— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Carnaval

Het is zaterdagavond rond 23h en ik ben met een groep vrienden in Breda om carnaval te vieren. Ik ga naar het toilet en werk mijn make-up een beetje bij. Ik check mijn outfit in de spiegel. Ik heb een fout politiepakje aan. Strakke blouse waar mijn tieten goed in uit komen, hotpants, netkousen en zwarte laarzen. Een setje handboeien hangt nonchalant aan een lus van mijn hotpants. En ik draag een buttplug, maar dat is mijn geheimpje.

Bij mijn vrienden aangekomen geeft Rachel me een wit wijntje. De carnavalsmuziek is natuurlijk verschrikkelijk, maar ik hou er wel van. Het is supergezellig. We dansen wat en na een tijdje vraag ik of de rest nog wat wil drinken. Met Rachel loop ik richting de bar. Het is ontzettend druk. Ik zie drie gozers in pak nonchalant aan de bar een wijntje drinken. “Politie pardon” zeg ik voor de grap en ik wurm me tussen ze terwijl ze iets opschuiven en ik zeg tegen de barman onze bestelling. “Wij hebben het niet zo op politie” zegt er eentje terwijl hij een neppistool uit zijn zak haalt. Hij maakt een praatje met me, maar mijn blik is gericht op zijn vriend. Die is lekker en zo mijn type.
Ik pak de bestelling aan van de barman en geef de drankjes aan mijn vrienden die inmiddels onze kant op zijn gekomen. Ik vraag aan die drie gozers of ze ook wat willen drinken, maar ze hoeven niet. “We nemen geen drank aan van politie” zeggen ze grijnzend. “Jammer” zeg ik “de politie is je beste vriend toch” antwoord ik terwijl ik mijn wijnglas omhoog houd en met ze proost. “En jij?” vraag ik aan die leuke gozer. “En ik wat?” vraagt hij mij. “Heb jij het ook niet zo op politie?” vraag ik hem terwijl ik hem met mijn liefste glimlach aankijk. “Nou voor jou maak ik een uitzondering” zegt hij grijnzend. Fuck wat is hij lekker. Ik zet mijn wijnglas op de bar en ga met Rachel dansen.

Uiteraard dans ik expres uitdagend met mijn kontje richting die gozers. Ik zie vanuit mijn ooghoek dat die leuke gozer naar me kijkt. Zijn vriend loopt naar me toe en vraagt of hij mijn handboeien mag lenen. Ik volg hem naar de bar, klik de boeien los en geef ze aan hem. Hij loopt er een beetje mee te klooien met zijn vrienden. Ondertussen buig ik half over die leuke gozer heen en pak mijn wijnglas en neem een slok. “Wat heb je een heerlijk outfit aan” zegt hij tegen me. Ik draai me om en dans zachtjes heen en weer en druk expres mijn kontje tegen hem aan en hij knijpt in mijn billen. Ik merk dat ik geil ben. Door de wijn, door de gezellige sfeer en door hem. “Jij ziet er anders ook erg lekker uit” antwoord ik “Ik hou van mannen in pak” zeg ik. Dan voel ik ineens dat mijn armen naar achteren worden getrokken. Door de alcohol reageer ik trager. Voor ik doorheb wat er gebeurd, is het al te laat en zijn mijn polsen geboeid achter me.

Ik kijk om en zie zijn en mijn vrienden de grootste lol hebben. “Moest jij niet nog roken Mark” roept een vriend naar die leuke gozer. “We lenen haar even hoor” roepen ze naar mijn vrienden en ze duwen me zo voort door de menigte naar buiten wat natuurlijk een hele hoop commentaar oplevert. Buiten is het koud, maar voor de tijd van het jaar valt het nog mee. “Ons te koud, we gaan weer naar binnen” zeggen zijn vrienden en ze gaan naar binnen, mij achter latend met Mark. Ik klets wat met hem.

“Zal ik je maar eens losmaken?” vraagt hij terwijl hij zijn peuk uitmaakt. “Graag” antwoord ik. Ik draai me om en buig me een tikkeltje voorover. De muziek is buiten ook nog goed te horen en op het ritme van de muziek druk ik mijn kontje tegen hem aan. “Ik krijg ze niet los” zegt hij. Dan bedenk ik me dat er sleuteltjes bijzaten. “Ik heb wel sleutels” zeg ik. “Waar?” vraagt hij mij. “In mijn kontzak” zeg ik en ik druk mijn kontje weer tegen hem aan. Plotseling draait hij me om en duwt me tegen de muur en zoent me. Ik zoen hem terug. Mmm wat zoent hij lekker en ik word alleen nog maar geiler. “Ik weet het goed gemaakt” zegt hij terwijl hij de sleutels voor mijn neus houdt “Jij pijpt mij en dan maak ik je los”. Mmm fuck wat fout dit. Maar wat bloedgeil. Hij kijkt me uitdagend aan.

“OK” antwoord ik terwijl ik hem brutaal aankijk. Hij draait me om en duwt me vooruit. “Daarheen” zegt hij en hij duwt me een steegje in. We lopen het steegje in en achter een stenen trap stopt hij. Hij gaat tegen de muur staan. Hij zoent me en maakt dan wat knoopjes van mijn blouse los. Hij haalt mijn tieten uit mijn bh en knijpt in mijn tepels. Au dat is pijnlijk en ik kreun lichtjes van de pijn. “Mmmm” zegt hij alleen maar terwijl hij harder knijpt. Mijn handen zijn nog steeds geboeid. “Zuigen” commandeert hij en hij duwt me naar de grond. Ik probeer een beetje voorzichtig te gaan zitten zodat ik straks niet met gescheurde panty op mijn knieën me binnen weer moet vertonen.

Hij ritst zijn broek open en haalt zijn harde lul tevoorschijn. Mmm wat een lekkere pik heeft hij. Ik neem zijn eikel in mijn mond en sabbel eraan. Dan neem ik zijn pik dieper in mijn mondje en begin te pijpen. “Mmm lekker” zegt hij goedkeurend. Met zijn handen pakt hij mijn haren wat samen en duwt mijn gezicht dieper over zijn pik heen. Ik ben zo ontzettend geil. “Zuig aan mijn ballen” zegt hij en hij haalt even zijn pik uit mijn mondje en duwt zijn ballen richting mijn mond. Afwisselend sabbel en zuig ik aan zijn ballen. Het is lastig dat ik mijn handen niet kan gebruiken, maar gelukkig pakt hij mijn hoofd vast zodat hij mijn gezicht over zijn pik heen duwt. Hij duwt best hard door. Ik maak kokhalzende geluiden terwijl hij zijn pik in mijn mondje ramt.
Hij trekt zijn harde lul uit mijn mondje en zegt “mond open” en begint zich dan af te trekken boven mijn gezicht. Wat geil dit. Ik open mijn mond en steek mijn tong uit terwijl ik hem geil aankijk. Dan duwt hij zijn lul in mijn mondje en voel ik zijn warme zaad in mijn mondje spuiten. Ik slik zijn zaad terwijl ik hem geil aankijk. “Jezus geil dit” zegt hij. Hij trekt me omhoog en draait me om en maakt dan mijn handboeien los. Ik doe mijn tieten weer in mijn bh en knoop mijn blouse dicht. Dan lopen we weer naar de kroeg en buiten steekt hij een sigaretje op.

“Waar waren jullie nou?” hoor ik ineens en ik zie dat het zijn vrienden zijn. “Oh ze heeft even laten zien dat de politie inderdaad je beste vriend is” zegt Mark met een grote grijns. Ik begin meteen te blozen. Oh wat een voor schut dit. Dan komen mijn vrienden eraan en roepen “Eva we gaan door”. Ik buig naar Mark en ik zoen hem. “Dank je wel lekkertje” fluistert hij in mijn oor “fijne avond”. We lopen verder naar een kroeg en net voor we binnen lopen bedenk ik me dat Mark mijn handboeien nog heeft. Ah shit denk ik. Nou ja het is niet anders.

We gaan die avond nog meerdere kroegen af en het is supergezellig. Ik kijk op de klok hoe laat het is. Bijna half drie. Ik sta met Rachel te dansen als ik vanuit mijn ooghoek Mark en zijn vrienden de kroeg in zie lopen. Oh wat heb ik weer geluk denk ik bij mijzelf. “Ik ga even mijn handboeien terughalen” zeg ik tegen Rachel.

Ik zie dat Mark en zijn vrienden naar de bar lopen en ik loop ook naar de bar. Zijn vriend ziet me al en roept gekscherend “Pas op politie”. Mark draait zich om. “He” zegt hij verrast. “Dag lekker ding” zeg ik en ik sla mijn armen om zijn nek heen en zoen hem. Hij zoent me terug en drukt me tegen zich aan en knijpt in mijn billen. Mmm volgens mij is hij inmiddels flink aangeschoten. “Hier” zegt zijn vriend en geeft me een wit wijntje. “Oh nee” zeg ik “ik kan niet meer”. “Ah jawel joh” zeggen ze lachend “hoort bij carnaval”. Ik ga weer dansen en dans expres een beetje tegen Mark aan.

“Oh ik moet nu echt niks meer drinken hoor” zeg ik. “Wat dan?” vraagt Mark me. “Ik word altijd zo ontzettend geil als ik gedronken heb” zeg ik. Ik druk mijn kont tegen hem aan. Hij legt zijn handen op mijn heupen en ik voel hoe zijn pik hard wordt. “Geile reet heb je” fluistert hij in mijn oor. Ik draai me om naar hem en sla mijn handen om zijn nek en zoen hem. Dan fluister ik in zijn oor “Ik ben zo geil, heb je zin om me te neuken?”. Ik zie zijn blik donkerder worden. “Kom” zegt hij en hij trekt me mee richting de deur.

Buiten trekt hij me meteen mee een steegje in. Maar het is veel te opzichtig dus we lopen nog wat verder. Af en toe stopt hij om me te zoenen. We vinden een beter steegje. Halverwege staat een soort stenen fietsenstalling en erachter zijn we mooi uit het zicht. Hij drukt me tegen de muur aan en begint me te zoenen. “Ik heb zoveel zin in je” zeg ik half kreunend. Ik draai me om en doe de knoop van mijn hotpants los. Ik laat de hotpants zakken tot op mijn knieën en duw brutaal mijn kontje naar achteren. Hij ziet nu pas dat de netpanty die ik draag een open kruis heeft. “Jezus wat lekker” zegt hij en hij geeft me een klap op mijn kont. Hij schuift mijn string iets opzij en ziet dan de buttplug. “Droeg je die de hele avond al?” vraagt hij me. “Ja” antwoord ik.

Ik rits mijn tas open en pak er een condoom uit. Ik draai me om en geef het aan hem. Ik maak zijn broek los en haal zijn harde lul uit zijn boxershort en begin hem af te trekken. Ruw pakt hij me vast en draait me om. Ik spreid mijn benen en buk iets. Met mijn handen ga ik tegen de muur staan. Ik hoor het condoom openscheuren. Hij pakt mijn heupen vast, schuift mijn string opzij en dan voel ik zijn harde lul tegen mijn kutje aandrukken. “Ahhh fuck” kreun ik terwijl ik zijn harde pik in me voel stoten. Jezus wat is hij lekker. Zijn pik is heerlijk. Ik ben zo ontzettend geil.

Hij stoot zijn pik in me. Oh fuck dit is zo geil. Om hier buiten geneukt te worden. Het is inmiddels echt koud, maar toch heb ik er geen last van. Door de alcohol natuurlijk. Met een hand knoop ik mijn blouse wat los en ik haal mijn tieten uit mijn bh. Ik pak zijn hand en leg die op mijn tiet en hij knijpt ruw in mijn tepel.

“Buk eens wat dieper” zegt hij zachtjes. Ik doe een stap naar achteren. Met mijn handen steun ik tegen de muur en ik buk dieper voorover een steek mijn kontje naar achteren. “Mmmm” kreun ik als ik zijn lul weer in mijn kutje voel stoten. Jezus wat is hij lekker. Dit is zo ontzettend geil. Hij ramt zijn lul harder en harder in mijn kutje. Het is zo geil om hier buiten te neuken terwijl we elk moment betrapt kunnen worden. Hij pakt mijn heupen vast en stoot nu echt keihard in me. “Ik ga komen” zegt hij en hij stoot nog een paar keer heel hard tot hij klaarkomt.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Oogappeltje 81 26 mei 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *