— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De nieuwe ervaring (Deel 3)

Brad ging voor het bedrijf waar hij werkte, op missie naar het buitenland voor zes maanden. Toen hij me destijds op de hoogte bracht van zijn vertrek, zei ik dat wel graag naar zijn afscheidsfeestje wilde komen.

Op een dag kreeg ik een uitnodiging van Brad voor zijn afscheidsdrink. Het feestje ging door in de stad waar hij woonde. Hij vroeg of ik hem wilde komen oppikken alvorens naar het café te gaan waar de rest van zijn vrienden zouden zijn. Stipt op tijd belde ik aan. Toen hij de deur openmaakte, baadde de hal in gedempt licht. Tevens zag ik door de glazen deuren die naar de woonkamer leiden dat daar uitsluitend kaarsjes brandden. De deur van zijn slaapkamer stond op een kier en ook daar brandde een klein lampje. Er speelde zachte muziek op de achtergrond. Ik moet een verbaasde blik hebben gehad want hij fluisterde in mijn oor: “Er is geen drink vanavond schattie, van jou neem ik liever afscheid op een speciale manier.” Ik keek op en hij keek me stralend en uitdagend aan. Een glimlach die de verrassing en de verwachting niet kon onderdrukken, kwam op mijn gezicht en ik gaf hem een speelse tik tegen zijn arm. Hij nam mijn hand vast en trok me volledig tegen zich aan. Een zachte en lieve knuffel gevolgd door de woorden: “Ik weet zeker dat we plezier zullen beleven vanavond.” Ik kreeg kippenvel.

Langzaam begonnen we te dansen op de muziek. “Straks dansen we verder op onze blote voeten, naakt”, zei hij. Hij tilde me op en terwijl mijn benen rond zijn middel rustten, dansten we verder. Hij duwde me vastberaden met mijn rug tegen de muur. Onze lippen raakten en een prikkelende kus startte. Ik gleed met mijn handen door zijn mooie haar en keek lang in zijn felblauwe ogen. Ze uitten zoveel zachtheid en gevoel. Tegelijkertijd zaten ze vol verlangen en drukten ze uit hoe graag hij me wilde. Naar die blik kon ik oneindig blijven kijken. Hij liet me zakken op de grond en begon mijn jurk los te maken. Ik genoot van elke seconde waarop hij me uitkleedde. Sensueel. Traag. Een pauze voor een kus op mijn sleutelbeen. Een streling over mijn rug. Naar elkaar gericht, zo dicht, dat ik zijn adem als een zachte bries over mijn lichaam voelde. Hij fluisterde koosnaampjes in mijn oor en liefkoosde mijn borsten. Hij zei hoe mooi ze waren en hoe hij hield van de perfecte vormen van mijn schouders en borsten. Knoopje voor knoopje maakte ik zijn overhemd los, vervolgens zijn jeans. Naakt stonden we voor elkaar. “Ik heb een verrassing ”, zei hij plots. Hij nam me mee naar zijn slaapkamer. Ondanks het gedempte licht kon ik op zijn bed handboeien en een zweepje zien. “Weet je nog de vorige keer?” “Ja natuurlijk weet ik dat nog”, zei ik een beetje uitdagend. Ik voelde me op slag opgewonden. Een blik op zijn kruis verried dat hij dit ook al was.

We kusten elkaar fel. Hij trok aan mijn haren, zodat mijn hoofd achteruit kwam en mijn lippen de zijne niet meer konden bereiken. Hij liet mijn hoofd opnieuw los om vervolgens terug aan mijn haren en hoofd te trekken. Plagend, keer op keer opnieuw. Het deed lichtjes pijn, maar het gaf tevens extra plezier. Terwijl hij zijn spelletje verder zette, voelde ik aan zijn stijve penis. De hitte nam toe. Toen hij nogmaals mijn hoofd achteruit trok, uitte ik een kreun van genot. “Dit heb je precies wel graag”, zei hij. “Ik heb nog meer leuks in petto”. Hij tilde me op en zette me op bed. Hij nam de handboeien. Zwarte, gevoerd met fluweel aan de binnenkant. Hij nam mijn handen en klikte ze één voor één erin vast. Met mijn armen boven mijn hoofd lag ik volledig naakt voor hem. Hij ging zacht met zijn handen over mijn ogen tot ze gesloten waren. “Niet kijken, gewoon genieten”, zei hij. Een siddering ging door me heen.

Rustig gleed hij met zijn vingertoppen over mijn hele lichaam, mijn intieme streek vermijdend. Hij gaf extra aandacht aan het kuiltje tussen mijn dijen en mijn vagina. Ik hoorde dat hij het zweepje nam. Het was zwart met een korte steel en vele lederen strengen. Met de strengen legde hij dezelfde weg af over mijn lichaam als hiernet. Over mijn gevoelige borsten, mijn buik, mijn dijen,… Ik rilde van gespannen verlangen. Hij kuste mijn borsten en zoog aan mijn tepel. Eerst zacht maar vervolgens kneedde hij mijn borsten hard, duwde ze bijna plat, gaf een kneep in mijn tepel. Een lichte pijnscheut gemengd met genot ging door me heen. Het geluid van een eerste pets vervulde de slaapkamer. Eén van de strengen van het zweepje kwam langzaam op mijn borsten terecht.

Met zijn gladde eikel plaagde hij me. Hij kwam telkens net niet in me. Het maakte me nog natter dan ik al was. Denkend aan hoe groot en stijf zijn penis zou zijn, vond ik het jammer dat ik er niet kon aankomen. Hij draaide cirkeltjes over mijn clitoris, lippen en gaatje. “Gaat het nog?”, vroeg hij en ik hoorde het verlangen in zijn stem. “Mmh, amper.” Was het enige dat ik kon uitbrengen.

Hij draaide me om zodat ik op mijn buik lag met mijn armen nog steeds boven me. “Je weet toch dat je stout bent geweest vandaag?”, zei hij speels. “Daarvoor ga ik je moeten straffen.” Een zachte tik van de zweep belandde op mijn billen. Dat voelde zo lekker. Hij merkte dat ik het graag had. “Ik zal het nooit meer doen. Moet ik nog gestraft worden?”, vroeg ik. “Ja.” En enkele hardere tikken volgden. De geluiden van de lederen strengen die mijn billen raakten, gingen door de kamer. Opwindende geluiden. Pijn en genot kwamen samen. “Ik ga je ook hard moeten nemen”, zei hij. Intussen verlangde ik er zo naar hem in me te voelen. Hij zette me op mijn handen en mijn knieën en duwde met zijn penis tegen me. Hij gleed er onmiddellijk in. Hij gaf enkele flinke stoten en duwde met zijn hand tussen mijn schouderbladen zodat ik met mijn gezicht het bed raakte. Met zijn andere hand kneep hij opnieuw hard in mijn tepels. Ik kon geen kant meer uit. Niets kunnen zien of doen voelde speciaal. Ik stak mijn kontje verder achteruit en spreidde mijn benen een beetje verder. Hij wist wat hij deed. Af en toe stopte hij met stoten om met zijn penis in me harde tikken op mijn billen te geven. Ik voelde dat ik niet veel meer nodig had om klaar te komen, maar op dat moment maakte hij de handboeien los.

Ik draaide me geil, maar glimlachend naar hem toe. Brad zat op het bed en reikte naar mijn hand. Ik zette me op zijn schoot en liet hem in mij schuiven. Mijn benen om hem heen geklemd en onze armen om elkaars lichaam.

We houden beide van kunst. Een mooie vrijpartij is een ultieme kunstvorm. Het lijkt alsof het georkestreerd is, maar alles verloopt volledig natuurlijk. De ene beweging volgt spontaan op de andere en beide spelers gaan volledig in elkaar op. Als in een dans. Vloeiend, sierlijk en rakend. Het brengt fysiek en mentaal genot. Net als in het kunstwerk dat hij me stuurde op vakantie, gingen we als twee verstrengelde lichamen dierlijk en liefdevol in elkaar op. Intiem kussend bewoog ik langzaam op en neer. Hij kreunde van voldoening. Steunend op mijn handen voerde ik het tempo op. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek en mijn borsten priemden vooruit. Het duurde niet lang alvorens ik een orgasme door mijn lichaam voelde gaan. Aangemoedigd door het aanspannen van mijn spieren, liet ook Brad zich volledig gaan.

“Je bent zo mooi”, fluisterde hij. Met zijn handen omsloot hij mijn gezicht en ik voelde me helemaal bemind.

“Ik zal je missen mijn hete, lieve Tarzan”, mijmerde ik.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *