— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een stiekeme opwindende avond

Het was vrijdagavond, mijn enige vrije avond in de week, waarop jij bij mij kwam slapen. Het was nog vroeg in onze relatie en we hadden nog het een en ander te ontdekken. Ik woonde nog thuis, maar mijn ouders waren bij vrienden en daar maakte wij zeker gebruik van.

Mijn outfit voor deze avond was snel gekozen, een zwart satijnen jurkje en een rode kanten string. De deurbel ging, daar was jij. Ik gaf je een zoen en fluisterde in je oor dat het een leuke avond gaat worden. We aten wat, en ik merkte dat je nieuwschierig was. Je legde je hand op mijn dij en kneep zacht. Ik wist gelijk wat je wilde en legde mijn hand op die van jou en bewoog hem langzaam naar onder mijn jurkje. Daar aangekomen liet ik je los, verder ging ik zien hoe ver je durfde te komen, maar dat duurde niet lang.

We keken elkaar aan en op dat moment begon je mij met passie te zoenen. Dit was nog niet vaak zo voorgekomen. Met je hand nogsteeds onder mijn jurkje, bewoog je verder omhoog. Ik was al behoorlijk opgewonden en ook zenuwachtig voor wat er komen ging. Tegen mijn verwachtingen in zet je mij op de keukentafel, je gaat op de stoel zitten en trekt mijn string uit. Je glimlacht en verstopt je onder mijn jurkje, al jouw bewegingen zijn nu een verassing. Ik kon niks zien, alleen maar voelen. Je begint mij te zoenen, zoals ik nog nooit heb gevoeld, jeetje wat ben jij goed! Ik voel dat ik al best nat ben als hij een eerste vinger naar binnen glijdt, terwijl hij met passie zijn tong mijn lippen verwent. Een kreun verliet mijn mond en op dat moment glijdt je tweede vinger naar binnen, je begint mij hard te vingeren. Je hebt grote handen dus gaat ver naar binnen. Ik hou het niet meer en begin harder te kreunen, je gaat vol passie door en vingert hard, terwijl je mijn clit zuigt. Ik geniet, terwijl je diep naar binnen gaat. Ik hou het niet meer, schreeuw ik en hij stopt.

Hij komt omhoog en zoent mij. Hij fluisterde “we komen tegelijk, afgesproken?”. Ik beantwoord de vraag met een zoen. Op dat moment trekt hij mijn jurkje uit en nog geen seconde later stoot je diep in mij. Ik ga vol overgave op de tafel liggen terwijl jou bewegingen steeds sneller gaan. Ik stimuleer mijn clit, dat ontgaat je niet en je stoot steeds dieper. Een kreun ontsnapt je lippen. Je voelt geweldig. Ik hou het niet meer schreeuw ik voor de tweede keer deze avond. Je begint rustig achter elkaar hard en diep te stoten en dat was de druppel. Ik voel je vocht in mij lopen en we komen tegelijk klaar. Schokkend en trillend lig ik op de keukentafel met je penis in mij. We ademen een paar keer diep, je tilt mij op en brengt mij naar boven.

Je legt mij op bed, en zegt: “morgenvroeg weer?”. Ik glimlach naar hem en vermoeid vallen we in slaap.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Oogappeltje 81 01 sep 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *