— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ken je de French Kiss?

‘Doei oma, fijne vlucht!’. Geloof het of niet maar ik heb zojuist mijn 89 jarige overgroot oma uitgezwaaid op Schiphol. Die oude taart gaat even 3 maanden naar Amerika om haar tweede dochter op te zoeken. En ik? Ik heb de sleutels van haar veel te grote benedenwoning in Amsterdam gekregen. Ja hoor oma, ik pas wel op uw huisje.

Oma’s huisje in Amsterdam is fantastisch. Het is groot, licht en heeft het welbekende bankje naast haar voordeur staan. Het is haar bankje en voor de gelukkige die toestemming krijgt om naast haar te mogen zitten. Echter vanaf vandaag ben ik degene die mag bepalen wie er wel en niet naast mij op het bankje komt zitten.
Voor het eerst in mijn leven ben ik vrijgezel en voor het eerst in mijn leven ben ik smoorverliefd op mijzelf. Ik raakte al die tijd niet opgewonden van andermans handen. Nee, ik raakte opgewonden van mijn handen. Mijn prachtige zachte vrouwelijke handen en ik zal ook elk moment vanaf nu pakken om van mijzelf te genieten.
Ik loop naakt door huis en kijk naar elke glimp van weerspiegeling waar ik ook voorbij loop. Alsof ik over de rode loper loop van pure verleiding en ik ben de fan en superster tegelijk. Ik ga voor de grote spiegel staan in de woonkamer boven de openhaard. Ik smeer mijzelf zoals elke dag in met bodylotion, heel veel bodylotion. Ik begin beneden bij mijn benen, ik sta sierlijk gebukt alsof er een heel publiek zit mee te genieten. Ik fantaseer dat iedereen vol verlangen naar mijn sierlijke en glimmende benen kijkt. Vervolgens werk ik langzaam omhoog waarbij ik transformeer tot een prachtige lang uitgestrekte ballerina, het is doodstil in de zaal. Alsof iedereen zijn adem inhoudt en maar blijft staren naar mijn show der verleiding. Langzaam laat ik mijn armen zakken tot ik uitkom bij mijn favoriete gedeelte, mijn borsten. Mijn ogen zijn gesloten en met mijn vinger toppen wrijf ik zachtjes langs mijn tepels. Ze laten mij zo intens vrouwelijk voelen, ik bijt stiekem een klein beetje op mijn onderlip. Ik open mijn ogen, mijn haren hangen half nat langs mijn gezicht. Ik zie mijzelf als een zeemeermin die uit de oceaan ben gestapt. Mijn handen vormen zich om mijn borsten heen en ik ga verder met masseren. Ik masseer borsten rustig en erotisch in terwijl ik mijzelf heel lang aanstaar, alsof ik mijzelf probeer te verleiden tot ik net zo nat wordt van mijzelf als dat ik zou worden in de zee. Het raam kijkt op het drukste kruispunt van Amsterdam, maar de gordijnen zijn dicht. Een dunne strook licht komt door de gordijnen en het idee dat iemand mij kan zien geeft mij enorm veel zelfvertrouwen en een ondeugend gevoel. Ik heb niemand nodig slechts mijn eigen lichaam met mijn eigen handen, om mij te betasten.

Ik loop verder door het huis en pak één van mijn favoriete jurken, een satijn licht blauwe jurk. Een zijde zachte, lieve respectvolle stof vind ik het. Als ik de jurk aantrek valt hij prachtig en lichtjes over mijn lichaam heen, zo lichtjes dat het net lijkt alsof ik nog steeds helemaal naakt ben, zoals ik dat het liefste heb. Mijn ondergoed doe ik niet aan, dan blijf ik me vrij en ondeugend voelen. Ik loop naar buiten met mijn filosofie boek en Franse wijn, een Collovray & Terrier Chardonnay uit 2017. Ik loop op mijn blote voeten naar buiten en ga op het bankje zitten met mijn benen gestrekt over de lengte. Iedereen op straat ruikt de verleiding van mijn lijf en dat voelt goed. Ik lees mijn boek en drink van de heerlijke wijn terwijl de zon langzaam van stand veranderd en voor ik het weet is het al half 5. Een schaduw betreedt mijn persoonlijke zonlicht en ik kijk op. “Hallo” en ik hoor een accent dat mij absoluut niet bevalt. Ik zie prachtige donkerbruine krullen die het gezicht van de gedaante verbergen. Ik leg mijn benen op zij en zonder woorden komt de gedaante naast mij zitten. “Dat is een goed boek, maar vooral de wijn is erg goed die je drinkt madame.” Wil je een glas? Vraag ik en kijk naar de moedervlek boven de zacht uitziende lippen. “Ik houd niet van Fransen” zeg ik, “Het enige waar ze goed in zijn is wijn produceren en misplaatste arrogantie, en maar één van die twee dingen vind ik plezierig”. Er komt een glimlach op het unieke gezicht en ontdek de gepolijste tanden die een glimlach doen perfectioneren. Ik schrik, voel een kriebel in mijn maag die langzaam doorstroomt tussen mijn benen. Een glimlach waar je een orgasme van zou kunnen krijgen. Hij kijkt me diep aan in mijn ogen en laat zijn lippen langs het glas glijden, alsof hij aan mij wilt bewijzen hoe zacht zijn lippen zijn. Iets klopt er niet waardoor het gezicht zo perfect is, de handeling van zijn slok is vrouwelijk maar de houding is zo masculien. “Geloof het of niet maar wij Fransen hebben geen woorden nodig om iets duidelijk te maken, ons lichaam en onze producten spreken voor ons, misschien is dat de arrogantie die je bedoelde?”. Ik val stil en merk dat alle zintuigen in mijn lichaam werken. Ik wil het prachtige gezicht bedekken met mijn lippen, al mijn lippen, zijn zachte huid voelen over mijn clit maar ik ben zo bang. Ik durf dat helemaal niet, ik durf aan mijzelf te zitten maar een onbekende?

Hij schuift langzaam dichterbij, heel langzaam reikt zijn hand mijn been, alsof hij weet dat ik geen ondergoed aan heb maar toch even wilt spieken. “Deze chardonnay zit boordevol met aroma’s en mineralen” fluistert hij in mijn oor. Zijn hand glijdt steeds dichterbij naar mijn dij, tot zijn hand verstopt is onder de lichtblauwe stof. Het feit dat hij mij meer in zijn macht heeft dan ikzelf maakt me bang en opgewonden tegelijk.
“Het is een smaaksensatie die alleen door echte fransozen wordt herkent, ken je de echte French kiss?”. Mijn onderlip trilt en ik voel een zweetdruppel via mijn nek, langzaam naar beneden glijden, en de druppel heeft zijn hand bereikt. Heel mijn lichaam is aan het trillen. Ik heb geen idee wat mij bezielde maar ik moest het vragen, “Wil je anders binnen komen? Dan kan je mij de French Kiss wat beter uitleggen misschien”. Het antwoord op deze vraag was uiteraard retorisch.
“Behoud je vooroordelen over de Fransen madame, maar laat mij je een echte French Kiss geven zoals hij hoort”. Hij grijpt me vast, gaat op zijn knieën zitten en stopt zijn hoofd onder mijn jurk. Zijn warme natte tong maakt bewegingen waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Ik heb mij nog nooit zo verloren gevoeld, alle controle ben ik kwijt. Het gevoel wordt heftiger, intenser, warmer, natter. Al mijn spieren spannen aan, mijn lichaam trilt, mijn mond valt open en ik laat alles gaan. Hij staat op en kijkt me aan met dezelfde prachtige glimlach en zegt; “Hartelijk dank madame, het was een genoegen om mij voor te mogen stellen”. Ik krijg een natte warme kus op mijn voorhoofd en hij loopt de deur uit. Ik heb hem daarna nooit meer gezien…

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. jwbr 12 apr 2020
  2. Hans 14 apr 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *