— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De hittegolf

Als vrouw van middelbare leeftijd ben ik getrouwd, kinderen uit huis, man heeft goede baan, al zit hij tegen zijn pensioen aan en zelf heb ik ook een baan in een kledingzaak.
We hebben een mooi huis met mooie tuin die we ook zelf verzorgen en houden allebei van warm weer en in de winter gaan we vaak drie tot vier weken naar een warm oord als het bij ons koud is en / of regent of sneeuwt.
Maar in de zomer lijkt dat niet nodig te zijn, het is zelfs een beetje teveel van het goede. Hier in Nederland zijn er tegenwoordig soms hittegolven met temperatuur tot 38 graden. Voor ons geen reden om een airco te nemen (vreet teveel stroom en je raakt er aan verwend) maar wel een paar waaiers, die een paar tientjes per stuk kosten, een beneden en op de slaapkamer, dus veel goedkoper ook nog.
Toen het weer zover was, was het thuis nog te doen, in onze winkel moest de airco aan, al stond die gelukkig niet zo koud, hetzelfde op het kantoor van mijn man.
Maar de avonden thuis waren te warm om echt in de tuin iets te doen, dus lezen of iets anders was prima. Dankzij de ventilatoren zweten we ons niet kapot. Maar hij was op een gegeven moment de tuin aan het sproeien toen ik in de tuin liep met mijn zomerjurkje en had er geen bh onder want dat is lekker luchtig en we waren in een lollige bui. Ineens voelde ik een koude straal op mijn bovenlijf en gilde het uit en sprong snel weg. Ik was aardig nat aan de voorkant, de vorm van mijn borsten inclusief tepels was duidelijk te zien. “Dat vind je wel leuk hè ?” vroeg ik. Ik kon er wel om lachen, zolang de buren het niet zien. Ik ging naar binnen en met dit weer droogt het snel en daardoor heb je het even minder warm.
Door het warme weer sliepen we ook (bijna) naakt. Dat was voor mijn man aanleiding om eens iets te zeggen om weer eens te vrijen. “Ik moet er niet aan denken als je zo plakt” zei ik, wat hij echter wel kon beamen. Het was vrijdagavond en hij kwam met een ander idee: “Morgenochtend naakt ontbijt” waarop ik zei: “Veel te plakkerig voor ook maar enige intimiteit.”
Hij: “Dat wil niet zeggen dat ik dan ook sex wil, het oog wil ook wat, of vind je mij maar een uitgezakt ouwelullenlijf hebben? En hoe minder kleren aan bij warm weer, hoe beter, we zijn toch thuis, niemand ziet het.”
Daar had hij een punt en ik vond zijn lijf helemaal niet lelijk en dat weet hij. Dus ik stemde toe onder voorwaarde dat hij niet toch intimiteit zocht, dat doen we wel als het niet meer zo plakkerig is. Want ik weet dat hij dit ook al spannend vindt. En waar we ontbijten, kunnen de buren toch niet zien.
Dus de volgende ochtend had hij het ontbijt klaargemaakt en toen ik beneden kwam, zoals gewoonlijk met mijn badjas aan, zag ik hem naakt bij de ontbijttafel, ik moest toegeven dat ik dat wel leuk vond, we waren immers nooit naakt in onze woonkamer of keuken. Dus ik deed mijn badjas en slipje uit en nam plaats aan de het extra verzorgde ontbijt. Het was inderdaad gezellig en het voelde inderdaad wel apart en best wel vrij. En hij maakte geen enkele aanstalten om intimiteit te hebben, eigenlijk wist ik wel dat hij zo niet is als ik dat niet wil.Na afloop wasten we samen het ontbijt af in ons nakie, maar daarna gingen we andere dingen doen en trokken we onze kleren weer aan.

Op dezelfde zaterdagavond zaten we weer in de woonkamer, ventilators aan, dus het was best te doen, al vond ik het nog een beetje zweterig. Ik dacht, ik ga opfrissen en ga gewoon bloot rondlopen, vanochtend bij dat naaktontbijt beviel best goed. Dus ik zei dat ik me even moest opfrissen en omkleden, en liep naar boven en ging even heel snel in de douche om af te spoelen, droogde me af en deed een string aan, ik draag dat nooit, maar weet dat hij dat leuk vindt.
Toen ik beneden kwam, zag ik zijn verbaasde gezicht. “Je ziet er wel lekker uit zo” zei hij. Ik zei: “Ja, voelt gewoon lekker met deze warmte, ik moet nog even deze brief afmaken” en ging even achter mijn laptop zitten. Voelt best apart zo. Toen ik klaar was liep ik naar hem toe, hij zat op de bank, en ik ging er achter staan en had zin om hem te omhelzen en zei tegen hem “Was een fijne dag vandaag, we hadden ook fijn contact samen” en drukte een kus op zijn mond die hij beantwoordde met een tongzoen. Ik voelde dat ik zin had om hem te knuffelen, dus trok ik zijn t-shirt uit en liet me achterwaarts over hem heen vallen, dus met mijn hoofd op zijn schoot en mijn benen over de achterwand van de bank.
“Hmm, leuk om je zo te zien en te voelen” zei hij en begon me steeds intenser te zoenen en mijn bovenlijf te strelen.
We hadden dit al lang niet meer buiten de slaapkamer gedaan. Het wond me best op, en ik voelde dat het naar meer smaakte, het was al een paar weken geleden dat we echt gevreeën hebben. Ik wilde ook eens initiatief nemen tot meer. Ik probeerde zijn broek en boxer uit te doen en bevrijdde zijn inmiddels flink opgezwollen worst die ik even plaagde, Hij reageerde door mijn string uit te trekken en zijn vingers naar mijn warmste plekje te bewegen en mijn clitje te bevoelen terwijl we elkaar weer aan het kussen waren. Ik werd er erg hitsig van, zeker toen een of twee vingers van hem in mij waren en begon aan zijn erectie te trekken terwijl hij mij vingerde en op een gegeven moment kwam ik erg lekker klaar, wat ik al heel lang niet meer beleefd heb bij hem. Alleen als ik het wel eens bij mezelf deed, kwam ik klaar. Hij zat er ook tegenaan, en ik ging toen op hem zitten en bereed hem zo klaar op de bank.
Het was heerlijk maar we waren weer erg bezweet, ondanks de waaiers. Seks is ook hard werken.
Maar we moeten het vaker buiten het bed doen of zelfs alleen gewoon naakt rondlopen. Heerlijk is dat! En intimiteit hoort er gewoon bij om je huwelijk of relatie in stand te houden. En erover communiceren naar elkaar.

Beoordeel dit verhaal

11 Reacties

 1. Oogappeltje 81 26 mei 2020
 2. jwbr 27 mei 2020
 3. Hans 28 mei 2020
 4. Carla 31 mei 2020
 5. Hans 03 jun 2020
 6. Carla 04 jun 2020
 7. Hans 05 jun 2020
 8. Carla 05 jun 2020
 9. Hans 05 jun 2020
 10. Carla 05 jun 2020
 11. Pukkie43 28 jun 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *