— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het oude vriendje kwam terug

Een aantal jaren geleden had ik jaren lang een vriendje, het ging heel goed. Maar het ging over, omdat we te ver van elkaar woonden door zijn verhuizing en we kennelijk niet genoeg moeite deden om bij elkaar te blijven. In de tussentijd heb ik heel kort een heftige relatie gehad maar die man bleek getrouwd, dus meteen weg ermee.

Maar de laatste tijd zagen we elkaar vaker, zo eens per week, we aten soms bij elkaar en hadden hele gesprekken, ook over een eventuele doorstart van onze relatie. Het was altijd erg gezellig en soms zoenden we wel eens, want dat gevoel was er gewoon. Hij wilde soms wat meer maar ik hield het vooralsnog af om uit de kleren te gaan, ook al voelde ik weer de enorme fysieke aantrekking die we toen hadden.
Tot een keer op een warme vrijdagmiddag. Ik kwam na een drukke dag van mijn werk en was toe aan weekend. Ontspannen. Ik gooide mijn tas neer en mijn schoenen uit. Ik had een rok aan, topje en hoge hakken maar ook redelijk zakelijk gekleed. Op het balkon zette ik de ligstoel klaar en zou het liefst bloot willen liggen in dat warme zonnetje, maar dat kon eigenlijk niet.
Waarom eigenlijk niet? Ik woon in een bovenwoning in de stad en de hekken van mijn balkon zijn dicht en begroeid met klimop dus zolang je ligt of zit kun je van buiten niks zien. Dus hup, ik deed gewoon alles uit en vlijde me naakt in de ligstoel. Ik pakte een boek en ging wat lezen. Eerlijk gezegd had ik nog best een mooi lijf voor mijn leeftijd.
Ik merkte dat die warme zon mij een zwoel gevoel gaf en zelfs enige opwinding, dat herken ik bij mezelf. Als ik in mijn tepels kneep, voelde dat gewoon lekker. Ik mijmerde over mijn voormalige vriendje waar ik dus nu weer contact mee had en waar ik destijds hele lekkere seks mee had. Ik stak mijn hand in mijn kutje en speelde een beetje en werd erg opgewonden.

En toen ging de bel. Ik schrok, deed mijn rok weer gauw aan en trok mijn topje aan en zorgde dat het niet te opzichtig was want mijn beetje harde tepels priemden er wel een beetje doorheen, ik had immers geen ondergoed aan. Maar ik was wel in een staat, als die lekkere DHL man die laatst een pakje bracht, nu aan de deur zou staan, dat ik dan niet in zou staan voor mezelf.
Daar stond mijn oude vriendje weer in een leuk t-shirt met korte broek. “Ik dacht, ik ga even langs, even bijkletsen” zei hij. “Leuk, kom binnen.” Ik pakte een biertje voor hem en een borreltje voor mezelf en zette het buiten neer. “Jij ziet er goed uit” zei hij en ik merkte dat hij me observeerde en al snel door had dat ik niets er onder had en ik vond dat niet eens onprettig. “Ja met dat warme weer voelt dat lekker luchtig om weinig aan te hebben.” Hij ging op een stoel zitten op het balkon en ik vlijde me weer in de ligstoel, wel met topje aan. En zo vertelde ik over mijn enerverende dag op het werk waar hij leuk en lief op reageerde.

Maar er hing iets in de lucht, een voelbare spanning tussen ons, misschien door de warmte. Hij omhelsde mij en Ik merkte dat ik zin in hem begon te krijgen en wilde hem kussen, maar durfde dat niet. Het leek of hij dat door had en pakte mijn handen terwijl ik nog stond en drukte een kus in mijn nek, en toen stonden we weer te tongzoenen waarop mijn verstand zei ‘dit kan niet’ maar mijn gevoel: ‘waarom niet, we zijn allebei vrij?’
Hij stelde voor: “Weet je wat, ik haal even een pizza en dan eten we die hier samen op. Dan maken wij dit straks wel af”, waar hij duidelijk op die zoenpartij doelde. Ik: “Goed idee, ik heb toch niks vanavond en vind het gezellig dat je er bent.”
Dus hij ging een pizza halen en kwam na een klein half uur terug. Intussen ging ik me douchen na zo’n dag en het warme weer. Ik wilde iets aan trekken wat hij vroeger zo opwindend vond bij mij. Dus ik deed een kort rokje aan en een bloesje die ik flink open liet zodat je de tepels net niet kon zien en geen ondergoed. Deze had ik sinds het uit was tussen ons niet meer gedragen, ook niet bij mijn ‘interim’ vriendje. Het idee als hij zou komen en me zo aantreft wond me al op. Ik maakte het een beetje gezellig op het ruime balkon, daar kun je net met zijn tweeën eten.
Toen hij terugkwam was hij helemaal verbaasd.
“Zo jij durft” zei hij.

Ik gooide er zo uit: “Dat heb ik speciaal voor jou gedaan, ik ben er nu aan toe, ik heb zin in jou.”
Hij: “Wie zegt dat ik zin in jou heb? Ik heb net vorige week via Relatieplanet een hele leuke vrouw ontmoet en we hebben elkaar al een paar keer gezien en het voelt heel goed, ik kom hier gewoon om bij te kletsen, meer niet.” Ik schrok. Nu ben ik te laat, ik heb hem te lang afgewezen, dacht ik.
Hij: “Geintje. Ik stond er wel op, dat wist je, maar meer omdat ik dacht dat het met jou toch niks werd, ik vind het heel leuk dus die zin is wederzijds.”

Wat een opluchting want ik voelde me ineens opgelaten in die schaarse kleding en wilde me bijna omkleden om weer gewone kleding aan te trekken, maar dat zakte nu weer weg.
Hij ging ook even douchen na flink gefietst te hebben en kwam terug in zijn blote bovenlijf. “Hmmm” zei ik.
We gingen de pizza eten en kletsen lekker bij. Hij genoot van de sexy aanblik van mij. “Kan echt niemand dit zien?” vroeg hij. Welnee, alleen als je staat tegen de rand zien ze wat. Maar internet en de media staat vol van sexy plaatjes, dus zo bijzonder is dat niet. “Ik vind het wel spannend zo lekker buiten. We hadden toen soms spannende seks, maar nooit op een balkon. We moeten het wel stil houden want met dit weer kunnen buren het anders horen. Sssst…” We haalden onze herinneringen op over onze vrijpartijen toen en dat verhoogde de zin nog meer.
Het begon al donker te worden en ik ging op het ligbed liggen. Hij ging tegenover mij zitten en legde zijn benen op de ligstoel waarin ik lag en stak een voet onder mijn rokje en ik voelde een teen tegen mijn enigszins natte kutje aan en ik slaakte een kreet “Hmmm lekker.” “Jij hebt daar ook niks onder?” vroeg hij. “Dat heb je heus wel gezien” zei ik.
Hij ging vervolgens over me heen zitten, trok mijn bloesje uit en begon me te strelen bij mijn nek, oren, gezicht, armen, bovenlijf en mijn tieten en begon ze stevig te masseren. Ik genoot er enorm van. Toen ging hij mijn benen strelen, begon bij mijn voeten en heel langzaam over de benen en dijen en de binnenkanten van mijn bovenbenen. Ik vond dat erg lekker. Toen kwam hij voorzichtig bij mijn schaamlippen en vervolgens mijn clitje. “Lekker glad is die” zei hij. “Ja ik heb het na de douche geschoren.”

Ik stelde voor om toch maar binnen te zitten, en wat te drinken te pakken en we dronken wat binnen. Hij vond de aanblik van mij met mijn blote tieten en alleen dat korte rokje aan geweldig en ik hem ook en kreeg weer zin. Ik wilde hem, net als we vroeger wel eens deden, nu het heft in handen nemen. Maar we stonden verlegen tegenover elkaar in blote bovenlijven en begonnen te lachen. Opeens gooide ik het eruit, ik wist dat ik dit gewoon kon doen. Ik trok zijn broek omlaag en zijn flinke paal verscheen.
Vervolgens trok ik mijn rokje uit zodat ik nu ook helemaal naakt was, duwde ik hem op de bank, ging op zijn borstkas zitten met mijn benen gespreid om zijn hoofd heen en zei heel beslist “Lik mijn clitje !”. Zoals ik op hem zat, keek hij letterlijk op naar mij.
Dat deed hij heel goed zoals ik dat van hem gewend was en zijn handen knepen in mijn tepels en ik begon steeds harder te kreunen en met een harde schreeuw kwam ik klaar. En hij sloeg me toen op de billen wat ik ook lekker vond, zo geil was ik.
En daarna kuste ik zijn hele bovenlijf om uiteindelijk plagerig zijn piel in mijn mond te nemen want ik weet dat hij dat lekker vindt.
“Ik wil dat je in me klaarkomt” zei ik. Toen ging ik op zijn middel zitten en zijn harde piemel gleed zo bij mij naar binnen. Wat voelde dat heerlijk. Ik begon hem steeds wilder te neuken, maar als hij bijna kwam stopte ik en kuste ik hem. Tegelijkertijd legde ik een vinger op mijn clitje en dat wond me extra op. Dat hielden we best lang vol, we kennen elkaar immers al jaren.
Uiteindelijk bereed ik hem wilder en kwam hij heerlijk klaar en ik ook voor de tweede keer.
“Wat voelt dat heerlijk” zei hij. “Zie je wel, ook op dit gebied passen we bij elkaar, en ik voel me weer verbonden met jou” zei ik.
We gingen even lekker naakt op het balkon ‘nazitten’. Heerlijke ontspanning na zo’n dag hard werken. Vervolgens vroeg ik hem te blijven slapen, wat hij graag deed.

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Bassie 25 jul 2020
  2. Oogappeltje 81 25 jul 2020
  3. Gerard. 25 jul 2020
  4. . 26 jul 2020
  5. Hanna 31 jul 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *