— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de regen in de drup.

Na een lange werkdag ben ik me aan het omkleden voor mijn date met jou. Vanavond zien we elkaar voor de vierde date en ik heb er zin in. Ik weet inmiddels al dat je goed zoent, maar verder dan dat zijn we nog niet gekomen. Na een snelle warme douche, zet ik een muziekje op om al wat in de stemming te komen. Even later sta ik in mijn rode lingerie setje voor de kast te treuzelen over welke jurk ik eens aan zal trekken. Dan besef ik me plots dat we al over een kwartier hebben afgesproken. Snel een jurk, een luchtje, wimpers krullen en tas pakken.

Precies als ik in mijn hakken glijd, gaat de deurbel. Jij staat voor de deur, drijfnat. In al mijn haast heb ik helemaal niet gezien hoe hard het regent! ‘Je ziet er prachtig uit, maar zullen we even wachten voor we de stad in lopen?’ zeg je met een glimlach. Ik lach instemmend. Je stapt naar binnen en geeft me een lieve en tedere zoen. Je stoppelbaardje schuurt langs mijn wang en je natte haar laat enkele druppels achter op mijn gezicht als je weer een stap terug doet. Wat mij betreft had die zoen nog wel langer mogen duren. Met je handen veeg je de druppels water uit mijn gezicht. ‘Drankje erbij?’ Terwijl je me volgt naar de keuken, leg je je hand op mijn rug. Hmmm, mijn maag maakt een salto en jij lijkt overal zo kalm onder te blijven. Terwijl ik me uitstrek om de wijnfles bovenin de kast te pakken, laat je je hand over mijn billen glijden. Met een plagerige blik sta je tegenover me als ik me omdraai. Al was ik eerst wat verrast door deze spontane aanrakingen, al snel besluit ik nu om je spel mee te spelen. Terwijl ik de glazen pak, steun ik op je schouders en wanneer ik je glas aangeef, raak ik expres je handen aan.

Jij lijkt geamuseerd door mijn verandering van tactiek. Al pratend zie ik dat je mondhoek omhoog krult en er wordt een kuiltje in je wang zichtbaar. Terwijl ik me af vraagt wat voor plan er in je op is gekomen, hoor ik de regenvlagen nog harder tegen de ramen slaan. ‘Heb je nog iets lekkers te snacken in de tussentijd’. Kort schiet het door m’n hoofd om te reageren met ‘ja, mij’, maar ik besluit dat dat net iets té is. Dan zie ik de chips zak in de hoek van de kast staan waar jij tegenaan leunt. Je moet gezien hebben dat ik langs jou moet om bij die zak te kunnen. Aha, dat plannetje speel ik wel mee. Ik ga bijna tegen je aan staan terwijl ik de chips pak en als ik buk om een kom te pakken, duw ik m’n billen tegen jouw heup.

Jouw hand glijdt over mijn billen en via mijn rug omhoog terwijl ik weer overeind kom. Ik doe alsof ik er niets van merk en loop met de kom naar de bank toe. Daar ga ik zo zitten dat mijn jurk een beetje omhoog kruipt. Langzaam loop je op me af, wat straal je nu toch een sexy zelfvertrouwen uit. Ik onderdruk mijn zenuwen en kijk je rustig aan. Jij gaat naast me zitten, pakt mijn wijnglas uit mijn handen en zet het weg. Ik kijk je aan, beweeg mijn hand door je nog natte haren en trek je hoofd naar me toe. Zoenend gaan mijn handen van je haar naar je brede schouders. Je zoent zo goed, afwisselend en speels. Je baardje schuurt langs mijn lippen terwijl ik voorzichtig op jouw lip bijt. Aan je ademhaling merk ik dat dit bevalt. Ik besluit dat jij genoeg geteased hebt vanavond en ik neem het hef in handen. Al zoenend ga ik uitdagend op je zitten met mijn benen gespreid langs jouw heupen in de cowgirl style. Je stopt kort met zoenen, kijkt me aan en vraagt of ik het zeker weet. Als antwoord begin ik je weer te zoenen en peuter ik de eerste knoopjes van je blouse los.

Nu merk ik dat je voorheen jezelf nog in hield tijdens het plagen. Je ademhaling wordt zwaarder en je begint meer intens te zoenen terwijl jouw handen langs mijn dijen omhoog gaan onder mijn jurk. Met een soepele beweging trek je hem uit en zit ik in mijn lingerie op je. Ik merk dat ik al aardig vochtig begin te worden. Ik voel me zowel krachtig door op je benen te zitten, als kwetsbaar doordat jij nog gekleed bent en mij nu bekijkt in mijn lingerie. Om het wat gelijker te maken begin ik jouw blouse helemaal uit te trekken en laat ik mijn handen over je licht behaarde borst glijden. Ondertussen merk ik dat in jouw broek iets aan het groeien is en bekneld raakt. Na een zachte kus op je mond en in je nek stap ik van je af en kniel voor je om je broek open te maken.
‘Nog niet’ zeg je duidelijk en licht dwingend, al zie ik hoe graag je het zou willen. Je verrast me hiermee. ‘Ga staan en draai maar eens rond zodat ik je goed kan zien’. Terwijl ik dit braaf doe, zie ik jouw ogen over mijn lichaam glijden. Ik ben niet per se onzeker over mijn lichaam maar dit maakt me toch wat nerveus. Alsof je dit aanvoelt zeg je ‘je bent prachtig’. Je trekt me naar je toe op de bank. Direct als ik naast je beland, trekken jouw armen mij op mijn rug. Je klimt half op me en maakt mijn bh los. Mijn tepels zijn al hard en krijgen beide een kus van jou. Terwijl je met een hand mijn borsten begint te kneden, trekt jouw andere hand de strik van mijn string los. Nu deze uit is, ben ik compleet naakt en jij nog steeds gekleed. ‘Nu jij’ mompel ik half kreunend. ‘Nog niet’ grijns je terwijl jouw hand naar mijn vochtigheid gaat en je vingers er beginnen te spelen. ‘Sluit je ogen’. Ik gehoorzaam. Het lijkt alsof mijn gevoel nog verder wordt versterkt. Het lijkt alsof jij extra handen hebt gekregen, ik voel ze op mijn borsten, tussen mijn benen, in mijn nek en overal. Aan mijn ademhaling merk je dat ik dicht tegen mijn hoogtepunt aan zit.
Ik hoor een rits en ik voel dat je spijkerbroek niet uit gaat, maar wel zakt. ‘Open je ogen’. Op het moment dat ik ze open, stoot je in me. Ik kan een flinke kreun niet onderdrukken. Wat is dit heerlijk. Er is voor ons beide niet veel meer nodig. ‘Sneller’ hijg ik en jij gehoorzaamt. Terwijl je me indringend aankijkt, zet ik mijn nagels in je nek en schouders. Dit versnelt en verhard jouw tempo nog verder. Meer is er niet nodig. Kreunend komen we klaar. Je zoent me en laat je handen teder over mijn borsten glijden.
Dit is al een veelbelovend begin van de avond.

Beoordeel dit verhaal

2 Reacties

  1. Sophie 15 feb 2020
  2. Roel 24 aug 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *