— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De oplader DEEL 2

Even neem ik een moment om de avond ervoor te reflecteren, wat was het leuk, gezellig en sexy. Nu is de grote vraag, wat ga ik aantrekken en kan het ook snel uit?

Na veel opties in de spiegel te hebben gezien, heb ik mijn keus gemaakt. Ik rol mijn hold up kousen omhoog en draag mijn allermooiste kanten slipje dit alles in een bordeauxrode kleur. Een daarbij passende beha maakt de basis af. Vervolgens neem ik mijn zwarte rokje van de hanger die strak om mijn taille wijd uitloopt en draag daar bovenop een kanten top waar je door het kant mijn decolleté lichtelijk doorheen kan zien.

Mijn haren heb ik half opgestoken waardoor het er wild uitziet.
Er hangt een energie in de lucht, ik voel dat het gaat gebeuren. Het gaat natuurlijk helemaal niet om die oplader, in ieder geval niet voor mij. Net klaar met opmaken en ik kijk mezelf nog even goed aan in de spiegel. Ik bereid mezelf erop voor, dat dit nog wel eens heftig kan gaan worden terwijl ik mijn zwarte cowboy laarsjes aantrek.

Met donkerrode lippenstift op vertrek ik richting Hayden, uiteraard met zijn oplader.
Ik loop het portiek in en bel aan bij huisnummer 111. De tussendeur gaat open en ik loop door naar de lift en ik kijk naar welke etage ik moet gaan. Ik stap de lift uit en bel aan bij Hayden’s appartement. De deur gaat open en ik zie hem staan er waait een heerlijke geur vanuit zijn hal de galerij op en hij draagt een donkerblauw T-shirt en een donkere spijker jeans.

Zijn haar zit perfect in model en lijkt nat te zijn. Wij kijken elkaar aan en hij neemt de tijd om mij te bekijken vanaf mijn laarsjes langzaam naar boven, en neemt zijn tijd om de vormen van mijn lichaam waar te nemen. Zijn hand gaat naar zijn mond, alsof hij iets aan het bedenken is. En dan kijkt hij mij nogmaals aan pakt hij mijn hand en trekt mij naar hem toe.

Wat ruikt hij intens heerlijk, het heerlijkste luchtje wat ik in tijden niet heb geroken, hiervan alleen kreeg ik al een geil gevoel in mijn onderlichaam.
De deur van zijn appartement gaat achter mij dicht en hij drukt mij tegen de deur aan.

“Wat zie je er mooi uit, sexy, geil”. Hij laat er geen gras over groeien en begint mij wild in mijn nek te zoenen. Ik maar denken dat ik op dreef ben, jeetje wat is dit geil. Kippenvel verschijnt op mijn huid.
Zijn linkerhand kriebelt over mijn rechterbeen en baant zich een weg naar de binnenkant ervan. Hij voelt en ziet mijn kousen en ik zie aan hem dat hij dit leuk vindt. Zijn ademhaling is enigszins ongecontroleerd en lijkt erg op hijgen.

In de verte, kijk ik vanaf zijn hal zijn woonkamer in, het ziet er netjes en gezellig uit. Er branden kaarsjes en mijn oog valt op een grote kamerplant in de hoek van zijn bank. Dan voel ik een van zijn handen over mijn wang strijken.
We kijken elkaar aan en ik voel hoe hij vol overgave zijn lippen op de mijne drukt. Onder mijn rokje verdwijnen Hayden’s handen. Zijn handen zijn all over the place.
Nu kan ik het niet meer onderdrukken, ik was geil, nat, ik wil hem, zo graag, nu meteen!

We beginnen nu erg heftig te zoenen, zijn tong raakt mijn tong. Ik til zijn T-shirt omhoog en hij trekt hem over zijn hoofd om het op de grond te laten vallen. Zijn haar zit hierdoor in de war en zo sexy. Zacht en sensueel dansen onze tongen tegen elkaar aan.

Ik heb mijn armen om zijn nek en zijn handen houden mijn billen vast. Ik voel dat hij mij optilt en tegen de deur aandrukt door zijn lichaam. Hij houdt mij stevig vast en ik voel hoe zijn pik steeds harder wordt naarmate we langer zoenen.

Hij hijgt, “Hmm, ik wil je”. Hayden fluistert dit in mijn oor nadat hij mijn nek kust en zacht in mijn oor blaast. Weer sidder ik van de kippenvel en geilheid.
Vol overgave kreun ik en ik geef mij over aan het moment en aan Hayden.
We zijn op weg naar de slaapkamer maar komen onderweg de eettafel tegen waar ik tegen aan sta met Hayden tegenover mij.
Even is er een moment van rust, besef, geilheid die ingehouden wordt en in ons ogen af te lezen is.
Mijn slipje glijdt omlaag door zijn vingertoppen. Hij maakt zijn broek open en trok hem in één ruk omlaag.
Zijn boxershort volgt snel erna. Hij duwt mij op mijn rug op de eettafel. Uiteraard goed voorbereid op safe sex, rolt hij het condoom snel over zijn mooie harde pik en maakt met zijn vingers de weg vrij om mij te penetreren. Rustig maar doortastend duwt hij zijn pik naar binnen.
We kijken elkaar aan en hij begint mij te neuken.

Zijn pik gaat heen en weer in een langzame vloeiende beweging. Bij elke stoot kijkt hij mij geil aan “Harder” Ik kijk hem uitdagend aan en hij volgt mijn bevelen op. Hij neukt mij harder en sneller.
De eettafel kraakt en bonkt tegen de muur.
Zijn lippen raken de mijne en ik hoor hoe hij steeds dichter bij zijn hoogtepunt komt. “Je maakt me gek”. Hij stopt met hard stoten en kuste mij intens. Ik kijk hem vragend aan en kus hem en leg mijn armen rond zijn nek. “Niet stoppen, het is te lekker”.

Dan voel ik weer dat hij harder begint te stoten, de expressie die in zijn gezicht is af te lezen, de sfeer wordt steeds heter.

Met een lekkere natte tongzoen tussendoor, veranderen wij het standje naar doggy .
In één duw voelde ik zijn pik in mijn natte opgewonden kutje duwen, ik voelde dat hij mijn heupen met beide handen vasthoudt en begint keihard heen en weer te gaan. Diepe halen keihard. Ik maak geluiden van genot want dit is zo lekker.

Hij trok mijn kanten topje over mijn hoofd uit. Mijn beha schiet hierbij los en ik haal mijn armen uit de schouderbandjes. Het enige wat ik nog aanheb is mijn zwarte korte rokje en mijn cowboylaarzen.
Zijn handen onderzoeken mijn lichaam en hij betaste elk deel van mij. Van mijn heup naar mijn buik naar mijn bovenlichaam en naar mijn borsten.
Hij kreunt en knijpt zachtjes in mijn linkerborst. Dan gaat zijn hand weer naar mijn heup en ik voel hoe hij mijn bekken naar achteren trekt om nogmaals hard in mij te stoten. De geluiden van mijn billen tegen zijn onderlichaam aan, ketsen luid door zijn woonkamer. Het is zo intens geil en we willen allebei niet dat het stopt. Hij pakt mijn haar beet en trekt er plagend aan om mij wat rechter op te krijgen.

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Ib 17 mei 2020
  2. Soulwritten 19 mei 2020
  3. . 28 mei 2020
  4. Eh... 05 jun 2020
  5. B 23 jun 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *