— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Kerstfeest door mijn ogen

Een beetje teleurgesteld blader ik door de digitale kerstfoto’s van de afgelopen jaren. 2018, prachtige versiering op de achtergrond, 2017 ook, 2016 was de versiering buitengewoon goed geslaagd. Ik herinner me nog goed de versiering door het ophangen van lampjes, dennentakken aan de muren, glanzende bollen aan het plafond en zelfgebakken koekjes aan een touwtje, en hoe echtgenoot Damien mij op kerstochtend versierde met slagroom, vruchtjes en sperma. Kerst is mijn favoriete feest en Damien en ik hebben zo onze eigen kerstrituelen.
Helaas heb ik dit jaar een congres van mijn werk, ik ben verplicht om te gaan en ik ben niet blij met de planning. Het is nog 2019, dus geen Zoom-calls, Team-meetings, livestreams of Skype-conferenties, deze kerst kunnen we nog vrijelijk lichamelijk bij elkaar komen. De lange kerstweek zit ik opgesloten in een conferentiecentrum, gelukkig op slechts een uurtje rijden. Nu ben ik ook niet voor een gat te vangen, dus ik heb de buurvrouw gevraagd voor mij in te vallen bij het versieren van de woonkamer. Ze heeft mijn sleutel, de kerstversiering, en Damien heeft geen idee, wat zal hij opkijken van deze verrassing.
Vaak vind ik op meerdaagse conferenties wel een gewillige penispersoon om mijn seksuele behoeften mee te vervullen, aardig hoef ik hem niet eens te vinden en Damien hoeft niets te weten, maar het aanbod bij deze conferentie valt erg tegen. Ik besluit om toe te kijken hoe buurvrouw Janiek de versiering verzorgt. Ze is een klein jaar terug samen met haar tien jaar oudere man Kees naast ons komen wonen en kort daarna zijn ze getrouwd. Kees is van dezelfde leeftijd als Damien en ik, het is zijn tweede huwelijk.
Kort na elf uur stap ik in de auto, want ik heb met Janiek afgesproken dat ze pas ’s nachts aan de slag gaat, als Damien slaapt. De verrassing moet volkomen zijn. Mijn auto zet ik met de neus naar voren op de oprit van de overburen en in het donker wacht ik. Niet alleen in mijn auto is het donker, zowel bij ons als bij de buren is het inktzwarte duisternis. Damien zal wel naar bed zijn, maar waar zijn Janiek en Kees? Ik besluit eventjes te wachten, maar als snel worden mijn ogen zwaar.
Tegen half een schrik ik wakker als het het autootje van de twee aan komt rijden en bij hen op de oprit parkeert. Janiek stapt aan bestuurderszijde uit en helpt een flink aangeschoten Kees met enige moeite uit de auto en op zijn benen. Ik schud met mijn hoofd om de slaap uit mijn hoofd te krijgen en kijk met knipperende ogen naar de auto aan de overkant van de weg. Janiek draagt rode strikken in haar zwarte haar, een witte nepbonten kerstmutsrand om haar hoofd en een kort roodfluwelen top met wit nepbont aan de randen. Daaronder draagt ze het kortst mogelijke roodfluwen rokje dat ik ooit gezien heb. Nog nooit heb ik zo’n sexy kerstvrouw gezien en ik weersta met moeite de neiging om naar haar te fluiten.
Als Kees goed en wel en al wankelend richting eigen huis op weg is, pakt Janiek de kerstversiering uit de auto’s kofferbak en vertrekt naar mijn huis. Lichten floepen aan in de woonkamer en Janiek gaat snel en handig aan de slag. Door de open gordijnen kan ik alles zien alsof ik met haar in de kamer sta. Dennentakken bedekken de muren en de lampjes hangen als ik plots een donkere schaduw zie bij de zitbank.
Met verwarde haren en kleine oogjes staat plots Damien vlak achter Janiek, hij was blijkbaar op de bank in slaap gevallen. Zijn ene hand grijpt naar haar heup, de andere van achteren naar haar borsten. Of Damien slaapdronken denkt dat ik het ben of slim gebruik maakt van de situatie, ik zal het nooit weten, maar Janiek schrikt zichtbaar, ze maakt een klein sprongetje bij Damien vandaan en draait zich dan om. Met grote ogen kijkt ze Damien aan, maar dan stapt dan op hem af en zoent hem lang en sensueel, op haar tenen, haar korte rokje zichtbaar tegen het kruis van Damien gedrukt.
Misschien zou ik boos moeten zijn, maar in plaats van woedend uit mijn auto te springen, grijpt mijn hand naar mijn kruis. Onder mijn mantelpakrok toucheer ik mijn satijnen slip en al snel schuif ik de rok naar boven voor betere toegang.
Damien lijkt van gekkigheid niet te weten waar hij zijn handen moet laten, dan zit hij aan Janieks billen, dan haar borsten, dan achter haar nek, vervolgens onder haar rokje. Janiek weet echter precies wat ze wil en al snel heeft ze Damiens broek los, die snel naar zijn enkels zakt. Een bobbel in zijn onderbroek laat duidelijk zien wat Damien echt wil. Maar eerst helpt Janiek hem om zijn trui uit te trekken, waarna ze op haar knieën gaat en de penis uit de onderbroek bevrijdt. Natuurlijk, want zo gaan die dingen, sluit ze het wezen meteen op in haar mond, waar het mag volgroeien tot het de randen van haar keel bereikt. En dat doet het, een klein slangetje kwam haar mond in, maar een stevige volwassen paal komt weer naar buiten. Damien moet inmiddels toch weten dat ik het niet ben.
Janiek staat op en trekt haar top en haar rokje handig uit. Met kleine tietjes fier vooruit staat ze daar in haar slip. Mijn vingers bewegen ondertussen steeds sneller heen en weer in mijn vaginale opening, een natuurlijk glijmiddel begeleidt ze en mijn adem wordt zwaarder. Dan trekt Janiek ook haar slip uit. Ze drukt zichzelf stijf tegen Damien aan, de stijve penis tussen hen ingeklemd en zoent hem passievol op de mond, Damien zoent net zo passievol terug en grijpt haar gezicht met beide handen vast. Een hand zakt naar beneden en kneedt eerst Janieks borst om dan naar beneden te zakken en Janieks genotsgrot met zijn middelvinger te penetreren. De ruggengraat van Janiek lijkt te spannen, haar rug gaat bol staan en haar tenen strekken zich. Met glimmende ogen kijkt Janiek Damien aan en neemt zijn onderlip zachtjes bijtend in haar mond. Ze pakt hem bij de nek, trekt er zacht aan. Dan lijkt ze langs Damien naar buiten te kijken, knipoogt ze nu? Gewillig laat Damien zich meetrekken de bank op, waarvan de rugleuning hen aan mijn zicht onttrekt.
Na de conferentie heb ik Janiek bedankt voor de fantastische versiering: “Damien was dol-enthousiast en ik ook.” Janiek glimlachtte: “Ik heb er ook van genoten.”

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Schatteboutje 26 feb 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *