— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tinderdate

Het is bijna zover. Ik heb me overal geschoren en ingesmeerd met Body butter. Ik ruik lekker en mijn huid glinstert. Ik heb zacht muziek klaar gezet, sfeerverlichting aan en mijn cadeautje voor jou ligt ingepakt naast me op mijn bed. Met daarop de lijst die jij van me verwachtte: 5 dingen die ik wil die jij met me doet. Naakt, met mijn blinddoek om wacht ik gespannen af of ik je al de trap op hoor komen.

Wie had dat gedacht. Het zou gewoon een tinderdate zijn. Drankje op het strand. Even kletsen. Maar de fysieke aantrekkingskracht was onontkoombaar. We gingen van zoenen, naar strelen, naar mijn huis. En daar bleek dat er een gezamenlijke nieuwsgierigheid was naar meer dan gewone seks. De afgelopen paar dagen hebben we non-stop gechat. Over wat jij met me zou willen doen. Over wat ik ok vind. En over grenzen. Nieuw voor jou. Nieuw voor mij. Maar zo ontzettend geil…

En hier lig ik dan. Mijn tepels zijn al hard. Iedere spier in mijn lichaam is gespannen en ik voel de geilheid door mijn lichaam stromen. Gaat dit zo geil zijn als de filmpjes die ik heb gezien? Als de verhalen die ik heb gelezen? Ga ik dit leuk vinden? Ga jij mijn grenzen respecteren? Wat ga je überhaupt doen? Dan hoor ik de deur gaan en de traptreden kraken. Ik ben nog nooit zo zenuwachtig en zo geil tegelijkertijd geweest. Ik hoor de deur opengaan en een tas wordt neergezet. Ik krijg een zoen en je masseert mijn borsten. Ik hoor goedkeuring in je kreun. Het stelt me gerust. Jij bent het. Nog steeds. Het is goed. Ik hoor dat je je uitkleed. En ik hoor dat je spullen klaar legt. Je trekt me zachtjes naar achter; mijn hoofd ligt nu over het voeteneinde heen. Terwijl mijn borsten stevig masseert steek je je pik in mijn mond. Nog steeds onder de indruk van het formaat doe ik mijn best om hem zo goed mogelijk binnen te houden. Ik zuig. Ik lik. Dan duw je verder. Je maakt voorzichtige neuk bewegingen. Ik moet kokhalzen. Jij kreunt goedkeurend. Het lukt me! Ik heb hem helemaal in mijn mond!
Dan verdwijnt jou pik uit mijn mond. Ik hoor je iets pakken en je vraagt aan me of ik mijn handen voor of achter mijn rug wil. Ik houd mijn handen voor mijn buik. Jij begint aan een ontdekkingsreis naar beneden. Van mijn borsten ga je naar mijn schaamlippen, naar mijn clitoris. Mmmm… Dat is lekker. Met twee vingers ga je op en neer in mijn kut. Dit wil ik. Dan stop je. Ik hoor je het cadeautje pakken. Ik kan alleen maar hopen dat je het briefje leest wat erop zit. Je pakt het uit en lacht tevreden. Dit vind je interessant. Je haalt de drie verschillende maten buttplugs uit het doosje. Een voor een krijg ik ze in mijn mond om ze te voelen en nat te maken. Welke ik wil, wil je weten. Ik weet het niet. Laten we klein beginnen. Ik krijg hem nog een keer in mijn mond en dan breng je hem bij me in. Oef. Dat is wennen. Maar zo geil.

Dan krijg ik nog iets in mijn mond. Het is een dildo. Een grote. En dan duw je de dildo in een keer in mijn kut! Wow. Heen en weer, terwijl je mijn clitoris masseert. Je stopt niet. Mijn ademhaling versnelt, ik merk dat ik duizelig word, en voor ik het weet trekken mijn spieren zich samen in een enorm orgasme. Ik ben nog nooit zo snel klaargekomen. Jij bent ook opgewonden. Ik hoor je. Je stopt je lekkere pik in mijn mond en neukt je tot een orgasme. Ook jij hebt niet lang nodig.
Heel even laat je me bijkomen. Ik krijg een slokje water van je. Dan hoor ik een nieuwe verpakking opengaan. Ik hoor iets rinkelen. Je hebt tepelklemmen mee genomen. Daar was ik zo ontzettend nieuwsgierig naar! Je masseert mijn linker borst. Ik voel je warme mond over mijn tepel en je zuigt er zachtjes aan. Dan verdwijnt dat heerlijke gevoel en je plaatst de klem om mijn tepel. Oef. Heftig! Tegelijkertijd masseer je mijn rechterborst. Ook deze tepel krijgt die heerlijke behandeling van jou zachte, warme mond. Ook hier zuig je zachtjes aan mijn tepel. En dan weer die klem! Ik ben nu iets beter voorbereid op het gevoel. Je brengt mijn hoofd omhoog en gebied me de ketting in mijn mond te nemen. Als ik los laat trek jij eraan beloof je.

Dan verplaats je je aandacht naar beneden. Je speelt met mijn schaamlippen. Je streelt ze… Je gaat nog verder naar beneden. Met tape maak je ook mijn enkels aan elkaar vast. Ik kan geen kant meer op en ben volledig aan jou overgeleverd. Ik krijg weer een buttplug in mijn mond. De eerste verwijder je en de tweede krijg ik in. Oef.. Die is een stuk heftiger! Je pakt de dildo en begint me daarmee te neuken. Diep, dieper, diepst. Het doet zeer, maar ook weer niet Ik wordt nog geiler dan al was. Je masseert mijn clitoris tegelijkertijd. Dit houd ik niet lang vol! Ik beweeg mijn hoofd een pijnscheut schiet door mijn tepels. Jij grinnikt. Dan word ik overspoelt door mijn orgasme. Het komt van uit mijn tenen. Ik laat de ketting los en mijn lijf gaan. Het schokt aan alle kanten en jij blijft doorgaan. Ik blijf klaarkomen; ik kan je niet tegen houden. Dan maak je de tepelklemmen los. AU!! Dat doet zeer! Je masseert mijn borsten en ik voel weer jou warme mond. Pijn en plezier strijden om mijn aandacht. Ik weet niet meer wat ik voel en waar ik het voel.

Je draait me op mijn buik en verwijdert de buttplug. Dan stoot je in een keer in mij. Je neukt me. Onverbiddelijk. Hard. Diep. En met een ongenadig ritme. Je pakt mijn haar en trekt mijn hoofd omhoog terwijl je me blijft neuken. Ik wist niet dat het kon, maar ik voel weer een orgasme opkomen. Je maant me te wachten. Ongelofelijk. Hoe dan? Dit is zo lekker. Je versnelt en roept nu! NU mag je komen. En op commando kom ik nog een keer waanzinnig klaar.

Jij laat je op me zakken en blijft even liggen. Je veegt mijn haar naar een kant van mijn nek en kust mijn nek en mijn oor. Je maakt mijn handen en mijn enkels los. Je doet mijn blinddoek af en neemt me in je armen. Daar mag ik bijkomen. Terwijl je zachtjes over mijn armen wrijft en in mijn oor fluistert hoe geweldig ik was kom ik langzaam weer terug op de planeet. Alles in mijn lichaam tintelt. Ik ben compleet uitgeput en tevreden.
Wow. Volgens mij kunnen wij samen nog veel meer leuke dingen ontdekken.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Tom 19 aug 2020
  2. Jannah 19 aug 2020
  3. Tom 19 aug 2020
  4. Jannah 19 aug 2020
  5. Oogappeltje 81 20 aug 2020
  6. jakkie 28 aug 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *