— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Claudia’s dagboek – 04. puur lust

Door Claudia | Insta: curiousclaudia68

Het is een gevoel dat ik werkelijk nog nooit gehad heb. Ik herken het ook totaal niet van mezelf. Hoe kan het dat het voelen van afhankelijkheid zo’n emoties teweeg kan brengen.

Waar komt de drang vandaan, die jullie bij me hebben losgemaakt, om de touwtjes uit handen te geven. Het gevoel van lust ervaren op een manier die ik mezelf nooit zou hebben toevertrouwd. Ik ben misschien nog wel het meest verbaasd over het feit dat ik mezelf toesta om eraan toe te geven.

Ik ben in het diepste van mijn wezen, met elke cel in mijn lichaam ervan overtuigd dat volstrekte gelijkheid een grondrecht van iedereen is.  Het maakt niet uit tot welke leeftijd, geslacht, ras, beroep of noem wat dan ook maar op waarop je mensen kunt verdelen iemand behoort, iedereen is gelijk. Waarom gebeurt het dan mij net dat ik nu het gevoel van ongelijkheid als zo ontzettend spannend ervaar. Het gevoel niet gelijk te zijn, niet de controle te hebben, niet te kunnen bepalen, maar enkel te kunnen ondergaan maakt me diep van binnen knettergek. Ik wil voelen, ik wil ervaren, ik wil heel veel, maar mag niets willen. Misschien heeft het wel niets met gelijkheid of ongelijkheid te maken, maar met de kracht om macht te willen voelen. Mensen die me kennen zouden deze opstelling in de verste verte niet bij mij vinden passen. Waarom geef ik er dan toch aan toe?

Het gevoel van totale machteloosheid, dat ik heb mogen ervaren maakt emoties los die ik niet kende. Ik vraag me af of ik ooit puurdere lust gevoeld heb. Ik kan genieten van sex, van aandacht, van het gevoel begeerd te worden. Maar de intensiteit waarmee het beleven daarvan in een situatie waarin ik alle controle uit handen durf te geven, is niet te evenaren. Door helemaal niets!

Jij weet me al een paar weken te bespelen. Je maakt me nieuwsgierig, je maakt me verlangend. Je weet dat op zo een geraffineerde wijze te doen, dat ik steeds meer wil. Meer wil weten, meer wil ervaren, meer wil horen.

Je doet het met lust als genotsmiddel, de pure lust die je weet los te maken maakt me gek. Maar het feit dat jij en je vrouw dit ook weet te realiseren zonder me in een erotische setting te brengen blijft me fascineren.

Hoe heb je het voor elkaar gekregen dat ik openlijk durf te zeggen dat ik nieuwsgierig én verlangend ben naar de aanraking door een vrouw. Dat ik een vrouw dat wil geven wat ze mij geeft. Dat ik de tederheid en de passie die ik voel wanneer ik met je vrouw zoen niet wil loslaten. Dat ik nadenk over hoe lekker het zou zijn geweest als Shireen hier zou zijn geweest op dit moment. De mysterieuze vrouw die ik een keer gezien heb. De vrouw waar blijkbaar niet over gesproken mag worden, maar waarvan ik twijfel of ze een van de vrouwen op de prachtige foto’s in jullie speelkamer is.

Ik denk dat dat de beste benaming is, een speelkamer. Het zou niet bij me opgekomen zijn om te denken dat er mensen zijn die in huis een speciale ruimte inrichten om erotiek te beleven, om sex te hebben. Voor mij is dat de slaapkamer, misschien de badkamer, de woonkamer of keuken, maar geen speciale ruimte. Jullie hebben er een prachtig ingericht ruimte voor. Het geeft voor mij aan welke plek sex en erotiek in jullie leven heeft. In mijn relatie is het zonder meer bijzaak. Het is nooit een hoofdzaak geweest, maar heeft misschien wel een grotere rol gespeeld. Bij jullie speelt het absoluut een hoofdrol. En wat vind ik dat mooi! Het doet me beseffen dat lust, passie en geilheid in mijn relatie misschien wel een te ondergeschikte rol heeft en heeft gehad. Ik ben je zo dankbaar dat je dit bij me losmaakt, Patrick!

De sfeervolle situatie waarin jullie me terecht laten komen heeft zijn uitwerking op me. De ontlading die Paulien bij me teweeg heeft gebracht gedurende het moment dat ik met haar alleen ben geweest is fenomenaal. We zitten hier nu gedrieën aan tafel. Ik enkel in de mantel die Paulien me heeft laten aantrekken. Paulien in een soortgelijk kledingstuk, maar met haar lingerie nog aan. Jij zoals je me vanmiddag ontvangen hebt. Ik zit aan tafel, ik proef, ik ruik, ik ervaar. Honger heb ik niet, eten kan ik niet. Jullie begrijpen het. De spanning die na de ontlading ontstaan is, voelt verre van onwennig. De spanning geeft me een gevoel van geborgenheid, als een deken die over mijn schouders valt. De pure lustexplosie die ik gevoeld heb, heeft energie gekost. Fysieke energie, maar de geestelijke kracht die het me gebracht heeft compenseert het ruimschoots. We praten over lust, over overgave, over het onbekende. Over wat overgave nu precies is. Tijdens ons gesprek doen jullie me beseffen dat het niets te maken heeft met een machtsverhouding, maar met het echt daadwerkelijk uit handen durven geven van alle eigen wil. Het ervaren van overgave, niet in de rol van een sub naar iemand anders kijken als een meerdere. Misschien zit daar ook wel de kern van het geheel en gaat het helemaal niet over ongelijkheid, maar over kracht. De situatie waarin Paulien mij meenam naar een eerste echte stap in overgave was gebaseerd op een klassieke rolverdeling van Dominant en onderdanige. Mijn ogen openen zich echter steeds meer om te kunnen zien dat het vooral gaat over jezelf durven te geven aan de lustgevoelens van een ander en daarbij in zijn geheel niet hoeven, mogen en zelfs durven na te denken over wat er komen gaat. Door in een totale staat van ontspanning terecht te komen, stel je je open voor de puurheid die lustbeleving kan zijn.

Het is me duidelijk dat jullie graag spelen met beide aspecten. De kracht die jij haalt uit je Dominantie was glashelder toen ik op de tafel lag. De machtswellust van Paulien steekt ze ook niet onder stoelen of banken, maar volgens mij doet ze dat voornamelijk naar mij en zeker niet naar jou.

Onze gesprekken zijn mooi, intens, gericht op ons gevoel. Jullie proberen me te doorgronden, mijn ziel te benaderen. Soms voel ik me emotioneel worden, de troostende handen van je vrouw vangen me dan op. Jullie vertellen me dat mijn weg, naar mijn eigen kern, pas begonnen is. En dat de reis er naartoe zorgvuldig gemaakt gaat worden, zolang ik maar luister naar jullie opdrachten en me daarvoor open stel. Twijfel is funest, overgave gaat dan niet, totale ontspanning is onbereikbaar! Het gaat zo tegen mijn natuurlijke opstelling in, maar ik merk dat jullie het bij me klaarkrijgen. Hoe mooi is dat om toe te geven.

Paulien staat op van tafel en loopt de woonkamer uit. Ik blijf alleen met je achter terwijl ik haar hakken de trap op hoor lopen. Je maakt me nogmaals duidelijk dat alles een specifiek doel dient. Ik moet me niet afvragen welk. Ik wil het zo graag! Ik wil me zo graag aan jullie, maar vooral aan jou, geven dat ik toezeg vragen te vermijden. Je vraagt het me heel duidelijk. Ik zeg het toe en geef aan dat ik niet meer vraag dan noodzakelijk. Ik wil jullie mijn volledige vertrouwen tonen hierin!

Je staat op en loopt naar me toe. Je maakt me duidelijk dat het niet de bedoeling is dat ik opsta als je me dat niet gevraagd hebt. De totale afwezigheid van elke vorm van pro-activiteit is iets waar ik echt aan wennen moet. Het gaat zo tegen mijn natuurlijke houding in.

Je staat achter me, je handen strelen mijn hals. Ik blijf zitten, ik wil voelen en ervaren. De tedere aanraking door je krachtige handen voelt bijzonder prettig.  Ik wil mijn hand op de jouwe leggen, maar realiseer me dat dat niet de bedoeling zal zijn. Ik blijf zitten, ik voel.

“Claudia, sta op en loop voor me uit naar boven, naar de kamer waar Paulien op je wacht. Ik loop achter je aan. Ik wil je bekijken.” zeg je tegen me. Terwijl ik opsta, voel ik hoe je handen me helpen. Je handen zoeken de ceintuur van de satijnen mantel die ik draag. Met een handige beweging maak je de knoop los, ik voel hoe hij openvalt en merk hoe je handen zacht mijn huid raken bij het uittrekken ervan. Ik houd mijn armen gewillig als vanzelf iets naar achteren om je het uittrekken gemakkelijk te maken. Ik blijf staan en realiseer me dat ik nu voor het eerst alleen met je ben, terwijl ik hier in mijn volledige naaktheid sta. Ik wil je aanraking voelen. De passie die ik vanmiddag met Paulien beleefd heb doet niets af aan het feit dat ik jou handen wil voelen. Een hand leg je in mijn nek. Je duim en wijsvinger omklemmen mijn nek van achteren, je krachtige maar gevoelige omklemming zijn fijn. Ik voel hoe je stuurt. Je stuurt mijn lichaam richting de deur en laat vervolgens je hand heel zachtjes, tijdens het lopen over mijn rug, naar mijn billen glijden. Dan stopt de aanraking en loop ik alleen nog maar door. Ik kijk niet om, ik neem wel waar dat je nog achter me loopt.

Vol vertrouwen volg ik de weg die ik eerder heb afgelegd en draai daarbij misschien iets meer met mijn heupen en kont dan ik normaal gesproken zou doen. Mijn hand leg ik op de leuning van de trap en zet mijn gehakte schoen op de eerste trede. Waarna ik de volgende voet op de tweede trede zet om de trap verder te bestijgen. Jij wacht iets, totdat mijn kont op ooghoogte is en zet dan de achtervolging richting de bovenkant van de trap in.

Ik wil omkijken, maar doe het niet. Ik doe wat je gevraagd hebt en loop de kamer binnen. De kamer is sfeervol verlicht, een zachter licht dan eerder vandaag. Er branden kaarsen op de plank boven het bed, bij het raam staan een aantal grote kandelaars met eveneens brandende kaarsen. De kamer is iets warmer dan vanmiddag lijkt het wel. Verder hoor ik muziek, die was er vanmiddag ook niet. De associatie die ik met het geheel krijg is die van een yogastudio, een warm aandoende ruimte gevuld met positiviteit maar vooral ook rust.

Paulien zit in een van de fauteuils die in de kamer staan. Het lijkt alsof zij deze kamer heeft klaargemaakt en nu zit te wachten.

Als ik binnen ben staat ze op en loopt naar me toe. Ik verwacht jou achter me, maar merk dat dat niet zo is.

Het valt me op dat ze kleiner is, ze heeft haar hakken uit. Als ik naar beneden kijk zie ik dat ze ook geen kousen meer aanheeft onder haar mantel. “Je gaat jezelf nog beter leren kennen, Claudia” zegt ze met een zachte stem.

Ze neemt mijn handen en gaar verder: “er is geen sturing nu, er is nu enkel volledige rust en vertrouwen van jou nodig. Niet denken, niet doen, enkel ervaren en genieten. Probeer je volledig over te geven aan de situatie, laat je door niets uit de flow halen waarin je terecht gaat komen. Probeer je enkel te focussen op wat je voelt en wat je hoort. Het vergt aandacht en concentratie, Claudia. Maar het is het mooiste dat je kunt ervaren.” Ze hurkt en maakt de riempjes van mijn sandaalhakken los. Ik stap eruit en voel hoe ik met mijn voeten plat op de grond sta. Hoe heerlijk het is om hakken te dragen, zo ontzettend lekker kan het zijn om ze niet aan te hebben. Gewoon plat op de grond. Liefst buiten in het kortgeknipte, iet wacht bedauwde gras, maar de zachte vloerbedekking hier voelt heerlijk.

“Laat je volledig meevoeren, Claudia”. Ze trekt zelf haar mantel uit en ik zie dat ook zij volledig naakt is nu. Paulien heeft niet enkel haar kousen uitgetrokken. Ze neemt mijn hand weer en brengt me naar het grote bed, waar ik eerder vandaag al op gelegen heb. Nu zie ik echter in het midden van het bed twee dikke kussens op elkaar liggen.

“Neem plaats op het bed, Claudia. Ga lekker op je knieën zitten.”

Ik neem plaats op mijn knieën en ga met een rechte rug voor de kussens zitten. Terwijl ik plaatsneem voel ik hoe Paulien achter me komt zitten. Ze neemt dicht tegen me plaats aan en streelt mijn rug. De warme aanraking voelt heel rustgevend. In mijn oor fluistert ze op een relaxerende toon: “Ontspan je volledig. Probeer zo inactief mogelijk te zijn, laat je leiden en durf de kracht te hebben om enkel te ontvangen. Laat je meevoeren, laat alles los. Deze vorm van overgave is de kracht hebben om te ontvangen. Dit is heel moeilijk, maar laat gebeuren wat gebeurt. Houd je vooral niet in, laat alle emoties de vrije loop. Je mag zo luid zijn als je wilt, geluid onderdrukken is funest voor de beleving van je vrijheid. Laat alle gêne los en durf je lichaam over te geven aan je lust beleving. Echt alles wat gebeurt met je heeft een oorzaak. Onderdruk die niet.” terwijl ze de woorden fluistert raken haar handen me bijzonder zacht strelend aan. Over mijn rug, over mijn armen, in mijn nek. De zachte aanraking voelt ontzettend lekker. Ik neem de woorden in me op die Paulien uitspreekt. Ik prent in mijn hoofd: “houd je vooral niet in, laat alle emoties de vrije loop” en “laat alle gêne los” vooral dat laatste maakt indruk op me merk ik. Het zijn woorden die me intrigeren. Wat is ze van plan, heeft ze de indruk dat ik me wel heb ingehouden vanmiddag? Misschien heb ik dat ook ergens wel en is die overgave echt nog een stuk verder weg dan ik denk.

Op dat moment gaat een van de deuren open, de andere dan waar ik door naar binnen gekomen ben. Ik zie jou staan. Ook helemaal naakt. Je haar is volgens mij iets nat. De deur waar je uitkomt blijkt een badkamer te zijn. Met de blik die ik in de kamer kan werpen, terwijl de deur openstaat zie ik een grote doucheruimte.  Je sluit de deur en loopt richting het bed waarop wij zitten. Ik kijk je aan terwijl ik geniet van de handen die me strelen. Ik herinner me je naakte lichaam van hoe Shireen je uitgekleed had. Maar zie je nu gewoon helemaal, frontaal, iets op een afstand. Wat heb je een prachtige lichaamsbouw. Je atletische bovenlichaam is niet overdreven gespierd, maar je spierpartijen zijn subtiel en krachtig zichtbaar en tekenen zich af op je lichaam. Je gladde lichaam, met enkel het beetje schaamhaar boven je pik ziet er overweldigend uit. Je hebt geen erectie, maar de afmeting van je lid in slappe toestand valt me op. Ik heb enkel je enorme erectie waargenomen, maar de aanblik van je slappe pik vind ik minstens even mooi. Je bent gewoon groot geschapen, indrukwekkend.

Terwijl jij dichterbij komt, stapt Paulien van het bed. Ze loopt naar je toe, kust je en neemt plaats in de fauteuil waar ze eerder in zat.

Ik weet me niet goed een houding te geven en wil op handen gaan steunen om dichter naar je toe te komen terwijl jij op het bed komt zitten. Je blik en de wijzende vinger maken me zonder woorden duidelijk dat je wilt dat ik blijf zitten zoals ik zat. 

Ik laat mijn kont weer op mijn onderbenen zakken en leg mijn handen op mijn bovenbenen, terwijl ik probeer rechtop te zitten.

Je loopt rond het bed, en kijkt me aan.  Ik volg je blik. Je donkere ogen, die ik zo goed ken, laten een blik zien die ik nu toch anders plaats dan normaal gesproken.

Het is anders dan de hongerige blik die ik zag toen ik in gezelschap van Shireen op de tafel lag. Het is anders dan de blik die ik ken van kantoor. Het is een blik van verlangen, ik zie de drang naar controle, maar zie ook je goedkeurende blik terwijl je ogen mijn lichaam strelen.

Ik voel hoe je ogen, terwijl je om me heen loopt, elk detail van mijn lichaam aftast. Ik kijk je aan en voel je ogen goedkeurend mijn ronding aanraken. Je kruist je blik af en toe met die van Paulien, die het geheel gadeslaat.

Ik kan mijn hoofd niet verder draaien, je staat inmiddels achter me. Ik besluit me niet verder om te draaien, maar draai mijn hoofd vooruit in de ontspannen houding recht voor me. Ik voel hoe je op het bed komt zitten en hoe je langzaam naar me toe kruipt op het bed. Ik verwacht je hoe je handen me zullen aanraken. Ik verlang ernaar.

Ik sluit mijn ogen, in afwachting van je aanraking. Ik voel echter je warme adem in mijn nek, je lippen raken mijn nek aan en ik voel hoe je zacht kussende bewegingen maakt richting mijn oor.

Ik voel dat je beweegt op het bed en zie in mijn ooghoeken je knieën rechts en links van de mijne verschijnen. Je zit zo dicht achter me dat je lichaam bijna tegen me aan moet zitten.

“Laat alles wat je wilt, varen Claudia. Neem elke aanraking waar, probeer niets tegen te houden en laat volledig je emoties je lichaam controleren.” Terwijl je warme stem dat in mijn oor fluistert, voel ik de aanrakingen van je handen op mijn armen.

“Ga vooroverliggen, Claudia”. Met je buik op de kussens. Zoek een ontspannen houding en laat gebeuren wat gebeurt.”

De lichte druk die je handen in mijn nek uitoefenen helpen me om te gaan liggen. Ik laat mezelf op het bed zakken. Leg mijn armen onder mijn hoofd, terwijl mijn hoofd een zijwaarts is gedraaid. Als ik mijn ogen open zie ik Paulien in haar stoel zitten.  Ik besluit haar nu niet te willen zien en sluit mijn ogen. Ik wil volledig jouw aandacht voelen. Je handen strelen mijn rug, je hebt jezelf verplaatst. Iets naar achteren. Je handen raken ondertussen mijn kuiten aan en glijden naar beneden. Als je bij mijn enkels bent, omklemmen je handen deze en spreiden ze mijn benen iets meer.

Ik laat het gebeuren. Ik voel de rust in de ruimte, de rust die ontstaat door de manier waarop jullie beide met deze spanning omgaan. De zachte muziek op de achtergrond zou me normaal gesproken irriteren. Ik zou het hebben geclassificeerd als zweverig yoga gedoe, maar ik voel dat het perfect past in het geheel. Je handen glijden omhoog, over mijn kuiten naar mijn boven benen. Je duim en wijsvinger gespreid, je andere vingers volgen. De zachte druk die je uitoefent op mijn huid, de omklemming van mijn benen. Steeds hoger gaan je handen. Je raakt mijn billen aan. Ik voel hoe je duimen zachtjes draaien. Langzaam richting mijn bilnaad, omhoog naar mijn taille. Dan weer iets lager, je duimen zoeken de binnen kant van mijn benen, glijden langs mijn kontje en mijn schaamlippen door. Je raakt me niet aan op de plekken waar ik je aanraking wil. Ik denk eraan hoe je grote handen mijn billen masseren, als ik denk het kleine strakke kontje van Paulien, en dan jouw handen op mijn billen voorstel vraag ik me af wat je lekkerder vindt.

Ik voel een rust die ik niet ken. Dan open ik mijn ogen omdat ik geluid hoor, ik zie hoe Paulien naar het bed loopt. Ze heeft een fles in haar handen en draait het dopje eraf. Ze komt voor me op het bed zitten, terwijl haar handen mijn hoofd en hals strelen. “Laat het gebeuren, Claudia”, meer zegt ze niet. Dan voel ik hoe de vloeistof uit het flesje over mijn rug wordt uitgegoten. Ik denk dat het een massageolie is. Ik verwacht dat het koud aanvoelt, maar blijkbaar is het iets opgewarmd. Het voelt heerlijk. Haar zachte handen verdelen de vloeistof over mijn rug, terwijl ze met achter mijn hoofd zit. Ik zie haar niet, ik hoor haar alleen. Haar bewegingen zijn voor mij voelbaar in de beweging van het bed. Jouw handen, Patrick, halen de olie op die je vrouw over mijn rug heeft verspreid. Je handen glijden over mijn rug, en blijven steeds mijn billen masseren. Ik voel hoe je tussen mijn benen bent gaan zitten, om iets hoger te komen en gemakkelijker mijn lichaam aan te raken. Paulien staat weer op, fluistert nog eens in mijn oor dat ik alle emoties de vrije loop moet laten en loopt weer naar haar stoel, ze laat je volledig aan mij over. Doordat mijn kont omhoog prangt, door dat ik op de kussens lig, en mijn benen iets gespreid zijn, weet ik zeker dat mijn kutje gemakkelijk bereikbaar voor me is.

Je aanrakingen van mijn bovenbenen, de binnenkant van mijn dijen voelt geweldig. De zachte kracht, de lichte druk waarmee je dit doet is geweldig. Je duimen drukken zich in de binnenkant van mijn bovenbenen, je vingers strelen sensueel de huid die ze aanraken. Steeds hoger kom je met je duimen, bijna in mijn liezen, maar steeds weet je mijn kutje te ontwijken. Ik voel een lichte kreun van genot uit mijn mond ontsnappen. Dan sta je op, tot mijn ongenoegen, maar ik besluit roerloos te blijven liggen.

Je komt voor me zitten op het bed. Je knieën rechts en links van me. Ik open mijn ogen en probeer te kijken terwijl je handen mijn rug en de zijkant van mijn borsten weer onderhanden nemen.

Ik voel hoe geil ik zelf ben geworden van deze situatie en verwacht jouw krachtige erectie voor me te zien. Ik zie echter dat je volledig slap bent. Je mooie, slappe pik, je voorhuid een klein beetje teruggetrokken. Het lijkt alsof je zo groot geschapen bent dat je eikel gewoon steeds zichtbaar is. Hoe kan het dat je geen erectie hebt, is dit de totale controle en focus waar jij het over hebt. Het idee vind ik ontzettend opwindend. Ik heb je krachtige erectie een aantal weken geleden gezien en gevoelt, toen was je bezig met het uitoefenen van een ander soort controle. Jullie zijn zo een fascinerend koppel.

Pure lust halen uit totale overgave aan dat waar je mee bezig bent. Ongekend hoe jullie jezelf controleren.

Ik voel hoe ik een diepe zucht van geilheid slaak als je verder voorovergebogen mijn anus aanraakt en vervolgens je hand verder laat glijden en mijn kutje voor de eerste keer betast. Zachtjes, met één vinger, met een beetje druk tussen mijn schaamlippen door, opzoek naar mijn clitje. De zindering trekt door mijn lichaam terwijl ik mijn onrustige ademhaling begin op te merken.

Je andere hand streelt met massa’s olie de zijkant van mijn borst, die platgedrukt wordt doordat ik erop lig.

Ik wil mijn hoofd recht brengen, ik wil je pik kussen. Ik wil je grote lid tussen mijn lippen voelen en voelen hoe je stijf wordt in mijn mond. Als ik mijn hoofd omhoog wil brengen, hoor ik Paulien vanuit haar stoel zeggen: “Focus op je eigen genot, Claudia. Geef je over en laat gebeuren. Totaal ontspannen. Durf genot te ontvangen. Doe wat je wilt, maar probeer je volledig op jezelf te concentreren”. Jeetje, ik voel dat ze me toestaat je lid te kussen, maar dat ze eigenlijk wil at ik me volledig overgeef en niets doe. Hoe lastig is dat, om op een moment als dit niets te doen. Dat is zo tegennatuurlijk, blijkbaar hebben we gewoon de drang om altijd iets te doen en is totaal ontspannen in een situatie zoals dit iets dat voor ons heel ver van ons afstaat.

“Maak je geen zorgen om zijn genot, alles op zijn tijd”. Haar stem klinkt zelfverzekerd, zoals altijd, vertrouwen wekkend. Eigenlijk gewoon “groots en genereus”, bijna coachend. Net zoals vanmiddag. 

Je buigt verder over mijn lichaam heen. Ik voel hoe je met beide handen op mijn bovenbenen steunt, terwijl je ze blijft masseren. Ik voel je pik en je ballen tegen mijn rug. Dan glijdt je rechterhand net zo doelgericht als ik je ken naar mijn kutje. Met je hele hand omvat je mijn venusheuvel. Ik voel hoe de topjes van je vingers mijn clit zoeken, en hoe je deze doeltreffend masseert zonder directe aanraking. Zachte, pulserende bewegingen, links en rechts. De palm van je hand tegen mijn schaamlippen, je andere hand is inmiddels te hulp geschoten en masseert mijn anus. Lichte druk ertegen, kleine kringetjes. De olie die je net nog eens hebt aangebracht doet zijn werk, ik voel hoe ontspannen ik ben en laat je overal toe.

Mijn onderlichaam beweeg ik af en toe, ik probeer stil te liggen maar merk dat dat niet gaat. Het lichte gekreun wordt soms iets heftiger, zeker wanneer ik voel hoe je je handpalm van je rechterhand optilt, mijn clit blijft masseren en hoe je linkerhand van mijn kontje naar mijn kut glijdt. Je kondigt aan wat je gaat doen door een vinger zachtjes naar binnen te brengen, maar voordat ik het me echt realiseer voel ik hoe je met minimaal twee vingers bezig bent mijn kutje onder handen te nemen. De andere vingers blijven druk en vakkundig met mijn clit in de weer. Ik stel me het beeld voor hoe ik hier nu lig. De warmte van je benen naast me, het gevoel van je ballen en je pik tegen mijn rug, de kundigheid en passie van je handen. Het beeld maakt me nog geiler dan alleen het gevoel. Ik merk dat mijn lichaam tegenbewegingen maakt, mijn onderlichaam beweegt tegen de bewegingen van je hand in, om ervoor te zorgen dat ik je dieper in me voel. Volgens mij hebben de twee vingers inmiddels plaats gemaakt voor drie vingers. Ik kreun steeds harder en begin te voelen wat jullie met totale overgave bedoelen. De wereld om me heen verdwijnt, ik focus me puur op het genot dat je me brengt. Dat je me geeft. Ik voel hoe mijn lichaam zelf de controle overneemt en voel alle energie samentrekken. Ik kan mijn ogen niet meer openen en. Het lijkt alsof ik alleen ben in deze kamer, alleen met het genot dat ik ervaar. Een orgasme dient zich aan, ik voel het opkomen, wil naast het kreunen zeggen dat je moet doorgaan. Het gaat niet, ik krijg geen woord over mijn lippen, buiten heftige geluiden uit mijn keel.

Tot ik er plots uit weggehaald word. Ik voel hoe Pauliens handen mijn hoofd aanraken. Ik open mijn ogen en wil niet dat jou handen stoppen. “Draai je om, Claudia. Ga op je rug liggen” hoor ik je zeggen. Ik probeer het, maar heb de kracht er niet voor zo lijkt het wel. Je steunt me erin en helpt me met draaien. Een kussen blijft onder mijn kont liggen, het andere haalt Paulien weg. Ik lig op mijn rug, mijn handen langs mijn lichaam. Mijn knieën heb je opgetrokken, mijn voeten een beetje bij elkaar gebracht. Paulien zit met haar knieën rechts en links van mijn hoofd, ik lig met mijn hoofd bijna in haar kruis. Jij zit links van me, in je handen de fles waarmee je over mijn lichaam de heerlijk geurende olie aanbrengt. Paulien haalt met haar handen de olie tussen mijn tieten vandaan en verspreid de olie over mijn bovenlichaam. Ik voel hoe haar handen mijn borsten kneden, strelen, masseren. Jouw handen zijn weer bezig waar ze net zo vakkundig een klus aan het klaren waren. Je hebt me weggehaald van het punt waar ik een orgasme ging krijgen. Je deed het bewust, om me nog geiler te maken. Ik weet het zeker.

Sensueel glijden Pauliens handen van mijn borsten naar mijn schouders, naar mijn hals. Ze streelt, masseert. Mijn armen krijgen haar aanraking. Jouw linkerhand drukt zacht op mijn onderbuik, je rechterhand zoekt in mijn kutje naar de achterkant van mijn clitoris. Je probeert mijn g-spot te masseren volgens mij en ik weet waar je op uit bent. Je wilt me laten spuiten. Je wilt me bewijzen dat ik het kan. Dat is waar jullie met z’n tweeën de hele tijd op uit zijn geweest, jullie willen me laten squirten. Het idee maakt me zo ontzettend geil, de situatie is er volledig op gericht om alle remmingen los te laten.

Ik heb wel eens gelezen dat het lijkt alsof je moet plassen en daardoor veel vrouwen het gevoel tegenhouden. Dit is het moment waarop ik mezelf ervan overtuig geen enkel gevoel tegen te houden, om alles te geven wat ik heb en me over te geven aan jullie lust. De gespannenheid in mijn lichaam glijdt helemaal weg, ik beweeg mijn lichaam even heftig als daarnet. Ik hoor mezelf kreunen als ik nooit tevoren heb gedaan en voel de intense aanraking van Paulien. Haar handen kneden mijn tieten, knijpen soms in mijn tepels, nemen me helemaal mee. Jij bent inmiddels op een andere manier bezig. Ik voel hoe je me met je vingers neukt. Ik heb geen idee hoeveel, met je andere hand beweeg je snel heen en weer over mijn clit. Ik voel hoe ongelooflijk nat ik ben. Ik zou niets liever willen dan mijn handen optillen en jullie aanraken, maar het kan niet. Zoals jullie vragen laat ik me helemaal gaan, voel ik me totaal willoos. Je vingers gaan zo snel, met de juiste druk over mijn clit heen en weer dat ik op een punt kom dat het lijkt alsof alles samentrekt. Dit is het gevoel dat ik inderdaad zou omschrijven alsof ik moet plassen, ik wil het tegenhouden, uit gewoonte maar kan het niet. En doe het niet. Ik hoor aan jou bewegingen hoe vochtig ik ben. De drang spant aan, is bijna niet te weerstaan. Mijn gekreun is zo intens en hard dat ik me hier zelf nooit in zou herkennen als ik niet anders kan dan me totaal, maar dan ook echt volledig overgeven aan de situatie. Mijn onderbuik spant aan, ik voel een drang opkomen die niet meer tegen te houden is. Mijn handen grijpen in het matras, jouw handen gaan vakkundig verder en ik hoor soppende bijna spattende geluiden onder me vandaan komen als ik me realiseer dat het gevoel wat ik ervaar niets anders is dan squirten. Je hand blijft heftig op en neer bewegen en doet het vocht rond spatten. Ik heb een spuitend orgasme, de intensiteit is zo heftig dat ik mijn hele lichaam voel schokken. Ik adem niet meer, ik houd mijn adem in. Ademhalen gaat gewoon niet. Misschien wel uit angst om het gevoel kwijt te raken. Ik voel enkel de totale ontlading van de spanning die jullie in me hebben opgebouwd. Het lijkt eindeloos, het lijkt niet te stoppen. Het krachtige spuiten maakt zo’n intens gevoel los, dat ik met niets kan vergelijken. Langzaam ebt het gevoel iets weg. Ik krijg echter geen rust. Paulien is aan de ander kant van me gaan zitten, recht tegenover je en heeft jou bewegingen overgenomen. Ik open mijn ogen, ik kijk jullie aan. Beide kijken jullie naar mij, een glimlach rond jouw mond, een blik van verlangen op het gezicht van je prachtige vrouw. Zelfverzekerd als ze is, gaat ze door. Ik zie haar linkerhand de bewegingen bevestigen die ik voel. Drie vingers van haar linkerhand bewegen snel en heftig over mijn clit. Dezelfde vingers van haar andere hands stopt ze in mij mond. Ik zuig eraan en voel opnieuw een ontlading ontstaan. Weer voelt het of ik moet plassen voordat ik werkelijk ontplof. De golven voel ik uit mijn lichaam gutsen, telkens met krachtige aanspanningen van mijn lichaam. Volledig ongecontroleerd, althans niet door mij onder controle gehouden. Het vreet alle kracht uit mijn lichaam maar zorg voor een genotsgevoel dat fenomenaal is. De bewegingen in al hun heftigheid maken langzaam plaats voor zachte strelingen. De kracht van de macht die jullie mij doen laten ervaren maakt plaats voor pure tederheid, terwijl mijn lichaam het genot van het heftigste gevoel dat ik me kan herinneren probeert te absorberen.

De puurheid die jullie me hebben laten voelen is zo intens dat ik echt moet bijkomen. Iets waarbij Paulien me met name helpt door haar zachte aanrakingen. Ze buigt voorover en kust me. Haar tong dringt in mijn mond naar binnen, ik zoen haar. Ik zoen je vrouw vol passie, ik proef de natte vingers die ze me toesteekt. De slanke vingers, druipnat van mijn eigen vocht.

Ik weet niet hoelang dit allemaal geduurd heeft, maar het lijkt eindeloos. De opbouw, de heftigheid en de tedere ontwaking uit de roes van pure lust.

“Nu mag jij, Claudia” fluistert ze in mijn oor. “Dat wat je net zo graag wilde is voor jou.” Ze kruipt achter jou, Patrick. Jij zit op je knieën op het bed, je knieën gespreid Voeten bij elkaar.. Ik bekijk je. Paulien zit achter je. Ze zit dicht tegen je aan.

Haar slanke handen strelen je borstkas, en raken af en toe je pik. Nog steeds ben je niet keihard, ik ben echt ongelooflijk onder de indruk van jouw zelfbeheersing. Je focus lag volledig op mij.

De geilheid die deze situatie met zich meebrengt is fenomenaal. Ik vraag me echter af of het hierbij gaat blijven. Wat jullie allemaal in jullie belevingswereld laten gebeuren is voor mij ongekend.

Pauliens handen strelen je bovenbenen en je liezen. Af en toe glijden haar handen rond je zak en de schacht van je pik. Ze kijkt wijzend met haar ogen naar de massage olie, waaruit ik begrijp dat ik die pakken moet. Ik ga ook op mijn knieen zitten en kom voor je zitten. Ik laat de olie in mijn handen glijden en wrijf mijn handen en de olie warm. Ik kruip iets naar voren en neem je pik vast. De rustig trekkende bewegingen van je vrouw voorzettend, terwijl haar handen zich op je ballen concentreren.

Jij zit hier volledig ontspannen, te ondergaan hoe twee vrouwen met jouw spelen.

De elegante, fijne handen van je vrouw strelen je buik en je ballen. Ik voel hoe haar hand af en toe de mijne raakt. Ik zit voor je en heb met mijn linkerhand je pik van onderen vast. De toppen van mijn vingers bij je ballen, je eikel in mijn handpalm. Met mijn rechterhand heb ik het flesje vast dat jij eerder gebruikte. Ik spuit nog meer olie op je pik, in mijn handen. Het loopt naar beneden, waar Paulien het opvangt en gebruikt om je ballen verder tussen haar vingers te laten glijden.

Ik leg het flesje neer, trek je voorhuid helemaal naar achteren en masseer je eikel met de palm van mijn andere hand. Ik voel hoe ongelooflijk had je bent. Ik kijk je aan en geniet van de hongerige blik, de blik die ik ken van een eerdere situatie. Paulien is dichter tegen je aan komen zitten en heeft de aandacht van haar handen inmiddels gevestigd op je tepels. Met twee handen masseert ze je tepels. Ik zie hoe ze vakkundig trekt en knijpt. Je bent erg gevoelig blijkt. Met mijn rechterhand ben ik je inmiddels stevig aan het rukken. Ik kom iets naar voren om je te zoenen. Ik kijk vragend om goedkeuring naar Paulien en krijg die onmiddellijk. Ik zoen je, vol overgave en heb daarbij het gevoel dat ik verslap met de taak van mijn handen. Het valt Paulien direct op en ze wijst me erop.  Langzaam heeft je vrouw je naar achteren getrokken, waardoor je bijna op je rug ligt, met je voeten nog onder bovenbenen. Deze onmogelijke houding zorgt ervoor dat je je benen onder je vandaan moet halen, zodat je op het bed komt te liggen. Op je rug.

Je pik steekt fier omhoog, recht in de lucht. Ik blijf me verbazen over hoe je geschapen bent. Niet alleen het formaat van je pik, maar het lijkt gewoon een perfect plaatje. De prachtige verhoudingen, althans in mijn ogen, de krachtige lijnen van de aderen, zeker als je zo stijf bent als nu. De volle kleur van je glimmende eikel, en de manier waarop je perfect bijgeschoren bent. Ik vind het prachtig om te zien wat voor moeite je doet. Simpel de hele boel kaalscheren kan ook, maar dit ziet er veel mooier uit. Dit vraagt aandacht.

“Laat hem niet zo verlangend wachten, Claudia” zegt je vrouw tegen met. Terwijl ze zelf met haar kutje richting jouw gezicht schuift. Ik zie hoe ze plaats neemt boven je. Ik buig voorover en neem je heerlijke stijve lid in mijn mond. Met mijn lippen raak ik zacht je eikel aan, terwijl ik met iets meer spanning op mijn lippen mijn mond naar beneden laat zakken. Dieper en dieper, ik moet mijn hoofd iets vooroverbuigen om je helemaal in mijn mond te kunnen nemen. Dan voel ik een hand tegen de achterkant van mijn hoofd, die een druk uitoefent. Ik voel hoe je eikel diep in mijn keel gedrukt wordt door je vrouw. Heel diep, ik krijg het gevoel geen lucht te krijgen, maar geef me over aan haar wil en stribbel niet tegen.

Dan voel ik de opluchting van de afnemende druk op mijn hoofd en kan ik weer ademhalen, maar ik blijf door pijpen, wachtend op de volgende keer dat mijn hoofd naar beneden wordt gedrukt. Het is een samenspel van beneden en van boven. Haar dwingende handen, jouw stotende bewegingen. Ik voel hoe zij soms met onbeheerste kracht op mijn hoofd druk, ik bedenk me dat het komt door de bewegingen die jij met je tong maakt, waarmee je haar naar een punt brengt waardoor ze soms onbeheerste bewegingen maakt. Het zou kloppen met de geluiden die ze maakt. Het gekreun wordt luider. Dan voel ik hoe ze haar handen loslaat. Ik kan iets rechter gaan zitten en neem je pik weer in mijn handen terwijl ik je stevig omklem en rukkende beweging blijf maken. Ik kijk naar jullie. Zij zit rechtop, haar handen op haar bovenbenen, haar hoofd naar achteren, haar slanke strakke lichaam inspannend boven je mond heen en weer bewegend. Luide kreunen van genot komen uit haar mond. Ik voel hoe geil je bent en voel dat je schokkende bewegingen begint te maken met je onderlichaam. Snel breng ik mijn mond naar je pik om er maar voor te zorgen dat er geen druppel van je geile zaad verloren gaat. Ik heb mijn lippen goed en wel om je pik gevormd als ik voel hoe je met een harde stoot gepaard met een luide kreun in mijn mond klaarkomt. Ik voel de krachtige straal die ik al eens eerder in mijn mond gevoeld heb weer jou in me achterlaten. Gulzig probeer ik met mijn hand ook de volgende stoten op te vangen, ik slik niets door. Ik voel de lading die je achterlaat alleen maar groter worden. Ondertussen hoor ik Paulien haar genot uiten, ik hoor hoe ze zich overgeeft aan je en klaarkomt, boven op je. Hoe ze zich door jou laar verwennen.

Als je pik uitgespoten is, ga ik op mijn knieën zitten en open mijn mond een klein beetje terwijl ik mijn hoofd naar achteren houd. Het zaad is zichtbaar, ik zie het aan Pauliens ogen. Gretig komt ze dichterbij om mij te zoenen. Ik voel hoe haar handen mijn borsten aanraken, hoe ze me kneden, mijn tepels vastpakken. Onze tongen raken elkaar gepassioneerd aan terwijl jouw zaad uit onze tongende monden loopt, over onze borsten. Ik voel hoe Pauliens handen het proberen op te vangen om er mijn harde tepel verder mee te verwennen. Paulien en ik zijn van jou afgestapt, ze heeft mij achterover gelegd en is zelf op haar knieën gaan zitten. Ik zie direct waarvoor. Ik verbaas me over jouw potentie, en zie hoe jij opnieuw een keiharde erectie hebt na dat je net in mijn mond bent klaargekomen. Ze spreidt haar knieën een beetje, ik kijk onder haar door. Haar stevige borsten hangen naar beneden, jouw handen omklemmen haar strakke dijen. Ik zie je pik onder haar lichaam door. Jouw benen tussen haar knieën en zie hoe je dichter tegen haar aan kruipt.  Ik kijk naar haar en zie hoe je in haar naar binnen glijdt. Met gesloten ogen, steunend op haar armen, zie ik het genot op haar gezicht, terwijl ze met elke stoot een kreun niet onderdrukt. Ik hoor het geklets van jouw ballen tegen haar kutje. Ik kan mezelf niet bewinden en steek mijn hand onder haar door, zodat ik haar clit kan stimuleren. Met mijn andere hand doe ik dat ook bij mezelf. De smaak van jouw geil nog in mijn mond maakt me gek, mijn handen verwennen twee clitjes. Beide even vochtig, beide even geil. Je kreunt net zo hard en onbeheerst zoals je dat deed toen je mij op de woonkamertafel te grazen nam. De bijna dierlijke mannelijkheid die je uitstraalt nu is zo sexy en staat in zo’n contrast met de wijze waarop je mij een eerder vanavond naar zo’n ultiem hoogtepunt hebt gebracht. Ik weet niet wat ik geiler vind, maar weet wel dat ik geen spijt kan hebben van wat me nu overkomt. Paulien open haar ogen, ik zie de blik waarmee ze me aankijkt. Bijna verdwaald, je neukt haar zo krachtig en stevig dat de aanblik mij alleen al geil maakt, laat staan haar. Ik voel hoe haar onderbuik aanspant, hoe ontzettend vochtig ze. Met een luide grom, een kreun van diep verlangen, voel ik het vocht uit haar kut spuiten. Daar waar jij net mijn kutje vrijmaakte van je handen terwijl ik aan het squirten was, blijf je je vrouw door neuken. Je neemt, omdat jij dat wilt. Ze geeft omdat zij dat wil. Ik laat gebeuren, omdat ik dat wil. Overgave is zo’n fantastisch krachtig iets. Iets waarvoor je je moet openstellen, dat is wat ik geleerd heb. Geleerd van jullie. Ik voel mijn eigen onderlichaam zich ook weer aanspannen, ik voel nu zelf de aandrang, de lust, het verlangen. Ik trek mijn knieën ver op, spreid ze, beweeg mijn vingers wild over mijn clit. Hard heen en weer. Ik voel hoe ik het klaarkrijg mezelf niet tegen te houden. Ik kijk naar jullie, zie jou bijna recht opgaan zitten, Paulien hard tegen je aantrekkend. Als een leeuw die zijn prooi tot zich neemt, ga je recht zitten. Gewillig laat Paulien je je gang gaan, ze drukt haar lichaam naar beneden, waardoor ik haar clit niet meer kan stimuleren. Het is ook niet nodig. Aan jullie beider gezichtsuitdrukking en verbale expressie hoor ik het genot zich uiten in een explosie van geilheid. Voor mij is dat het randje, waar ik net overheen gedrukt wordt. Ik kom ook klaar, voor de eerste keer squirtent door mijn eigen toedoen. Nou ja, eigen toedoen, ik denk dat de situatie waarin ik me bevind er voor een groot deel debet aan is. De sex die hier de kamer vult is ongekend. Lust, verlangen en overgave komen hier samen, omdat drie mensen open durven te zijn. Omdat drie mensen open kunnen zijn.

Openheid is de sleutel, voor mij althans.
Ik kan me hier volledig geven, totaal overgeven. Op andere plaatsen niet. Thuis ben ik dol gelukkig, een situatie die ik niet zou willen veranderen. Deze toevoeging maakt me nog gelukkiger. Waarom kan ik dat niet delen op de plek waar ik gelukkig ben. Ik ben bang om het te delen, bang dat hij het niet begrijpt. Aan de andere kant ben ik ook bang dat ik me alleen in deze situatie zo kan laten gaan. Deze omslag in een relatie die al jaren op een andere manier vertrouwd voelt, kan heel onprettig aanvoelen.

De verwarring neemt toe. De openheid is de tegenstrijdigheid.

Ik ben gelukkig! Ik balanceer!

 

Beoordeel dit verhaal

13 Reacties

 1. Dennis 22 dec 2020
 2. Beatriz 22 dec 2020
 3. Marcel 23 dec 2020
 4. Jannah 23 dec 2020
 5. Marc H 25 dec 2020
 6. Joy 15 jan 2021
 7. Beatriz 01 feb 2021
 8. Dennis 05 apr 2021
 9. Minnie 06 okt 2021
 10. Je meisje 20 dec 2021
 11. Marco 10 feb 2022
 12. DiepRood 15 feb 2022
 13. Dennis 02 aug 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *