— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Betaald werk (deel 3)

De laatste weken is de sleur weer toegeslagen. Er moeten verschillende adviezen geschreven en gepresenteerd geworden. Thuis gaat het huishouden gewoon door en manlief en de kinderen vragen ook hun aandacht. Daarnaast moet ik voorbereidingen treffen voor de kerstdagen. Het is de tijd dat ik mijn klanten persoonlijk even bezoek om een klein presentje achter te laten en de prettige samenwerking te benadrukken. Bij de meeste klanten is het een kistje met een goede rode wijn. Het is niet heel origineel, maar wordt wel gewaardeerd.
Voor één klant heb ik mij iets meer uitgesloofd. Met een mooi verhaal over duurzaamheid en hergebruik, heb is een satijnen sloop gebruikt om een kistje te bekleden met een goede champagne daarin. Ik ben er zeker van dat Jan Willem deze vette knipoog wel kan waarderen. Het is namelijk een sloop dat hij achter liet na de ‘diensten’ die hij mij tegen betaling geleverd heeft.

De meeste klanten zitten in het westen, dus heb ik maar weer een overnachting geboekt. Niet toevallig dezelfde als vier weken geleden. De meeste bezoeken zijn aangekondigd. Bij Jan Willem ligt dat toch iets anders. Ik voel geen verliefdheid voor hem, maar de lichamelijke aandacht die wij elkaar gegeven hebben, heeft wel een gevoelige snaar geraakt.
Eigenlijk wil ik de champagne bij hem thuis afleveren, maar ik weet dat het vanwege de privacy nogal gevoelig ligt bij de meeste banken. Ik heb met de secretaresse een afspraak gemaakt om het presentje af te leveren op het werk. Om 16.00 uur meld ik mij voor de afspraak. De secretaresse schrikt, want Jan Willem is er niet. We vergelijken onze agenda’s en het blijkt dat ik een dag te vroeg ben. Dat wist ik uiteraard, maar een zielig verhaal over veel reizen en een toelichting op wat plannen, krijg ik bij hoge uitzondering zijn privé adres. Een beetje sluwheid komt soms goed van pas.
Tegen vijven ben ik bij het adres van Jan Willem. Hij woont in een prachtig modern vormgegeven huis, verscholen in het bos en toch dicht bij de grote stad. Er staat geen auto voor de deur, maar er brandt wel licht. Ik bel aan en al snel wordt de deur open gedaan. Ik sta even met de mond vol tanden, als ik de bijzonder aantrekkelijke dame in de deuropening zie staan. Ze ziet eruit als Claudia Schiffer: iets langer dan ik, de perfecte maten van een model, een gelijkmatig gezicht met donker bruine ogen en haar blonde haar nonchalant opgestoken. “Ik uh, kom voor uh, meneer Heuvels”, stamel ik en leg vervolgens uit wat ik voor de bank doe. Ze glimlacht en zegt: “Jan Willem is voor een aantal dagen naar een congres dat door de bank gefinancierd wordt. Vandaag of morgen komt hij weer terug.” Ze nodigt me binnen, stelt zich voor als Lieke en vraagt of zin heb in een kop koffie. Binnen is het huis al net zo fraai als aan de buitenkant. Ik kijk mijn ogen uit. Het vrouwelijk naakt is goed vertegenwoordigd in de vorm van enkele sculpturen en meerdere schilderijen. Al snel komt het gesprek op de kunst en hun beider liefde voor de vorm van het vrouwelijk lichaam. Die fascinatie van Jan Willem was mij bekend; zij moest eens weten. Lieke vertelt levendig over spanning van het vinden van mooie stukken en de handel in naakten. Het is bizar, maar hier krijg ik zelfs de kriebels van. Als ik wil vertrekken, geef ik Lieke het kistje met de champagne en babbel nog wat over goede samenwerking, gezonde toekomst en nog wat van die algemene blabla. Ik geef een visitekaartje aan Lieke. Ze bekijkt het en vraagt of ik nog helemaal naar het oosten moet. Ik vertel in welk hotel ik zit, morgen nog wat klanten bezoek en daarna tot na het nieuwe jaar niet meer ga werken. Als ze het deksel van het kistje af haalt om het kaartje er bij in te leggen, zie ik dat de ogen van Lieke zich even tot spleetjes versmallen terwijl ze mij aankijkt. Er bekruipt mij een onbehagelijk gevoel en iets te geforceerd en iets te snel neem ik afscheid.

Het hele voorval zint mij niet. Een zinnige verklaring voor het vreemde einde van het bezoek kan ik niet geven. Na de eenzame maaltijd besluit ik het chagrijn van mij af te spoelen en een ontspannend bad te nemen. Ik loop nog even rond in mijn badjas, terwijl het bad volloopt. Dan wordt er op de deur geklopt. Ik verwacht niemand en niemand weet waar ik ben. Ik wacht in stilte af, maar er wordt voor een tweede keer geklopt. Ik knoop mijn badjas dicht en doe de deur open. Ik ben helemaal perplex, want Lieke staat voor de deur. Ze is gekleed in een lange jas, staat op hoge hakken en is perfect opgemaakt. Ze glimlacht mysterieus en vraagt vriendelijk of ze binnen mag komen. Ze zegt er gelijk achteraan: “Relax, maak je geen zorgen. Door je bezoek vanmiddag weet ik dat Jan Willem en jij seks gehad hebben en dat vind ik prima. Ik krijg een kleur als een biet. Als ze zit, vervolgt ze: “Wij bespreken onze klanten niet met elkaar. Wel laten we beiden altijd het satijnen beddengoed achter als herinnering, na het verlenen van onze diensten. De kleur van de satijnen bekleding van het champagnekistje is uniek, dus jij moest wel een klant van Jan Willem zijn.” Ik ben nog steeds een beetje van mijn á propos en de informatie raast nog door mijn hoofd. Dan vallen er een aantal dingen op hun plaats. Jan Willem zei dat de seksuele behoeften met zijn vrouw op bepaalde vlakken uit elkaar lagen, beiden houden ze van vrouwelijk naakt en ze laten beide het satijnen beddengoed achter. Lieke begint te lachen en zegt: “Volgens mij ben je er achter dat Jan Willem en ik dezelfde betaalde hobby en de zelfde doelgroep hebben, namelijk aantrekkelijke vrouwen die seks willen zonder verplichtingen.” Ik moet nog even bijkomen van haar woorden.

Ik loop naar de badkamer om de badkraan uit te doen. De gedachte aan misschien een erotische avond met een vrouw verward me, maar mijn lichaam reageert enthousiast. Opeens staat Lieke achter me en legt haar handen op mijn heupen. “Als je niet verder wilt gaan, begrijp ik dat”, fluistert ze mij zwoel in mijn oor. Tegelijkertijd knoopt ze mijn badjas langzaam los. Ik protesteer niet, dus gaat ze verder. De badjas glijdt van mijn schouder en ik sta naakt met de rug naar haar toe, maar zie ons samen in de grote spiegel staan. Haar handen verkennen mijn hals, buik en bovenbenen. Ze gaat al net zo geraffineerd te werk als haar echtgenoot. Dan knoopt ze haar jas los en laat die op de grond glijden. Het is het enige kledingstuk dat ze aan heeft. Ze doet een stapje naar voren en ik voel haar lijf. Ik krijg kippenvel; ik voel haar borsten in mijn rug en haar heupen tegen mijn billen. Terwijl ik naar achteren reik om haar billen te zoeken, verkent zij mijn erogene plekjes. Ze draait rondjes met haar vingers rond mijn tepels en raakt die dan net even aan. Als ze keihard zij, knijpt ze er net niet te hard in. Haar handen dalen af naar mijn dijen. Ik zet mijn voeten iets uit elkaar en Lieke zoent mij teder in mijn nek. Haar handen vinden mijn buitenste lippen en door de lichte verfijnde aanrakingen worden ze groter. Dan draait ze zich een kwart slag, doet haar schoenen uit en zet één been op de rand van het bad. Met twee vingers gaat ze bij me naar binnen en verkent de binnenkant. Met de andere hand kneedt ze mijn billen en druk af en toe stevig op het dammetje tussen mijn kont en mijn poes. Ik kreun zachtjes en voel de spanning oplopen. Ze voert het tempo van de bewegingen op en beweegt haar vingers over mijn klit naar binnen. Ik word zo nat, dat ze na een tijdje met drie vingers naar binnen glijdt en met haar duim op mijn gevoeligste plekje drukt. Ik beweeg ritmisch met mijn heupen mee, of ik wil of niet. Ze zegt: “Ik zou het heel lekker vinden als je mij ook aanraakt.” Ik denk niet meer, maar ik doe. Het is de eerste keer dat ik zo intiem met een vrouw ben. Als ik mijn hand op haar schaamlippen leg en haar vocht voel en twee vingers tussen haar uit elkaar staande lipje doen, kan ik een overweldigend orgasme niet meer tegenhouden. Ik sta te trillen op mijn benen en kan bijna niet blijven staan. Ik draai me om en sla mijn armen om haar heen. We voelen elkaars intiemste delen en tegen al mijn principes in, zoen ik haar op de mond om het heerlijke gevoel af te maken. De rondingen en zachtheid van een vrouw te voelen, verrast mij. Ik heb zelfs het verlangen om het lichaam van Lieke tot in detail te verkennen. Zover is het nog niet. Lieke stelt voor dat we samen een bad nemen, maar doe dat liever even alleen om tot mezelf komen en nadenken wat ik wil.

Als ik 20 minuten later terug kom uit de badkamer, zie ik Lieke verleidelijk op bed liggen met een glas champagne in de hand. Ik kijk verbaasd en Lieke lacht hardop en zegt: “Waar de roomservice al niet goed voor is.” Samen liggen we op het satijnen beddengoed en genieten van de champagne en praten honderduit over onze escapades. Tegen de tijd dat de champagne op is, liggen we stevig tegen elkaar aan. Wat voelt dit goed; ik word weer bloedgeil. Ik vraag of ze normaal gesproken ook zoent met haar klanten, maar dat is voor haar ook een grens. Dan fluistert ze zacht in mijn oor: “Maar er zijn uitzonderingen.” Dit laat ik mij geen tweede keer zeggen. Ik ga bovenop haar liggen en begin te zoenen: geen stoppels of baard, maar lange haren, een zacht lichaam, een zwoele stem, een heerlijke geur en een lijf dat vraagt om betast te worden. Ik daal af naar haar borsten. Uit balorigheid neem ik een hand ijs uit de koeler en wrijf over haar borsten en haar buik. Ze gilt het uit en zet haar nagels in mijn rug. Alles windt me op. Ik speel met haar tepels en daal ondertussen af naar haar venus heuvel. Met mijn tong en lippen verkennen een voor mij onontgonnen terrein en het is fantastisch. Ik proef haar zilte vocht en verken met mijn tong de binnen en buitenkant van haar gladde poes. Met twee vingers druk ik haar lipjes tegen haar klit wat ik dan weer afwissel met mijn tong. Met drie vingers van mijn andere hand ga ik voorzichtig naar binnen. Ze kreunt zachtjes. Langzaam beweeg ik op het randje van haar ingang. Door de aanrakingen van mijn tong en vingers begint ze steeds zwaarder te ademen. Ze geeft met haar heupen het tempo aan, maar plagerig zakt mijn tempo, maar ze geeft subtiel aan dat ze bijna klaarkomt. Ik beweeg stevig in haar en zuig op haar vrij liggende klit. Ik voel haar spieren om mijn vingers spannen waarna ze ongegeneerd luid klaar komt. Ik kijk haar aan en geniet van de ongecontroleerde bewegingen en de grimassen op haar prachtige gezicht. Ik kruip omhoog en geef haar als toetje een heerlijke zoen. Ze beantwoordt die heftig en houdt me daarbij stevig vast.
We slaan het satijnen laken om ons heen en doezelen lekker weg, geholpen door de champagne en door onze intense intimiteit; het is nog vroeg op de avond. Er kan nog genoeg gebeuren.

Beoordeel dit verhaal

8 Reacties

  1. Jannah 09 sep 2020
  2. Marcel 09 sep 2020
  3. Adryk 10 sep 2020
  4. jojo1962 11 sep 2020
  5. bram 11 sep 2020
  6. Janine 12 sep 2020
  7. Adryk 13 sep 2020
  8. Mar 04 dec 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *