— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Maagdelijk witte kerst

Ik ben maagd. Ik ben drieëntwintig jaar en nog steeds maagd. Sterker nog, ik ben een drieëntwintigjarige maagd zonder seksuele ervaring. Ik wijt het aan mijn strenge opvoeding, maar zelfs die kon me niet weghouden bij mijn levendige fantasiewereld.

De afgelopen twee jaar richtten mijn fantasieën zich op één persoon, één van mijn beste vrienden notabene. Ik ken hem al sinds de middelbare school, maar pas de afgelopen jaren zindert er iets tussen ons. Ik heb altijd de boot afgehouden want ik zag een relatie niet zitten, maar dat weerhield me er niet van om hem mijn bed in te fantaseren. Pas toen ik voor mijn werk een jaar naar Noorwegen vertrok en hij een relatie met een ander kreeg, voelde ik spijt. Wat als ik niet was weggelopen van die hitte tussen ons? Wat zou er dan gebeurd zijn?

Nu sta ik voor het raam, starend naar de witte sneeuwvlokjes die net zo maagdelijk als ik zijn. Hij is ook hier. Alleen hij en ik. Zijn relatie is twee maanden geleden uitgegaan en ik kan niet zo goed peilen hoe kapot hij ervan is. Met de vriendengroep hebben we besloten om kerst dit jaar door te brengen in de Duitse Eifel, in een goedkoop en ietwat aftands vakantiehuisje. De rest van de groep is al afgetaaid naar huis omdat ze morgenvroeg weer moeten werken. Behalve hij en ik. Wij zijn aangewezen als schoonmaakploeg en zodoende zitten we op tweede kerstdag samen in de sneeuw in Duitsland.

Ik hoor zijn voetstappen achter mij.
‘Wil je wat drinken? Wijntje misschien?’.
Ik antwoord instemmend en kijk hem na, terwijl hij naar de keuken loopt. Hij is niet het type waar ik normaal gesproken op val, maar geen ander kan me zo opwinden als hij. Hij is lang, slim, ambitieus, en het aantrekkelijkst van alles, bezit een blakend zelfvertrouwen.

Met twee wijnglazen in zijn hand komt hij en aanlopen en even staren we zwijgend naar de witte deken die zich buiten ontrolt.
‘Ik hoop dat we morgen nog naar huis kunnen rijden’.
Ik kijk hem aan en hij knipoogt naar me. Ik voel een kriebel in mijn buik.
‘Ik zou het niet zo erg vinden om hier wat langer te zitten’.
Ik zeg het luchtig, maar onze blikken klitten aan elkaar en ik zie ik een vonk in zijn ogen. Het is er weer, die magnetische zuigkracht die ons meetrekt in een dans waarin we elkaar continu uitdagen.

We ploffen neer op de verschoten, rode bank en keuvelen heel de avond verder.. Later op de avond verandert de aard van de gespreksonderwerpen totdat we bij ‘relaties’ zijn aangekomen. Ik vertel hem dat ik de afgelopen maand meerdere online dates heb gehad, maar dat het op niets is uitgelopen. Hij zou hij niet zijn als hij niet zou doorvragen.
‘En? Nog wat spannends gebeurd?’.
Ik schud alleen maar met mijn hoofd en kijk even naar de grond. Hij moet de verborgen boodschap achter mijn reactie hebben gelezen, want ineens kijkt hij mij met grote ogen aan.
‘Wat? Dat meen je niet? Nog steeds niet?’.
Een beetje verontwaardigd kijk ik hem aan.
‘Nou, het is er gewoon niet van gekomen’.
Even is het stil voordat ik erop laat vervolgen: ‘Ik zou het anders best een keer willen hoor’.

Ik zie iets flitsen in zijn intense blik waarmee hij mij opneemt. Er hangt een gespannen stilte tussen ons en ik voel hoe er iets verandert in de atmosfeer. Het elastiek tussen ons lijkt zich te verstrakken en dan is het zover. Zijn lippen op de mijne. Eindelijk. Na al die jaren. Eerst is onze kus zacht en zoekend, maar al snel wordt het wild en passievol. Ik schuif dichter naar hem toe en geniet van zijn armen om mij heen. Ik voel hoe zijn handen wat omhoogschuiven en bij de ronding van mijn borst belanden. Even laat hij ze daar rusten maar dan reist hij verder omhoog. Zijn rechterhand omvat mijn hele borst terwijl hij met de duim van zijn linkerhand over mijn tepel schuurt. Ik voel mijn tepels hard worden door mijn bh heen. Mijn kutje klopt zachtjes.

Mijn handen schuiven over de rand van zijn T-shirt en verkennen zijn warme rug. Onze kus is onstuimig en allebei willen we meer. Het is alsof de hitte die zich in de loop van de jaren heeft opgebouwd, nu in één keer vrijkomt. Zijn hand wriemelt bij de sluiting van mijn jurkje en in horten en stoten komt de rits naar beneden. Achteloos gooi ik het ding op de grond, blij met de bevrijding. Hij trekt zijn shirt over zijn hoofd uit. Ik hijg en kijk naar zijn borstkas. In zijn ogen zie ik pure begeerte. Onze lippen vinden elkaar weer en ik voel hoe hij mijn bh moeiteloos ontsluit. Zo ver ben ik nog nooit gegaan met een jongen maar het enige wat ik wil is meer. Hij kijkt naar me terwijl de bh van mij afglijdt en mijn grote, ronde borsten met stijve tepels worden onthuld.
‘God, wat ben je mooi’, hijgt hij, me achteroverduwend op de bank.
Hij torent boven me uit en ik voel me een verleidelijke godin.
‘Blijf zo liggen’, fluistert hij en ik zie hem vanuit mijn ooghoeken naar de tafel lopen.

Hij haalt iets zijn portemonnee, een condoom begrijp ik. Ik besef dat het nu echt gaat gebeuren, datgene waar ik al die jaren over heb gefantaseerd. Met hem, degene over wie ik al die jaren heb gefantaseerd. In een snelle beweging trekt hij zijn broek en ondergoed uit. Daar staat hij, in zijn volle glorie voor mij. Mijn ogen worden onvermijdelijk getrokken naar zijn penis. De eerste penis die ik ooit in het echt heb gezien. Hij staat stijf overeind en hoewel ik geen vergelijkingsmateriaal heb, oogt hij groot. Hij pakt mijn hand en trekt me overeind.
‘Raak hem maar aan’.
Wat onwennig steek ik mijn hand uit en laat die over zijn borst naar beneden glijden totdat ik zijn lid omvat. Hij ademt scherp in en omvat mijn hand met de zijne. Samen maken we schuivende bewegingen over zijn piemel.
‘Zo vind ik het fijn’, fluistert hij in mijn oor.

Dan duwt hij me weer achterover op de bank en omsluit mijn linkertepel met zijn mond. Stevig zuigt hij eraan, afgewisseld met een zacht bijtje. Hij trekt een spoor naar beneden met zijn tong. Tussen mijn borsten door en over mijn buik, totdat hij bij mijn panty en ondergoed komt. Zijn handen stropen de laatste lagen kleding van mij af totdat ik naakt voor hem lig. Ik voel me kwetsbaar op een manier die prachtig en opwindend is.
‘Alles oké?’, fluistert hij en ik knik instemmend. Meer dan oké.

Hij komt naast me liggen en we zoenen weer. Mijn handen glijden over zijn hele lichaam. Zijn hand daalt af naar dat plekje tussen mijn benen. Mijn lichaam schokt zachtjes en ik slaak een kreetje, als hij zijn vinger door mijn vulva laat glijden. Hij kreunt bij het voelen van mijn natheid en laat een vinger naar binnen glijden. Ik kijk hem aan. Ik kan me moeilijk indenken dat dit echt gebeurt. Zijn vinger glijdt over mijn clitoris en ik kreun luid. Mijn hand gaat over zijn piemel en aan zijn ademhaling te horen, vindt hij dat lekker.

Dan duwt hij mijn hand weg, scheurt het pakje van het condoom open en rolt het over zijn penis uit. Hij duwt mijn benen uit elkaar en komt boven op me liggen.
‘Ben je er klaar voor?’, vraagt hij.
Fluisterend stem ik in. Het klinkt meer als een zucht. Hij pakt zijn penis vast en beweegt met de top door mijn vulva. Heen en weer. De combinatie van mijn vocht en zijn bewegingen produceert zachte, sappige geluidjes.

Ineens staakt hij zijn bewegingen en ik voel zijn penis voor mijn opening. Zijn ademhaling gaat snel en hij kijkt me met zijn donkere ogen aan. Dan stoot hij door. Zachtjes maar beslist. Het voelt vreemd aan en eventjes verstijf ik, ondanks de soepelheid van de beweging. Hij voelt mij verstarren en blijft even stilliggen, terwijl hij mij zachtjes op de mond kust. Zijn vinger glijdt naar beneden en masseert mijn clitoris. Dat leidt me af, voordat hij weer begint te bewegen. Dan komt alles samen. Zijn zachte stoten, de vinger over mijn clitoris en zijn tong over mijn tepel. Eerst voelt het onwennig maar dan hoor ik een kreun. Die komt van mij, besef ik.

Ons gehijg en zachte kreten vullen de kamer. Het klinkt geil. Zijn penis voelt groot in mij, maar niet op een onplezierige manier. Dan worden zijn stoten harder en sneller. Zijn vinger gaat mee in het versnelde ritme. Weer kreun ik hard en ik hoor mezelf geluiden maken die ik nog niet eerder gehoord heb.
‘Kom maar klaar’.
Zijn hijgend gesproken woorden moedigen me aan tot een hoogtepunt waar ik net nog niet bij kan. Ik kras met mijn nagels over zijn verhitte rug. Ik voel aan zijn stoten dat zijn laagje zelfbeheersing erg dun is en hij bijna in mij klaar gaat komen. Dan kom ik. Volledig. Ik voel mijn lichaam samentrekken en hard schokken. Mijn adem stokt. De spastische bewegingen van mijn vagina om zijn penis duwen ook hem over het randje.

Daarna liggen we in elkaars armen op de rode, verschoten bank uit te hijgen. Buiten valt de sneeuw, zo wit, zo maagdelijk. Maar dat laatste geldt niet meer voor mij.

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Marcel 15 dec 2021
  2. Thomas 15 dec 2021
  3. Bram 17 dec 2021
  4. Linda 09 jan 2022
  5. G 09 jan 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *