— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De oplader deel 1

Het is vrijdag en ik ben net klaar met mijn sportuurtje, erg lekker gesport.
Eenmaal op de parkeerplaats de auto ingestapt.
Mijn telefoonbatterij is leeg. Naast me op de parkeerplaats, zie ik iemand naar zijn auto lopen. Het is een lang mannelijk gestalte met een kalme maar assertieve houding.

In mijn impulsiviteit doe ik mijn deur open en zeg   “Hoi, misschien een brutale vraag maar heb je misschien een auto-oplader die ik mag gebruiken?”
Deze man, jongeman, draait zijn hoofd naar mij en ik zie hem denken. Er verschijnt een lachje op zijn gezicht. “Ja, dat kan wel even heb je een momentje?” ”Ja, natuurlijk” en ik betrap mezelf erop dat ik verlekkerd naar hem kijk.
Hij kijkt in zijn dashboard kastje en pakte daar snoer uit, vermoedelijk zijn oplader en gooit vervolgens de deur dicht nadat hij uitstapt en loopt naar mijn auto, aan de bijrijders kant. Hij opent de deur en kwam bij mij in de auto zitten.

“Kijk eens.” Hij houdt de oplader omhoog. “Thanks.” We wisselen een blik met elkaar. Het valt mij op dat hij wel echt heel leuk is. Ik neem zijn oplader aan en raak hierbij zijn hand. Vervolgens zei ik: “Ik zal me even voorstellen, ik ben Veya.” Waarop de aantrekkelijke man naast mij zijn hand, net als ik uitsteekt; “Aangenaam, Hayden”.
Een beetje ongemakkelijk, lekker spontaan en ineens een vreemde in je auto en erg aantrekkelijk ook maar spannend is het wel.
Om een eventuele stilte te vermijden, start ik mijn auto en zet de radio aan, het was vrijdag en de muziek is opzwepend. “Zo die kan even opladen” zei ik terwijl ik het geleende snoertje in mijn telefoon steek.
Wat ga je zo doen, Veya?” Ik keek hem aan en zag dat hij verlekkerd naar mij keek. “Ik heb afgesproken om een drankje en een dansje te gaan doen in de stad met een vriendin, en jij?” “Klinkt gezellig, Ik heb afgesproken met wat maten maar wat wij gaan doen is nog de vraag.”

Nu valt de stilte alsnog. Het lijkt wel een eeuwigheid te duren maar in mijn gedachten ben ik niet stil, door zijn intense oogopslag en de kleine glimlach die op zijn gezicht begint het bij mij te kriebelen van opwinding.
Ik lach terug “Heb je zin om een keer wat te gaan drinken, als dank voor het lenen van je oplader?” Nu wacht ik op zijn reactie.
“Dat is erg gezellig, wanneer?” Hij pakt zijn telefoon en aangezien ik toch al behoorlijk impulsief ben doe ik er nog een schep bovenop; “Je zou vanavond naar ‘De Krul ‘ kunnen komen, daar ga ik met mijn vriendin naar toe”. Ik pakte zijn telefoon en zet mijn nummer erin. Hij lacht lief en aait het plukje haar voor mijn oog naar de zijkant van mijn gezicht.
“Ik zie je snel Veya, en die oplader nog wel.” Hij stapt de auto uit. We kijken nog even naar elkaar terwijl hij in zijn eigen auto kruipt en toen ging hij er vandoor. Ik kan niks anders dan “Oh mijn god wow uitbrengen”.

Ik moet, mijn vriendin even bellen om te vertellen wat ik had meegemaakt. Ze reageert verrast want dit verwacht zij niet. Nu 33 jaar en erg braaf maar nu zo impulsief alsof ik net 19 ben geworden. Mijn vriendin is wel erg nieuwsgierig naar hem en vraagt mij hem te omschrijven.
Nou, hier gaat ie dan: hij is ongeveer twee meter lang, hij heeft donkerblond haar en vanaf zijn oren tot zijn nek korter geschoren. Bovenop iets langer en speels. Een klein beetje gezichtsbeharing en groene ogen. De vormen die in zijn gezicht ontstaan als hij lacht, laat een vlam in mij ontwaken. Zijn gebit is mooi wit en recht. Ik gok dat hij een jaartje of 28 is.
“Vey, wat leuk, ik hoop dat hij je komt opzoeken straks, ik ben erg benieuwd hij klinkt wel echt als een type voor jou” Zei mijn vriendin Alana waar ik inmiddels tegenover zit.
Na het kletsen en opmaken, gaan we de deur uit en aangezien we van een drankje houden, pakken wij de bus richting de stad. Het is nog rustig in de Krul en wij besluiten om nog een rondje te lopen en daarna de kroeg in te gaan.

De sfeer was goed en de muziek ook. We zien de mensen rustig aan met groepjes binnenkomen en wij voelen ons geïnspireerd genoeg om onze heupen te bewegen. Het grappige is, dat ik op dit moment ook niet denk aan mijn ontmoeting met Hayden maar gewoon aan het genieten was van het moment en de muziek mijn lichaam liet bewegen.
Het is zo lang geleden dat ik even los gegaan was, het voelt heerlijk!
Na een paar dansjes en een plaspauze verder, staan mijn vriendin en ik aan de bar voor een nieuw drankje en voel plots iemand achter mij zijn handen op mijn taille plaatsen. Ik draai me in een schrikbeweging om en zag hem staan. Hayden, hij is er samen met een vriend Tim, dat had ik niet verwacht.

Wij kijken elkaar intens aan en geven elkaar drie zoenen op de wang. Ook voor hem bestel ik een drankje naar zijn wens en we proosten met z’n drieën op een leuke avond.
Tijdens het toiletbezoek bespreken Alana en ik het mannelijk gezelschap; “Veya, ik zie het in je ogen je vind Hayden echt leuk hè?” Ik wil het niet toegeven maar inderdaad, mijn lach verraad mijn intense gelukkige gevoel. Zij lacht “Ik wist het wel”. “Nou die Tim is ook niet mis voor jou?” Kaatste ik het balletje terug en zo babbelen wij nog even verder.
Terug in de kroeg, bij de bar staat Hayden een praatje te maken met de barman en Tim. Hij lacht en maakt een opmerking vlak nadat hij mij de dansvloer op ziet komen lopen. De barman leunde voorover en kijkt naar mij, hij begroet mij met een glimlach.

Ik zie dat zij een onderonsje hebben, en zie dat Hayden een trotse grijns rondom zijn mond had.
“Wat ben je over mij aan het roddelen?” vraag ik Hayden speels.
Hij kijkt mij doordringend aan en lacht ondeugend. “We hadden het inderdaad over jou, hoe wij elkaar eerder vandaag ontmoet hebben.” Is zijn antwoord en houdt het daarbij. De grijns en die sexy blik is er nog steeds en ik voel hoe er weer een vonkje overspringt tussen ons.
Nu is het moment dat we kunnen zoenen, ik voel het gewoon, dit is het moment en ik wil zo graag zijn lippen tegen die van mij aan voelen maar ik wil het niet verpesten door hem gelijk te bespringen. Ik wil genieten van het verlangen en hem zo lang mogelijk zo verlangend naar mij zien kijken. Het is wel lastig, hoe zou ik zijn prachtige lippen kunnen weerstaan als ze richting de mijne zouden gaan? Daar ter plekke denk ik aan dat scenario en voel de spanning stijgen.

“Wil je nog wat drinken?” Hayden’s gezicht kwam dichterbij die van mij. “Ja lekker.”
Het is een gezellige avond, in één woord: ‘Magisch’.
De kroeg gaat sluiten en de meeste mensen zijn al weg. Alleen Alana,Tim, ik en Hayden en nog een ander clubje zijn er nog.
De barman wenst ons een fijne avond toen wij de kroeg uit liepen en wenst Hayden succes.
“Succes, waarmee?” vraag ik Hayden waarop hij begint te lachen. “Uhm mannen onder elkaar je weet wel.” Antwoordde hij grappend. “Is dat een compliment, of een belediging?” En ik kijk hem strak aan. “Wow, rustig maar hoor, ik denk niet dat het de barman of wie dan ook ontgaan is”.
“Wat?” Hayden kijkt me serieus aan en fluisterde: “Dat er chemie tussen ons is.” Hij drukt zijn lichaam heel dicht tegen het van mij aan en ik kan zijn hart snel voelen kloppen, zijn ademhaling traag en zacht hijgend. Onze vingers glijden langs elkaar en haakten in elkaars handen, zijn gezicht komt dichtbij mijn gezicht. Hij zucht opgewonden en fluisterde in mijn oor: “Ik vind je leuk, lekker, mooi, lief en sexy.”

Mijn hart ging tekeer, ik kijk hem aan en begin een klein beetje verlegen te glimlachen. De seksuele energie is zo intens ik wil hem, zo graag. “Dat vind ik jou ook.” Is het enige wat ik kan uitbrengen enigszins zwoel. Voor een moment kan ik alleen maar staren, staren en plagend glimlachen. Alana probeert heel rustig een eind te breien aan het intieme moment dat ik en Hayden hebben.
“Onze bus komt over 10 minuten dus we moeten nu wel naar het station.” Vervolgt Alana en we beginnen gauw die kant op te lopen. “Wij lopen wel een stukje met jullie mee, als jullie dat goed vinden natuurlijk.” “Hihi ik wel” zei ik terwijl ik hem liefdevol aankijk.
Onderweg zoeken onze handen elkaar op en onze vingers spelen met elkaar.
Alana maakte stevige stappen vooruit en wij horen haar praten maar hebben het te druk met elkaars handen strelen.
Het station is in zicht, ik wil eigenlijk niet weg maar ik ben hier met mijn lieve beste vriendin en wij meiden hebben een regel; “Samen uit, samen thuis.”

“Ik ga met Alana mee vanavond.”
Hayden en ik nemen afscheid voor nu.
“Ja ik begrijp het, ik heb een hele leuke avond gehad, dankjewel daarvoor.” Hayden raakt met zijn rechterhand mijn wang liefdevol aaiend aan en ik zie zijn mondhoeken omhoog krullen.
“Ik ook, graag gedaan en het lijkt mij leuk om je snel weer te zien.” Ik leg mijn hand op die van hem en knijp er zachtjes in. Hij leunt in naar voren en duwt zijn bovenlichaam tegen het van mij aan. Wederom voel ik zijn hart snel kloppen en zijn ademhaling traag en opgewonden. Zijn gezicht komt dichterbij en nog dichterbij. Zo dichtbij zijn we nog niet geweest. Ik voel dat ik nat begin te worden. Onze handen gleden in elkaar als een perfect passende puzzel en zijn lippen raken die van mij aan. Één, twee, drie zachte kusjes op mijn lippen met een klein smakkend geluid sluiten de avond helemaal perfect en geil af.

“Doei.” Ik glimlach na mijn laatste ‘doei’ ondeugend. Hij kijkt mij even speels aan en ik zie een glinstering in zijn ogen. “Doei.” Alana en ik stappen de bus in en zwaaien naar Hayden toen de bus ging rijden.
Alana kijkt naar me terwijl ik de avond probeer te verwerken. “Jij hebt het zwaar te pakken hè?”
Zij geeft mij een plagend duwtje tegen mijn bovenarm en lacht zachtjes.
“Nou, hij is wel leuk ja.” Ik doe mijn best om mijn gezicht op neutraal te zetten en bescheiden over te komen. Het is lang geleden dat ik mij zo fijn heb gevoeld en zo bemind en ik was er zo opgewonden van geraakt.
Bij Alana thuis aangekomen drinken we gezellig nog een wijntje en dan besluiten we lekker te gaan slapen.

De volgende morgen breekt aan en ik hoorde de vogeltjes fluiten. Het zonlicht schijnt binnen door de gordijnen.
Ik hoorde nog een geluid, een herkenbaar geluid. Mijn telefoon, ik kreeg een berichtje.
Oké, met mijn ogen half open ontgrendel ik mijn telefoon en zie dat ik inderdaad een berichtje heb.
Het is een berichtje van Hayden, er staat: “Hey mooie Vey lekker geslapen? Ik vond het gezellig gisteravond, ik hoop jij ook. Heb je zin om straks bij mij langs te komen, met oplader?” Nog half slapend lees ik het bericht vijf keer. “Hij heeft mij een berichtje gestuurd” zeg ik tegen Alana die nog op een oor ligt.

Ik voel een warme kriebel in mijn buik en voel een enorme lach op mijn gezicht verschijnen.
Vol enthousiasme sla ik de dekens van mij af en stap het bed uit.
Eerst koffie drinken, en wakker worden.
Alana ontwaakt en komt als een zombie haar woonkamer ingelopen “Goedemorgen” Gaapt Alana.
“Hoi, ik heb een berichtje, kijk.” Ik laat Alana het berichtje zien.
“Zo dat wordt van bil gaan straks.” Ik geef Alana haar kopje koffie en neem een slokje van mijn eigen koffie. “Nou…. misschien wel.” De gedachte alleen al dat wij verder gaan waar wij gister geëindigd zijn, maakt mij zo geil.
Vlak voor ik bij Alana de deur uit ga, stuur ik Hayden nog een bericht terug: “Hey feestbeest, ja het was erg gezellig. Zeg maar hoe laat ik hem langs kan brengen.” Ik krijg gelijk een tijd en een adres van Hayden terug met een kus blazende emoticon.
Eenmaal klaar om te gaan, knuffel ik mijn lieve vriendin Alana en rijd naar mijn huis.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Sophie 07 mei 2020
  2. Soulwritten 08 mei 2020
  3. Oogappeltje 81 09 mei 2020
  4. FrankPolder 10 mei 2020
  5. Elja 12 mei 2020
  6. Gerard 21 mei 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *