— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een home movie bij vrienden deel 3, slot

Ik houd het schermpje van onze camera voor het gezicht van Max, om hem de laatste beelden te laten zien. Hij knikt goedkeurend. Het staat er mooi op, dat hoogtepunt van Lisa. Hoe ze de lakens verfrommelt tussen haar vingers, haar tenen die de opgebouwde spanning verbeelden, de ontlading in haar gezicht. De opgenomen geluiden zullen de beelden vast versterken, maar om het moment niet te verstoren heb ik de audio bij het terugspelen uitgezet. Het blijkt algauw dat Sven en Lisa nog niet aan het eind van hun vrijage zijn gekomen. “Zal ik weer?”, knikt Max naar mij. Ik stem daar mee in. De gedachten aan wat ik zojuist heb gefilmd hebben mij nog niet losgelaten. Eerlijk gezegd, ze hebben me opgewonden. Het is maar beter dat Max het weer overneemt, zodat ik genieten kan van het liefdesspel van mijn vrienden.

Scene 4:

“Wow schatje, wat was dat lekker”, lacht Lisa haar lover toe, “kom maar bij me”. Dat doet Sven. Hij richt zich op van de vloer en gaat naast Lisa op het bed zitten. Zij stelt hem voor: “Ga maar op je knieën, dan kom ik wel achter je zitten”. Sven kijkt zo de grote spiegels in, aan het hoofdeinde van het bed. Hij ziet daarin Lisa, die achter hem om zijn nek hangt. Ze zoent vanaf daar zijn wangen, zijn oren en hals. Dan masseren haar handen zijn schouders, armen en nek en vervolgens zijn borstkas. Ze knijpt in de stevige torso en kietelt zijn tepels. Ze pakt die knopjes tussen haar duimen en wijsvingers en geeft er lome kneepjes in. Max richt zijn camera op het gezicht van zijn vriend. De uitdrukking daarop spreekt van uiterste concentratie en beleving, zeker nu Lisa de tepels tussen haar vingers een klein beetje rond draait. Zo veel dat de gevoeligheid nog maar net te verdragen is. De spanning in zijn lichaam veroorzaakt grommende keelgeluiden. Hoe lang houdt hij dit nog vol?

Net op dat moment laat Lisa los en beweegt haar handen naar omlaag, naar de buik van Sven. En naar zijn navel. Ze steekt er een vingertop in en kietelt het sensitieve kuiltje door haar vinger vlot heen en weer te bewegen. Van achter hem kan Lisa in de spiegel zien hoe ze haar minnaar in haar greep heeft. Helemaal als haar handen het kleine plukje schaamhaar boven zijn half slappe penis kroelen. Vervolgens verdwijnt haar linker hand onder zijn balzak. Ze knijpt er teder in, zodat ze zijn ballen in haar hand voelt bewegen. Haar andere hand grijpt naar de schacht van zijn lul. Ze knijpt er zichtbaar in. Door dat te herhalen en te combineren met kleine rukjes komt de penis weer in beweging. Lisa ziet in de spiegel hoezeer haar actie succes heeft. De piemel groeit en groeit. Stijf wordend komt die weer in de vorm die die had toen het vrijen begon. Dik, en enigszins gekromd naar boven gericht, de eikel weer in volle omvang. Zijn zak en ballen knedend en aan zijn piemel rukkend geniet ze van zijn zuchten, maar vooral van het feit dat haar aanrakingen zo’n duidelijk effect op hem hebben. Daar zit hij met zijn erectie fier overeind.

Scene 5:

Het tintelende gevoel van het hebben van een stijve, het gevoel dat die strak staat en zwaarder dan eerst aanvoelt, het maakt dat blijven zitten voor Sven geen optie meer is. “Ga maar liggen lieverd”, geeft hij Lisa aan. Voordat ze dat doet, ontdoet ze zich van haar rode bustier. Haar borsten springen de vrijheid tegemoet. Ik schat ze iets kleiner in dan die van mij, maatje B denk ik. Maar wel mooi en kleine tepels erop, met weinig pigment en daardoor in een kleur die nauwelijks afwijkt van de huid van haar borsten. Dan vlijt ze zich neer op het riante bed en trekt haar knieën op. Zo opent ze zich voor Sven die zich over haar heen buigt. Naar omlaag kijkend heeft hij de prettige aanblik van haar kutje, De lipjes staan al iets opzij, het roze binnenste aan hem tonend, dat glinstert van natuurlijk glijmiddel. Max filmt nu zo van dichtbij mogelijk hoe Sven zijn eikel tussen de lipjes door naar binnen schuift. “Ohhhh schatje, wat heb jij toch een lekkere stoere pik”, glundert Lisa. De wanden van haar vagina worden opzij geduwd door de dikte van de penis, die Sven zo diep naar binnen dringt dat hij niet meer verder kan. Zijn ballen tikken tegen de billen van Lisa. Bij elke stoot bewegen haar borsten mee.

Sven buigt nu verder over haar heen, waardoor Lisa haar benen om het lichaam van haar minnaar kan slaan. Gekruist houden die Sven tegen haar aan geklemd, net als haar armen dat doen. Terwijl hij haar neukt, omvat hij haar borsten met zijn handen. Ze zoenen samen nat en heftig. Lisa drukt haar onderlijf zo dicht mogelijk tegen dat van Sven aan, om zijn pik nog heftiger in zich te kunnen voelen. Ze weet dat haar vriend zojuist al eens is klaargekomen. Dat betekent dat hij harder zal moeten neuken om het nog eens te kunnen halen. Heerlijk vindt ze het dat al het tedere nu wijken moet voor hot and steamy sex. Lenig vanuit zijn heupen ramt Sven zijn lul diep naar binnen, keer op keer opnieuw, terwijl zij zich aan hem vast blijft klemmen. Hun wangen beginnen steeds meer te kleuren, druppels transpiratie parelen op gezichten. “Ga door lief, dieper, harder geile donder van me”, moedigt zij hem aan. Tot de finale stoot zich aandient. Een hoge gil vermengt zich met een donkere grom als Sven zijn laatste stoot, tot aan zijn ballen, diep in haar kutje drijft. Schokkend en trillend komen ze samen klaar.

Slotscène:

Nu het zo heftig eraan toe is gegaan en ze zich helemaal hebben laten gaan, sta ik naast het bed toe te kijken hoe dit gaat aflopen. Max is gestopt met filmen. “Doorgaan hoor”, fluister ik hem toe, want na de stormachtige actie blijkt de cooling down zeker zo interessant. Alsof wij helemaal niet in de kamer staan, gaat het liefdespaar op het bed gewoon door met hun spel. “Dat was heerlijk lieverd”, horen we Lisa stilletjes zeggen. Sven is naast haar gaan liggen en strijkt met zijn hand zachtjes over haar lichaam; over haar borsten en op en neer gaande buik. Hij kijkt haar blij en gelukkig aan, waaruit duidelijk blijkt dat hij ervan geniet dat zij het zo fijn heeft gehad. Zij streelt door zijn haar en glundert: “Oh wat een stel zijn wij hè?” Die boodschap is ook voor ons bedoeld. “Ja, jullie kunnen er wel wat van hoor”, lacht Max hen toe. En ook ik durf nu weer hardop te lachen. “Maar ik ben hartstikke nieuwsgierig naar hoe het erop staat, zullen we straks even kijken?”, gaat Sven verder. Dat vinden we allemaal een goed idee.

Onze vrienden springen nog even onder de douche. Beneden koppelt Max onze camera aan de flatscreen in de huiskamer. Als onze vrienden in kamerjassen beneden komen, zitten we alle vier vol verwachting achter de televisie. Genietend van wijn en bier kijken we naar het spel dat Max en ik hebben gefilmd. “En hoe vond je het nou om er bij te zijn?”, vraagt Lisa mij. Ik kan niet anders dan toegeven dat het wel erg opwindend is geweest. “Het is mij opgevallen dat jullie zo in elkaar op zijn gegaan. Ik zou erg afgeleid geweest zijn”, zeg ik. Sven reageert daar op door te zeggen dat wij ons heel goed op de achtergrond hebben gehouden. Zo eindigt een hete avond. De herinneringen nemen wij mee naar huis. In onze gedachten, maar ook fysiek op film. Dat zal nog de nodige tijd vergen om te editen. Maar dat is voor later. Wat mij betreft gaan Max en ik wat we gezien hebben eerst maar eens nadoen.

Jwbr

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Hans 06 apr 2020
  2. jwbr 06 apr 2020
  3. blog3004 11 apr 2020
  4. blog3003 13 apr 2020
  5. jwbr 02 mei 2020
  6. Tdid 07 mei 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *