijn tong duwt tegen de onderkant en je kreunt hard. Ik kom omhoog en laat je pik weer langzaam verdwijnen in mijn warme mond terwijl ik je aankijk. Je wordt steeds geiler en tussen mijn benen word ik steeds natter. Met mijn tong draai ik rondjes om je eikel om er daarna lekker aan te zuigen. Je hebt één hand op mijn hoofd gelegd en met de ander grijp je je vast aan de rand van het controlepaneel. Je lul verdwijnt steeds weer tussen mijn lippen. Je ballen worden ondertussen door mijn vrije hand verwend en je sluit je ogen om helemaal op te gaan in het moment. Ik word zo opgewonden van je harde staaf in mijn mond en het feit dat ik je zo kan laten genieten.

Wordt vervolgd

Annel

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *