— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De trappenhal

Fien werkte als personeelsverantwoordelijke in een middelgroot bedrijf. Ze had steeds een vriendelijk woord voor iedereen en de glimlach op het gezicht. Ze was slank, met een donkerbruine, korte bob en meestal gekleed in een jurk of rok. Ze had een professionele, maar geen te zakelijke look. Het was haar taak om nieuwe kaderleden te ontmoeten op hun eerste werkdag. Maandagochtend startte Koen als sales manager. Fien was aan het werk in haar kantoor. Een kleine ruimte voor haar alleen. In Human Ressources is het namelijk belangrijk dat alle gesprekken in volledige confidentialiteit plaatsvinden. Fien vond het vaak eenzaam, alleen is tenslotte maar alleen. Bezoekers vormden dus telkens een aangename afwisseling. Plotseling opende Chris, de sales directeur, de deur van het kantoor. Hij was vergezeld van een man die ze niet kende. “Fien, ik stel je voor aan Koen. Koen, dit is Fien, onze HR verantwoordelijke.” Hoe het goede sales medewerkers betaamt, stelde Koen zich professioneel voor en schudde hij Fiens hand. Een elektrische schok ging door beider handen. Fien was hierdoor onmiddellijk klaarwakker en keek Koen recht aan, recht in zijn ogen. Hij keek haar ook strak aan. Opeens was de kleine ruimte gevuld met testosteron. Heel veel testosteron. Chris was best knap. Een zuiders type. Kaalgeschoren, donkere huid, gespierd maar toch een fijne lichaamsbouw en niet veel groter dan Fien zelf. Zijn kledij was elke dag smetteloos en kwam precies recht uit de etalage. Het leek volledig op maat van zijn lichaam. Veel vrouwelijke medewerkers hadden een boontje voor hem, Fien niet. Als ze hem al vaak bekeek dan was het om zijn kledij te bewonderen. Een zwak voor maatpakken had ze wel. Chris was naar verkopersnormen ook eerder aan de ingetogen kant. Fiens blik gleed over Koen. Zelfverzekerd, knap, groot, dik blond haar achteruit met gel, eveneens strak in het pak van kop tot teen. Hij had een blik die niet onmiddellijk te peilen viel. Een combinatie van ernst, openheid en plezier schenen door. Zag ze daar een flard ondeugendheid die met haar flirtte? Na een kort gesprek werden er als afscheid handen geschud. Opnieuw een elektrisch schokje ! Fien bleef lichtjes verward achter in het kantoor. Ze geloofde slechts een klein beetje in tekens van bovenaf, maar twee elektrische schokken bij één ontmoeting en haar hart dat toch wel iets sneller ging kloppen?

Koen werd verantwoordelijk voor een sales regio, waarbij de locatie waar Fien werkte voor hem het meest gunstig was om ook zijn kantoor in te vestigen. Uit alle vrije ruimtes, koos hij net het vrije kantoor naast het hare. Dit was best bijzonder, want het lag afgelegen in het gebouw en ver van de collega’s die aan hem rapporteerden.

Het werd snel duidelijk dat Koen haar gezelschap opzocht. Naar het motief van zijn bezoekjes bleef het gissen. Hij kwam vaak bij Fien polsen naar bedrijfsinformatie, die ze nooit gaf. Tijdens die gesprekken complimenteerde hij haar met haar uiterlijk en vertelde hij hoe graag hij met haar praatte. Op andere momenten staarde hij minutenlang in haar ogen, alsof het een poging was haar te intimideren, wat niet lukte. Hij belde haar vaker dan professioneel gezien nodig was en zijn begroetingskus belande af en toe half op haar mond. Probeerde hij haar te gebruiken om informatie te verkrijgen of kwam hij echt voor haar? Probeerde hij haar te intimideren, zo ja om welke reden? Was het een spel of flirtte hij? Soms ging Fien geïrriteerd naar huis en bleef ze de hele avond aan hem denken. Zijn gedrag trachten te doorgronden. Af en toe flitste volgende gedachte door haar hoofd: “Denk ik nu aan hem omdat hij me ergert of omdat hij me stiekem toch niet koud laat?” Wanneer hij enkele dagen afwezig was op het werk voelde ze opluchting. Hij kon haar niet meer storen tijdens haar taken, niet meer het bloed van onder de nagels halen met zijn duizend bezoekjes op één dag. Maar na enkele dagen begon ze zijn aanwezigheid te missen. Dan was ze toch telkens blij wanneer hij plotseling voor haar kantoor stond en weer met complimentjes gooide.

Op een dag stond Fien, lichtjes voorovergebogen, te drinken van de waterfontein. Wat smaakte het koude water heerlijk op deze hete zomerdag. Achter haar hoorde ze voetstappen naderen, gevolgd door een hand op haar schouder. “Dag schoonheid”, fluisterde Koen in haar oor. “Ook nood aan een beetje afkoeling? Dat gevoel ervaar ik elke keer ik jou zie.” Fien stond plotseling als aan de grond genageld. Zijn woorden brachten haar volledig van de wijs. Zijn hand rustte nog steeds op haar schouder. Zijn lichaam bevond zich slechts op enkele centimeters van het hare. De gedachte dat wanneer ze een kleine stap opzij zou zetten, ze zijn kruis tegen haar bil zou voelen, maakte opwinding in haar los. Wat zou ze dit ineens graag voelen… Langzaam tilde ze haar hoofd op en voorzichtig draaide ze haar lichaam naar hem toe. Haar ogen stonden wazig en in de zijne las ze begeerte. “Dag Koen, de fontein is all yours”, zei Fien en zelfzeker beende ze weg.

Aangekomen in haar bureau slaakte ze een diepe zucht. Wat was er met haar aan de hand? Het moest wel aan de hitte liggen. Ze was zo opgewonden dat ze bleef verder fantaseren over Koens rijzige lichaam dicht bij het hare, tegen het hare, haar kussend, zijn handen die langzaam onder haar rok verdwijnen,…

’s Avonds liep Fien naar huis langs de trappenhal die normaliter uitsluitend dienst doet als brandtrap. Ze had namelijk geen zin om iemand tegen te komen. In haar haast botste ze ter hoogte van de deur van de vierde verdieping op Koen. “Oh neen, net Koen, dit kan niet waar zijn!” schrok Fien. Terwijl ze gegeneerd haar ogen neersloeg om zijn indringende ogen te vermijden, werd ze verrast. Ze dacht hier net al te hebben opgemerkt dat Koens broek ter hoogte van zijn kruis wel heel erg spande, maar nu was het overduidelijk dat hij een erectie had ! Op slag voelde ze haar slipje alweer nat worden. “Wat heb ik toch vandaag?”, dacht Fien.

Koen wist dat Fien zijn opwinding moest gezien hebben. Toen ze haar blik oprichtte zag hij pretlichtjes in haar ogen. Alsof ze hem plaagde met wat ze had gezien. Ze streek haar haren achteruit en likte langzaam en sensueel over haar lippen. Hij hield het niet meer ! Hij nam haar hoofd vast met beide handen en zijn tong raakte de hare. Een zachte kreun ontsnapte uit haar mond. Ze kuste hem terug, eerst traag maar alsmaar vuriger. Fien had er duidelijk zin in, ontdekte hij tot zijn verrassing ! Hij draaide haar om zodat ze met haar rug tegen de koude muur belandde. Hiervan werden haar tepels onmiddellijk stijf. Ze priemden door haar blouse. Hij deed vlug een knoopje meer open en haalde een prachtige borst uit haar BH. Hij nam de tepel in zijn mond en zoog hier hard aan. Fiens kreunen nam toe. Hier hield ze duidelijk van. Terwijl hij ook de andere borst langzaam verwende, drukte hij zijn onderlichaam tegen het hare. Ze moest nu zijn grote erectie voelen want al snel begon ze op en neer tegen hem te bewegen.

“Wat kan Koen fantastisch kussen en wat voelt hij groot aan. Ik wil hem hier en nu in mij voelen. “ Fien begaf het bijna van de spanning. Ze opende zijn broek en zoals ze dacht, trof ze daar een grote, stijve penis aan. Ze nam hem stevig in haar handen. Ze zag Koen zijn ogen sluiten van genot. Met haar andere hand deed ze haar rok omhoog en deed ze haar slipje uit.

Toen Koen opnieuw zijn ogen opende was hij als in de hemel beland. De vrouw op wie hij al zolang verliefd was stond voor hem met ontblootte lipjes die glansden van het vocht. Ondertussen trok ze hem ritmisch af. Het dier in hem zou het liefste onmiddellijk in haar komen en haar hard nemen tegen de koude muur. Maar het betrof Fien, de vrouw die hij graag zag, dus hij beheerste zich. Hij streelde haar lipjes die zo nat waren dat zijn vinger vlot in haar schoof. Op en neer. Fien begon te kronkelen van genot. Ze vroeg om meer, smeekte uiteindelijk om meer. “Ik wil je helemaal voelen Koen, neem me hier”, zei ze verlangend. “Neen meisje, ik wil dat je geduld hebt, want ik wil geen vluggertje met jou. Ik wil jou langzaam laten genieten en alles met je doen waarover ik al zo lang heb gefantaseerd.” Ondertussen liet hij een tweede vinger bij haar binnenglijden en het kreunen ging nog een dimensie hoger. Hierbij sloeg Fien ongecontroleerd haar arm opzij waardoor ze met haar hand per ongeluk het brandalarm liet afgaan! “Lopen Fien”, riep Koen. Aangekomen bij zijn auto sprongen ze er beiden in en reed hij weg met gierende banden. “Nu gaan we naar een rustig plekje en zal je niet weten wat je overkomt” zei Koen en Fien sidderde van begeerte.

Fien.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Eh... 05 jun 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *