— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De buurt barbecue deel 1

Vandaag is het weer zo ver, de jaarlijkse buurt barbecue. Het is schitterend weer dus de hele buurt is al vroeg op straat om alles op te bouwen en klaar te zetten.
Als ik de straat op loop om ook mijn steentje bij te dragen, weet ik niet zo goed wat ik zal gaan doen. Ik kijk rond en zie het nieuwe stel, Stefan en Maria die een aantal maanden geleden in de straat zijn gaan wonen, verderop bezig met het snijden van het brood. Ik heb inmiddels een paar keer met ze gesproken en ze zijn allebei erg aardig. Telkens als ik ze spreek is er wel een soort spanning tussen ons wat niet uit te leggen is. Ik loop naar ze toe en als ze mij zien, begroeten ze me hartelijk en van Maria krijg ik zelfs een zoen op mijn wang. ‘Wat leuk Sanne dat je er ook bent, kom je ons helpen?’ Ik krijg direct een brood in mijn handen geduwd en pak een mes en snijplank en begin met snijden. Ondertussen kletsen Maria en ik gezellig over van alles en nog wat. Stefan is ondertussen verder gelopen en is nu aan het helpen de barbecues te installeren.

Na een uurtje staat alles klaar om te beginnen en ik besluit om nog even naar huis te gaan om te douchen en me om te kleden. Terwijl het warme water van de douche over mijn lichaam stroomt, probeer ik te ontdekken wat precies die spanning tussen mij en Stefan en Maria veroorzaakt. Maria is een mooie tengere vrouw met lang krullend haar en een ondeugende blik in haar ogen. Stefan is met zijn gespierde lichaam, tatoeages en half lange haar normaal gesproken totaal niet mijn type maar ik kan niet ontkennen dat hij me opwindt. En hoewel ik totaal niet op vrouwen val, moet ik bekennen dat ik een paar weken terug heb gedroomd dat Maria mij zoende. Ik betrap me erop dat ik me afvraag hoe hun seks is, zou het wild en ongeremd zijn of juist langzaam en teder?

Even droom ik verder hierover terwijl mijn handen ongemerkt over mijn lichaam glijden. Dan beland ik opeens met een schok weer in het echte leven, ik moet opschieten want ik wil niet te lang weg blijven.
Ik draai de douche uit en droog me af. Ik pak mijn donker blauwe BH en bijpassend kanten slipje uit de kast en bekijk mezelf daarna in de spiegel en besluit met een glimlach dat ik er best mag wezen. Daarna doe ik mijn lange haar in een slordige knot op mijn hoofd en trek mijn fel gele wikkeljurk uit de kast om aan te trekken.
Mijn blote benen en armen smeer ik in met heerlijk geurende bodylotion en ik besluit verder geen make up op te doen. Tevreden met het resultaat stap ik in mijn hoog gehakte zomerschoentjes weer naar buiten.

Stefan loopt toevallig net langs en ik zie hem diep in ademen ‘Wow wat zie jij er fantastisch uit’ complimenteert hij me en hij steekt zijn hand uit om me te helpen over de snoeren te stappen die voor mijn deur liggen. Dankbaar pak ik zijn hand aan en het verbaast me lichtelijk dat hij mijn hand blijft vasthouden terwijl we naar de barbecue lopen. Als we Maria zien, lopen we naar haar toe en terwijl ze me omhelst complimenteert ook zij me met mijn outfit. ‘Willen de dames iets drinken?’ vraagt Stefan ons galant en tegelijk antwoorden we dat we heel graag een witte wijn willen. ‘Komt eraan’ belooft hij ons nadat hij Maria een tedere zoen heeft gegeven. Ik word bijna jaloers en vraag me nog maar eens af wat er met me aan de hand is. Het eerste wijntje smaakt heerlijk en al snel volgt de tweede en derde. Ik voel me licht tipsy worden en ik merk dat dit bij Maria ook het geval is. We hebben zo veel lol samen en ik zie Stefan geregeld met een glimlach naar ons kijken. Zelf is hij aan de cola omdat hij vannacht nog moet werken in de beveiliging heeft hij me laten weten toen ik hem vroeg of hij geen biertje wilde.

Als er later op de avond even een stilte valt, pakt Maria mijn hand en vraagt me of ze me een brutale vraag mag stellen. Ik knik en nadat ze naar me toe is gebogen vraagt ze me in mijn oor ‘Ben jij wel eens intiem geweest met een vrouw?’ Ik voel een rode blos op mijn wangen verschijnen en kom stuntelend uit mijn woorden als ik antwoord ‘Uhm nou…..ik ben eigenlijk meer….uhm van de mannen.’
Maria glimlacht en vervolgt ‘Ik heb namelijk heel veel zin om met jou te vrijen.’
Ik ben overdonderd door haar eerlijkheid maar nog meer als ik mezelf ‘oké’ hoor fluisteren. Dit is de wijn die spreekt, maar ik kan niet ontkennen dat ik nieuwsgierig ben naar hoe het zal zijn. ‘Maar omdat je meer van de mannen bent, kan ik Stefan natuurlijk ook vragen om mee te gaan.’ Maria pakt mijn hand en mompelt ‘Kom je mee naar ons huis?’ Langzaam knik ik en loop achter haar aan. Onderweg komen we Stefan tegen en Maria fluistert iets in zijn oor. Zijn diep blauwe ogen boren zich in de mijne en hij geeft Maria een kus. Daarna trekt ze me weer mee richting hun huis.

Met bonkend hart volg ik haar, ik kan niet wachten om te ontdekken hoe het is om met haar te vrijen maar voel me ook ongelooflijk zenuwachtig. Als de voordeur eenmaal achter ons gesloten is en we samen zijn, duwt ze me tegen de muur aan en drukt voorzichtig haar lippen op de mijne. Ik kreun zacht en laat me meevoeren door haar kus. Onze tongen verstrengelen zich en langzaam glijden haar handen over mijn lichaam. Het voelt toch nog wel een beetje onwennig maar erg goed en ik laat mijn handen in haar haar glijden.

Na een paar minuten hoor ik de voordeur opengaan en Stefan komt binnen. Ik hoor hem grinniken terwijl hij zegt ‘Zo te zien hebben de dames het goed naar hun zin.’ Hij loopt op ons af en geeft Maria eerst een tedere zoen en drukt daarna zijn lippen zacht op de mijne.
Hij pakt onze handen en begeleidt ons de trap op naar de slaapkamer. Daar aangekomen gaat hij op het bed zitten en Maria komt weer voor me staan en brengt haar lippen naar mijn oor. ‘Wat denk je, zullen we hem mee laten doen?’ vraagt ze me. Ik richt mijn blik op Stefan en terwijl hij ondeugend naar me knipoogt, knik ik ja. Stefan heeft direct door wat de vraag van zijn vriendin was, staat langzaam op en loopt op ons af. Ondertussen trekt hij met een soepele beweging zijn shirt over zijn hoofd. Als ik zijn mooie gespierde lichaam zie, wordt mijn mond kurkdroog. Hij is inmiddels voor ons komen staan en met zijn vingers onder mijn kin heft hij mijn gezicht naar de zijne en onze lippen vinden elkaar. De kus begint traag en ik laat mijn handen langzaam over zijn ontblootte bovenlijf gaan. Hij voelt zo heet en hard onder mijn onderzoekende handen en doordat Stefan de kus verdiept, merk ik dat hij geniet van mijn aanrakingen. Als ik met mijn vingers bij zijn broekrand ben aangekomen en zijn broek wil openen, verbreekt Stefan de kus en draait hij me vastberaden met een ruk om zodat ik met mijn rug tegen zijn borst sta. Ik geef een klein gilletje van schrik die overgaat in een kreun van genot als Maria haar lippen in mijn hals plaatst en hier zachte kusjes drukt. Tegen mijn billen voel ik de opwinding van Stefan, waardoor wederom een kreun aan mijn lippen ontsnapt. Ondertussen glijden de handen van Stefan verkennend over mijn hele lichaam en als hij bij de knoop van mijn jurk aankomt, trekt hij deze tergend langzaam los zodat mijn wikkeljurk open valt. Zijn vingers glijden tergend langzaam, bijna kietelend over mijn blote buik, over het kuiltje tussen mijn borsten omhoog en over mijn schouders om zo mijn jurk uit te trekken die al snel als een hoopje stof bij mijn voeten ligt.
Maria is inmiddels bezig om mijn hele lichaam met kusjes te bedekken en gaat over mijn buik naar beneden totdat ze voor me zit met haar gezicht op de hoogte van mijn inmiddels natte slipje. Ze kijkt ondeugend naar boven en drukt haar lippen op mijn slipje. Stefan brengt zijn lippen naar mijn oor en vraagt me ‘Weet je zeker dat je dit wil?’ Ik draai mijn hoofd en terwijl ik hem in de ogen kijk, knik ik. De tinteling in zijn felle ogen en de verlangende blik van Maria beloven me dat dit een geweldige ervaring gaat worden.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Hannah B. van Rijn 02 apr 2020
  2. Yve 03 apr 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *