— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dienstbaar deel 4, finale

Na een heerlijke middag in de tuin is het tijd om te eten. Ik schiet mijn semi doorzichtige jurkje aan en ga koken. Uiteraard kook ik jouw lievelingsgerecht, het is tenslotte jouw dag. Na verloop van tijd kom je naar binnen om te douchen en loopt eerst even langs de keuken. Je komt naar me toe en kust me op mijn mond terwijl je me tegen het aanrechtblad aanduwt. Ik voel dat je nog steeds opgewonden bent en duw mijn onderlijf tegen je aan. Je handen pakken mijn billen stevig vast en je zet me in een beweging op het aanrecht. Onze kus verdiept zich en ik voel je pik tegen mijn clitje aanduwen. Wat voelt dat toch heerlijk; hard en zacht tegelijk en, voor mijn gevoel, gloeiend heet. Je begint op en neer te bewegen en je pik glipt steeds een klein stukje mijn kutje in.
Dan ineens kom ik bij zinnen en onderbreek onze kus. Het eten wil ook aandacht en jij zal nog even moeten wachten.

Tijdens het eten hangt er een broeierige spanning in de lucht, geen wonder, je opwinding duurt al uren en je bent klaar voor de ontlading. Ik zie dat je geniet van het eten maar dat je eigenlijk maar een ding wil… We gaan naar de woonkamer en ik ga in een comfortabele stoel zitten, schuin tegenover jou. Ik heb ons nog een wijntje ingeschonken en een bakje kersen op tafel gezet. We kletsen wat en ik pak een kers aan een steeltje. Ik hou hem voor mijn mond en lik met mijn tong de onderkant van de kers terwijl ik je aankijk. Dan laat ik de kers langzaam over mijn hals naar beneden glijden, naar mijn decolleté. Je ogen gefixeerd op mijn bewegingen en ik maak mijn jurkje los. De beide panden vallen naar buiten en mijn stevige borsten met harde tepels zijn goed zichtbaar. Ik laat de kers heel zachtjes over mijn huid glijden van de ene tepel naar de andere.
Je kreunt en komt naar me toe. Je gaat op je knieën tussen mijn benen zitten en je mond volgt het spoor van de kers. Zuigend en likkend ga je van de ene tepel naar de andere en ik geniet. Mijn hand gaat richting mijn kutje dat wederom drijfnat is en begin mezelf te strelen met de kers. Ook nu volgt je mond het spoor van de kers en je kust en likt mijn kutje. Heel af en toe lik je even de zijkant van mijn dijen en ik kreun het uit, wil zo graag meer.

Ik kom overeind en trek jouw shirt en broek uit. Je draagt geen boxer dus je stijve pik springt naar voren zodra ik je broek uittrek. Altijd weer een cadeautje! Met mijn hand duw ik je achterover op het tapijt en ik ga op je zitten met mijn benen gespreid aan weerszijden van je heupen. Je pik duwt tegen mijn kutje en ik beweeg even traag op en neer. De kers laat ik over je lippen glijden en mijn mond volgt het spoor. Van je mond naar je hals, naar je buik en naar je pik die nat en glad is van mijn geil. Ik lik en kus je huid van je buik, je pik en je ballen. Mijn tong raakt af en toe even je sterretje en ik merk aan je dat je dat heerlijk vindt.

En dan is het moment daar, het is 22.00, tijd voor de ontlading…. Ik ga weer op je zitten en laat je pik steeds verder in mijn kutje glijden. Onze blikken haken in elkaar en ik begin te bewegen terwijl we elkaar aan blijven kijken. Super intens is het gevoel dat dat geeft. Je pik diep in me, hard, verlangend en dat weerspiegeld zien in jouw ogen. Met mijn bekken beweeg ik steeds wat sneller op en neer en tegen de tijd dat jij je orgasme gaat krijgen hou ik even kort in en kijk je aan. Je ogen staan vragend, het is toch 22.00 geweest? Dan stoot ik hard mijn heupen naar beneden en knijp mijn spieren inwendig hard samen. In je ogen zie ik dat je gaat komen en ik laat je pik sneller en harder mijn kutje in en uitglijden. Mijn geil stroomt langs je ballen en dan voel en hoor ik dat je komt. Je kreunt het uit en ik blijf bewegen zodat je orgasme nog voortduurt.

Na een lange geile dag douchen we nog even snel samen en vallen we daarna uitgeput in slaap.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *