— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vera 3: Vakantie foto’s uit de Alpen

Langzaam word ik (Vera) wakker. Ik lig tegen het warme lijf van mijn man Kasper. ik rol voorzichtig op mijn rug en kijk om me heen. Ik denk aan gisteren waarin we dingen hebben gedaan waar ik een paar dagen geleden nog niet eens van durfde te dromen. Kasper en ik zijn gefilmd en gefotografeerd, naakt en neukend… In de buitenlucht. En het was nog leuk ook.

Nu lig ik in een Chalet in Zwitserland in een zacht bed wakker te worden. Uta en Nicole hebben ons meegenomen naar deze plek. Het ging vanzelf. Uta fotografeerde en Nicole filmde Kasper en mij, onder zachte aanmoediging van beide. ‘Heel goed’ en ‘Ga door’. Ik ben nog nooit zo geil geweest. Na afloop hebben Kasper en ik ons gewassen bij een tobbe op het balkon en heeft Nicole gekookt en hebben we tot de zon onder ging buiten gezeten. Het was een gezellige avond. Daarna zijn we gaan slapen, Kasper en ik in het bed in de kamer, en Nicole en Uta boven op de vide. Ik was moe van de spanningen en inspanningen van de dag en ben als een blok in slaap gevallen.

Stil sta ik op, loop naar het toilet. Ik doe mijn slip omlaag en ga zitten en plas mijn blaas leeg. Ik veeg mijzelf af en trek mijn broekje omhoog. Ik was mijn handen en bekijk mijzelf in de spiegel. Ik glimlach naar mijn evenbeeld. Mijn haar zit wel heel erg in de war. Ik pak mijn borstel uit de toilet tas en begin mijn haar te fatsoeneren. Ondertussen gaat de deur open en schuift Uta de smalle ruimte binnen. ‘Oh sorry, ben jij hier al.’ Ze heeft net als ik alleen een strak hemd aan en een slip. De contouren van haar stevige kleine borsten tekenen zich duidelijk af. ‘Geeft niet hoor,’ zeg ik. ‘Ik moet plassen’ zegt ze. Ik wil ruimte maken maar Uta houdt me tegen. ‘Ben je gek joh’. Ze schuift haar broekje naar beneden en deze glijdt op de grond tussen haar voeten. Ze gaat op het toilet zitten en beweegt haar knieën uit elkaar. Ik kijk recht in haar kutje. Haar venusheuvel is bedekt met dik zwart haar en ze heeft volle schaamlippen. Met een snelle beweging glijdt haar middelvinger door haar schaamlippen die daardoor iets uit elkaar gaan staan. Een elektrisch stroompje schiet uit mijn kruis omhoog door mijn lijf. Dan laat ze haar urine stromen. Het gele vocht spettert in de pot.

Ik realiseer mij plotseling dat ik de hele tijd ongegeneerd naar haar kijk. Verschrikt en met een rood hoofd kijk ik haar aan. Zij beantwoord mijn blik met een glimlach. ‘Geeft niet’, zegt ze zacht. Ze veegt zichzelf droog trekt haar broekje omhoog, wast haar handen en zegt, ‘we gaan ontbijten’.
We lopen door de keuken en op het kleine fornuis staat een ketel op het vuur. Buiten op het balkon staat het ontbijt met een kan thee en glazen al klaar op tafel. Nicole zit op een stoel met opgetrokken knieën een boek te lezen. Ze vraagt of ik lekker geslapen heb. We drinken thee en eten alvast een broodje. Nicole loopt naar binnen, want ze gaat zich wassen. Vandaar de ketel op het fornuis, denk ik. Uit het niets vraagt Uta, ‘vond je het leuk om naar mijn kutje te kijken?’. Ik word weer rood, maar bedenk mij dat ik na gisteren toch wel de schaamte voorbij ben. Ik geef haar eerlijk antwoord. ‘Ja, het wond me op’. ‘Dat dacht ik al. Nooit eerder met een meisje seks gehad’, vraagt ze. ‘Nee, nooit eerder’.

Of ooit 10 jaar geleden op Schiermonnikoog toen ik met een vriendin en haar ouders mee was op vakantie. Hanna en ik sliepen op een kamer. Ik dacht dat ze sliep en aan het dromen was, maar ze lag zich gewoon te vingeren. Ik kuchte, zij schrok en we moesten erg om de situatie lachen. Daarna hebben we in het schemerdonker samen gemasturbeerd. Ieder op ons eigen bed, maar in de schemer wel naar elkaars kutje kijkend. Het was zeer opwindend toen. ‘Nee’, zei ik, ‘maar proberen wil ik het wel’.

Uit de keuken hoor ik de stem van Nicole mijn naam noemen. ‘Vera kom eens helpen!’. Ik sta op en loop de keuken in en word geconfronteerd met een bijzonder tafereel. Ik kijk op de rug van een naakte Nicole en voor Nicole staat Kasper. Hij heeft alleen zijn slip aan en kijkt mij met verschrikte ogen aan. Nicole zegt ‘hij komt hier binnen en ik geef hem de spons en vraag hem om mijn rug in te zepen.’ Maar als antwoord stamelt hij alleen maar ‘Ja, maar Vera… of zo’. Ik schiet in de lach en stap naar Kasper toe, ga achter hem staan en pak zijn hand met de spons. Zachtjes duw ik hem vooruit. Ik beweeg de hand met spons zachtjes over het lichaam van Nicole die langzaam ronddraait met haar armen boven haar hoofd. Ze heeft mooie volle borsten, de tepels wijzen beide de tegenovergestelde richting uit. Haar kutje is glad geschoren, haar schaamlippen zijn zichtbaar. Ze is mooi egaal door de zon verkleurd. Langzaam zeep ik samen met Kasper haar in. Uta leunt glimlachend tegen de deurpost. ‘Kom,’ zegt Nicole, ‘ik denk dat Kasper ook wil eten.’

Ze pakt een handdoek en droogt zich af. Met z’n drieën lopen we naar de tafel op het balkon. Kasper is nog niet bekomen van de schrik. Uta en ik giechelen daar weer om, en eigenlijk weet Kasper zich met de situatie geen raad. Na een paar minuten voegt Nicole zich weer bij ons. Ze heeft een wijd T-shirt aan en blote benen. De blouse reikt net tot haar kruis, ze heeft geen slip aan.

Het wind me op, eerst Uta vanochtend, dan de directe vraag van haar. Vervolgens de toestand in de keuken. Mijn vulva vult zich weer met geil. Ik besluit het initiatief te nemen. Ik kijk strak in de ogen van Kasper en vraag: ‘Stel… ik vrij voor jouw ogen met Nicole of met Uta, wat zou je daarvan vinden.’ Kasper kijkt mij verward aan, ‘ehh’ stamelt hij. Dan herstelt hij zich zegt, ‘stel ik neuk met Uta of Nicole in jouw bijzijn, wat vind je daarvan?’ Nicole begint te lachen en Uta kijkt van mij naar Kasper. ‘Ik vind het goed zolang je het voor mijn ogen doet!’ zeg ik.

Uta staat op en pakt mijn hand, Nicole duwt Kasper voor zich uit en we lopen het Chalet in. Uta duwt de luiken open en de ruimte vult zich met fel zonlicht. Ik ga op de rand van het bed zitten en zie dat Nicole Kasper op een stoel rechts van het bed zet. “Setz dich auf den Stuhl” zegt ze dwingend.
Ik schuif iets naar achteren en laat mij achterover vallen op de kussens. Uta kruipt links naast mij het bed op met haar benen mijn kant op. Ze trekt haar knieën op en laat ze langzaam uit elkaar vallen. Ik kijk in haar kruis. Ze trekt de stof van haar slipje omhoog zodat het tussen haar schaamlippen gaat zitten. Er ontstaat een donker streepje door het vocht. Ik haal zwaarder adem. Ik schuif mijn linker hand in mijn broekje en glij met een vinger mijn schede binnen. Mijn onderbuik kolkt. Uta ontbloot een borst en masseert die langzaam. Nicole kruipt aan de rechterkant het bed op en brengt haar billen omhoog en begint met het likken van mijn borsten en tepels. Ik kijk haar kant op. Achter haar zie ik Kasper met zijn hand in zijn broek zich langzaam aftrekken. Hij moet een mooi zicht hebben op de billen, het kutje en de anus van Nicole, denk ik nog.

Onze blikken kruisen elkaar. We glimlachen, het is oké. Ik draai mijn hoofd weer terug en zie dat Uta haar slipje uitdoet. Ze laat me vol in haar door het vocht glinsterende spleet kijken. Haar schaamlippen wijken uit elkaar. Net als ik, glijdt ook zij met haar vingers in en uit haar warme vochtige schede. De haartjes worden nat en kleverig van het geil. Nicole richt zich op en trekt haar shirt uit. Haar borsten wiegen zachtjes mee met de bewegingen die ze maakt. Ze probeert mijn natte slipje uit te trekken. Ik til mijn bekken op om het haar gemakkelijker te maken. Ik trek mijn knieën op en spreid mijn benen. Haar borsten glijden langs mijn benen, over mijn kut dan langs mijn navel. Haar mond komt bij mijn mond en ze kust me lang en diep. Dan staat ze op en verdwijnt ze uit mijn gezichtsveld.

Uta zwaait een been over mijn lijf en ik kijk recht in haar neukgrot. Zij begraaft haar hoofd tussen mijn benen. Mijn lijf siddert als haar tong bij mij naar binnen glijdt. Diep, omhoog over mijn klit en terug. Ik heb het idee dat onder mijn billen de lakens drijfnat zijn van het door mij geproduceerde vocht. Uta brengt haar bekken iets omlaag en ik lik haar klit. Ondertussen schuif ik bij haar twee vingers naar binnen. Ze smaakt heerlijk, anders dan mijn geilsap, zilter. Mijn tong beweegt zich sneller en ik duw nog een vinger naar binnen. Met de drie vingers masseer ik de binnenkant van haar schede. Ondertussen voert ook Uta de snelheid op. Rechts van mij hoor ik Nicole kreunen. Ik zie haar schrijlings op Kasper zitten, met haar billen naar hem toegekeerd. Zijn handen omklemmen haar borsten. Haar kut heeft zijn harde pik omsloten. Ze beweegt zich op en neer en ondertussen masseert een hand haar clitoris. De andere hand steunt op zijn knie om balans te houden.

Mijn orgasme komt op en zwelt aan, mijn spieren in mijn onderlijf trekken zich samen. Luid kreunend kom ik klaar. Ik probeer mij te blijven concentreren op Uta, die haar heupen ritmisch blijft bewegen. Ik merk aan de spieren dat haar orgasme ook niet ver weg is. ik lik haar clitoris in een hoger tempo. Ik voel haar tepels over mijn onderbuik heen en weer bewegen. Uta holt haar rug verder en kantelt nog meer haar bekken. Haar onderlijf begint te trillen en spieren trekken zich samen. Ik voel de druk om mijn vingers. Dan met een diep grom rolt het orgasme door haar lijf.

Plotseling spuit uit haar vagina vocht en komt op mijn gezicht, haar en borsten. Ik schrik ervan. Het smaakt zoetig en het is veel. Uta drukt zwaar op mijn lijf en hijgt hevig. ‘Sorry’ zegt ze, ‘sorry’. Ze richt zich op en schuift met haar lichaam over mijn hoofd naar achteren. Uta pakt een handdoek en dept mijn hoofd. ‘Ik had van te voren moeten vertellen dat dit kon gebeuren!’. Ze wil mijn lijf ook drogen maar ik zeg dat het goed is. Mijn hoofd ligt in de schoot van Uta. Ik kijk haar in haar donkere ogen. Langzaam smeer ik het plakkerige vocht over mijn borsten. Zweet en geil vormt een kleverig laagje.

Ik word mij langzaam weer bewust van wat er naast mij gebeurd. Nicole heeft zich omgedraaid, haar billen gaan op en neer op de harde gladde pik van Kasper. Haar borsten zwiepen heen en weer. Zij gooit haar hoofd in haar nek en het kreunen wordt heftiger. Ik zie Kasper zijn spieren ook aanspannen. In een gezamenlijk gekreun en gegrom komen beiden klaar. Nicole beweegt steeds langzamer en glijdt nahijgend tenslotte van zijn pik af. Nicole loopt om het bed heen en gaat naast mij en Uta liggen met haar hoofd bij het voeteneind. Langzaam opent zij haar benen en ik zie uit haar licht pulserende kutje sperma stromen. Het loopt langzaam weg tussen haar billen. Ik strijk met mijn vinger langs haar schaamlippen en lik het sperma van mijn vinger af. ‘Lekker,’ zeg ik, ‘zweet, neukgeil en … sperma’ en kijk Kasper glimlachend aan.

Beoordeel dit verhaal

12 Reacties

 1. Adry 23 sep 2020
 2. Bram 23 sep 2020
 3. Anita 24 sep 2020
 4. Jannah 24 sep 2020
 5. Lise 24 sep 2020
 6. Dennis 24 sep 2020
 7. J 24 sep 2020
 8. Adry 25 sep 2020
 9. Bram 25 sep 2020
 10. Denise 26 sep 2020
 11. Mar 22 okt 2020
 12. Erik 05 jun 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *