— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wat een feest (deel 1)

“Hey, ik ga alvast hoor! Ik zie je straks!” “Okay schat, succes met de laatste voorbereidingen. Ik volg over een uurtje!” De deur viel achter Frank dicht en Tess slaakte een zucht van opluchting. “Hè hè…het hele huis en vooral de badkamer even voor mijzelf. Lekker een uur de tijd om te tutten voor het feest.” Ze pakte het nieuwe zwarte jurkje uit de kast, haalde de zwarte kousen uit haar lade en pakte de zwarte pumps die onderin stonden. Ze kleedde zich uit, liep naar de badkamer en stapte onder de douche. Ze liet het water over haar lichaam stromen en genoot van het gevoel van de zachte warme streling over haar huid. Ze kon zo wel minuten lang blijven staan, maar er was werk aan de winkel. Ze pakte haar scheermesje en schuimde zichzelf in daar waar het nodig was en zorgde ervoor dat ze overal lekker glad aanvoelde. Nadat ze zich had afgedroogd smeerde ze zichzelf in met die heerlijke bodylotion die ze vorige week van Frank had gekregen. Haar handen gleden langzaam van haar enkels, over haar kuiten naar haar bovenbenen. Daarna was haar bovenlichaam aan de beurt. Van haar buik naar haar borsten en over haar armen, ze zorgde ervoor dat ze geen stukje huid oversloeg. Ze keek tevreden naar zichzelf in de spiegel en voelde zich mooi.

In de slaapkamer trok ze haar ragfijne zwarte kousen aan die zichzelf op zijn plaats hielden om haar bovenbenen. Het kant paste mooi bij haar zwarte string en zwarte kanten BH die ze aantrok. Ze sloot de BH met een haakje vast aan de voorkant en glimlachte bij de gedachte hoe sexy Frank dat haakje vond en hoe vaak hij het met zijn vaardige vingers had los gemaakt.

Ze trok het zwarte jurkje aan en liep naar de spiegel. Oei, dit kan nog net, dacht ze. Ze vond het jammer dat Frank de deur al uit was. Deze jurk was op het randje en ze had graag zijn mening willen horen. Ze keek nog eens naar haar spiegelbeeld. De stof zat prachtig om haar lichaam en liet haar borsten en billen goed uitkomen. Het decolleté was niet te diep en de rok kwam tot halverwege haar bovenbenen. Dat was prima. De goudkleurige rits van de jurk liep over de voorkant, van boven tot beneden en kon zowel van boven als van ondereren opengeritst worden. Die rits maakte het een tikkeltje vulgair, maar ook wel weer erg opwindend. Toch tevreden met het totaalplaatje pakte ze haar spullen en belde een taxi.

Het was een kwartiertje rijden naar het duingebied waar het feest gehouden werd. De al jaren leeg staande bunkers waren door Frank en zijn collega’s omgetoverd tot een geweldige feest locatie. Ze liep het pad af naar de hoofdingang en hoorde de generatoren brommen. Die moesten heel wat werk verzetten vanavond. Licht, geluid, verwarming, koeling, noem maar op. Ze liep de zaal binnen en zag dat het al aardig druk was. De band speelde in het midden van de zaal op een podium en verschillende mensen waren al aan het dansen. Helemaal aan de andere kant van de zaal zag ze Frank en ze zwaaide even naar hem. Hij was druk in gesprek met een van zijn collega’s en zou weinig tijd voor haar hebben vanavond. Nou ja, ze zou zich wel vermaken en zo niet, dan zou ze op tijd naar huis gaan. Het hoofddoel van de avond was om met eigen ogen te zien wat Frank van deze locatie gemaakt had.

Ze liep een rondje door het bunkercomplex en vol bewondering bekeek ze de vijf aaneengesloten bunkers die allemaal allemaal in verschillende stijlen waren ingericht. Met een trots gevoel dat haar Frank dit had klaargespeeld liep ze weer naar de hoofdzaal. Aan het einde van de gang zag ze Frank haar kant op komen. Hij liep op haar af en gaf haar een zoen. “Wat heb je dit geweldig gedaan! Ik ben echt onder de indruk en super trots op je.” zei Tess en omhelste hem.
Hij glimlachte en zei: “Mmmm, wat ruik je lekker. Jammer dat ik vooral achter de schermen bezig moet zijn en weinig tijd voor je heb. Ik moet snel weer verder. Veel plezier liefje, geniet ervan.”
Met een vette knipoog en vluchtige kus op haar wang liep hij snel weer door.

Tess liep naar de garderobe, deed haar jas uit en gaf deze af aan de baliemedewerker. De jongen stond even doodstil met haar jas in zijn handen en kon niet voorkomen dat hij een lange bewonderende blik op haar wierp. Hij vond het vast jammer dat hij vanavond moest werken en niet kon dansen. Dan had hij het wel geweten. Tess leverde ook haar mobieltje in die voor haar in de kluis werd gelegd. Dat was een voorwaarde die gesteld werd aan alle gasten. Het was de bedoeling dat je vanavond contact maakte met échte mensen en je op hen richtte.

Tess liep naar de zaal, zocht daar de bar op en bestelde een drankje. De zaal was nu echt volgelopen en de mensen leken het ernorm naar hun zin te hebben. Ze liep de dansvloer op en werd opgeslokt door de menigte. Het maakte eigenlijk helemaal niet uit of je alleen was of samen. Iedereen danste met zichzelf én met alle andere gasten. De sfeer was prima en energiek. De muziek was goed, de drankjes koel en het dansen heerlijk. Ze keek om zich heen en hier en daar zag ze een vaag bekend gezicht, maar er was eigenlijk niemand die ze echt kende. Net toen ze toch een vriendin meende te zien in de menigte hoorde ze een doffe knal. Meteen ging het licht uit en het geluid van de band viel weg. Het was in één klap aardedonker en je kon echt geen hand voor ogen zien. Opeens hoorde ze de stem van Frank boven het gemurmel van de geschrokken gasten uitkomen. “Lieve mensen, de generatoren zijn even uitgevallen en we gaan nu meteen aan de slag om deze te fixen. Gelukkig kan deze band akoestisch prima uit de voeten. En na ons eerdere event “Dining in the dark”, gaan we nu dan maar eens voor “Dancing in the dark.” Dat heeft hij goed opgelost, dacht Tess, zorgen dat de mensen binnen blijven en er een positieve draai aan geven. Ze voelde een opgewonden kriebel in haar buik. Zo helemaal in het donker is toch bijzonder. Ze moest opeens denken aan de workshop die ze een keer gevolgd had. De blinde spreker liet alle deelnemers geblindoekt door de ruimte wandelen. Als je tegen een ander persoon opbotste ging je met diegene in gesprek. Je merkte dat je heel andere zintuigen ging aanspreken. Dat was nu ook het geval. Je kon bijna de energie van de ander voelen als je dichtbij die persoon stond. De band begon te spelen en je hoorde de mensen langzaam in beweging komen. Het rustige nummer van de band zorgde ervoor dat de iedereen ook rustig bleef bewegen en niet in paniek begon te raken. Ze voelde dat de mensen om haar heen langzaam aan het dansen waren en ze ging mee in deze flow. Af en toe botste ze zacht tegen een ander lijf aan maar dat was niet erg.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Josje 05 jan 2021
  2. Honneponnetje 06 jan 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *