— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het feestje met Katie deel 1

“In het dagelijkse leven ben ik analytisch ingesteld plan graag mijn dag en thuiswerken is geen probleem.” Katie kijkt in de spiegel terwijl zij haar pitch oefent. Ze bindt haar licht bruine haren in een sierlint. Vandaag gaat zij solliciteren bij een advocatenbureau. Ze spreekt zichzelf moed in, pakt haar jasje en vertrekt.
Katie is een zelfverzekerde jonge vrouw van vijfentwintig jaar. Ze houdt ervan om vooruit te plannen zodat zij weet wat er komen gaat. Een sollicitatie is al spannend genoeg en daarom heeft zij zich erg goed ingelezen over het bedrijf zelf, het beleid en haar potentiële collega’s. Voor haar zijn er geen redenen om de baan niet te krijgen. Katie krijgt altijd wat zij wilt en daar werkt zij ook hard voor.
Neem haar lichaam bijvoorbeeld; prachtig, maatje achtendertig, mooie slanke taille, volle cup C strakke buik en dit alles onderhoudt zij door erg gezond te eten en vier keer per week te sporten. Alles wat zij draagt, complimenteert haar silhouet.

Haar grote droom is om op een advocatenbureau te werken als juriste.
Zij wilt uiteindelijk uitgroeien naar internationaal jurist en zich in het buitenland gaan settelen.
Maar voordat dat zo ver is, eerst maar even zorgen dat zij aangenomen wordt. De tweeënvijftig meter hoge toren, is te zien in de reflectie van haar zonnebril op het moment dat Katie uitstapt.
Ze meldt zich bij de receptie en wordt dan opgehaald door een dame. De vriendelijke dame begeleidt haar naar de twaalfde etage waar zij netjes wordt afgeleverd bij de bedrijfsdirecteur en zijn handlanger, jurist en deels bedrijfsleider.

“Mevrouw van Delft, welkom op ons kantoor”. Katie loopt naar binnen en meneer Morris steekt zijn hand uit om zich voor te stellen. Na het schudden van zijn hand, staat zijn partner klaar om Katie een hand te geven. “Aangenaam, de Vos.”
Katie neemt plaats in de stoel tegenover het bureau waar de heren plaats nemen en neemt een diepe hap adem. De mevrouw die haar van beneden heeft opgehaald, loopt binnen en plaatst een groot glas water naast Katie op het klein houten tafeltje waar een bedrijfslogo ingebrand staat en loopt dan het kantoor uit waarbij zij de deur sluit.

Het vragenvuur is begonnen en Katie redt zich prima, ze is rustig oplettend en maakt gebruik van haar vrouwelijke charmes. De heren zijn onder de indruk als zij het dossier van haar afgeronde opleiding als juriste laat zien. Het valt Katie op dat deze mannen naast het feit dat zij ongeveer haar leeftijd zijn er ook ontzettend goed uitzien. Meneer Morris is lang en slank, blauwe ogen, donkerblond haar gemodelleerd, gespierd, glad geschoren kaken wat haar op zijn armen voor zover dat zichtbaar is. Meneer Vos is iets korter maar ook slank en lijkt wat meer gespierd. Zijn haar is lang, bruin en het zit erg netjes in een elastiekje naar achteren gebonden. Meneer vos zijn ogen zijn groen en intrigerend.

Met een respectvolle blik krijgt Katie haar dossier terug.
Meneer Vos bedankt Katie en geeft aan dat hij met meneer Morris in overleg gaat en of Katie het leuk vindt om in de tussentijd even rondgeleid te worden.
Katie ziet het als een positief iets en zegt: ”Ja graag, ik ben erg benieuwd hoe de werkplekken zijn ingedeeld.” Meneer Morris laat zijn assistente Katie ophalen en geeft aan haar over een kwartiertje weer terug te zien.
Katie kijkt haar ogen uit, een mooi bedrijf met een mooi pand. Ruime werkplekken en genoeg vrijheid om zelf ideeën in te brengen. Wat ook nog een pluspunt is, zijn de knappe mannen die hier in dienst zijn. Als het aan Katie ligt, dan begint zij het liefst gelijk al.

De assistente en Katie lopen na tien minuten weer terug naar het kantoor van de twee mannen. Katie neemt plaats in de hal en de assistente geeft aan verder te gaan met haar werk. Katie bedankt haar voor de rondleiding en wacht even tot zij weer naar binnen mag.
Mevrouwt van Delft, hoort de mannen praten, niet heel hard dus is zij muisstil en erg nieuwsgierig legt ze haar oor tegen de muur aan in afwachting of zij kan horen wat de heren te zeggen hebben.
“Dus deze dame Katie, perfect opgeleid, prachtige meid zeg, ik zou haar doen haha”. Éen van de twee heren is er al over uit en de ander bevestigd dit lachend. Geschrokken haalt Katie haar oor van de muur af en herhaalde in haar hoofd wat zij zojuist gehoord heeft. Ze hoort de stemmen dichterbij komen en de deur gaat met een ruk open. “Oh je bent er al weer mevrouw van Delft, kom binnen.” Meneer Morris verwelkomt Katie erg vriendelijk weer binnen.

Ze neemt weer plaats en de heren ook.
“Wij hebben het even besproken, en wij zijn erg onder de indruk van u en het gesprek dat wij met u hebben gevoerd. Wij willen u graag als eerste feliciteren met je nieuwe baan als juriste.
Katie’s hart maakt een sprongetje, Yes het is gelukt! “Wow, hartelijk bedankt heren, uh mannen haha ik ben echt heel erg blij.” De mannen grijnzen voldaan staan op en geven Katie een hand. Meneer Vos raakt Katie met zijn andere hand bij haar taille aan, als in zogenaamd “spontaan”.
Het hindert haar niet, ze is zo blij met haar nieuwe baan.

Meneer Vos verteld over de vrijdagmiddag borrel en dat ze daarna dan nog een drankje doen. Hij kijkt op zijn horloge: “nou dat is al over twintig minuten.” “Dat klinkt erg gezellig, dan kan ik gelijk mijn nieuwe collega’s ontmoeten.” Zegt Katie enthousiast en stemt in om lekker mee te gaan naar de vrijdagmiddag borrel.
Ze gaat naar het toilet en doet een snelle check up in de spiegel. De sierlint verdwijnt uit haar lichtbruine haren en deze vallen mooi langs haar gezicht en haar blauw grijze ogen twinkelen van gelukzaligheid. De blik op Meneer de Vos zijn gezicht spreekt boekdelen als hij opkijkt en Katie de hal ziet binnen lopen. “Ik ben er klaar voor, vrijmibo.”

“Wij gaan met je mee Katie, noem mij maar Lorence en deze man hier meneer Morris heet Vic ”. Zei meneer de Vos. De sfeer wordt nu een stuk informeler en losser, vooral omdat het vrijdagmiddag is. Met z’n drieën stappen ze de lift in, Vic drukt het knopje in van etage tweeënvijftig. Het wordt Katie duidelijk dat de vrijdagmiddag borrel in hetzelfde gebouw plaatsvindt. Katie staat voor de twee aantrekkelijke mannen voor wie zij nu werkt.

Ze ziet niet dat de mannen onderling seinen naar elkaar en bekijken haar lichaam en wat het bedekt, nauwkeurig. Haar mantelpakje gecombineerd met een rokje in het crème wit geeft een goede indruk aan wat voor een lijf zij eronder heeft. Katie heeft intuïtief wel door dat zij wordt bekeken, het vleit haar wel en stiekem windt het haar ook wel op. Ze glimlacht ingetogen en doet alsof zij niks doorheeft.
Met een duffe toon gaan de liftdeuren open en Katie stapt uit, ze draait zich om naar de heren en laat zich leiden naar het beroemde dakterras waar de ‘vrijmibo’ plaatsvindt.
Vic begroet de mensen die er ook net zijn en loopt door naar de bar.

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Oogappeltje 81 28 jul 2020
  2. Jojo 29 jul 2020
  3. Ed 29 jul 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *