— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn Minnaar en ik Deel 2

De momenten dat we niet vreeën waren kort en noodzakelijk om in leven te blijven. Vlug boodschappen doen, wat eten klaarmaken want uit eten was ook nu geen optie omdat we dan met de andere mensen rekening moesten houden. We waren meer naakt dan aangekleed en meer in bed dan in de rest van het huis.
Hoe hadden wij in godsnaam geleefd zonder elkaar? En toen kwam een beetje plagerig de vraag wat en hoe ik het al die tijd had opgelost? “ Maak de la van het nachtkastje maar open. Er is genoeg op de markt wat je als vrouw kan helpen “. De met nieuwsgierigheid geopende la zorgde voor een “wauw, je bent niet zuinig voor jezelf. Mag ik?” “Ga je gang”.
Had ik iets voorzichtiger moeten zijn? De achtbaan waarin ik tot dat moment in gezeten had veranderde in een tornado. Mijn minnaar bleek een meester te zijn in het gebruiken van de speeltjes op en in mijn lijf! Van de massage vibrator tot de Womanizer. En toch had ik het vaste vertrouwen dat ik me aan hem kon overgeven.
Hij zag de boeien liggen maar besloot alleen de blinddoek te gebruiken. “Ik wil dat ik je verrassen kan. Dat je helemaal op jezelf, mijn stem en dat wat ik doe geconcentreerd zult zijn”. Ik kon alleen maar knikken.
“Klaar? Ontspan en laat je meevoeren”. De blinddoek maakte dat mijn gehoor scherper werkte. Ik hoorde dat hij een stel dingen uit het nachtkastje haalde, tevreden mompelde en toen een moment aarzelde. “ Ik wil niet bij je weggaan maar ik moet toch even wat uit mijn weekendtas halen. Ik heb er toevallig iets ingegooid wat ik niet in je nachtkastje zie”. Ik natuurlijk nieuwsgierig maar hij grinnikte alleen maar even en zei dat ik de verrassing aan hem moest overlaten. Voordat ik ook maar kon antwoorden was hij de kamer uit. Nooit hebben die paar minuten tot hij terugkwam zo lang geduurd en zijn zo eenzaam geweest. Ik hoorde alleen mijn eigen adem en was me zo bewust van mijn eigen gespannen naakte lichaam. Ik wist dat ik uit alle poriën uitstraalde hoe ik me voelde. Maar toen hij terug kwam en ik zijn warmte weer voelde, al voor dat hij me aanraakte verdween ieder gevoel van angst en onzekerheid.

Hij streelde mij met zijn handen, bewerkte mij met de massage vibrator, kuste me overal, bracht mij, door op mijn tepels te zuigen en te bijten me bijna op de rand van de waanzin. Maar vertelde mij toen dat hij nog niet klaar met me was en pinde me even daarna vast op het bed door even boven op mijn schouders te komen zitten en mij zijn penis in de mond te leggen. Ik heb nooit voor mogelijk gehouden dat een houding die je zo aan de andere overlevert zo opwindend kan aanvoelen! Ik wou niets anders dan zijn penis likken, zuigen, groter voelen worden. Maar natuurlijk trok hij terug en ik voelde me op slag verlaten. Hij suste mij en zette de tepelklemmen op mijn tepels. Bewoog ze en trok er een paar keer zachtjes aan en ik gilde het uit. Het is iets wat me als een pijl omhoog zendt! “Nee, nog niet klaarkomen, nog even wachten”. Ik weet niet meer hoe vaak hij me op het randje van een orgasme zette en wat hij precies deed voordat hij me echt over de rand bracht. Pas daarna mocht ik hem weer zien en op dat moment wist ik dat er iets met mij gebeurde wat niet meer terug te draaien was. Toen hij over me heen kwam liggen en zijn grote dikke penis in mij schoof en zijn deel nam verloor ik het contact met deze wereld. En toen hij ontplofte met een oerkreet was ik intens gelukkig en verwondert omdat ik voelde dat het voor hem net zo intens was als voor mij.
Pas een hele tijd daarna konden we weer een beetje normaal denken en vertelde hij me heel serieus dat hij nog geen kwart van de speeltjes had gebruikt die daar lagen. Ik moet verschrikkelijk ongelovig en angstig hebben gekeken want hij schoot in een schaterlach. “ Kleine meid, dacht je dat we nu al alles ontdekt hadden?” “Ja ik kan me niet voorstellen dat ik nog dieper kan gaan”. Hij kuste mij en verzekerde mij dat hij nog veel zulke uren in zijn gedachte had.

Toen we later in de kamer rondhingen kwam hij er op terug en vertelde mij dat hij, toen hij me weer zag, wist dat hij mij in alle drie mijn gaatjes wilde vullen. Ik moest toegeven dat mijn kontgaatje nog maagd was en dat ik er altijd een afwijzend tegenover had gestaan. “Ik dacht al zoiets omdat ik geen buttplug in je la zag liggen. Dat was overigens wat ik uit mijn weekendtas heb gehaald maar het achteraf te voorbarig vond. Zou je me zo kunnen vertrouwen dat wij het samen proberen als ik je vertel dat het geen of maar een beetje pijn doet als we het voorzichtig doen? En ik je nu zeg dat je het heerlijk zult vinden. We maken je glad met olie en rekken je voorzichtig op. Eerst met één vinger, dan met twee en als je daar aan gewend bent, nemen we de kleinste buttplug en pas als je de grotere kunt hebben kunnen we er aan denken dat ik met mijn penis in jouw kontje kan vrijen.” Ik wist toen al dat ik geen twijfel had en met hem alles wilde ontdekken. Zelfs over deze grens waar ik nog nooit overheen was gegaan.

En zoals iedereen zegt: het is een heftig gevoel. Zo heftig dat je er de eerste keer bijna geen raad mee weet. Hij deed wat hij me verteld had en ik begrijp nu dat alles kan als je de juiste minnaar hebt. Want iedere keer als we weer verder gingen terwijl ik het gevoel had dat het niet meer verder of dieper kon, kwam ik weer terug op de wereld in zijn armen en voelde het goed.
Ik heb tussendoor hem ook gepijpt, ik weet het klinkt grof. Als ik niet meer kon heb ik op zijn buik gelegen en hem met mijn mond leeggezogen. Zijn zaad geproefd en het fijn gevonden dat ik ook hem een klein beetje kon terug geven.
Onze week was vol tederheid maar ook heftigheid. Geven aan de ander en dan plotseling weer alles nemen wat jij wil.

En nu zit ik dus in de trein. Deze afspraak met mijn zus stond er al. Het was moeilijk afscheid nemen maar ik ben ook blij dat ik even kan ademhalen. De heftigheid maakt me bang en ik heb angst dat ik me in deze relatie zelf verlies.

We zijn vier dagen verder en ik popel om mijn minnaar weer te zien en te voelen. Ik weet nu dat ik met huid en haar van hem ben. Dat ik niet meer zonder hem kan en wil. Dat hij me geven kan wat niemand anders kan en ik het risico zal moeten nemen. Ik heb hem gezegd hoe laat ik aankom en hoop alleen maar dat hij op het station staat en zegt dat hij hetzelfde voelt als ik. Duim voor me!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *