— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Claudia’s dagboek – 00. Waarom?

Hoe lekker is het als er opeens, nadat je eigenlijk denkt dat je de meest spannende fase uit je leven al lang achter je gelaten hebt, een nieuw intens verlangen ontstaat. Een verlangen naar iets onbekends. Iets waar je niet aan toe wilt geven, iets wat je echter niet kunt weerstaan. Hoe goed durf je jezelf te kennen?

Op mijn 52e ontdekte ik wat macht is. Ik ontdekte wat overgave is. Ik weet nog steeds niet waaraan, ik weet nog steeds niet waarom. Ik weet niet of ik daar ooit achter kom. Wat ik wel weet is dat het onweerstaanbaar is.

Ik heb dit dagboek geschreven om mijn emoties de baas te worden, mijn gedachten te kunnen ordenen. Ik wil dit met jullie in circa tien gedeeltes delen. Maar misschien worden het er ook wel meer. Details zijn belangrijk, en die nemen plek op het papier in. Details weglaten doet “ervaren en beleven” tekort. Ik houd niet van beperkingen, ik heb graag de ruimte. Al ben ik erachter gekomen dat dat niet in alle gevallen zo is.

Ik houd enorm veel van mijn man, ik geniet met hem van alles wat het leven ons gegeven heeft. Kom ik iets te kort? Ik dacht het niet. Althans, tot ik leerde ervaren dat ik wel iets tekort kom.
Of ik met mezelf, ten opzichte van mijn man, in het reine kan komen weet ik niet. Dat ik de aantrekkingskracht niet kan weerstaan, dat weet ik wel. Ben ik verslaafd? Misschien moet ik die conclusie gewoon trekken. Of ik met die verslaving leven kan zal de tijd leren. Nu in elk geval wel!

De namen en werksituatie zijn aangepast, ik wil niet dat buitenstaanders dit zouden herkennen. Maar als je het leest en jezelf herkent, dan weet je hoe je contact met me kunt opnemen.

Ik zal steeds gedeeltes van mijn dagboek met jullie delen. Het beschrijft momenten uit mijn leven. Soms opwindend, soms geil, maar soms deel ik ook gewoon enkel mijn gevoel en emoties.

Waarom deel ik dit? Eigenlijk ben ik gewoon benieuwd of ik in een situatie gekomen ben, die voor anderen herkenbaar is. De enorme emotionele strijd tussen weten wat goed is, weten wat ontzettend lekker is. Niet alleen het weten, maar ook het ervaren ervan. Ik geniet! Althans meestal dan toch.

– Claudia

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Ruud 01 dec 2020
  2. Ruud 01 dec 2020
  3. Adry 01 dec 2020
  4. Duifje 02 dec 2020
  5. Jannah 02 dec 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *