— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

In de keuken

Ik moet nu al dagen aan je denken. We hebben elkaar al een tijdje niet gezien, dus ik besluit je een appje te sturen met hoe het met je gaat. je vraagt of we een keer zullen afspreken, natuurlijk zeg ik ja. ik heb al een vermoeden hoe dit gaat aflopen.

We besluiten ergens wat te drinken. Ik kan niet stoppen met naar je kijken. Ik heb voor deze afspraak mijn blouse iets lager dan normaal afgeknoopt, zodat je toch nog een beetje van mijn volle borsten ziet. Jij kan je ogen er niet vanaf houden. Ik besluit maar te vragen of je nog bij mij thuis wat wil drinken. Je zegt ja. De rit naar huis is spannend. Er is een soort spanning die ik nog nooit eerder heb gevoeld, wel op een goede manier.
Thuis doen we een wijntje, en terwijl jij op de bank zit, loop ik even naar de keuken om nog wat te drinken te pakken. terwijl ik een fles wijn uit de koelkast haal, voel ik heel plotseling je warme adem in mijn nek. Ik word er spontaan nat van. Zachtjes voel ik je handen op mijn heupen, en jouw lippen in mijn nek. Jouw handen gaan langzaam richting mijn borsten, en beginnen ze te masseren. Je blijft dicht tegen me aan staan, en ik voel al een erectie tegen mijn rug. ik draai me om, en begin je te zoenen. Snel knoop jij mijn blouse los, zodat ik in mijn bh in de keuken sta. Ik trek je t-shirt uit, god wat ben je gespierd. Nog voordat ik het weet sta ik naakt in de keuken, en jijzelf ook. dit ging voorbij in een waas. Ik ga met mijn handen richting mijn kutje, en begin mijn clitje te masseren. Jouw pik wordt nog groter. Ik loop zelfbewust naar je toe, en fluister in jouw oor “Neuk me, ik wil je hier.” Jij begrijpt wat ik van je wil en duwt langzaam je pik bij mij naar binnen.

Inmiddels zit ik op het aanrecht, en jij begint me te neuken. Ik kreun het uit. Zo goed ben ik in een jaar al niet meer genomen. Jij haalt plagend je pik uit me en gaat op je knieën voor me zitten. Ik voel je tong tussen mijn lipjes en op mijn gezwollen clitje. Je begint te likken, ik geniet intens. Dan is het tijd om jou te verwennen. Ik sluit mijn benen en ga voor je zitten. Plagend lik ik eerst je glimmende eikel, ik pijp je nog niet helemaal. Boven me hoor ik een geïrriteerde grom. Heerlijk om je zo uit te dagen. Dan begin ik je te deepthroaten, en je begint te kreunen. Ik heb het zo naar mijn zin en vind het supergeil om jou zo te pijpen. Ik haal mijn mond van je pik af en ga weer op het aanrecht zitten. Jij bent je aan het aftrekken, en ik begin mijn clitje te masseren, we zijn namelijk nog niet klaar. Je zoent me weer en fluistert “Zullen we naar je slaapkamer gaan?” Ik loop voor je uit en ga op mijn bed liggen. De schone lakens voelen heerlijk tegen mijn blote lijf. Dan kom je ook de kamer ingelopen, en ik zie dat je een riem bij je hebt. Ik glimlach. “Draai je om” zeg je op bedwingende toon. Ik ga snel op mijn buik liggen. Je geeft me twee flinke tikken tegen mijn billen. Ik kreun van genot. Je draait me om. “Handen boven je hoofd, geil wijf.” Ik gehoorzaam. Je bindt me vast aan de bovenkant van het bed. Ik spreid mijn benen in de hoop dat je snapt wat ik wil. Je kruipt bovenop me en begint me nog harder te neuken dan net. Ik kan geen kant op, en geef me over. Soms is het best leuk om iemands speeltje te zijn. Je stoot keihard in me en ik schreeuw het uit van genot. dit is zo intens lekker. Hoe jij gromt en kreunt maakt me zo vreselijk nat. Ik voel mijn orgasme opkomen en begin te schreeuwen “Oh jaa! Mmm” roep ik uit. Jij bent ook bijna op je hoogtepunt. Sudderend van dat geweldige orgasme voel ik jouw geile, warme zaad op mijn borsten komen. Je zoent me hartstochtelijk en we kruipen onder de dekens.
Wat een dag was dit.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. klaas 04 apr 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *