— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dienstbaar deel 3

Nadat ik me heb opgefrist trek ik een bijna doorzichtig jurkje aan en laat mijn bikini achterwege. Het is heerlijk weer en ik heb zin om lekker in de tuin te liggen zonnen.
Voordat ik de tuin inloop maak ik wat te drinken en een snack klaar, zet een zacht muziekje op en vraag of je nog iets nodig hebt. ‘Ja’, zeg jij, ‘een heerlijk orgasme’. Ik lach en zeg dat je nog even geduld moet hebben. De dag vordert al aardig maar het is echt nog geen 22.00 ‘s avonds.

Ik installeer me op een van de ligbedden in de tuin en ik vraag of je bij me komt liggen. Mijn jurkje hou ik nog even aan, de zon is nu achter de wolken en het is nog wat fris. Ik ril en mijn tepels zijn keihard en net zichtbaar door de stof van mijn jurkje.
Je komt naast me liggen en je ogen glijden over mijn lijf. Ik zie de opwinding in je blik en ik kijk verleidelijk terug. Heel subtiel laat ik even mijn hand over mijn been naar boven glijden en neem daarbij de zoom van mijn jurkje mee. Mijn venusheuvel is net te zien.

Je zucht en ik zie je pik weer groeien. Het geeft direct een reactie in mijn lijf. Ik vraag of ik even moet insmeren en dat aanbod neem je meteen aan. Ik zeg dat je op je buik moet gaan liggen, pak de zonnebrandolie en spuit wat op mijn handen waarna ik je rug begin in te smeren. Traag masseer ik je schouders en kus je ondertussen zachtjes in je nek. Mijn harde tepels schuren lichtjes over je huid, dat blijft een heerlijk gevoel. Daarna masseer ik je onderrug en je billen en de rest van de achterkant van je lekkere lijf.

Dan is het tijd om je om te draaien en ik begin weer bovenaan. Om de ervaring nog wat intenser te maken trek ik mijn jurkje uit en heb je uitzicht op mijn naakte strakke lijf met stevige borsten. Mijn handen werken flink door en mijn mond volgt ze door je huid van je borst en buik te kussen.

Bij je middel aangekomen hoor ik je adem stokken. Als ik heel lichtjes je pik aanraak kreun je. Je kijkt me verlangend aan. Ik ga op mijn knieën naast het ligbed zitten en laat mijn tong even heel kort over je eikel gaan. Steeds wat vaker en wat sneller en mijn hand streelt je harde ballen. Dan sluiten mijn lippen zich om je keiharde pik en ik begin rustig te zuigen. Je smaakt zo lekker en al snel begin ik harder te zuigen. Je legt je hand op mijn hoofd om het tempo aan te geven. Steeds dieper en krachtiger glijdt ie diep in mijn mond en dan voel ik dat je op het randje van een orgasme aan bent gekomen.
Ik vertraag mijn tempo en kijk je aan. Je weet wat het betekent, het is nog niet zover, het is nog geen 22.00.

Om de teleurstelling niet te groot te laten zijn lik ik even je ballen, sta dan op en ga dan verder met het insmeren van je benen. Met mijn rug naar je toe buig ik voorover zodat je goed zicht hebt op mijn inmiddels weer drijfnatte kutje. Je vinger dwaalt tussen mijn schaamlippen en glipt dan naar binnen. Een tweede vinger volgt al snel. Zalig om vanbinnen gemasseerd te worden terwijl ik jouw benen onder handen neem. Dan ben ik klaar met insmeren en ga weer op mijn ligbed liggen. Jammer dat het nog geen 22.00 is.

Beoordeel dit verhaal

7 Reacties

  1. Oogappeltje 81 13 jul 2020
  2. Tom 13 jul 2020
  3. Marcel 14 jul 2020
  4. Sophie 14 jul 2020
  5. Marcel 16 jul 2020
  6. Mar 20 jul 2020
  7. Erik 22 jul 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *