— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dé manager van stage

Het is mijn laatste dag op stage. Tevens het afscheid van een van de managers, Fabian. Dé manager met het heerlijke lijf. Puur fysiek, een heerlijker lijf, dan de gemiddelde jongen van mijn leeftijd. Sinds drie dagen is er eindelijk een beetje contact. Ik voel ergens een lichte spanning, maar maak mezelf wijs dat ik het wel verkeerd moet hebben gemerkt. Hij is een stuk ouder, en ik ben maar een stagiaire. Zo’n knappe man heeft vast genoeg mooie vrouwen om zich heen. Een paar dagen eerder heb ik een sollicitatie voor de flexpool met een andere manager op kantoor. Uiteindelijk hebben we het over mijn beschikbaarheid en over mijn bijzondere vakantieplannen. Ik ga op retraite, en dit is in de ogen van Fabian toch maar een gekke invulling van mijn vrije tijd.

De dag na mijn laatste stagedag, krijg ik een appje van een onbekend nummer. Ik kijk naar de foto en zie Fabian, dé manager met zijn ondeugende ogen en zijn goede kledingstijl. Nadat hij aangeeft dat hij mijn nummer stiekem in het systeem heeft gevonden, geeft hij aan dat hij ook een retraite overweegt. Hij stelt voor om de voor- en nadelen eens te bespreken met een fles wijn. Ik zit in de bieb te werken aan mijn scriptie en voel m’n wangen rood worden. ‘Mijn gevoel liet me toch niet in de steek’, denk ik verlegen. Jeetje. Tijdens de speech voor het afscheid van Fabian was ik verbaasd over de leeftijd die werd genoemd. Ik had hem zelf veel jonger ingeschat. Nu wist ik dat hij toch écht het dubbele van mijn leeftijd was. Dit maakte het alleen maar extra spannend. Ik ben niet van plan om gretig op zijn berichtje te reageren. Ik stuur terug dat ik zijn uitnodiging eens zal overwegen. Ik voel de spanning, en wil dit ook nog even zo houden. Toch sneller dan mijn bedoeling, accepteer ik zijn aanbod.

Eén dag later ga ik met een vriendinnetje naar het eerste festival van het seizoen. Door de zomerkriebels begin ik hem uit te dagen via de app. Al snel resulteert dit in pikante appjes waarbij geopperd wordt om elkaar die dag nog te zien. Ik geef aan dat ik pas rond 12u vannacht weer thuis zal zijn. Dit is geen probleem. Ik mag aangeven wanneer ik ben uitgedanst, en dan rijd hij naar me toe. Zo ontzettend geil word ik van het idee. Ik hoef maar een appje te sturen, en dé manager met zijn heerlijke lijf komt naar mij toe rijden. Om hem alvast een voorproefje te geven besluit ik een foto naar hem te sturen. Ik rits mijn spijkerpak open en laat ‘m over mijn heupen vallen. Een van mijn mooiste setjes komt tevoorschijn. Ik bewonder mezelf in de spiegel en maak een foto voor Fabian. Later op het festival weet ik niet of ik meer opgewonden word van het pilletje dat ik op heb, of het idee dat dé gespierde manager straks voor mijn deur staat te wachten. Ik kan er in ieder geval niet meer om heen. Geil en nat, dat ben ik zeker. Na vele dansjes kan ik niet meer wachten. Ik kus mijn vriendin gedag en loop snel richting huis. Door de adrenaline begin ik te rennen. De zenuwen gieren door mijn lijf.

Ik loop mijn straat in en zie in de verte zijn auto staan. Hij zit in zijn auto te wachten op mij. Ik klop op zijn deur. Fabian kijkt op en stapt uit zijn auto. We kijken elkaar aan. Zonder al te veel woorden uit te wisselen duwt hij mij tegen zijn mooie auto aan. Hij zoent me en drukt zijn heerlijke lijf tegen me aan. Ik kreun en pak zijn hoofd vast. Vol lust zoenen we elkaar. Onverwachts pakt hij mij vast en draait mij om.
Hij pakt mijn volle billen vast, beweegt ze omhoog en een beetje naar achteren. Ik moet mezelf met mijn handen opvangen tegen zijn auto aan. Hij beweegt tegen me aan en kust me in mijn nek. Ik kreun, de rillingen lopen over mijn lijf. Ik nodig hem uit naar binnen. Eenmaal boven draaien we kort om elkaar heen. Ik merk dat ik mezelf niet zo goed een houding weet aan te nemen, ik vind het enorm spannend. Maar Fabian staat in mijn woonkamer. Een mooie man om te zien. We pakken elkaar vast en zoenen elkaar. Het gaat er geil aan toe en we beginnen elkaar droog te neuken tegen mijn bank aan. Ik stel voor om naar boven te gaan. In mijn kamer ga ik op bed zitten. Ik kijk naar Fabian terwijl hij zijn kleren uit doet. Onbewust bijt ik zachtjes op mijn lip.

Langzaam komt hij naar mij toe en duwt mij naar achteren. Bovenop mij begint hij mij langzaam in mijn nek te zoenen. Met zijn handen ontdekt hij mijn lichaam. Van mijn nek, richting mijn borsten. Hij rits mijn spijkerpak open en trekt deze, en ook mijn kanten setje uit. Daar lig ik dan, onder het lichaam van Fabian. Hij beweegt met zijn handen richting mijn tepels en zuigt hier zachtjes aan. Ik begin te bewegen onder zijn goddelijke lichaam. Langzaam gaat hij wat meer naar beneden totdat hij bij mijn clitje komt en hieraan begint te voelen. Jezus, wat ben ik nat. Ik hoor goedkeurend gekreun op het moment dat hij voorzichtig met zijn vingers in mij begint te bewegen. Ondertussen heb ik zijn lul vastgepakt en begin ik hem af te trekken. Ik voel zijn lul steeds dikker en harder worden. Dit is zó ontzettend sexy. Ik zeg tegen hem dat ik ‘m wil, ik wil zijn lul diep in mij voelen. Hij reageert bevestigend, pakt zijn lul uit mijn handen en stopt hem met één harde beweging in mij. Ik ben zo ontzettend opgewonden dat hij zó naar binnen glijdt. Al snel gaan we helemaal in elkaar op. Op een gegeven moment draai ik hem om en geef aan dat hij naast mijn bed moet gaan staan. Ik beweeg met mijn billen naar hem toe en stop zijn lul weer in me. Langzaam begin ik met mijn billen op en neer te bewegen. Ik hoor gekreun en hij geeft aan dat hij het lekker vindt. Hierdoor ga ik steeds sneller. Hij pakt met beide handen mijn billen vast en begint steeds harder te kreunen en dieper in mij te stoten. Ik geniet, en roep dat hij in me moet komen. Hij kreunt, komt schokkend klaar en zijn sperma spuit in mijn kutje. “Wat lekker is dit”, zegt Fabian tegen mij. Snel daarna legt hij me op bed en zegt hij nog niet klaar te zijn met mij. Hij gaat met zijn gezicht naar beneden en likt met zijn tong over mijn clitje. Ik ben ondertussen zo geil dat het niet meer lang duurt voordat ik klaar kom. Op het moment dat hij twee vingers naar binnen brengt, terwijl hij over mijn clitje likt, begin ik te trillen. Na deze intens geile dag, is het dan ook mijn beurt. Wat een dag, en wat een avond! We knikken bevestigend naar elkaar, wetende, dat dit niet de laatste keer zal zijn dat we elkaar zullen zien.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Bert 17 jan 2020
  2. SM-Art 17 jan 2020
  3. Me 19 jan 2020
  4. Thomas 20 jan 2020
  5. Dokd 23 jan 2020
  6. Fabian 02 apr 2022

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *