— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De ontdekking – Deel III : De opdrachten

Na onderling overleg krijgen we het voorstel om reeds drie opdrachten uit te voeren. We dienen elk apart een opdracht uit te voeren en één gezamenlijk. Het begint nu wel te spannen. Waar ben ik aan begonnen.

De “president” van het clubje mag als eerste een opdracht uitdelen.

Hij geeft aan mij de eerste opdracht: kies iemand uit de groep, om uw slip te laten uitdoen. Dit viel mee. Ik vind het leuk om me te laten uitkleden. Het is reeds gebeurd dat mijn slip door mijn man onderweg werd uitgedaan. Het wond me steeds op.
Ik had onmiddellijk 2 personen in gedachte namelijk mijn man of Els. Ik vond ditmaal de meest logische keuze Els.

Bij haar aangekomen fluisterde ze in mijn oor dat ze het leuk vond dat ik voor haar had gekozen.

Ze nam me bij de hand en bracht me naar het midden van de dansvloer, liep even rond mij en stopte achter mij. Ze ging met haar handen van net boven mijn knieën naar omhoog. Gekomen aan de rand van mijn kleedje dacht ik dat ze er verder onder ging gaan. Maar dat was verkeerd ingeschat. Ze ging verder omhoog, met het kleedje, tot boven mijn string. Ze kwam nu tegen mij staan zodat het kleedje niet zakte, ging even in de string en nam dan met haar duimen de rand van mijn string vast. Heel traag trok ze die naar beneden waardoor mijn poesje voor iedereen stilaan zichtbaar werd. Gelukkig had ik vanmorgen nog alle haartjes verwijderd zodat een mooi glad kutje te toon werd gesteld. Ze zakte naar beneden waardoor ik met haar steun om beurten mijn been kon opheffen om de natte string te verwijderen. Els geeft de string aan mijn man zodat hij die de volledige avond kan bijhouden.
De eerste opdracht is geslaagd. Nu mag Els de volgende opdracht geven aan mijn man.

Ze draagt mijn man op om de slip van Katty met enkel de mond te verwijderen. Katty bleek de dame te zijn die aan het voetje vrijen was met mijn tafelbuur .

Mijn man neemt een stoel. zet die neer in het midden en gaat dan naar Katty. Hij buigt even, neemt haar hand en vraagt of ze akkoord gaat dat hij haar slip met zijn mond mag verwijderen. Het is een absurd tafereel met het galante gedrag van mijn man gecombineerd met de onfatsoenlijke inhoud van de vraag.

Hij leidt Katty naar de stoel maar wat ze niet verwacht had, is dat hij eerst haar rok opent en uitdoet. We zien dat ze een doorzichtige string draagt. Daaronder komt een Braziliaans streepje schaamhaar piepen. Ze heeft mooi gevormde billen en gebruinde benen. Ze mag er best wezen.

Hij biedt haar nu de stoel aan en laat haar op de rand plaatsnemen. Hij gaat voor haar staan, duwt haar benen uit elkaar en zet zich er tussen neer. Zijn gezichtsuitdrukking verraadt dat hij aan ondeugende handelingen denkt. Zijn gezicht gaat naar haar poesje en net erboven houdt hij halt en blaast op haar lipjes.
Ik weet uit ervaring dat het een aangename ervaring is. Hij gaat dus zijn tijd nemen. Hij laat nu zijn tong langs haar lipjes glijden, maakt een paar rondjes en gaat dan in haar kutje met zijn tong om alsnog de string te pakken te krijgen. We zien dat Katty ervan geniet. Gelukkig ben ik niet jaloers.
Omdat er in de string niet veel beweging zit, neemt hij die nu langs de zijkant tussen zijn tanden en kan zo langs beide kanten de string naar beneden trekken. Om haar nog een beetje te plagen, gaat hij nog eens naar het midden. Alvorens de string te nemen, plaatst hij zijn warme mond op haar clit, zuigt eraan en bijt er speels in. Hij likt er nog even over en neemt de string goed beet en trekt die naar beneden. Hij krijgt ze over de knieën en heft de benen op om ze volledig uit te trekken. Fier, zoals een hondje, zet mijn man zich recht met de string in zijn mond. Hij neemt de hand van Katty en trek haar naar zich toe, zodat ze ook moet recht staat. Hij wilt de string nog niet afgeven, houdt die in de mond en doet zo samen met Katty een ererondje. Ze is nog steeds bottomless wat een geil zicht is. Hij loopt even voorbij mij, knipoogt en gaat naar Els om de string aan haar te geven. Ik hoor haar zeggen dat hij dat bij haar ook een keer mag komen doen.

Maar het is nu aan Katty om de volgende opdracht te geven aan ons beide. Het geplaag van mijn man zal hierin nu wel zijn weerslag krijgen, vrees ik.

Met een glimlach verkondigt ze de derde opdracht. Breng diegene die door de geest van de fles wordt gekozen tot een hoogtepunt en happy ending.

3 voorwaarden voor succes
1)een Happy End moet er zijn
2)Voer het SAMEN en tegelijkertijd uit
3)Hier en nu

Ze vraagt aan iedereen om in een kring te komen staan en laat een lege fles wijn draaien om de gelukkige aan te duiden.

Ik bedenk me dat het voor mij of voor mijn man, voor het eerst een bi-ervaring zal geven. Ikzelf heb daar op dit ogenblik geen probleem mee. We wouden het toch al eens proberen, een trio, maar hebben ons steeds van weerhouden omdat we de impact en het praktische minder goed konden inschatten. Het wordt dan ook spannend afwachten van wie we gaan moeten verwennen. De fles komt na een paar draaiingen om zijn as tot stilstand en wijst naar Marc.

Benieuwd hoe mijn man hierop gaat reageren.
Marc is de man van Katty. Hij heeft van haar aan tafel al een voetmassage mogen ontvangen.

Gelukkig is de geilheid bij ons beide nog steeds hoog zodat we onmiddellijk aan de slag gaan. We nemen Marc tussen ons mee naar de stoel. Vooraleer hem te laten neerzitten trekken we zijn short naar beneden.
We zien een lul tevoorschijn komen die al wat gegroeid is.
We stellen ons op langs beide kanten. Ik neem het voortouw en pak de lul in mijn hand en begin hem wat af te trekken. Ik ga langs opzij naar de lul en wenk mijn man zodat we elkaar zoenen en positioneer de lul tussen ons in zodat onze zoenen en tongen over de lul gaan die nu fier op grote is gekomen. Ik heb ooit gelezen dat homo’s de beste pijpers zijn. Ze kennen immers hun lichaam en weten wat fijn is. Daarom positioneer ik het hoofd van mijn man zo dat hij de eikel kan likken en de lul in zijn mond moet nemen.
Zelf ga ik wat lager en lik zijn testikels, zuig er om beurten op, terwijl ik ze masseer.
Ik hoor Marc kreunen. Mijn man voert het tempo wat op. Ik wil hem ook laten genieten, open zijn short en haal ook zijn lul er uit. Ik begin hem af te trekken. Ik voel me een echte pornoster. Ik trek nu tegelijkertijd twee lullen af. Tevens wetende dat door de manier zoals ik nu zit, mijn poesje voor de omstanders goed zichtbaar is. Het is in mijn hoofd alsof ik een buffet van erotische handelingen serveer.

Zou ik Marc zijn prostaat ook niet even stimuleren? Een bevriend homo koppel had het eens uitgelegd tijdens een etentje en verklapt dat dit voor hun het summum was. Het stimuleren ervan zorgt dikwijls voor verhoogde opwinding, een stijvere erectie en een intenser orgasme. Ik daal met mijn tong af naar zijn anus en breng voldoende speeksel aan. Terwijl ik mijn man aftrek ga ik nu zonder Marc voor te bereiding met mijn middelvinger in hem en begin zijn prostaat te stimuleren. De reactie laat niet snel op zich wachten. Ik voel aan zijn zak en hoor aan het gekreun dat hij het niet lang meer gaat rekken en gaat klaarkomen.

Ik ben benieuwd hoe mijn man zich gaat gedragen. Hij houdt ervan dat wanneer ik hem klaarpijp ook zijn sperma volledig opneem en inslik. Eerst had ik hier problemen mee maar na verloop van tijd ben ik er zelfs van gaan houden. Meestal slik ik een weinig in en probeer zoveel mogelijk sperma in mijn mond te houden en dan mijn man te zoenen en de sperma mee in zijn mond te brengen. Het is wat vulgairder maar dan kunnen we er wel samen van genieten. Hij weet dus al hoe het smaakt.

Zoals gedacht komt Marc snel klaar. Mijn man neemt een deel van het sperma in zijn mond en komt nu naar mij en zoent me terwijl hij de sperma in mijn mond laat lopen. Ik krijg een koekje van eigen deeg.

Maar mijn man wenst meer en positioneerde zich tussen mijn benen en trek me naar boven. Ik voel zijn lid tegen mijn schaamlipjes wrijven.
Ik ben zo nat dat ik hij zonder moeite naar binnen gaat.

Hij gaat achterover liggen zodat hij beter kan bewegen. Ik zet mijn voeten naast hem en begin hem te bereiden.
We trekken ons niets aan van de mensen in de buurt. Die houden zich trouwens ook allemaal goed bezig.
We zien Katty aankomen. Zij wil “meer” na het geplaag. Ze zet zich op haar knieën over het gezicht van mijn man, met het gezicht naar mij. Ze brengt haar lippen naar de mijne en we beginnen elkaar te zoenen. Ze laat zich iets zakken zodat ze mijn man er toe aanzet om haar te likken wat hij maar al te graag uitvoert. Ze brengt haar linker hand naar mijn clitje waar ze cirkels begint te draaien.

Puur genot borrelt op en de vonken in mijn onderbuik exploderen.
Ik hou het niet meer uit, mijn bekken begint zich samen te trekken en krijg een intens orgasme.

We besluiten om Katty ook naar een hoogtepunt te werken. Dit is dan het tweede trio en tweede bi ervaring voor ons op korte tijd.
Nooit hadden we dit durven denken zeker niet als we vandaag vertrokken naar de BBQ.

Na de intensieve maar leuke opdrachten drinken we nog een glas. We worden unaniem aanvaard in het libertijns clubje. We hebben volgens iedereen, onze opdrachten met bravoure vervuld en bovenal heel hard van genoten.

We hebben vandaag onze grenzen verlegt als koppel. We waren er klaar voor, meer nog, we hadden er nood aan, om de opkomende sleur te doorbreken. Dankzij Els en Jan hebben we het durven doen, ze hebben ons over de streep getrokken.
Het feit dat we een goede relatie hebben, kunnen we dit zeker aan en zullen het in de toekomst verder uitbouwen.

De datum voor de volgende party wordt geprikt eind september. Het thema wordt EWS. Wij kijken er alvast naar uit.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Dotje 24 feb 2021
  2. La Vie Rose 28 feb 2021
  3. Bram 14 mrt 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *