— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Haar nieuwe huis

Maar het verlangen leek alleen maar te groeien. Onbeschrijflijk hoe levendig de dromen, fantasieën en gedachten de vrije loop namen en elke keer werkelijkheid werden in de sensaties van mijn lichaam. De tintelingen in mijn onderbuik, het vocht tussen mijn benen en de toenemende zwelling daar.

Gespannen en uitgelaten drukte ik op de bel. Het was voorjaar en al lekker zonnig dus ik had besloten om een luchtig maar stijlvol jurkje aan te trekken, met een paar elegante hakken. “Wat ik eens zou willen”, had ze ooit gezegd, “dat je niks onder je jurkje draagt”. Ik had alle moed bij elkaar geraapt en haar vraag beantwoord.
Ze opende de deur en direct benam ze mij de adem. Ze zag er prachtig uit met haar betoverende ogen en haar donkere haren. Zij had haar best gedaan, ze wist precies wat ik aantrekkelijk vond, haar donkere lange haren opgestoken en ook zij had gekozen voor een klein jurkje. Ze rook heerlijk. We wisselden blikken uit en de opwinding steeg direct, de chemie was onveranderd.

Ze bood me thee aan en al snel kletsten we op de bank. Dit was het moment; nu of nooit. Ik stond op en ging naast haar staan. “Misschien wil je ontdekken wat ik hier onder draag?” zei ik uitdagend. Ze keek me met donkere ogen aan, twijfelde kort en legde haar hand aan de binnenkant van mijn knie. Langzaam bewoog ze haar hand omhoog, tot ze bijna bovenaan was, ze stopte even en toen raakte ze resoluut mijn lippen aan. Er ging een schok door me heen en een zachte kreun ontsnapte me. “Oh”, zei ze “Wat ben jij nat” en in één vloeiende beweging ging ze bij me naar binnen. Eindelijk raakte ze me aan. Na maanden van heet verlangen, eindelijk. Ze streelde en masseerde met haard ietwat ruwe vingers mijn clit, ging wisselend diep in en uit me en raakte daarbij steeds al die gevoelige plekjes. Ze haalde alles uit de kast en tussendoor keek ze me geil aan. Alles klopte en viel samen. Ze kwam nog een keer diep in me, ik hield t niet meer en gleed in een overweldigend orgasme. Wat was dit lekker.

Ik moest even bijkomen, maar ik wilde meer. Vrij snel nam ik het heft weer in handen en zoende haar staand tegen de keukentafel. Zo was het geweest, die heerlijke zoenen die eeuwig konden duren en maakten dat alles in de omgeving oploste. De chemie tussen ons was niet van deze wereld. Ik zakte door mijn knieën en liet mijn handen onder haar jurkje glijden. Ik trok haar stringetje uit en begon haar zachtjes te likken. Heel haar lichaam reageerde en ik merkte dat ze onvast op haar benen stond. Ik duwde haar achterover op tafel zodat ze op haar rug lag, zette haar voeten op tafel en spreidde haar benen. Ik likte haar opnieuw, nu intenser en met meer druk . Ik drong bij haar naar binnen en neukte haar met mijn tong. Ze begon steeds harder te kreunen. Ik ging terug naar haar lippen en draaide steeds sneller cirkels om haar clit, ze smaakte heerlijk. Het volgende moment ontspande ze, al haar spieren trokken samen en ze vloeide weg in een heerlijk orgasme. Voor een laatste keer duwde ik mijn tong diep in haar en nog een luide kreun ontsnapte haar.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Oogappeltje 81 02 jul 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *