— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een weekend alleen weg

Het is een zomerse dag en ik ben onderweg naar Maastricht. Ik heb onverwachts besloten alleen een weekend weg te gaan. Sauna, restaurant en museumbezoek staan op de planning. In de auto die kant op voel ik me vrolijk en vrij. Ik heb fijne salsa muziek opstaan en deins mee op de maat. In mijn linkerooghoek zie ik een ondeugende lach, naast me rijdt een man die me goedkeurend bekijkt. Ik schat hem een jaar of 40 en hij ziet er erg goed uit. We lachen en flirten wat totdat ik een afslag moet hebben. In gedachten volgt hij me, stoppen we bij een rustige parkeerplaats duwt hij me over de motorkap en stoot hij zijn harde lul in een keer in me. Focus op de weg An, zeg ik glimlachend tegen mezelf.

In Maastricht aangekomen ben ik nog steeds erg geil. Ik besluit op Tinder op zoek te gaan naar lekker gezelschap voor in de sauna morgen. Na een paar saaie of te platte gesprekken tref ik Lars. Lars is een goed gebouwde, grappige man van 38 die wel zin heeft in avontuur. We besluiten diezelfde avond al een drankje te doen, zodat we elkaar niet pas in de sauna ontmoeten. Ik heb zin om me verleidelijk te kleden en hem te laten zien wat hij in de sauna kan verwachten. Ik douche me uitgebreid en denk aan hoe dit weekend kan gaan lopen. Heerlijk en toch ook spannend, dat alles zo open ligt. Tijdens het insmeren met bodylotion kom ik in de verleiding mezelf klaar te vingeren. Maar ik houd me in en raak alleen mijn volle borsten aan en speel even met mijn harde tepels. Gelukkig heb ik een mooi, knalrood lingerie setje bij me waar mijn vrouwelijke, maar strakke lijf goed in uitkomt. Daaroverheen draag ik een zwart jurkje dat als gegoten zit. Ik voel me een vrouw van de wereld die weet wat ze wil. En oh wat ben ik benieuwd naar Lars.

We hebben afgesproken in een kleine, populaire wijnbar, ik loop daar 10 minuten te laat op mijn lievelingshakken naar binnen en kijk even om me heen. Daar zit ie, aan de bar in een donkerblauw overhemd dat mooi om zijn brede schouders valt. Het is redelijk donker dus pas als ik voor hem sta zie ik hoe knap hij is, een echte mannelijke, stoere man. Hij staat op en zegt: “Hi Anna, fijn dat je er bent.” Hij neemt mijn jasje aan en fluistert in mijn oor: “Zo te zien is niet alleen de sauna heet morgen.” Terwijl hij dat zegt raakt hij heel vluchtig mijn billen aan. Het bevalt me wel, dat hij zelfverzekerd is en initiatief neemt.

We bestellen een glas wijn en na wat koetjes en kalfjes komen we te spreken over seksuele fantasie. Ik vertel hem over mijn fantasie op de snelweg eerder die dag. En hoe geil het me lijkt op die manier overvallen te worden door een vreemde, hoe lekker ik het vind om me begeert te voelen en mannen uit te dagen. Hij vraagt hierop door, ik vertel dat ik het geil vind gezien te kunnen worden en dat ik graag de macht uit handen geef. Zijn ogen beginnen te twinkelen en hij trekt me naar zich toe. “Die laatste twee dingen wil ik nu alvast testen. Ik wil dat je je slipje uit gaat doen en zo snel mogelijk op de bar legt.” Ik schrik hier een beetje van, maar het maakt me ook ontzettend geil. Ik voel mijn clitje opzwellen en m’n kutje nat worden en twijfel geen seconde. Ik doe mijn slipje uit op de wc, bekijk mezelf daarna even in de spiegel en trek mijn jurkje wat omlaag. Als gevolg daarvan heb ik een flink decolleté, maar dat maakt me niet uit. Zo snel als ik kan, kom ik terug bij Lars aan de bar en leg ik mijn hand met mijn slipje daarin op de bar. Hij knikt goedkeurend en zegt: “Ik wil dat je wat gaat bestellen zodat de barman kan zien wat voor geil sletje je bent.”

Jeetje, ik had niet gedacht dat deze avond op zo’n hoog tempo zou verlopen, maar ik vind het heerlijk en door de twee wijntjes die ik al op heb, kan ik me er gemakkelijker aan overgeven. Met mijn natte slipje voor me op de bar vraag ik de barman of hij ook champagne schenkt. “Wat te vieren?” vraagt hij. En dan ziet hij mijn rode slipje liggen. Ondertussen heeft Lars zijn hand op mijn dijbeen gelegd en open ik mijn benen een beetje. De barman schrikt even van mijn string en heeft dan in de gaten waar Lars zijn hand is. Ik kijk hem verleidelijk aan, bijt kort op mijn onderlip en zeg: “jazeker, het leven is een feestje, toch?”

Lars gaat met zijn vingers langzaam over mijn lipjes en vermijdt hierbij zorgvuldig mijn clitje. Oh, wat ben ik nat en heb ik zin om gelikt te worden. Ik fluister dit verlangen in zijn oor en als antwoord zet hij zijn duim op mijn clitje. Ik kan een kreun niet onderdrukken en beweeg me subtiel richting zijn vingers. Ondertussen schenkt de barman met een veelzeggende glimlach twee glazen champagne in. “Je hebt het getroffen.” Zegt hij tegen Lars en ze kijken elkaar goedkeurend aan.

Dan pakt Lars mijn hand en legt deze op zijn harde pik. Kan je hier ook wat mee? Vraagt hij me terwijl hij me strak aankijkt. Ik kijk even om me heen om te ontdekken of anderen in de gaten hebben wat er gebeurt. Gelukkig zijn wij de enige die aan de bar zitten en lijkt dus alleen de barman mee te genieten. Lars ziet dit gebeuren en zegt, “Genoeg gefluisterd, vertel me wat je wil dat ik met je doe.” Ik kijk weer even om me heen en zeg dan, “Ik wil dat je me likt en zoent. Over heel mijn lijf. Ik wil je tong overval voelen behalve op mijn clitje. Ik ik wil dat je me laat smeken en me mezelf laat proeven. Ik wil dat je me met je harde pik in mijn mond neukt. Ik wil dat je me blinddoekt. Ik wil dat je me vastbindt. Ik wil dat je aan mijn haren trekt en mijn kontje rood spankt. En, ik wil je lekkere pik heel graag in me voelen.” Lars grijnst en zegt, “Dan wil je nogal wat lekker sletje.” Dan staat hij op en rekent af bij de barman, jullie lachen nog wat en met een knipoog stopt hij mijn string in de handen van de barman. Ik voel mijn wangen rood worden, maar ben vooral benieuwd wat er nu gaat gebeuren…

Beoordeel dit verhaal

29 Reacties

  1. Thomas 28 okt 2020
  2. Angela 28 okt 2020
  3. Bram 29 okt 2020
  4. Thomad 30 okt 2020
  5. Joke Castelein 30 okt 2020
  6. Jack 31 okt 2020
  7. Thomas 01 nov 2020
  8. Liselotte 02 nov 2020
  9. Anna 07 nov 2020
  10. Jannah 15 nov 2020
  11. Edwin 16 nov 2020
  12. Tom 16 nov 2020
  13. Anna 17 nov 2020
  14. Bram 17 nov 2020
  15. Jannah 18 nov 2020
  16. Jannah 18 nov 2020
  17. Bram 18 nov 2020
  18. An 19 nov 2020
  19. Jantien 21 nov 2020
  20. Frank 24 nov 2020
  21. Frank 24 nov 2020
  22. Jannah 26 nov 2020
  23. Johan 26 nov 2020
  24. Jannah 27 nov 2020
  25. Johan 27 nov 2020
  26. Anna 11 dec 2020
  27. Jannah 20 dec 2020
  28. Frank 20 dec 2020
  29. Bart 30 dec 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *