— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dienstbaar deel 1

Dit is een dag waar ik me al heel lang op heb verheugd, een dag waarin een van mijn geile fantasieën werkelijkheid wordt en, hopelijk ook die van jou.
We hebben eindelijk eens het huis voor ons zelf. Ik hoor je beneden rommelen en ik stap snel onder de douche. Ik zeep mezelf royaal in en streel nog even extra mijn gevoelige tepels en mijn clitje. Want alleen de gedachte aan wat ik vandaag ga doen maakt me heet.
Ik scheer mijn oksels en benen en besteed extra aandacht aan mijn kutje, die wil ik super glad scheren omdat ik weet dat je dat geil vindt.

Als ik onder de douche vandaan kom doe ik alleen een kwartcup BH aan en schiet het super korte jurkje aan met diep decolleté en een licht klokkend rokje. Ik doe mijn jarretel gordeltje om en zet de kousen vast die ik speciaal voor deze dag heb gekocht. Heerlijk om zonder slipje zo rond te lopen vandaag. Ik voel de zoom van het rokje tegen mijn billen tikken terwijl ik naar de slaapkamer loop om mijn pumps aan te doen.

Beneden gekomen zie ik dat je in de keuken bezig bent, loop naar je toe en kus je zacht in je nek. Verrast draai je je om en ik zie je blik als je door hebt wat voor outfit ik aan heb vandaag. Je ogen kleuren een tint donkerder en ik weet dat je opgewonden raakt.
Ik zoen je kort op je mond en begin de regels van vandaag aan je uit te leggen; ik sta de hele dag tot je beschikking maar bepaal uiteindelijk wat er gebeurd. Ik zal je de hele dag dienen maar op een voorwaarde; je mag pas na 22.00 klaarkomen…. En nee, daar valt niet over te onderhandelen.

Ik duw je daarna zachtjes uit de keuken en zeg dat je aan de eettafel moet gaan zitten. Ik zal het ontbijt verder klaarmaken waar jij mee was begonnen. Ik zie je kijken hoe ik me door de keuken beweeg. Ik weet dat het rokje net onder mijn billen valt en dat je af en toe een glimp opvangt van mijn kontje als ik lichtjes voorover buig. Ik breng de ontbijtspullen mee naar de eettafel waar jij verlekkerd zit te kijken. Waarschijnlijk gaat jouw blik niet over het eten dat ik bij me heb.

Terwijl ik de tafel dek gun ik je een aantal keren een blik in mijn decolleté en een groot deel van mijn grote blote borsten die alleen ondersteund worden door de beugel in mijn ‘bh’. Mijn tepels zijn hard en tintelen, een heerlijk gevoel is dat. Ik loop langs je stoel en je voelt met je hand onder mijn rok en merkt direct dat ik geen slipje draag. Ik blijf bewust even staan en je vinger glijdt tussen mijn benen naar mijn natte kutje. Je begint me te masseren en ik kreun. Dan duw ik je hand weg en ga op mijn stoel zitten terwijl ik aangeef dat we nu gaan eten. Het kost ons beide moeite maar we spelen beide het spel mee.

Als we klaar zijn met eten begin ik de tafel af te ruimen en strijk plagend met mijn borsten even langs je schouder. Omdat ik te diep buk rollen mijn borsten uit mijn topje en ik zie je kijken, wat een lust zie ik in je ogen. Ik laat het zo, vind het wel geil om zo rond te lopen. En ik weet dat jij daar hetzelfde over denkt. Ik breng de spullen naar de keuken, open de vaatwasser en begin hem in te ruimen. Ik moet daarvoor diep bukken en ik weet dat je nu goed zicht hebt op mijn kutje.
Je staat op, kunt je niet langer beheersen en pakt me vast. Ik rits snel je broek los en haal je keiharde pik uit je broek en leun vervolgens voorovergebogen tegen het aanrecht. Meer aanmoediging heb je niet nodig en je duwt je pik in een beweging bij me naar binnen. Je neukt me diep en masseert mijn borsten en met je andere hand mijn clitje. Ik kreun het uit van genot en ik voel dat je bijna komt en herinner je subtiel aan de regel…

Tegen je zin stop je met penetreren en ik draai me om, kus je plagend op je mond en vraag of je koffie wilt. Alsof er niets is gebeurd ga ik verder met opruimen en maak koffie. Ik verheug me nu al op de rest van de dag…

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Lothar 16 mei 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *