— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het verjaardagscadeau

‘Ben even buiten, zo terug, nog paar dingetjes voor mijn vakantie regelen’, zeg ik tegen mijn collega’s. Onverwacht gaat Edwin ook mee, want zijn vrouw is morgen jarig en hij moet nog ‘een cadeautje scoren’, zoals hij dat noemt.

Oh hè, getver, shoppende mannen, dat wordt niets, denk ik. Maar Edwin is een fijne collega en eigenlijk best leuk als hij zijn saaie bril zou verruilen voor een hipper montuur en ook eens een goed kapsel zou laten knippen. ‘Oké, gezellig’, zeg ik daarom toch maar.

Als ik achter hem het trappenhuis afloop, zie ik dat hij toch best wel goedgevormde schouders en armen heeft. Op het eerste gezicht is Edwin niet mijn type is, maar nu ik hem eens van de andere kant bekijk, kan ik een kleine kriebel in de verte niet ontkennen. Grappig!
Even later lopen we de Bijenkorf binnen. Ik weet naar welke afdeling ik wil maar vraag eerst aan Edwin waar hij moet zijn.
‘Uh, ik weet niet, luchtje of zo’, stamelt hij wat ongemakkelijk.
‘Hè nee, Edwin!! Dat is zo standaard. Kom, we gaan wat anders voor je vrouw uitkiezen.’
Eenmaal op de derde etage, lopen we tussen jurkjes en andere mooie damesdingen, als Edwin op mijn schouder tikt en zegt: ‘Carla, waar gaan we heen?’
‘Ik ben op pad voor een nieuwe bikini, had ik dat nog niet gezegd?’, vraag ik hem plagerig, terwijl ik me met een glimlach naar hem toe draai. ‘En jij kiest voor je vrouw ook een leuke uit. Goed cadeau toch?’
Ik kijk in zijn verschrikte ogen, waarvan ik nu pas zie dat die helblauwe zijn. Wat bijzonder, met de minuut wordt Edwin steeds aantrekkelijker. Ik zou de bril van zijn neus willen halen, mijn handen door zijn netjes gekamde haren willen woelen en dat slobberige overhemd willen verruilen voor een slim fit model. Maar we zijn hier niet voor een make-over voor hem. En ook niet op de herenafdeling. En toch kriebelen mijn handen als ik naar deze best knappe, vriendelijke vent kijk, die van zijn verschijning zelf nog geen weet heeft. Wat is dat toch met die nerds bij mij op het werk?
Eenmaal bij de lingerie waar ook de badmode hangt, snuffel ik wat bij maatje 36, cupmaat C, terwijl Edwin doelloos langs de rekken loopt.
‘Lukt het?’, vraag ik.
Edwin haalt zijn schouders op. Voelt zich duidelijk ongemakkelijk.
‘Moet ik je helpen?’
‘Mwah, weet niet. Geen idee wat ik moet kiezen en welke maat …’
‘Edwin, kom op! Je weet toch wel welke maat je vrouw heeft?’
Even denk ik dat hij me in de maling neemt. Dat hij helemaal geen vrouw heeft maar gewoon een ommetje met mij wilde maken.
‘Nou ja, zo ongeveer weet ik het wel maar niet precies nee’, zegt hij enigszins beschaamd.
Jemig, wanneer heeft Edwin zijn vrouw voor het laatst naakt gezien?
‘Heeft ze – hoe heet ze eigenlijk en hoe
oud is ze – mijn postuur?’
‘Miriam en ze wordt morgen 39.’
‘Oh, nou dan schelen we niet zo veel. Vrouwen van 36 en 39 houden vast van dezelfde mooie, beetje stoute badkleding’, zeg ik en geef Edwin een knipoogje.
‘En haar vormen?’, vraag ik door. Zoiets als mijn lijf? Of meer, laten we zeggen, Simone van afdeling Marketing? Of misschien nog een maatje meer?’
‘Uh ja, weet niet, maat 40, denk ik, zegt Edwin.
‘En haar cup maat?’
Edwin kijkt me aan. Enigszins verlegen laat hij zijn ogen zakken naar mijn witte bloesje. Met zijn hoofd wijst hij richting mijn borsten en mompelt: ‘Zoiets of misschien iets groter.’
‘Bofkont’, zeg ik opgetogen. ‘Je hebt een prachtvrouw, bijna 39 lentes jong, maatje 40 met D-borsten, heerlijk toch? Ze móet gewoon haar nieuwe levensjaar vieren in een nieuwe bikini!’
‘Zoiets ja’, glimlacht Edwin terwijl hij me nu van top tot teen durft te bekijken.
‘Goed, laat mij een bikini uitzoeken die ik leuk vind en dan pakken we beide maten. Ga ik passen en moet jij maar kijken of je jouw vrouw dezelfde cadeautje wilt doen.’
Met Edwin achter me aan loop ik even later met vier bikini’s naar de pashokjes. Tweemaal een zwarte met strapless top en het broekje is afgezet met roze bloemetjes aan het bovenste randje. En tweemaal een effen azuurblauwe met haltertopje en het broekje met strikjes aan de zijkanten.
Ik geef beide maatjes 40 aan Edwin. ‘Als ze bij mij goed zijn, kan jij kiezen welke je het leukste’, roep ik vanachter de houten schuifdeur van het pashokje.

Als ik de zwarte bikini aan heb, roep ik Edwin om even te komen kijken. Ik zie zelf al dat een strapless bikini niet mijn model is. Mijn borsten puilen aan de bovenkant er haast uit. Met een grotere cup lijkt me dat niet ideaal.
‘Mooi’, prima. Laat ik die maar doen’, zegt Edwin.
Een beetje teleurgesteld over zijn snelle besluit, vraag ik hem toch nog even goed naar me te kijken en trek hem vervolgens het pashokje in.
‘Carla, wacht even, ik, uh ik …’

Ik maak een gebaar dat hij zachtjes moet praten. Edwin staat nu achter me en via de spiegel kijken we elkaar aan. Ik laat zien dat de bovenkant van het topje niet perfect zit. Zachtjes trek ik aan de stof, langzaam naar beneden. ‘Kijk Edwin’, zeg ik. ‘Als je vrouw bijvoorbeeld gaat zwemmen, gebeurt er dit’. Mijn C-tietjes zijn nu helemaal ontbloot en ook ik vind dit best spannend. Mijn tepels zijn hard en van de opwinding voel ik het warm worden tussen mijn benen. Ik duw mijn kontje tegen Edwins kruis aan. ‘Kijk maar hoe makkelijk dit topje omlaag en omhoog gaat. Maar als je zoiets zoekt voor je vrouw, is dit misschien toch wel een perfect cadeau’, plaag ik hem.

Mijn borsten zijn weer bedekt. ‘Probeer het zelf maar’, daag ik Edwin uit. Hij aarzelt maar ik moedig hem aan. Dan gaat hij voor me staan, we draaien een kwartslag en via de spiegel zie ik hoe mijn tietjes weer uit het topje springen als hij het stukje stof omlaag trekt. Ik zie Edwin kijken en kreunen alsof het een tijdje geleden was dat hij een ontbloot vrouwenlichaam heeft gezien. Ik gun onszelf dit pauzemomentje en pak Edwins handen en breng zijn wijs- en middelvingers naar mijn tepels. Hij kreunt zachtjes en ik ook. Ik maak mijn rug hol en duw mezelf wat steviger naar voren. ‘Kus ze maar, lik en zuig mijn tepels maar’, fluister ik zachtjes.
Edwin wordt gretig en heel snel gaat hij met zijn hand richting het bikinibroekje.

‘Even wachten, eerst nog de andere bikini’, zeg ik.
Hij wil het pashokje al opendoen, maar ik vraag hem te blijven als ik van bikini ruil. Hij maakt een beetje plaats en gaat op het krukje achter me zitten. Het topje houd ik nog even aan maar heel langzaam stroop ik het broekje van mijn kont, over mijn dijen. Ik stop even en buk wat voorover, wetende dat Edwin, zittend op dat krukje nu achterlangs uitzicht heeft op mijn gladgeschoren kutje. Ik buig nog wat meer, open mijn billen en gun hem daarmee ook een blik op mijn kontgaatje. Ik hoor zijn ademhaling versnellen en zachtjes kreunen. Ik laat het broekje snel vallen en stap eruit, draai me om, met het topje nog aan. Het geeft mij zo’n geil gevoel er zo bij te staan; met mijn borsten nog bedekt maar mijn kutje bloot en op gezichtshoogte van Edwin. Ik til een been op en zet die op zijn bovenbeen. Ik zie dat hij durft te kijken en stiekem geniet. Maar net op het moment dat ik merk dat hij actie wil ondernemen, zet ik mijn been weer op de grond en haal ik het azuurblauwe bikinietje van het haakje. ‘Eerst deze nog, collega.’
Ik maak expres de strikjes van het broekje los en vraag Edwin het bij me aan te doen. Het valt nog niet mee want steeds glijdt het broekje van mijn kont. Ik help hem een handje door de rechterkant zelf vast te maken zodat Edwin de linkerkant kan doen. Het driehoekje om mijn kutje is heel klein. Mijn lipjes komen er aan weerszijden half uit. En nu in het broekje min of meer aan heb, zie ik dat het een stringetje is. Ik draai me om, met mijn gezicht naar de spiegel en trek Edwin omhoog en plaats hem achter me. Ik geef hem het topje en vraag het bij me aan te doen. De haltertop is een push up model waardoor mijn borsten flink omhoog en bij elkaar geduwd worden. Ik giechel om mijn eigen geïmproviseerde decolleté.
‘Lekker ben je’, gromt Edwin nu zachtjes. Ik buig wat voorover, haast met mijn neus tegen de passpiegel in dit te kleine hokje voor twee personen en vraag hem om mijn billen, die uit de string komen, zachtjes te strelen. Terwijl hij dat doet, zie ik dat hij via de spiegel verlekkerd kijkt naar mijn bedrieglijk grote tieten, die haast uit het topje puilen.
‘Ook een leuk bikinietje hè?’, vraag ik weer plagend. ‘Alleen heeft het broekje wel een heel klein kruisje. Je zou haast net zo goed naakt kunnen zonnen.’ ik geef hem een knipoog.
‘Mag ik uh… mag ik het bikinietje bij je uit doen? Ik wil je helemaal naakt zien, Carla. Geen topje en geen broekje. Ik heb … uh … nou ja, lang geleden dat ik gevreeën heb’, zegt hij verlegen.
Ik smelt voor zijn eerlijke, beleefde bescheidenheid en tegelijkertijd zie ik ook iets ondeugends in hem. Ook nu weer valt me op hoe lekker hij eigenlijk is en ik glimlach en knik.
‘Als je de stof van het bikinitje inspecteert om te checken of je deze cadeau wilt doen, wil je misschien ook-.’ Ik ben nog niet uitgesproken of Edwin valt me ik rede en fluistert hees dat hij graag mijn kutje wil verwennen.
‘Oefen maar even’, hijg ik zachtjes in zijn nek. ‘Je mag mijn kutje likken, mijn clitje zuigen, me vingeren en neuken met je tong. Collega’s zijn er om elkaar beetje te helpen, toch?’
‘Oh Carla, hou nou toch eens op met dat plagen’, kreunt hij in mijn nek. Ik zie je dat ook heus wel doen op kantoor hoor…’
‘Ik plaag niet, ik meen het. Ik zie nu pas hoe leuk en lekker je bent. Ik geniet als jij geniet, dus toe maar, collega.’
En ook nu ben ik nog niet half uitgesproken of Edwin daalt direct af naar mijn kutje. Met een behendigheid waar menig man jaloers op is, schieten de strikjes van het broekje los en sta ik weer in mijn blote kutje voor de spiegel. Mijn tietjes bevrijdt hij al even handig door de strikjes in mijn nek en op mijn rug tegelijkertijd in één keer los te maken. De flinkgevormde heuvels nemen hun eigen proporties weer aan nu het effect van de push up weg is, maar ik geloof dat Edwin mijn bescheiden C’s minstens zo lekker vindt als de D’s die hij kent maar misschien wat verwaarloosd heeft. Tenminste, dat is de indruk die ik ook van deze man krijg. Want gretig en wellustig gaan zijn handen over mijn hele lichaam. Ik geniet van zijn hitsigheid. Hij streelt, knijpt, kust, voelt, likt, bijt alsof hij geen tijd te verliezen heeft. En dat klopt ook. We moeten straks weer op tijd terug naar kantoor én we kunnen dit pashokje natuurlijk ook niet verdacht lang bezet houden.

Net als ik denk dat de tijd voorbij is, trekt hij mijn dijbeen op, zet mijn voet op het krukje en smeekt haast bijna of ik zijn pik wil bevrijden. Ik doe wat Edwin vraagt en met zijn broek op zijn enkels zakt hij door z’n knieën om me even kort maar stevig te likken, waarna hij weer omhoogkomt en in één moeite door zijn harde, mooie pik (over de vorm en grootte ben ik ook al aangenaam verrast) – voorzichtig maar trefzeker – in mijn belikte, natte kutje duwt.
‘Heel even, even in je voelen, voelen hoe strak je bent’ gromt en hijgt hij zachtjes. Na drie keer zachtjes stoten trekt hij zijn pik weer uit mijn neukgleuf, die nu echt heet is en naar meer verlangt. Maar Edwin is hier de verstandige. Hij kust me op mijn wang en zegt: ‘Laten we beide bikini’s maar afrekenen.’

Weer gefatsoeneerd staan we even later ieder met een bikinietje bij de kassa. Edwin toch met het strapless model voor zijn vrouw en ik met die met de push up haltertop. De caissière kijkt ons beurtelings aan. We glimlachen vriendelijk, rekenen af en gaan weer terug naar kantoor.

Terug in het trappenhuis op weg naar onze afdeling laat Edwin me galant voorgaan. ‘Wat ben je toch een heerlijke vrouw, Carla. Ik keek al vaak naar je hoor en fantaseerde weleens over je maar oh, dit had ik niet durven dromen.’
‘Gekkie’, zeg ik. ‘Je weet me te vinden als je weer eens moet helpen met shoppen.’ Ik draai me vervolgens naar hem om en zeg: ‘Droom maar zalig over je vrouw en hoe heerlijk ze er straks uitziet op haar verjaardag én de rest van de vakantie.’
Ik kus hem daarna op zijn lippen, laat mijn tong in zijn mond glijden en tongzoen hem even kort. ‘Alvast van harte gefeliciteerd!’

Op de afdeling doen we alsof er niets gebeurd is en gaan weer snel aan het werk. Want onze pauze is wel wat uitgelopen, ook al hebben we het andere klusje niet eens afgemaakt… Maar wat in het vat zit ;-).

Als ik op mijn zonnige bestemming ben, haal ik mijn telefoon van de vliegtuigmodus. Er komen een paar berichtjes binnen, waaronder een van Edwin: ‘Het was een heerlijke verjaardag! Nogmaals dank voor je hulp. Fijne vakantie en ik hoop dat jij in jouw nieuwe bikinietje het ook heerlijk zult hebben ;-).
Kus. Edwin.’

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Schatteboutje 04 mrt 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *