— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dienstbaar deel 2

Na de koffie gaan we naar de markt, de sfeer tussen ons is broeierig en geil. Ik geniet volop. Mijn sexy jurkje hou ik aan en doe er een korte trenchcoat overheen. Het voelt opwindend dat alleen jij en ik weten wat ik eronder draag en ook: wat ik er niet onder draag.

We stappen in de auto en ik rij richting het centrum. Iedere keer als ik moet schakelen raakt mijn elleboog de jouwe en krijg ik een klein schokje van verlangen. Mijn jas en jurkje zijn wat opgekropen en je kunt het randje kant van mijn kous zien. Ik voel hoe je naar me kijkt en weet dat je dit geweldig vindt.

Op de markt aangekomen slenteren we tussen de paden door. Ik voel je hand op mijn rug. Bij een van de kramen moet ik ver reiken om iets te pakken en ik weet dat mijn jas iets teveel omhoog kruipt. Je hand dwaalt vederlicht over mijn bil. Omdat we beide zo opgewonden zijn kopen we snel wat we nodig hebben en gaan dan direct naar huis.

Het is prachtig weer dus we gaan buiten zitten, we hebben geen inkijk van buren en kunnen doen waar we zin in hebben. Ik voel de wind af en toe langs mijn opgezwollen en natte kutje strijken. Je legt je hand op mijn been en begint me te strelen. Ik kreun zacht en buig naar je toe. Je kust me op mijn mond en al snel wordt onze kus onstuimig en heet. Je hand verdwijnt in mijn decolleté en vindt mijn borst. Mijn tepel is zo hard en het voelt zalig als je haar begint te masseren. Je schept in een beweging mijn borsten uit mijn jurk en begint aan mijn tepel te zuigen terwijl je andere hand mijn andere borst verwend. Ik krom mijn rug zodat je er zo goed mogelijk bij kunt.

Dan maak ik me even los van jou en ga schrijlings op je schoot zitten. Ik kus je weer en knoop ondertussen je blouse los die ik vervolgens in een beweging uittrek. Je shirt volgt in hetzelfde tempo. Ik ga hoog op mijn knieën zitten en laat mijn borsten langs je gezicht strijken. Ik weet dat je dat lekker vindt en je zucht van genot. Je pakt de zoom van mijn jurk en trekt me mijn jurkje uit. Daar zit ik dan, in mijn kwartcup BH, kousen en jarretels. Je bekijkt me uitgebreid en geniet van wat je ziet. Je maakt je broek los en duwt je boxer naar beneden zodat je harde pik de ruimte krijgt. Ik laat me zakken en voel je hem onder mijn natte kutje.

Langzaam begin ik te bewegen laat je pik steeds over mijn clitje op en neer glijden en dan een heel klein stukje mijn kutje in gaan. We gaan helemaal in elkaar op. Je voelt hoe dicht ik tegen een orgasme aanzit en begint mijn borsten en tepels weer te stelen. Ik beweeg steeds sneller en dan word ik ineens overspoeld door een heftig orgasme. Je pik glijdt diep in me en ik kreun luid van genot. Je stoot flink hard en diep in mijn kutje om me maximaal te bevredigen, mijn orgasme te verlengen en dat lukt.

Nadat ik een beetje bijgekomen ben geef ik je een kus en ga van je af. Het is nog geen 22.00 dus je moet nog wachten totdat jij mag klaarkomen. Je zucht even van teleurstelling maar laat je los als ik zeg dat ik me even ga opfrissen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *