— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De Buurt Barbecue deel 3

Onze lippen vinden elkaar weer in een heerlijke zoen terwijl Stefan op me komt liggen. Na een tijdje merk ik dat hij zijn heupen een beetje verschikt en ik voel hem een klein stukje in me glijden. Ik kreun genietend tegen zijn lippen en verbreek de zoen. Terwijl hij me aankijkt, beweegt hij met kleine plagerige stootjes een heel klein stukje in me.
Ik probeer met mijn benen om zijn heupen hem verder in me te duwen maar dat dit geen zin heeft, heb ik al snel door. “Stefan alsjeblieft” smeek ik hem daarom met schorre stem als het me echt te veel wordt. Ik zie de blik in zijn ogen veranderen en met één onverwachte harde stoot glijdt hij in zijn geheel in me. Ik schreeuw het uit van genot en mijn nagels boren zich in zijn rug. Hij blijft in een dwingend tempo in me stoten en we genieten samen volop van dit overweldigende gevoel.
Na een tijdje verras ik hem door hem van me af te duwen zodat hij met zijn rug op bed komt te liggen. Ik ga schrijlings op hem zitten en met een beetje hulp van Stefan glijdt hij alweer snel in me. Terwijl zijn handen traag knedend over mijn hele lichaam glijden, berijd ik hem langzaam.

Maria is inmiddels weer een beetje bijgekomen en ik zie dat ze opstaat van het bed en naar een kastje iets verderop in de kamer loopt. Ze rommelt hier wat in maar mijn aandacht is alweer bij Stefan die met zijn heupen steeds iets harder omhoog stoot.
Als Maria weer naast me op bed kruipt, draai ik mijn gezicht naar haar toe en beginnen we te zoenen. Na een tijdje verbreekt ze de zoen en fluistert in mijn oor “Heb je zin om Stefan helemaal gek te maken?” Ik antwoord niet maar aan mijn gezicht kan ze waarschijnlijk wel zien dat ik benieuwd naar haar plannetje ben “Stop met bewegen” beveelt ze me. Vervolgens buigt ze zich naar Stefan en fluistert tegen zijn lippen “Nog niet klaar komen.” Maria gaat achter me zitten en vol spanning wachten we af wat haar plan is. Lang hoeven we gelukkig niet te wachten en als ze een kleine triller direct op mijn clitje drukt, schokt mijn lichaam en ik geef een verrukte kreet.
Als gevolg van deze trilling spannen mijn spieren in mijn kutje zich tot het uiterste samen en Stefan schreeuwt het uit als ik strak om hem heen sluit. Zijn vingers boren zich in het vlees van mijn heupen terwijl hij wanhopig zijn zelfbeheersing probeert te bewaren. Hij sluit zijn ogen en vloekt inwendig. Met mij gaat het inmiddels niet veel beter omdat de trilling op mijn clitje zo overweldigend aanvoelt. Ik steun met beide handen op de borst van Stefan die wild op en neer gaat. Ondertussen blijft Maria mij plagen met de triller waardoor de kriebel in mijn onderlichaam blijft toenemen en ik mijn hoogtepunt voel naderen. Ik sluit mijn ogen en laat mijn hoofd achterover in mijn nek zakken. Ondertussen kreun ik non stop onsamenvattende woordjes en zinnen.
Als Maria de triller een standje sneller zet, verspreidt mijn orgasme zich nog redelijk onverwacht door mijn lichaam en ik zit trillend en schokkend op Stefan terwijl ik het uit kreun van genot. Doordat de triller tegen me aan blijft trillen, wordt mijn orgasme keer op keer verlengd en raak ik compleet van de wereld. Ergens ver weg voel ik dat Stefan mijn linker hand pakt en onze vingers verstrengelen zich en ik voel de lippen van Maria in mijn hals.
Als mijn hoogtepunt uiteindelijk compleet uitgeraasd is, haalt Maria de triller van mijn lichaam. Na een paar minuten, als ik weer een beetje tot rust ben gekomen, open ik traag mijn ogen. Van de blik waarmee Stefan naar me kijkt, krijg ik een kriebel in mijn buik. Hij bekijkt me met een intens donkere blik en zijn mond staat een klein stukje open waardoor hij hijgerig adem haalt. Hij gaat rechtop zitten en geeft me een tedere zoen “Gaat het?” hijgt hij tegen mijn lippen.
Ik knik glimlachend terwijl ik hem diep in me heftig voel kloppen. “Ik kan die vraag beter aan jou stellen” antwoord ik. Stefan kreunt getergd en geeft toe “Ik word helemaal gek momenteel.”

Hij laat zijn handen onder mijn billen glijden en terwijl hij me half optilt legt hij me voor zich neer op bed. Stefan gaat zelf op zijn knieën voor me zitten en terwijl ik mijn benen om zijn heupen vouw, begint hij weer in me te stoten. Al snel gaat zijn tempo omhoog en hij trekt me omhoog zodat ik weer op zijn schoot zit. Ik vouw mijn armen om zijn nek en hou hem stevig vast. Zijn lippen verplaatsen zich naar mijn oor en hij hijgt wanhopig met schorre stem “Zeg me alsjeblieft dat je aan de pil bent.”
Ik knik en nadat hij in mijn oorlelletje heeft gebeten, gromt hij tevreden “Ik ga je helemaal vol spuiten.” Terwijl hij wederom zijn tempo versnelt, bijt ik zachtjes in zijn onderlip en kreun tegen zijn mond “Spuit me vol alsjeblieft…..ik wil je in me klaar voelen komen.”
Dit tilt Stefan over het randje. Ik voel hem verstarren en een seconde later voel ik hem met een langgerekte mannelijke kreet diep in me klaar komen. Hij trilt zo erg dat hij me niet meer kan tillen en laat me op het bed zakken en zakt met zijn hete trillende lichaam op me neer. Zijn adem die met horten en stoten komt verwarmt mijn hals en langzaam komen we op adem. Na een paar minuten heft hij zijn bovenlichaam op en kijkt me met een verzadigde grijns aan. “Damn.” is het enige wat hij zegt en geeft mij een kusje op mijn voorhoofd en Maria op haar mond.
We besluiten maar niet meer terug te gaan naar de barbecue en blijven lekker met zijn drietjes in bed. Wie weet wat er nog gebeurt de rest van de avond……

Beoordeel dit verhaal

7 Reacties

  1. Martin 03 jun 2020
  2. Peter 05 jun 2020
  3. Jannah 05 jun 2020
  4. jwbr 05 jun 2020
  5. Petra 14 jun 2020
  6. Petra 15 jun 2020
  7. Petra 17 jun 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *