— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vlammend weekend

*Pling*. Ik pak mijn telefoon erbij en zie bovenin mijn beeldscherm meerdere vlammetjes staan. Je weet wat dat betekent: Tinder is on fire. Het gesprek met Daan gaat er al dagen lang onwijs dubbelzinnig aan toe. Maar we houden het netjes. Het zijn van die woordspelingen die je op meerdere manieren kan lezen. Enerzijds heel netjes en beschaafd maar als je tussen de regels door leest gaat het er geil aan toe. Het gesprek met Daan is een paar dagen geleden begonnen, terwijl ik nog met iemand anders aan het daten was. Maar dat liep niet echt lekker. Zo had ik vorige week de zoveelste date met Koen en Koen kan gewoon niet zoenen. En laat ik nou net houden van een heerlijk potje vrijen. Ik weet niet wat het is, maar op een of andere manier wilde het gewoon niet lukken met hem. We lachten er allebei puberaal om en dachten allebei dat het aan de ander lag. Kan ik nou niet zoenen? Of lag het toch echt aan Koen? Gezien we allebei ook onze behoeftes hebben, verbraken we het contact. Des te opwindender is het om nu te chatten met Daan. Omdat hij niet weet dat hij mijn proefkonijn is. Hem ga ik bespelen om zo tot antwoorden te komen.

We chatten even en ik vraag wat je aan het doen bent. “Ik heb een druk weekend” antwoord je. Nog voor ik erover nadenk stuur ik terug: “Dat klopt want dit weekend ben je van mij.” Na enkele minuten volgt de volgende *pling*. “Jij hebt lef, jongedame. Meet me at the station at 15:30.” Zo te zien heeft hij zijn plannen gecanceld. We chatten nog wat en ik besluit hem om 15:30 uur op te pikken van het station welke in het midden van onze woonplaatsen ligt. Hij komt aanlopen en ziet er net zo appetijtelijk uit als op de foto’s. We geven elkaar 3 zoenen en hij stapt bij mij in de auto. We rijden samen een stukje rond en besluiten een boswandeling te maken. Samen wandelen we tot een uur of vijf en het gesprek is onwijs relaxed met hier en daar wat dubbelzinnigheid. Volgens mij is hij een nette man die een eerste date niet all the way gaat. Ik trouwens ook niet, maar van een potje zoenen ben ik niet vies. Bovendien was dat mijn goal. I can’t help it maar daten met Koen en het zoenen wat niet lekker ging maakte me toch wat onzeker. De wandeling komt tot zijn eind en je vraagt mij je af te zetten op het station. Prima. We rijden samen richting het station waarbij ik tijdens het schakelen een aantal keer je been raak. Het gesprek gaat nog altijd half dubbelzinnig door. We zijn er. Het lukt je alleen niet uit te stappen. Je weet je geen houding te geven en vindt het jammer mij te laten gaan. Waarop je direct daarna vraagt wat ik vanavond van plan ben. Terwijl ik je vertel dat ik bij een vriendin ga eten snoer je mij meteen de mond. “Wrong! Dit weekend eet je van mij” zeg je. Holy crap. De temperatuur stijgt in de auto en ik voel dat het me opwindt. Ik twijfel even of ik al mijn principes overboord gooi. Ga ik echt vanavond met je mee naar huis? denk ik. Ik wil alleen maar testen of ik nog kan zoenen. Naïef kun je het noemen maar ik besluit in een split second met je mee naar huis te gaan. Er moet toch gegeten worden….

Ondertussen appt mijn vriendin. Ik had haar immers mijn locatie gestuurd. Je weet maar nooit, wandelen in het bos met een onbekende man via Tinder, dat is bijna vragen om problemen. Ze appt: “Vriendin, je bent niet meer aan het wandelen hè. Have fun!” Ze moest eens weten. “Hier is het.” Zeg je zodra we langs je voordeur lopen. Als een echte heer houd je de deur voor mij open. Ik stap naar binnen en de deur valt achter ons dicht. Nog voor ik een stap kan zetten voel ik je vlak achter mij staan. De spanning is voelbaar en je wacht een paar seconden. Het lijken uren te duren. Ineens voel ik je handen in mijn nek, ze schuiven mijn haren opzij en je kust me. Je handen schuiven mijn jas langzaam van mijn schouders. Je bouwt de spanning hiermee op terwijl je weet dat we allebei geil zijn maar onze principes niet overboord willen gooien. Ik zie vanuit de gang je keuken en loop die kant op. Vlak voor ik de deur door ga geef ik je een uitdagende blik. Jij kijkt me na en gooit je jas uit. Je trekt de koelkast open en pakt alle ingrediënten bij elkaar om Thaise curry te maken.

Tijdens het koken wisselen geile blikken elkaar af, subtiele aanrakingen en dubbelzinnige woordspelingen. We grappen dat we al heet genoeg van onszelf zijn dus die extra pepers echt niet nodig hebben. Tevreden ploffen we neer op de bank en eten de heerlijke curry op onder het genot van een goed wijntje. Ik merk dat de curry toch wat pittiger is dan verwacht. De wijn tikt ook aan en we bouwen de spanning al een tijdje op.

In slowmotion maak ik een knoopje van mijn blouse los maar blijf je vol aankijken. Je weet niet hoe snel je de curry opzij zet en buigt voorover. We zoenen hevig en je beweegt je ene hand door mijn haar terwijl je andere hand mijn heup draait zodat we comfortabel op je bank liggen. Jij tussen mijn benen in die ik om je heen gevouwen heb. Onze tongen weten elkaar direct te vinden met hier en daar een bijt op de lip. Ik voel je handen onder mijn blouse gaan over mijn buik richting mijn borsten. Je kneedt ze terwijl ik mijn meest sexy lingerie draag. Je hebt wat ruwe handen. Net als je stoppelbaard. Onwijs sexy.

Mijn handen liggen op je heupen en ik trek langzaam je shirt uit over je hoofd. Vlak daarna trek jij ook mijn blouse uit. Je ligt nog tussen mijn benen en ik voel dat je opgewonden bent. Je pik wilt bevrijdt worden. Ik voel hem door je jeans heen kloppen. We zijn onwijs geil en je zoent mij via mijn nek richting mijn navel en je blijft met je puppyogen ter hoogte van de knoop van mijn broek hangen. Je kijkt me aan en knoopt langzaam mijn broek los. Ik hef mijn kontje op en je rukt mijn broek in één keer uit. Mijn slipje is al behoorlijk nat. Je zit op je knieën voor me en terwijl we zoenen knoop je ook je eigen broek los.

Ik kijk naar beneden en zie een boxer in vol ornaat gevuld. Ik duw je naar achter en zoen je via je lippen, richting je nek naar beneden toe. Je hand ligt in mijn nek en begeleid me richting je boxer. Plagend geef ik kleine zoentjes op je boxer zonder hem uit te trekken. Je kreunt. Langzaam schuif ik je boxer naar je enkels en kijk je aan. Mijn handen glijden over je benen terug naar je harde lul. Ik geef een lik over je eikel en een zucht verlaat je mond. Ik vouw mijn mond rondom je pik en pijp je. Ik begin langzaam en diep maar ga steeds sneller. Je hand in mijn nek bepaald het tempo waarop je het liefst gepijpt wordt. Hard en diep. Ik voel dat je bijna komt en plots kreun je je orgasme uit. Ik buig me over je heen en we zoenen nog wat na.

Je hand heeft ondertussen mijn kletsnatte slipje gevonden. Tijdens het zoenen duw je mij naar achter zodat ik recht in je bank zit. Je knielt langzaam voor de bank neer en streelt mijn benen. Je zet mijn voeten tegen je salontafel aan en hebt vol zicht op mijn slipje. Ik streel je door je haar en wil je zoenen. Je kijkt geil weg en likt richting mijn dijbeen over mijn natte slipje. Je vingers spelen met mijn slipje en trekken hem langzaam naar beneden uit. Je komt iets overeind en geeft mij een heftige zoen op mijn lippen. Je vingertoppen draaien heerlijke rondjes over mijn clitje en je voelt dat ik kletsnat ben.

Terwijl je geknield voor de bank zit vouw ik mijn benen om je heen. Je tilt mij op en al zoenend loop je richting de master bedroom. Je smijt me neer op je bed en kruipt langzaam als een leeuw over me heen. Onze lippen weten elkaar weer binnen no time te vinden en ik voel dat je je keiharde pik tegen mijn clitje wrijft. Ik kronkel en sidder. Ik heb zin in je. Neuk me, alsjeblieft. Langzaam beweeg je je pik richting mijn natte kutje en geeft een stoot. Ik kan niet anders dan kreunen. Je neukt me langzaam en zit te teasen.

Mijn handen hebben je ronde kontje vast, op deze manier probeer ik het tempo wat meer op te voeren. Maar je vindt het geil mij te zien smachten. Ik smeek dat ik diep en hard genomen wil worden. Je gromt en kreunt en voert het tempo op. Je neukt me hard. Je neukt me diep. Je bespeelt me. Je tong vind zijn weg over mijn lichaam. Je stoot nog een paar keer hard en diep tot ik het uitkreun. Je glundert, geeft me een zoen en ploft naast mij neer op je bed. Ik lig een minuut of tien in je armen tot ik weer over je heen buig. Trek de lakens over ons heen en zeg: “Daan, ik zei toch dat je dit drukke weekend van mij bent. Ready voor ronde 2?”

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Jos 18 nov 2020
  2. Tim 18 nov 2020
  3. ijsjemeisje 28 nov 2020
  4. Lovely 28 nov 2020
  5. Nadine de Jong 28 nov 2020
  6. Edwin 01 dec 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *